×
فرهنگی
شناسه خبر : 214371
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/12/08 ساعت 09:01
صالحی‌امیری: امنیت گردشگران آلمانی را تضمین می‌کنیم

صالحی‌امیری: امنیت گردشگران آلمانی را تضمین می‌کنیم

صالحی‌امیری تأکید کرد: دولت ایران تضمین می‌کند که امنیت گردشگران آلمانی در ایران فراهم باشد.

نورنیوز-گروه فرهنگی:  وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ایران در دیدار سفیر آلمان گفت: دولت تضمین می‌کند که امنیت گردشگران آلمانی در ایران فراهم باشد. وی همچنین برگزاری همایش‌های مشترک فرهنگی و نمایشگاه‌های موزه‌ای مشترک با این کشور اروپایی را خواستار شد.

 سیدرضا صالحی‌امیری وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی جمهوری اسلامی ایران، شامگاه دیشب (سه‌شنبه/ ۷ اسفند) در دیدار مارکوس پوتسل، سفیر آلمان، ضمن اشاره به تاریخ روابط فرهنگی دیرینه میان ایران و آلمان، اظهارداشت: رابطه فرهنگی دو ملت ایران و آلمان از قدمت زیادی برخوردار است و این دو ملت احساسات مثبت متقابلی نسبت به یکدیگر دارند. روابط فرهنگی میان دو کشور باید تقویت شود.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در ادامه به اهمیت استفاده از ظرفیت‌های موزه‌های آلمان برای گسترش همکاری‌ها اشاره کرد و افزود: موزه‌های آلمان، به‌ویژه موزه پرگامون، نمونه‌هایی برجسته از هنر و تاریخ بشری هستند. چرا نباید آثار موزه پرگامون در موزه‌های ایران به نمایش گذاشته شوند و چرا آثار موزه‌های ایران در آلمان به نمایش درنیاید؟ پیشنهاد من برگزاری نمایشگاه‌های موزه‌ای مشترک است که می‌تواند همکاری‌های فرهنگی میان دو کشور را توسعه دهد.

صالحی‌امیری همچنین به برگزاری همایش‌های سالانه فرهنگی ایران و آلمان اشاره کرده و گفت: ما باید همایش‌های مشترک سالیانه فرهنگی ایران و آلمان را برگزار کنیم تا به‌طور مداوم ارتباطات فرهنگی و علمی میان دو کشور گسترش یابد.

او تأکید کرد: با سابقه بسیار خوب همکاری ایران و آلمان در حوزه‌های فرهنگی و باستان‌شناسی، می‌توانیم بار دیگر این روابط را توسعه و ارتقا دهیم. شما با شناخت عمیق از منطقه می‌توانید این روابط را تقویت کنید.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در ادامه افزود: دیپلماسی فرهنگی، به‌ویژه در زمان‌هایی که دیپلماسی سیاسی با چالش‌هایی مواجه می‌شود، نقشی اساسی ایفا می‌کند. دیپلماسی فرهنگی در واقع روابط ملت‌ها را تقویت می‌کند و هنگامی که درباره این موضوع صحبت می‌کنیم، نقطه آغاز آن گردشگری است.

صالحی‌امیری همچنین با اشاره به اهمیت گردشگری در گسترش روابط فرهنگی، تأکید کرد: ما باید این روابط را از طریق گردشگری توسعه دهیم. مراکز علمی و نخبگان دو کشور خواهان همکاری هستند و گردشگری می‌تواند راهکار مناسبی برای این ارتباطات باشد. دولت ایران تضمین می‌کند که امنیت گردشگران آلمانی در ایران فراهم باشد.

او در ادامه به برگزاری نمایشگاه گردشگری آلمان اشاره کرده و گفت: همزمان با برگزاری این نمایشگاه، ما در حال گفت‌وگو با چند کشور برای توسعه روابط گردشگری هستیم.

سفیر آلمان در این دیدار با اشاره به ارتباطات طولانی‌مدت با ایران در زمینه باستان‌شناسی گفت: مؤسسه باستان‌شناسی آلمان همواره با مراکز باستان‌شناسی ایران در ارتباط بوده و ما تمایل داریم که این روابط را در آینده گسترش دهیم.

مارکوس پوتسل، در ادامه به تأثیر فرهنگ ایران بر خانواده‌اش اشاره کرده و گفت: همه اعضای خانواده من در ایران حضور داشته‌اند و تأثیر عمیقی از فرهنگ ایرانی گرفته‌اند. من شخصاً آشنایی زیادی با فرهنگ و فضای ایران دارم.

سفیر آلمان همچنین با اشاره به مذاکرات انجام‌ شده با وزارت امور خارجه ایران درباره بازگشایی کنسولگری‌های بسته‌ شده، افزود: دولت جدید ایران می‌تواند فرصت‌های جدیدی برای گسترش روابط دو جانبه فراهم کند.

پوتسل همچنین با اشاره به پروژه‌های باستان‌شناسی مشترک در ایران، اظهار کرد: در پروژه‌های باستان‌شناسی سال گذشته در ایران شرکت کرده‌ام و معتقدم که همکاری‌های باستان‌شناسی می‌تواند نقطه شروع روابط گسترده‌تر فرهنگی و علمی میان دو کشور باشد.

