×
اجتماعی
شناسه خبر : 214363
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/12/08 ساعت 08:38
قوه قضاییه اعلام کرد؛ حکم سارق خشن و قمه‌کش تهران اجرا شد

قوه قضاییه اعلام کرد؛ حکم سارق خشن و قمه‌کش تهران اجرا شد

حکم اعدام یک سارق خشن و بی‌رحم که با استفاده از شمشیر و قمه در مقابل اندک مقاومت قربانیان آنها را مضروب می‌کرد به اتهام محاربه پس از تایید در دیوان عالی کشور صبح امروز چهارشنبه هشتم اسفند اجرا شد.

 نورنیوز-گروه اجتماعی: مرکز رسانه قوه قضاییه اعلام کرد: حکم اعدام یک سارق خشن و بی‌رحم که با استفاده از شمشیر و قمه در مقابل اندک مقاومت قربانیان آنها را مضروب می‌کرد به اتهام محاربه پس از تایید در دیوان عالی کشور صبح امروز چهارشنبه هشتم اسفند اجرا شد.

 ۱۶ شهریور سال ۱۴۰۱ با گزارش کلانتری ۱۳۹ مرزداران مبنی بر سرقت گوشی موبایل و زورگیری توسط راکبان یک موتور سیکلت، ماموران کلانتری اقدام به گشت‌زنی در منطقه می‌کنند که به راکبان یک موتورسیکلت که اقدام به استتار پلاک موتور خود کرده بودند، مشکوک می‌شوند و به آنها دستور ایست می‌دهند.

راکبان موتور سیکلت به دستور ایست پلیس توجه نکرده و اقدام به فرار می‌کنند که ماموران پلیس ۶ گلوله شلیک می‌کنند و در نهایت سارقان با برخورد به یک خودرو متوقف و دستگیر می‌شوند.

از سارقان در زمان دستگیری یک قبضه نیمچه و یک قبضه قمه و شمشیر کشف شد.

پس از دستگیری متهمان و ثبت شکایت شکات، پرونده‌ای با اتهام محاربه از طریق مباشرت در چندین فقره سرقت مسلحانه و با استفاده از سلاح‌های شمشیر، قمه و نیمچه تشکیل و پرونده به دادگاه انقلاب تهران ارسال شد.

سارقان بیشتر در مناطق شمال غرب تهران و شهرک غرب اقدام به سرقت می‌کردند. سارقان با زاغ زنی و رصد افراد اقدام به سرقت گوشی‌های موبایل گران قیمت و پرچم‌دار برندهای معروف می‌کردند.

متهمان با تهدید اقدام به سرقت می‌کردند و در صورت حتی اندک مقاومت افراد در برابر سرقت اموال خود، اقدام به مجروح کردن آنها با شمشیر، قمه و نیمچه می‌کردند.

در یک مورد سارقان با قمه و شمشیر به سر و صورت خانمی که در برابر سرقت موبایل خود مقاومت کرده بود، زده‌اند. در یک مورد دیگر یکی از شکات آقا اعلام کرده زمانی که در پارک نشسته بودم، سارقان با قمه به طرفم آمدند و زمانی که قمه را دیدم فرار کردم. سارقان با قمه به صورتم زدند و موبایلم را می‌خواستند که مقاومت کردم و قمه را در پشت بازو فرو بردند و گوشی را گرفتند.

طبق محتوای پرونده و اعلام شکات برای سارقان زن، مرد و پیر، جوان و نوجوان فرقی نداشت و در صورت مقاومت اقدام به مجروح کردن طمعه‌های خود می‌کردند. این سارقان دارای شاکی نوجوان ۱۷ ساله نیز هستند.

این پرونده چندین شاکی دارد و احتمال می‌رود تعدادی از شکات به دلیل ترس اقدام به ثبت شکایت نکرده‌اند.

در این پرونده به دلیل ارتکاب جرایم خشن، متهمان با دستور بازپرس پرونده برای بررسی سلامت روانی به پزشکی قانونی ارجاع شدند که طبق بررسی پزشکی قانونی، متهمان از سلامت روحی و روانی برخوردار و دارای قوه تمیز و کنترل اراده تشخیص داده شدند.

