×
فرهنگی
شناسه خبر : 214371
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/12/08 ساعت 09:01
صالحی‌امیری: امنیت گردشگران آلمانی را تضمین می‌کنیم

صالحی‌امیری: امنیت گردشگران آلمانی را تضمین می‌کنیم

صالحی‌امیری تأکید کرد: دولت ایران تضمین می‌کند که امنیت گردشگران آلمانی در ایران فراهم باشد.

نورنیوز-گروه فرهنگی:  وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ایران در دیدار سفیر آلمان گفت: دولت تضمین می‌کند که امنیت گردشگران آلمانی در ایران فراهم باشد. وی همچنین برگزاری همایش‌های مشترک فرهنگی و نمایشگاه‌های موزه‌ای مشترک با این کشور اروپایی را خواستار شد.

 سیدرضا صالحی‌امیری وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی جمهوری اسلامی ایران، شامگاه دیشب (سه‌شنبه/ ۷ اسفند) در دیدار مارکوس پوتسل، سفیر آلمان، ضمن اشاره به تاریخ روابط فرهنگی دیرینه میان ایران و آلمان، اظهارداشت: رابطه فرهنگی دو ملت ایران و آلمان از قدمت زیادی برخوردار است و این دو ملت احساسات مثبت متقابلی نسبت به یکدیگر دارند. روابط فرهنگی میان دو کشور باید تقویت شود.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در ادامه به اهمیت استفاده از ظرفیت‌های موزه‌های آلمان برای گسترش همکاری‌ها اشاره کرد و افزود: موزه‌های آلمان، به‌ویژه موزه پرگامون، نمونه‌هایی برجسته از هنر و تاریخ بشری هستند. چرا نباید آثار موزه پرگامون در موزه‌های ایران به نمایش گذاشته شوند و چرا آثار موزه‌های ایران در آلمان به نمایش درنیاید؟ پیشنهاد من برگزاری نمایشگاه‌های موزه‌ای مشترک است که می‌تواند همکاری‌های فرهنگی میان دو کشور را توسعه دهد.

صالحی‌امیری همچنین به برگزاری همایش‌های سالانه فرهنگی ایران و آلمان اشاره کرده و گفت: ما باید همایش‌های مشترک سالیانه فرهنگی ایران و آلمان را برگزار کنیم تا به‌طور مداوم ارتباطات فرهنگی و علمی میان دو کشور گسترش یابد.

او تأکید کرد: با سابقه بسیار خوب همکاری ایران و آلمان در حوزه‌های فرهنگی و باستان‌شناسی، می‌توانیم بار دیگر این روابط را توسعه و ارتقا دهیم. شما با شناخت عمیق از منطقه می‌توانید این روابط را تقویت کنید.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در ادامه افزود: دیپلماسی فرهنگی، به‌ویژه در زمان‌هایی که دیپلماسی سیاسی با چالش‌هایی مواجه می‌شود، نقشی اساسی ایفا می‌کند. دیپلماسی فرهنگی در واقع روابط ملت‌ها را تقویت می‌کند و هنگامی که درباره این موضوع صحبت می‌کنیم، نقطه آغاز آن گردشگری است.

صالحی‌امیری همچنین با اشاره به اهمیت گردشگری در گسترش روابط فرهنگی، تأکید کرد: ما باید این روابط را از طریق گردشگری توسعه دهیم. مراکز علمی و نخبگان دو کشور خواهان همکاری هستند و گردشگری می‌تواند راهکار مناسبی برای این ارتباطات باشد. دولت ایران تضمین می‌کند که امنیت گردشگران آلمانی در ایران فراهم باشد.

او در ادامه به برگزاری نمایشگاه گردشگری آلمان اشاره کرده و گفت: همزمان با برگزاری این نمایشگاه، ما در حال گفت‌وگو با چند کشور برای توسعه روابط گردشگری هستیم.

سفیر آلمان در این دیدار با اشاره به ارتباطات طولانی‌مدت با ایران در زمینه باستان‌شناسی گفت: مؤسسه باستان‌شناسی آلمان همواره با مراکز باستان‌شناسی ایران در ارتباط بوده و ما تمایل داریم که این روابط را در آینده گسترش دهیم.

مارکوس پوتسل، در ادامه به تأثیر فرهنگ ایران بر خانواده‌اش اشاره کرده و گفت: همه اعضای خانواده من در ایران حضور داشته‌اند و تأثیر عمیقی از فرهنگ ایرانی گرفته‌اند. من شخصاً آشنایی زیادی با فرهنگ و فضای ایران دارم.

سفیر آلمان همچنین با اشاره به مذاکرات انجام‌ شده با وزارت امور خارجه ایران درباره بازگشایی کنسولگری‌های بسته‌ شده، افزود: دولت جدید ایران می‌تواند فرصت‌های جدیدی برای گسترش روابط دو جانبه فراهم کند.

پوتسل همچنین با اشاره به پروژه‌های باستان‌شناسی مشترک در ایران، اظهار کرد: در پروژه‌های باستان‌شناسی سال گذشته در ایران شرکت کرده‌ام و معتقدم که همکاری‌های باستان‌شناسی می‌تواند نقطه شروع روابط گسترده‌تر فرهنگی و علمی میان دو کشور باشد.

محمدابراهیم زارعی، رئیس پژوهشگاه میراث‌فرهنگی و گردشگری در این نشست با اشاره به روابط پژوهشی میان ایران و آلمان، گفت: ما با دانشگاه‌های معتبر آلمان از جمله مونیخ، بوخوم و کلن تفاهم‌نامه‌هایی امضا کرده‌ایم و آماده‌ایم تا ارتباطات پژوهشی بیشتری برقرار کنیم.

