×
سیاسی
شناسه خبر : 214349
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/12/07 ساعت 20:32
عارف: معضل چندین‌ساله خودروهای فرسوده باید حل شود

عارف: معضل چندین‌ساله خودروهای فرسوده باید حل شود

معاون اول رئیس‌جمهور از معضل خودروهای فرسوده به عنوان یک واقعیت آزاردهنده چندین‌ساله یاد کرد که هرچه سریع‌تر باید حل شود.

نورنیوز-گروه سیاسی: محمدرضا عارف عصر امروز (سه‌شنبه) در جلسه شورای عالی هماهنگی حمل و نقل و ایمنی کشور با تاکید بر اینکه مهم‌تر از ابلاغ این سند پیگیری و نظارت است، گفت: دستگاه‌های ذیربط با همکاری مشترک و هدف گذاری منسجم اقدامات برای کاهش آمار کشته شدگان جاده‌ای را به جلو ببرند.

معاون اول رئیس جمهور با تاکید بر ضرورت اتخاذ اقدامات جدی برای اصلاح نقاط حادثه‌خیز در جاده‌ها، تصریح کرد: در دولت دوم اصلاحات وزیر وقت راه برنامه عملیاتی برای ساماندهی و اصلاح نقاط حادثه خیز ارائه کرد اما آمار ۴۸۰۰ نقطه حادثه خیز جاده‌ها از آمار اوایل دهه ۸۰ بسیار بیشتر است که نشان می‌دهد اقدامات مناسب برای رفع نقاط حادثه خیز در دولت‌های مختلف به خوبی انجام نشده است.

عارف خاطرنشان کرد: نباید به بهانه عدم تخصیص اعتبارات مالی در انجام مسئولیت‌های اصلاح نقاط حادثه‌خیز و رفع نواقص جاده‌های بین شهری کوتاهی کرد که ضرورت دارد در کنار فرهنگ سازی، تصمیمات قاطع مدیریتی برای کاهش آمار تلفات جاده‌ای اتخاذ شود.

وی با قدردانی از تلاش‌های پلیس راهور نیروهای هلال احمر وزارتخانه‌های راه و شهرسازی و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سایر دستگاه‌های امر برای اجرای برنامه‌های اثرگذار طرح ترافیکی نوروزی ۱۴۰۴ تاکید کرد: اقدامات دستگاه‌های ذیربط به خوبی شروع شده است و باید با انسجام و در طی روزهای اواخر اسفند ماه سال جاری و ایام تعطیلات نوروزی به صورت ضربتی پیگیری شود و با اعمال قوانین بازدارنده و برخوردهای جدی با رفتارهای پرخطر در کنار فرهنگ سازی با کمک رسانه‌ها و دستگاه‌های تبلیغاتی در راستای ارتقای فرهنگ ترافیکی حرکت شود تا سفری امن و لذت بخش برای همه مسافران نوروزی ۱۴۰۴ را شاهد باشیم.

معاون اول رئیس جمهور همچنین از معضل خودروهای فرسوده به عنوان یک واقعیت آزاردهنده چندین ساله یاد کرد و گفت: مسئله حل آلودگی هوا حقی برای نسل‌های آینده است که وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های مربوطه هرچه سریع‌تر برنامه‌ریزی لازم برای جایگزینی این خودروها که نقش مهمی در کاهش آلودگی هوا دارند، انجام دهند.

وی خاطرنشان کرد: شورای عالی هماهنگی حمل و نقل و ایمنی کشور باید به صورت منظم تشکیل شود و همچنین در کنار آن اقدامات دراز مدت و پیش بینی شده در برنامه هفتم توسعه با اولویت پیگیری و عملیاتی شود.

در این جلسه که وزرای راه و شهرسازی، آموزش و پرورش، صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دادستان کل کشور، دبیر هیئت دولت، سخنگوی دولت، استانداران اصفهان، تهران و فارس، رئیس سازمان ملی استاندارد رئیس پلیس راهور فراجا و مسئولان دستگاه‌های مرتبط حضور داشتند، کلیات برنامه عملیاتی ارتقای ایمنی راه‌های کشور به تصویب اعضای شورای عالی هماهنگی حمل و نقل و ایمنی کشور رسید.

لازم به ذکر است شورای عالی هماهنگی حمل و نقل و ایمنی کشور باید برای کاهش سالانه ۱۰ درصدی تلفات جانی ناشی از تصادف رانندگی در جاده‌های کشور موضوع جز ۳ بند ج ماده ۳۰ قانون احکام دائمی برنامه‌های توسعه کشور، «برنامه عملیاتی ارتقای ایمنی راه‌های کشور» را حداکثر ظرف ۶ ماه از لازم‌الاجرا شدن این قانون به تصویب برساند که در این جلسه کلیات این برنامه دراز مدت به تصویب اعضا رسید.

همچنین رئیس پلیس راهور فراجا در این جلسه گزارشی از وضعیت تصادفات، آمار جان‌باختگان، مصدومین حوادث رانندگی، وضعیت نقاط حادثه خیز و تصادف و احصایی درون و برون شهری، وضعیت دوربین‌های ثبت تخلف رانندگی ارائه کرد.

