×
سیاسی
شناسه خبر : 214349
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/12/07 ساعت 20:32
عارف: معضل چندین‌ساله خودروهای فرسوده باید حل شود

عارف: معضل چندین‌ساله خودروهای فرسوده باید حل شود

معاون اول رئیس‌جمهور از معضل خودروهای فرسوده به عنوان یک واقعیت آزاردهنده چندین‌ساله یاد کرد که هرچه سریع‌تر باید حل شود.

نورنیوز-گروه سیاسی: محمدرضا عارف عصر امروز (سه‌شنبه) در جلسه شورای عالی هماهنگی حمل و نقل و ایمنی کشور با تاکید بر اینکه مهم‌تر از ابلاغ این سند پیگیری و نظارت است، گفت: دستگاه‌های ذیربط با همکاری مشترک و هدف گذاری منسجم اقدامات برای کاهش آمار کشته شدگان جاده‌ای را به جلو ببرند.

معاون اول رئیس جمهور با تاکید بر ضرورت اتخاذ اقدامات جدی برای اصلاح نقاط حادثه‌خیز در جاده‌ها، تصریح کرد: در دولت دوم اصلاحات وزیر وقت راه برنامه عملیاتی برای ساماندهی و اصلاح نقاط حادثه خیز ارائه کرد اما آمار ۴۸۰۰ نقطه حادثه خیز جاده‌ها از آمار اوایل دهه ۸۰ بسیار بیشتر است که نشان می‌دهد اقدامات مناسب برای رفع نقاط حادثه خیز در دولت‌های مختلف به خوبی انجام نشده است.

عارف خاطرنشان کرد: نباید به بهانه عدم تخصیص اعتبارات مالی در انجام مسئولیت‌های اصلاح نقاط حادثه‌خیز و رفع نواقص جاده‌های بین شهری کوتاهی کرد که ضرورت دارد در کنار فرهنگ سازی، تصمیمات قاطع مدیریتی برای کاهش آمار تلفات جاده‌ای اتخاذ شود.

وی با قدردانی از تلاش‌های پلیس راهور نیروهای هلال احمر وزارتخانه‌های راه و شهرسازی و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سایر دستگاه‌های امر برای اجرای برنامه‌های اثرگذار طرح ترافیکی نوروزی ۱۴۰۴ تاکید کرد: اقدامات دستگاه‌های ذیربط به خوبی شروع شده است و باید با انسجام و در طی روزهای اواخر اسفند ماه سال جاری و ایام تعطیلات نوروزی به صورت ضربتی پیگیری شود و با اعمال قوانین بازدارنده و برخوردهای جدی با رفتارهای پرخطر در کنار فرهنگ سازی با کمک رسانه‌ها و دستگاه‌های تبلیغاتی در راستای ارتقای فرهنگ ترافیکی حرکت شود تا سفری امن و لذت بخش برای همه مسافران نوروزی ۱۴۰۴ را شاهد باشیم.

معاون اول رئیس جمهور همچنین از معضل خودروهای فرسوده به عنوان یک واقعیت آزاردهنده چندین ساله یاد کرد و گفت: مسئله حل آلودگی هوا حقی برای نسل‌های آینده است که وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های مربوطه هرچه سریع‌تر برنامه‌ریزی لازم برای جایگزینی این خودروها که نقش مهمی در کاهش آلودگی هوا دارند، انجام دهند.

وی خاطرنشان کرد: شورای عالی هماهنگی حمل و نقل و ایمنی کشور باید به صورت منظم تشکیل شود و همچنین در کنار آن اقدامات دراز مدت و پیش بینی شده در برنامه هفتم توسعه با اولویت پیگیری و عملیاتی شود.

در این جلسه که وزرای راه و شهرسازی، آموزش و پرورش، صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دادستان کل کشور، دبیر هیئت دولت، سخنگوی دولت، استانداران اصفهان، تهران و فارس، رئیس سازمان ملی استاندارد رئیس پلیس راهور فراجا و مسئولان دستگاه‌های مرتبط حضور داشتند، کلیات برنامه عملیاتی ارتقای ایمنی راه‌های کشور به تصویب اعضای شورای عالی هماهنگی حمل و نقل و ایمنی کشور رسید.

لازم به ذکر است شورای عالی هماهنگی حمل و نقل و ایمنی کشور باید برای کاهش سالانه ۱۰ درصدی تلفات جانی ناشی از تصادف رانندگی در جاده‌های کشور موضوع جز ۳ بند ج ماده ۳۰ قانون احکام دائمی برنامه‌های توسعه کشور، «برنامه عملیاتی ارتقای ایمنی راه‌های کشور» را حداکثر ظرف ۶ ماه از لازم‌الاجرا شدن این قانون به تصویب برساند که در این جلسه کلیات این برنامه دراز مدت به تصویب اعضا رسید.