همچنین متهمان در روند رسیدگی به پرونده به اعمال و سرقت‌های خود اعتراف کرده‌اند. اتهامات متهمان با حضور وکلای آنها و شکات در دادگاه مورد رسیدگی قرار گرفت و یکی از متهمان به اتهام محاربه به اعدام و پرداخت دیه محکوم و در دیوان عالی کشور تایید و ابرام شد. پرونده متهم دیگر برای بررسی مجدد به دادگاه ارسال شد.

به گزارش میزان، در نهایت صبح امروز چهارشنبه هشتم اسفند حکم اعدام متهم این پرونده اجرا شد


نظرات

آخرین اخبار
فلسطین، اینفانتینو را سنگ روی یخ کرد
محکومیت حمله به راهبه در قدس از سوی رهبران مسیحی
زمین؛ عجیب‌ترین سیاره منظومه شمسی!
پایان مرگبار یک درگیری ملکی در لنگرود
پاسخ برلین به تهدید نظامی ترامپ
پایان دور رفت فینال سوپرلیگ گلف با برد ملی‌حفاری اهواز
نورنما | میم مثل معلم مثل میهن
تمرینات ریکاوری ملی‌پوشان برگزار شد
پزشکیان: شرکت‌های پیمانکاری جمع شوند
بازسازی فوری صنایع آسیب‌دیده کلید خورد
عارف: موحد نماد روحیه پهلوانی بود
رئیس فدراسیون فوتبال ایران:فیفا از امریکا هراس دارد
آبادانی ایران بدون تلاش کارگران میسر نیست
بارش باران و وزش باد در ارتفاعات تهران
بیانیه حماس درباره تداوم بحران انسانی در غزه
پافشاری فرانسه بر از سرگیری مذاکرات بازگشایی تنگه هرمز
وقوع انفجار در حرم حضرت زینب(س) در دمشق
جنگ ایران صادرات نظامی آمریکا را متوقف کرد
لندن، صحنه بزرگ‌ترین حراج مدرن
افزایش تعداد موافقان برکناری نتانیاهو
گفت‌وگوی عراقچی و فیدان درباره مذاکرات
تالاب های عراق زنده شدند
تصادف مرگبار قطار در اندونزی
تحویل پیشنهاد تازه ایران به آمریکا توسط پاکستان
تمدید قرارداد فلیک با بارسلونا تا 2028
ائتلافی که وجود ندارد؛ اعتراف تلخ واشنگتن به ناتوانی
رای دهندگان آمریکایی به شدت از ترامپ ناامید هستند
رشد بی‌سابقه قیمت بنزین در آمریکا
فرمانده ارتش: با پشتوانه ملت مقابل تهدیدات دشمن می‌ایستیم
تشدید حملات پهپادی و موشکی حزب‌الله به مواضع صهیونیست‌ها
سپاه پاسداران :بمب پیشرفته امریکایی در پیشوا خنثی شد
رایزنی دنیامالی با وزرای ورزش ازبکستان و قرقیزستان
محسنی اژه ای: به همت کارگران ،دشمن آرزوی فروپاشی اقتصادی کشور را به گور می برد
ارائه متن تازه‌ترین طرح مذاکراتی ایران به میانجی پاکستانی
گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با همتایان منطقه‌ای
بیکاری در فلسطین رکورد زد
شهردار نیویورک توقیف «ناوگان مقاومت جهانی» را محکوم کرد
وزیر بهداشت: ذخایر دارو و تجهیزات پزشکی با برنامه‌ریزی قبلی تأمین شد
پیام تسلیت عارف برای درگذشت پیشکسوت کشتی ایران
وقوع حادثه دریایی در آب‌های یمن
توافق وزارت نیرو و صمت برای افزایش سهم برق صنایع در تابستان
گفت‌وگوی تلفنی عراقچی و کایا کالاس درباره تحولات منطقه
مخاطرات پیدا و پنهان هند از جنگ ایران چیست؟
قیمت طلا و سکه امروز جمعه 11 اردیبهشت 1405+ جدول
صادق: شهرداری‌ها و نظام مهندسی در بازسازی خدمات رایگان ارائه می‌کنند
نشست وزرای گردشگری اکو در جمهوری آذرباجان برگزار شد
آغاز ثبت‌نام اعزام عتبات عرفه در سامانه حج و زیارت
جزئیات دستمزد مقطوع مشاغل صنفی برای محاسبه حق‌بیمه
بحران تنگه هرمز، صنعت هوانوردی اروپا را زمین‌گیر کرد
«آنتیک» صدرنشین جدید سینماها؛ پژمان و مجید رکود را شکستند