×
سیاسی
شناسه خبر : 214349
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/12/07 ساعت 20:32

عارف: معضل چندین‌ساله خودروهای فرسوده باید حل شود

معاون اول رئیس‌جمهور از معضل خودروهای فرسوده به عنوان یک واقعیت آزاردهنده چندین‌ساله یاد کرد که هرچه سریع‌تر باید حل شود.

نورنیوز-گروه سیاسی: محمدرضا عارف عصر امروز (سه‌شنبه) در جلسه شورای عالی هماهنگی حمل و نقل و ایمنی کشور با تاکید بر اینکه مهم‌تر از ابلاغ این سند پیگیری و نظارت است، گفت: دستگاه‌های ذیربط با همکاری مشترک و هدف گذاری منسجم اقدامات برای کاهش آمار کشته شدگان جاده‌ای را به جلو ببرند.

معاون اول رئیس جمهور با تاکید بر ضرورت اتخاذ اقدامات جدی برای اصلاح نقاط حادثه‌خیز در جاده‌ها، تصریح کرد: در دولت دوم اصلاحات وزیر وقت راه برنامه عملیاتی برای ساماندهی و اصلاح نقاط حادثه خیز ارائه کرد اما آمار ۴۸۰۰ نقطه حادثه خیز جاده‌ها از آمار اوایل دهه ۸۰ بسیار بیشتر است که نشان می‌دهد اقدامات مناسب برای رفع نقاط حادثه خیز در دولت‌های مختلف به خوبی انجام نشده است.

عارف خاطرنشان کرد: نباید به بهانه عدم تخصیص اعتبارات مالی در انجام مسئولیت‌های اصلاح نقاط حادثه‌خیز و رفع نواقص جاده‌های بین شهری کوتاهی کرد که ضرورت دارد در کنار فرهنگ سازی، تصمیمات قاطع مدیریتی برای کاهش آمار تلفات جاده‌ای اتخاذ شود.

وی با قدردانی از تلاش‌های پلیس راهور نیروهای هلال احمر وزارتخانه‌های راه و شهرسازی و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سایر دستگاه‌های امر برای اجرای برنامه‌های اثرگذار طرح ترافیکی نوروزی ۱۴۰۴ تاکید کرد: اقدامات دستگاه‌های ذیربط به خوبی شروع شده است و باید با انسجام و در طی روزهای اواخر اسفند ماه سال جاری و ایام تعطیلات نوروزی به صورت ضربتی پیگیری شود و با اعمال قوانین بازدارنده و برخوردهای جدی با رفتارهای پرخطر در کنار فرهنگ سازی با کمک رسانه‌ها و دستگاه‌های تبلیغاتی در راستای ارتقای فرهنگ ترافیکی حرکت شود تا سفری امن و لذت بخش برای همه مسافران نوروزی ۱۴۰۴ را شاهد باشیم.

معاون اول رئیس جمهور همچنین از معضل خودروهای فرسوده به عنوان یک واقعیت آزاردهنده چندین ساله یاد کرد و گفت: مسئله حل آلودگی هوا حقی برای نسل‌های آینده است که وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های مربوطه هرچه سریع‌تر برنامه‌ریزی لازم برای جایگزینی این خودروها که نقش مهمی در کاهش آلودگی هوا دارند، انجام دهند.

وی خاطرنشان کرد: شورای عالی هماهنگی حمل و نقل و ایمنی کشور باید به صورت منظم تشکیل شود و همچنین در کنار آن اقدامات دراز مدت و پیش بینی شده در برنامه هفتم توسعه با اولویت پیگیری و عملیاتی شود.

در این جلسه که وزرای راه و شهرسازی، آموزش و پرورش، صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دادستان کل کشور، دبیر هیئت دولت، سخنگوی دولت، استانداران اصفهان، تهران و فارس، رئیس سازمان ملی استاندارد رئیس پلیس راهور فراجا و مسئولان دستگاه‌های مرتبط حضور داشتند، کلیات برنامه عملیاتی ارتقای ایمنی راه‌های کشور به تصویب اعضای شورای عالی هماهنگی حمل و نقل و ایمنی کشور رسید.

لازم به ذکر است شورای عالی هماهنگی حمل و نقل و ایمنی کشور باید برای کاهش سالانه ۱۰ درصدی تلفات جانی ناشی از تصادف رانندگی در جاده‌های کشور موضوع جز ۳ بند ج ماده ۳۰ قانون احکام دائمی برنامه‌های توسعه کشور، «برنامه عملیاتی ارتقای ایمنی راه‌های کشور» را حداکثر ظرف ۶ ماه از لازم‌الاجرا شدن این قانون به تصویب برساند که در این جلسه کلیات این برنامه دراز مدت به تصویب اعضا رسید.

همچنین رئیس پلیس راهور فراجا در این جلسه گزارشی از وضعیت تصادفات، آمار جان‌باختگان، مصدومین حوادث رانندگی، وضعیت نقاط حادثه خیز و تصادف و احصایی درون و برون شهری، وضعیت دوربین‌های ثبت تخلف رانندگی ارائه کرد.