محمدابراهیم زارعی، رئیس پژوهشگاه میراث‌فرهنگی و گردشگری در این نشست با اشاره به روابط پژوهشی میان ایران و آلمان، گفت: ما با دانشگاه‌های معتبر آلمان از جمله مونیخ، بوخوم و کلن تفاهم‌نامه‌هایی امضا کرده‌ایم و آماده‌ایم تا ارتباطات پژوهشی بیشتری برقرار کنیم.

انوشیروان محسنی بندپی، معاون گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی نیز در این نشست به سیاست دولت جمهوری اسلامی ایران در راستای تقویت روابط با کشورهای مختلف اشاره کرد و گفت: سیاست دولت چهاردهم بر تعامل سازنده با دنیا و برقراری روابط همه‌جانبه با کشورهای مختلف است. ما با ۳۰ کشور لغو روادید یک‌طرفه داریم و از این ظرفیت برای توسعه روابط گردشگری بهره‌برداری خواهیم کرد.

محمدحسین صوفی، مدیرعامل کانون جهانگردی و اتومبیلرانی نیز در پایان این نشست اعلام کرد: نخستین گروه اعزامی از آژانس‌های مسافرتی ایران به آلمان در ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ به‌منظور شرکت در نمایشگاه گردشگری آلمان اعزام خواهند شد.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
خبر بد در اردوی پرسپولیس
جدول لیگ برتر پس از اتمام بازی تراکتور و خیبر در هفته دهم
ارتش آمریکا یک میلیون پهپاد می‌خرد
وضعیت اسفناک فلسطینیان در زندان زیرزمینی اسرائیل
خارج‌ کردن توده 10 کیلویی از شکم یک بیمار
مصر خواستار انتقال به مرحله دوم توافق غزه و اجرای آتش‌بس در سودان شد
تاج: آمریکا به افسر امنیتی ایران ویزا نمی‌دهد؛ ولی تمام افراد باید حاضر باشند
نورنما | اسرار‌آمیز‌ترین افعی جهان
آبفا: سرانه مصرف آب در شمال تهران،860 لیتر برای هر نفر است!
بزرگترین کشف ماریجوانا سال جاری توسط پلیس ری
دمای 7 استان به صفر می‌رسد
خیبر (2)- تراکتور (1) | خیبر رویای صدرنشینی را از تبریزی ها گرفت+ گل دوم خیبر
قالیباف: هدف ما افزایش مبادلات ایران و پاکستان از 3 به 10 میلیارد دلار است
وزیر ارشاد: قصد مچ‌گیری از مدیران را نداریم
بیانیه وزارت کشور یمن در خصوص کشف یک شبکه جاسوسی+ فیلم
کشف شی تاریخی عصر آهن در اسلامشهر
رهگیری و انهدام 8 پهپاد اوکراینی از سوی روسیه
زمین‌گیر شدن بوئینگ‌های ام‌دی 2 شرکت معروف آمریکایی
دنیامالی: پاداش قهرمانان بازنگری می‌شود
کاخ سفید: بی‌بی‌سی ماشین تبلیغاتی است!
غزه تحویل گرفتن 15 پیکر شهید از رژیم صهیونیستی را تأیید کرد
کاهش 50 درصدی سقط جنین در کشور
امشب هر دو مسیر تونل رسالت مسدود است
پیروزی و صعود فوتسال ایران مقابل تاجیکستان + گل ها
محکومیت شرکت «بادران گستران» به دو سال ممنوعیت از فعالیت در حوزه رمزارز
آغاز تولید فصل سوم «کارآگاه علوی» با حضور وحید رهبانی
افزایش فشار ترامپ بر مخالفان سیاسی
دوگانگی غرب؛ از تطهیر جولانی تا تحریم غزه
دیدار تراکتور و پرسپولیس با تماشاگر برگزار می‌شود
مذاکرات کابل-اسلام‌آباد در نشست «استانبول» بی‌نتیجه ماند
300 پرونده قتل در 6 ماه اول سال منجر به سازش شد
احضار مدیرعامل و سرپرست رسانه‌ای استقلال به کمیته اخلاق
علوی: شایعه برگزاری شهرآورد بدون تماشاگر صحت ندارد
شش کشته در آتش‌سوزی کارخانه لوازم آرایشی در ترکیه+ فیلم
افشای دخمه‌های مرگ
رشد قیمت املاک نداریم
هشدار جدی درباره بحران آب در تهران؛ محدودیت‌ها آغاز شد
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 17 آبان 1404 + جدول
هیچ تصمیمی برای حذف ارز ترجیحی کالاهای اساسی و دارو اتخاذ نشده است
جنگ 12 روزه آزمایشگاه واقعی برای تست گزاره‌های معیوب علیه ایران بود
آمار تکان‌دهنده سازمان ملل از حملات ژیم صهیونیستی به کرانه باختری
نخستین قطار باری روسیه به بندر خشک آپرین رسید + فیلم
عارف: دولت حق ندارد خلاف منویات مردم کاری کند
زندی در صدر رنکینگ جهانی تکواندو
واردات خودرو امسال به 50 هزار دستگاه هم نمی‌رسد
نبیه بری: عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی مطرح نیست
حذف 4 صفر از پول ملی کلید خورد/رفع فیلتر تلگرام منوط به جزئیات توافق است
رشد بورس در نخستین روز هفته
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 17 آبان 1404
استراتژی بقا در عصر هوش مصنوعی
X
آگهی تبلیغاتی