×
سیاسی
شناسه خبر : 214476
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/12/08 ساعت 19:08
پزشکیان: عرصه آموزش و پرورش محل تمرین گفتگو، تعامل، وحدت و وفاق است

پزشکیان: عرصه آموزش و پرورش محل تمرین گفتگو، تعامل، وحدت و وفاق است

رئیس جمهور در پیامی به آیین گرامیداشت «روز امور تربیتی» گفت: تعلیم و تربیت در گفتمان دولت، با تبلور جلوه‏‌های عینی وفاق، همدلی و وحدت‏‌آفرینی برای تحقق اهداف سند تحول بنیادین توام با قوام‏‌بخشی به فرهنگ عمومی و تعالی جامعه، به دست مربیان فکور، اندیشمند و پرتلاش است.

نورنیوز-گروه سیاسی: مسعود پزشکیان در پیامی به مراسم گرامیداشت «روز امور تربیتی» آورده است: بی ‏تردید در راهبردهای تربیتی دولت وفاق ملی، «آموزش و پرورش»، عامل انتقال، بسط و اعتلای فرهنگ اسلامی-ایرانی بوده و مسئولیت تربیت دانش‏آموزان برای نیل به مراتبی از حیات طیبه در همه ابعاد را برعهده دارد و زمینه‌‏ساز تربیت نسلی مؤمن، بصیر، مسئولیت‌پذیر و علاقه‌مند به نظام، انقلاب و ایران عزیز و پایبند به مبانی و ارزش‏های اسلام و آموزه‌‏های قرآنی است.

متن این پیام به شرح زیر است؛

«بسم الله الرحمن الرحیم

با درود به روان پاک و مطهر حضرت امام خمینی (ره) و آرزوی سلامتی و طول عمر با برکت برای مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و گرامی‏داشت یاد و خاطره پایه‏‌گذاران نهاد مقدس امور تربیتی؛ شهیدان رجایی و باهنر، روز امور تربیتی را به همه مربیان متعهد و دلسوز امور تربیتی که امر خطیر تعلیم و تربیت آینده‌‏سازان ایران اسلامی را بر عهده دارند، تبریک و تهنیت می‏گویم.

هزاران آیه در رویش واژه‌ای تفسیر می‏‌شود که در ردیف نام پیامبر عظیم ‏الشأن اسلام (ص) قرار گرفته است، «مربی»؛ واژه‌‏ای از جنس ایثار، عشق و آگاهی که معنای آن در آیه مبارکه «وَیُزَکِّیهِم و یُعَلِّمُهُمُ ٱلکِتَابَ وَٱلحِکمَةَ» به زیبایی تجلی یافته است.

بی‏‌تردید در راهبردهای تربیتی دولت وفاق ملی، «آموزش و پرورش»، عامل انتقال، بسط و اعتلای فرهنگ اسلامی-ایرانی بوده و مسئولیت تربیت دانش‌‏آموزان برای نیل به مراتبی از حیات طیبه در همه ابعاد را برعهده دارد و زمینه‌‏ساز تربیت نسلی مؤمن، بصیر، مسئولیت‌پذیر و علاقه‌مند به نظام، انقلاب و ایران عزیز و پایبند به مبانی و ارزش‌‏های اسلام و آموزه‌‏های قرآنی است.

عرصه آموزش و پرورش محل تمرین گفتگو، تعامل، وحدت و وفاق است. اگر ما خواهان عزت، سعادت معنوی، پیشرفت علمی و آبادانی در کشور هستیم، باید به این نهاد به عنوان یک سرمایه‏‌گذاری پر بازده نگاه کنیم.

بر این اساس، برنامه‌ریزی و بهره‌گیری از همه منابع با تأکید بر مردمی‏سازی امور آموزش و پرورش، کیفیت‌بخشی به خدمات و برقراری عدالت تربیتی به‏‌ویژه در مناطق محروم و کمتر توسعه‏‌یافته از رویکردهای مهم دولت چهاردهم است.

تعلیم و تربیت در گفتمان دولت، با تبلور جلوه‌‏های عینی وفاق، همدلی و وحدت‏‌آفرینی برای تحقق اهداف سند تحول بنیادین توام با قوام‏‌بخشی به فرهنگ عمومی و تعالی جامعه، به دست مربیان فکور، اندیشمند و پرتلاش است.

با آرزوی توفیقات روزافزون برای همه فعالان نظام سرنوشت‌ساز تعلیم و تربیت کشور، امیدوارم با الطاف الهی و در ظل توجهات حضرت ولی عصر(عج) و با ابتنا به منویات رهبر فرزانه انقلاب، شاهد آینده‌ای درخشان، متعالی و تربیت نسلی آرمانی، عدالت‏خواه، کارآمد و وفادار به میهن اسلامی بوده و همه با هم برای ایران، جایگاه نخست تربیتی منطقه و جهان اسلام را به دست آوریم.»