در ادامه نیز برنامه‌های پلیس راهور فراجا و وزارتخانه‌های راه و شهرسازی و بهداشت درمان آموزش پزشکی و همچنین دستگاه‌های مرتبط در خصوص طرح ترافیکی نوروزی ۱۴۰۴ شامل تغییر رفتار پرخطر رانندگان، اعمال قوانین بازدارنده تقویت جایگاه‌های اورژانس و بیمارستان‌ها در طول ایام نوروز ۱۴۰۴ ارائه شد.

دادستان کل کشور نیز در این جلسه از آماده‌باش دادستان‌های سراسر کشور در ایام تعطیلات نوروز خبر داد.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
وحدت کلید پیروزی جهان اسلام
عارف به دیدار معاون اول‌های دولت‌های قبل رفت
استقلال در آستانه جذب یک مهاجم خارجی از بین دو گزینه
نورنما | اجرای زیبای آهنگ باران می‌بارد امشب، با فلوت توسط جنگلبان
رونمایی از ربات‌های هوشمند دو طبقه پست در کشور
پوتین: روسیه پیشتاز تولید موتورهای هوایی و موشکی است
شناسایی و دستگیری قاتل مشهدی پس از 14 سال فرار
صندوق بازنشستگی فولاد و صندوق بازنشستگی کشوری تجمیع می شوند
ام‌باپه دومین گلزن تاریخ فرانسه شد
قیمت خودرو امروز پنجشنبه 13 شهریورماه 1404 + جدول
سازمان بازرسی به ناترازی انرژی ورود کرد
پوستر نوستالژیک مس رفسنجان برای دیدار دوستانه با پرسپولیس
زلنسکی: پوتین خودش به کی‌یف بیاید
کنگره باید اختیارات جنگی ترامپ را محدود کند
پزشک قلابی با 15 شاکی/ قربانیان؛ زنان مبتلا به بیماری خاص
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(78) «بهمن»
رئیس پارلمان لبنان: طرح انحصار سلاح ارتش صلح داخلی را تضمین می‌کند
آغاز نشست شورای حکام آژانس از دوشنبه با محوریت ایران
عربستان بار دیگر سیاست‌های کوچ اجباری فلسطینی‌ها را محکوم کرد
هالیوود و روایت جنجالی علیه ایران + فیلم
بیشتر می‌کشیم؛ راهبرد تهاجمی واشنگتن
دولت ترامپ خرید دیپلمات‌های ایرانی در نیویورک را محدود کرد
عمار حکیم: ایران سنگر خط مقدم جهان اسلام است
وزارت خارجه اردن: اخراج فلسطینی‌ها از غزه نقض حقوق بشر است
چرا اسرائیل در روز نخست نبرد، به استراتژیست‌ها شلیک کرد نه موشک‌ها؟
جامعه موسیقی ایران در سوگ درگذشت هوشمند عقیلی
وزیر خارجه ایران: سوء تفاهمات رفع شد/ هیچ اختلافی با قطر نداریم
آتش‌سوزی عمدی در تورنتو جان 2 عضو خانواده ایرانی را گرفت
زمان پرداخت مرحله جدید «کالابرگ» به سه دهک اول اعلام شد
از یکجانبه‌گرایی تا چندجانبه‌گرایی؛ دیپلماسی دفاعی ایران در معماری نوین نظام جهانی
هدیه ویژه حامی مالی المپیاکوس به مهدی طارمی و ستاره‌های تازه‌ وارد تیم
انتقاد اسپانیا از سکوت اتحادیه اروپا در قبال نسل‌کشی در غزه
وزیر جنگ آمریکا: قرار است بیشتر بُکشیم
صدور ردیف استخدامی 3 هزار عضو هیئت علمی دانشگاه‌ها
بیشتر لبنانی‌ها مخالف خلع سلاح حزب الله هستند
پرواز مجدد جنگنده های ونزوئلا بر فراز ناو آمریکایی
هوای تهران در شرایط «قابل قبول» قرار گرفت
یونیسف: بیش از 700 هزار کودک در غزه از تحصیل محروم شده‌اند
برنامه مسابقات ورزشی امروز شنبه 15 شهریور
سازمان سنجش: مهلت انتخاب رشته تا 17 شهریور تمدید شد
مادورو: تلاش واشنگتن برای تغییر نظام در کاراکاس اشتباه است
مقدماتی جام‌جهانی اروپا و شب پرگل
قاتل شهید رضایی در سمیرم اعدام شد+فیلم
پیکر استاد احمد پژمان به زادگاهش در لارستان باز می‌گردد
رویکرد فرهنگی دولت و موضوع برگزاری کنسرت خیابانی
تل‌آویو همچنان در انزوای هوایی؛ ادامه تعلیق پروازها از سوی ایتالیا
بلاگر هتاک به اقوام بازداشت شد
وزیر خارجه آلمان: انفجار خطوط لوله گاز نورد استریم تروریستی است
رشد 37 درصدی بهای جهانی طلا در کمتر از یک سال
ترامپ در حال بررسی گزینه‌های نظامی علیه ونزوئلا است
X
آگهی تبلیغاتی