همچنین رئیس پلیس راهور فراجا در این جلسه گزارشی از وضعیت تصادفات، آمار جان‌باختگان، مصدومین حوادث رانندگی، وضعیت نقاط حادثه خیز و تصادف و احصایی درون و برون شهری، وضعیت دوربین‌های ثبت تخلف رانندگی ارائه کرد.

در ادامه نیز برنامه‌های پلیس راهور فراجا و وزارتخانه‌های راه و شهرسازی و بهداشت درمان آموزش پزشکی و همچنین دستگاه‌های مرتبط در خصوص طرح ترافیکی نوروزی ۱۴۰۴ شامل تغییر رفتار پرخطر رانندگان، اعمال قوانین بازدارنده تقویت جایگاه‌های اورژانس و بیمارستان‌ها در طول ایام نوروز ۱۴۰۴ ارائه شد.

دادستان کل کشور نیز در این جلسه از آماده‌باش دادستان‌های سراسر کشور در ایام تعطیلات نوروز خبر داد.


نظرات

آخرین اخبار
حضور هیات تجاری ایران با نام «میناب 168» در مجمع تجاری شانگهای
شاپور رحیمی درگذشت+ زمان تشییع
پایان کار تیم ملی موی‌تای ایران در مسابقات جهانی مالزی با 8 مدال
پیگیری‌ قالیباف برای بازگشایی صحن علنی مجلس
درخواست روسیه برای شفاف‌سازی نقش آمریکا در پایان جنگ اوکراین
پزشکیان: استانداران رییس جمهور استان‌ها هستند
پیام راهبردی رهبری و ضرورت حمایت و پشتیبانی ملی از مذاکره‌کنندگان ایران
رکورد حملات پهپادی اوکراین به روسیه
کنسرت‌ها تا پایان صفر روی صحنه می روند؟
هشدار ولایتی به برخی کشورهای عربی
گفت‌وگوی عراقچی و همتای ازبکستانی
ساعت کاری ادارات خوزستان تغییر کرد
درهای فردو و نطنز چه زمانی برای بازرسان آژانس باز می‌شود؟
کشف عامل پنهان پیری زودرس مغز
با جاسوسان و مفسدان قاطع برخورد شود
استاندار خوزستان: شهید شمخانی استراتژیستی در تراز جهانی بود
ایران سومین قدرت کشتی آزاد جهان شد
چراغ سبز آمریکا به جنگنده بومی ترکیه
لبنان از طرح جدید اروپا استقبال کرد
حمایت کره‌جنوبی از تفاهم ایران و آمریکا
افشای خسارت میلیاردی حملات ایران به پایگاه‌های آمریکا
بقائی: آمریکا خود به شدت نیازمند احسان و خیرات برای حل مشکل گرسنگی است
پروازهای فرودگاه کیش از سر گرفته شد
فهرست جدید محصولات بهداشتی غیرمجاز منتشر شد
ساعت بازی پرسپولیس چادرملو تغییر کرد
طبس داغ‌ترین نقطه جهان شد
غریب آبادی: عبور ایمن در تنگه هرمز با تصمیم‌سازی خارج از ملاحظات ایران تضمین نمی‌شود
واکنش تند وزارت خارجه ایران به بیانیه آمریکا و شورای همکاری خلیج فارس
پرسپولیس - چادرملو؛ نبرد سرنوشت‌ساز برای آخرین سهمیه آسیایی
جشن ملی در اکوادور؛ رئیس‌جمهور پس از صعود تیم ملی، کشور را تعطیل کرد
لیست تیم ملی والیبال ایران برای دیدار با ژاپن اعلام شد
سرنوشت نامعلوم ستاره والیبال ونزوئلا پس از زمین‌لرزه 7 ریشتری
شوک به بازار نفت؛ کاهش قیمت طلای سیاه
ایران - مصر در جام جهانی 2026؛یوزها برای شکست فراعنه به میدان می‌روند
شیخ نعیم قاسم: امروز، ایران آینده منطقه را رقم می زند
لبنان، گورستان سیاسی نخست‌وزیران اسرائیل است
عاشورا؛ حماسه آگاهی و آزادی
برنامه بازی‌های امشب جام جهانی 2026؛ ساعت دیدار ایران و مصر
بازگشت نفت عربستان به خلیج فارس
ثبت آیین و نمایش ایرانی تعزیه در یونسکو
نشست 3 جانبه عربستان، قطر و عمان درباره توافق ایران و آمریکا
پیام عراقچی در عاشورا؛ شهادت رهبر انقلاب را فراموش نخواهیم کرد
زنگ خطر محیط زیستی برای خلیج فارس و خزر
هوای تهران در وضعیت قابل قبول
نصر تمدنی از نبرد محرم 61 تا جنگ رمضان 1446
ثبت‌نام زائران مراسم تشییع رهبری آغاز شد
جمهوری اسلامی ایران هرگونه تهدیدی را علیه خود تحمل نخواهد کرد
حمله دوباره رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
روایتِ سوگ و شکوهِ هم‌گرایی؛ وقتی عزای حسینی نقطه پرگار می‌شود
شوک تورمی در آمریکا