در ادامه نیز برنامه‌های پلیس راهور فراجا و وزارتخانه‌های راه و شهرسازی و بهداشت درمان آموزش پزشکی و همچنین دستگاه‌های مرتبط در خصوص طرح ترافیکی نوروزی ۱۴۰۴ شامل تغییر رفتار پرخطر رانندگان، اعمال قوانین بازدارنده تقویت جایگاه‌های اورژانس و بیمارستان‌ها در طول ایام نوروز ۱۴۰۴ ارائه شد.

دادستان کل کشور نیز در این جلسه از آماده‌باش دادستان‌های سراسر کشور در ایام تعطیلات نوروز خبر داد.


نظرات

آخرین اخبار
واکنش وزیر ارتباطات به قطعی شبکه در جزایر پس از حملات آمریکا
آسه‌آن خواستار توقف درگیری‌ها و خویشتنداری ایران و آمریکا شد
پیگیری حقوقی و بین‌المللی جنایت دشمن علیه کارکنان نیروی دریایی ارتش
دموکرات‌ها علیه جنگ ترامپ با ایران
ادامه پاسخ کوبنده نیروهای مسلح ایران؛ انفجارهای همزمان در بحرین، قطر و اردن
نورنما | بارش 2.5 متری برف در شیلی
سفر راهبردی وزیر کشور ایران به اسلام‌آباد؛ تقویت پیوندهای دیپلماتیک و امنیتی با پاکستان
رئیس‌جمهور: وحدت ملی، دشمن را به عقب‌نشینی وادار کرد
سیدبندی فصل جدید لیگ نخبگان آسیا اعلام شد
احکام بازنشستگان سال 1405 اصلاح شد
قهرمانی در جام جهانی برای اسپانیا چقدر درآمد داشت؟
تمدید قرارداد علیرضا کوشکی با استقلال نهایی شد
انتقال بزرگ تابستانی استقلال؛ محمد خلیفه آبی‌پوش شد
حال پهلوان آواز ایران مساعد نیست
هشدار بحران آب در تهران؛ ذخایر سدها کمتر از حد نرمال
آمریکا در باتلاق جنگ با ایران گرفتار می‌شود
امتحانات نهایی 31 تیرماه در همه استان ها غیر از هرمزگان برگزار می شود
پاسخ کوبنده نیروهای مسلح ایران ؛از انهدام رادارهای آمریکا تا هدف قرار گرفتن زیرساخت آمازون
شکار گرداننده صفحه معاند در فضای مجازی
افت شاخص‌های بورس آمریکا؛ چشم بازار به تحولات ایران
پایان بازی سارق مسلح طلافروشی‌های تهران
عارف خواستار شتاب در اجرای طرح‌های فناوری برای آب، برق و دارو شد
ضربه سخت در راه است؛ هشدار سردار کرمی به ارتش متجاوز از خلیج فارس
درخشش بانوان تکواندوی ایران در کره؛ 5 مدال برای دختران ایرانی
بازی دوگانه ترامپ با پکن؛ حملات لفظی یا استراتژی برای آشتی؟
قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه 30 تیر 1405+ جدول قیمت ها
سه داور ایرانی در لیگ قهرمانان بانوان آسیا قضاوت می‌کنند
ثبت‌نام زائر اربعین در سماح از یک میلون نفر گذشت
فاجعه در افغانستان؛ سیل ویرانگر در نورستان جان ده‌ها نفر را گرفت
اولین جلسه آزمایشی نشست مجازی مجلس برگزار شد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز سه شنبه 30 تیر 1405
نورنما | برافراشته شدن پرچم فلسطین در جشن قهرمانی اسپانیا
اختلال در فرودگاه بن‌گوریون با ورود سوخت‌رسان های آمریکایی
پایان عصر مجازی برای نوجوانان در فرانسه
بحران انرژی در قلب آمریکا؛ خطر قطعی برق در 14 ایالت
برنهام وزرای دولت جدید انگلیس را منصوب کرد
بحران در سازمان ملل؛ تهدید آمریکا به قطع کمک‌های مالی به آژانس پناهندگان
جشنواره «لالایی‌های بیداری» برای افشای جنایات صهیونیست‌ها در میناب
حملات نظامی موضع ایران را تغییر نمی‌دهد
تجهیزات دارویی پویش «مرهم مهر» راهی عراق شد
فرانسه خواستار توقف واردات محصولات اسرائیلی به اتحادیه اروپا شد
چاپ نمونه اولیه گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان
فروش بلیت پروازهای اربعین از فردا آغاز می‌شود
مدافع آلومینیوم اراک به استقلال پیوست
بلغارستان به دنبال استقرار سوخت‌رسان‌های آمریکایی در پایگاه نظامی
استقرار بیش از 250 موکب درمانی در مسیر نجف تا کربلا
انسداد محور هراز و ترافیک سنگین در ورودی‌های تهران
برنامه مرحله نهایی لیگ ملت‌های والیبال 2026 اعلام شد
تنگه هرمز همچنان بسته است؛ هشدار درباره تبعات اقدامات تنش‌زا در منطقه
یمن عربستان را تهدید به تشدید تنش دریایی کرد