انوشیروان محسنی بندپی، معاون گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی نیز در این نشست به سیاست دولت جمهوری اسلامی ایران در راستای تقویت روابط با کشورهای مختلف اشاره کرد و گفت: سیاست دولت چهاردهم بر تعامل سازنده با دنیا و برقراری روابط همه‌جانبه با کشورهای مختلف است. ما با ۳۰ کشور لغو روادید یک‌طرفه داریم و از این ظرفیت برای توسعه روابط گردشگری بهره‌برداری خواهیم کرد.

محمدحسین صوفی، مدیرعامل کانون جهانگردی و اتومبیلرانی نیز در پایان این نشست اعلام کرد: نخستین گروه اعزامی از آژانس‌های مسافرتی ایران به آلمان در ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ به‌منظور شرکت در نمایشگاه گردشگری آلمان اعزام خواهند شد.


نظرات

آخرین اخبار
موج جدید داوطلبان بسیجی در ایست‌های بازرسی
روسیه: قطعنامه شورای امنیت علیه ایران جانبدارانه و یک‌طرفه بود
نفتکش آمریکایی در نزدیکی عراق هدف قرار گرفت
موج 40 عملیات وعده صادق4 علیه بیش از 50 هدف در سراسر اراضی اشغالی
تناقض گویی‌های ترامپ: در 11 روز گذشته ارتش ما ایران را عملا نابود کرد
آمار تعداد زنان و کودکان شهید در حملات آمریکایی-صهیونیستی
اختلال در شناسایی زمان شلیک موشک‌های ایران در اسرائیل
نماینده ایران در سازمان ملل: قطعنامه شورای امنیت تحریف واقعیت بود
بیانیه ها و پیام های بیعت با آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران
حملات گسترده حزب‌الله به شمال فلسطین اشغالی
زاکانی: در 10 روز نخست جنگ 9000 نقطه از کشور مورد هدف دشمن قرار گرفت
بقائی: قتل عام فرشتگان کوچک ایرانی در میناب جنایتی نابخشودنی است
قرارگاه خاتم‌الانبیا: تنگه هرمز تحت مدیریت ماست
قلب تامین سوخت پنتاگون، هدف حمله پهپادی قرار گرفت
شورای امنیت به جای محکوم کردن جنایت آمریکا، علیه ایران قطعنامه صادر کرد
محدودیتی در تخلیه انواع کالا از بنادر نداریم
منبع آگاه: رویای تسلط بر خیابان‌ها توسط متجاوزان ناکام خواهد ماند
استاندار مازندران : اولویت اصلی، حفظ معیشت و امنیت مردم است
پورعلی گنجی: ما داغداریم
تاکید سرلشکر صفوی بر میزان اشراف اطلاعاتی ایران از دشمن + فیلم
چند نکته راهبردی در تحلیل جنگ رمضان
تخریب تعدادی از بناهای شاخص تاریخی سنندج
اتمام مهلت خرید خودروهای وارداتی
رضایی: امنیت در سواحل جنوبی کشور برقرار است
وزیر فرهنگ: ‏اجتماعات مردم در خیابان کمتر از موشک‌های ایرانی نیست
عیادت مبارز هنرهای رزمی ایران از مجروحان جنگی
موج جدید حملات موشکی سنگین ایران به پایگاه‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی
پیش‌بینی بارش شدید برف و باران در 20 استان
سازمان جهانی بهداشت: 18 حمله به مراکز درمانی ایران تایید شد
عراقچی: نیروهای مسلح انتقام حمله به زیرساخت‌های ملی را می‌گیرند
آغاز عملیات جدید حزب‌الله در سرزمین‌های اشغالی
تصویر منتشرشده از محل خاکسپاری رهبر شهید کذب است
ناطق نوری: انزجار خود را از آمریکا و رژیم صهیونی اعلام می‌کنیم
بیش از 60 نماینده پارلمان انگلیس از طرح تحریم اسرائیل حمایت کردند
این جنگ تمام می‌شود و آنچه می‌ماند حسن‌ همجواری است
هشدار مقاومت عراق به جولانی درخصوص تجاوز به لبنان
فرانسه امکان لغو تحریم علیه روسیه را رد کرد
اعلام آخرین آمار مجروحان جنگ تاکنون
هشدار مقاومت عراق به سران عرب؛ چگونه می‌توانید ادعای بی‌طرفی کنید!
قالیباف: حضور مردم در خیابان دشمن را گیج و عصبانی کرده است
ادامه تجمع شبانه مردم در دفاع از ایران و انقلاب اسلامی
ترامپ: نفتکش‌ها می‌توانند از تنگه هرمز عبور کنند!
مسعود پزشکیان شرایط پایان جنگ را اعلام کرد
روسیه: آماده همکاری برای بازگرداندن صلح به خاورمیانه هستیم
میدل‌ایست مانیتور: جنگ ایران فرسایشی شده است
مکرون: حزب الله باید سلاح‌های خود تحویل دهد!
افشاگری عمان درخصوص علت جنگ علیه ایران
انگلیس بخشی از ذخایر اضطراری نفت خود را آزاد کرد
3 بانک بزرگ دنیا در قطر و دبی تخلیه شدند
منابع نظامی اسرائیل: هدف ما هرگز تغییر نظام ایران نبوده است