نظرات

آخرین اخبار
ترامپ: ایران مدام ما را احمق جلوه می‌دهد/همچنان در حال کار بر روی یک توافق با ایران هستیم
تخفیف مالیاتی برای اجاره‌نامه‌های بلندمدت در تهران اعلام شد
دود سیاه جنوب تهران ناشی از حریق در انبار کالا است
پرداخت خسارت به 20 هزار خودروی آسیب‌دیده از جنگ رمضان
5 نفتکش ایرانی محاصره دریایی آمریکا را درهم شکستند
تغییر مهم در کنکور 1405 با دستور رئیس جمهور
نورنما | تمامی تشریفات صدور گواهینامه موتور بانوان انجام شده
ترافیک سنگین در چالوس؛ تردد در این جاده یکطرفه است
معامله پرسود خانواده ترامپ در بازار رمزارز خبرساز شد
سهم فناوری داخلی از بازار داروی ایران به 1.5 میلیارد دلار رسید
یاوه‌گویی‌های دوباره غرب علیه ایران و باز هم اتهام به سپاه
خط و نشان سردار شکارچی برای ترامپ
تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام و هشدار جدی تهران به آمریکا و اروپا
بقائی: جام جهانی نباید بهانه‌ای برای تبعیض و آزار نمایندگان ورزشی ملت‌ها شود
حمله تند مفتی جعفری لبنان به دولت بیروت: به این دولت اعتماد نداریم
انتقاد تند طارمی و جهانبخش از ترامپ
سازمان حج تاریخ آخرین پرواز حجاج ایرانی را اعلام کرد
تبعیض ورزشی در خاک آمریکا؛ سیاست باز هم گریبان‌گیر فوتبال ایران شد
انگلیس 6 نهاد و شخصیت صهیونیست را تحریم کرد
حمله لفظی نتانیاهو و اردوغان به همدیگر
آمریکا مانع قضاوت بهترین داور آفریقا در جام جهانی شد/واکنش داور سومالیایی به ممنوعیت ورودش
پشت پرده قطعنامه ضدایرانی در وین؛ افشاگری دیپلمات روس از «نمایش مضحک» غرب
نسخه وزیر بهداشت برای درمان گرانی دارو
گزارش تصویری | عکس‌های منتشرنشده از حضور تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی 1998 فرانسه
حمله پهپادی حزب الله به مقر فرماندهی تیپ 401 زرهی ارتش اسرائیل
هدف از مذاکرات واشنگتن از زبان جوزف عون
مستمری خرداد مددجویان واریز شد+ جزئیات پرداخت
آغاز فاز جدید اجرای پزشک خانواده؛ کدام شهرها مشمول طرح شدند؟
درباره شدیدترین درگیری!
افزایش 2 برابری ظرفیت تولید برق برای اولین بار در تاریخ
حمله به آب؛ وحشیگری بی‌سابقه آمریکا
انفجار تورم در آمریکا؛ دلار و نرخ بهره در آستانه تغییر
نبض جام | ویژه برنامه روزانه نورنیوز برای جام جهانی 2026 / قسمت دوم
پاتک سایبری به پیام‌رسان دولتی فرانسه
جنگ ایران شکاف میان تعهدات جهانی و توان نظامی آمریکا را آشکار کرد
بیانیه مشترک سه قدرت در شورای حکام: قطعنامه ضدایرانی تلاش‌های دیپلماتیک را نابود می‌کند
صادق زیباکلام با اعلام جرم جدید بازداشت شد
نورنما | ویدیویی دیده نشده از پدر موشکی ایران و فرمانده هوافضای سپاه
اتحادیه اروپا: از دیپلماسی برای حل پایدار موضوع هسته‌ای ایران حمایت می‌کنیم
عارف: افزایش مبلغ کالابرگ در دستور کار دولت است
تهران گرم‌تر می‌شود
بقائی: تحولات اخیر روند مذاکرات را تحت تأثیر قرار داد
زنگ خطر آنفلوانزا در کشور؛ کرمانشاه و البرز در وضعیت قرمز
آتش‌بس یا بازی فریب؛ چرا ایران نباید جنگ را «تکه‌تکه» ببیند؟
61 درصد صهیونیست‌ها مخالف نامزدی دوباره نتانیاهو
بقائی نشان ادبی دریافت کرد
قالیباف: حرکت علمی و دفاعی کشور متوقف نمی‌شود
آغاز محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های مازندران
قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه 20 خرداد 1405+ جدول
سپاه هیچ صفحه‌ای در «ایکس» ندارد