×
سیاسی
شناسه خبر : 214341
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/12/07 ساعت 19:27
سردار سلامی: 391 پروژه عظیم برای سازندگی ایران توسط سپاه اجرا می‌شود

سردار سلامی: 391 پروژه عظیم برای سازندگی ایران توسط سپاه اجرا می‌شود

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: امروز 391 طرح عظیم ملی توسط قرارگاه خاتم الانبیاء سپاه پاسداران در اقصی نقاط کشور در دست ساخت یا در آستانه افتتاح است.

نورنیوز-گروه سیاسی: سرلشکر سلامی فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در حاشیه افتتاح بزرگترین مرکز درمانی جنوب کشور در شیراز، در جمع خبرنگاران، استان فارس را یکی از استان‌های مهم و حیاتی کشور در عرصه‌های مختلف دانست و اظهار داشت: همسنگری ما با برخی شهدای این استان، دلیل مضاعف علاقه‌مندی ما به این استان است و در مجموع شیراز و استان فارس استانی دلنشین و جذاب است.

وی با بیان اینکه هدف ما این بوده که با افتتاح تعدادی از طرح‌ها و پروژه‌های استانی که سپاه فجر به نتیجه رسانده است و یکی از آنها، همین درمانگاه است، گامی در جهت خدمت‌رسانی به مردم برداریم، ادامه داد: پروژه‌های بزرگی برای خدمت‌رسانی و محرومیت‌زدایی به مردم در سپاه در دست اقدام است، از جمله آب‌رسانی که حدود ۱۲ هزار روستای کشور برای این امر هدف‌گذاری شده است.

سرلشکر سلامی، پروژه‌های مسکن محرومین در استان‌های مختلف، بهره‌برداری از مدارس و مجتمع‌های آموزشی بخصوص در مناطق محروم، توسعه درمانگاه‌ها در همه شهرهای کشور توسط مؤسسه درمان بسیجیان که امروز صد و هفتادمین درمانگاه افتتاح شد و ۹۱ درمانگاه دیگر در دست کار است، راه روستایی، جهاد روشنایی برای غلبه بر نارسایی برق توسط پنل خورشیدی، و کمک به توسعه کشاورزی از طریق توانمندسازی و آموزش، را از اقدامات سپاه در راستای محرومیت‌زدایی عنوان کرد.

فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، با بیان اینکه در عرصه ورزشی، هنری، آموزشی، خدماتی، درمانی و عرصه‌های مختلف، سپاه و بسیج در تمامی عرصه‌های خدمت رسانی به مردم، پروژه‌های گسترده‌ای در سطح کشور از طریق بسیج سازندگی در حال انجام دارد، تصریح کرد: سپاه در عرصه سازندگی کشور گام‌های بلندی برداشته است و امروز ۳۹۱ طرح عظیم ملی توسط قرارگاه خاتم الانبیا سپاه پاسداران در اقصی نقاط کشور در دست ساخت یا در آستانه افتتاح است.

وی با بیان اینکه عموم هفته‌های سال، سپاه یک دستاورد بزرگ برای معرفی و ارائه به مردم دارد، افزود: با وجود همه تحریم‌های اقتصادی و فشارهایی که دشمنان برای توقف ایران دارند، با همت‌های بلند و انگیزه‌های عالی و هدایت‌هایی که توسط مقام معظم رهبری صورت می‌گیرد، کشور از فراز تنگناهایی که دشمنان می‌سازند، عبور می‌کند و قله‌ها را یکی بعد از دیگری فتح می‌کند و کشور به جلو می‌رود.

وی با بیان اینکه شاید برخی مشکلاتی که وجود دارد، باعث شود که دشمنان ما بیش از اندازه غلبه دهند و سیمای واقعی تلاش‌های سازنده کشور، زیر این ابرهای تیره‌ای که دشمنان می‌خواهند در مقابل چشم جهانیان ایجاد کنند، خوب دیده نشود، تاکید کرد: اما دوستان ما در صداوسیما و رسانه‌های مختلف در تلاشند که دستاوردهای مهم علمی، فناورانه و اقتصادی و سازندگی کشور در معرض قضاوت مردم قرار گیرد و مشعل‌های امید در مقابل مردم همیشه پرفروغ باقی بماند.


نظرات

آخرین اخبار
گوشی طلایی؛ کلاهبرداری جدید ترامپ از آمریکایی‌ها
گفت وگوی تلفنی ترامپ و رئیس امارات متحده عربی، تحولات منطقه محور گفت وگوها
شهادت یک فلسطینی در حمله پهپادی اسرائیل به مرکز غزه
وقوع دو زمین‌لرزه در پردیس، تهران و کرج/ هلال احمر: تاکنون خسارتی گزارش نشده است
بقائی: آنچه بر ملت صلح‌دوست ایران تحمیل شده یک جنگ متعارف نیست
تسهیل در فرآیند شماره‌گذاری خودروها
نوراینفو | نماز آیات چگونه خوانده می‌شود؟
چگونه نماز آیات بخوانیم؟
نوراینفو | مدیریت روانی کودکان در زمان وقوع زلزله
عراقچی: فقدان حسن‌نیت و عدم صداقت آمریکا مهمترین مانع برای پایان قطعی جنگ است
کشف بقایای موشک‌های هدایت‌شونده و پایگاه مشکوک در صحرای نجف
رایزنی بغداد و اسلام‌آباد برای امنیت انتقال سوخت با ایران
ترامپ عازم چین شد
آتش‌سوزی در مقر ارتش اسرائیل در پی حمله پهپادی حزب‌الله
فولاد مبارکه واردکننده ورق می‌شود
اکبر عبدی بر اثر سکته قلبی در ICU بستری شد/مهران غفوریان: برای اکبر عبدی دعا کنید
نورنما | الگوی جدید مدارس هیئت امنایی با مشارکت اجرا می شود
رد ادعای بی‌اساس کویت در رابطه با 4 شهروند ایرانی
یک منبع آگاه: تحقق شروط پنج‌گانه ایران برای ورود به دور دوم مذاکرات
نورنما | افزایش هزینه تولید: دارو تا 300 درصد گران شد
پاسخ ترامپ به انتقاد گراهام: پاکستانی‌ها عالی هستند
تخلیه مجروحان ارتش اسرائیل با بالگرد در پی عملیات‌های انتحاری مقاومت لبنان
گراهام به دنبال میانجیگر دیگری به جز اسلام آباد
نورنما | بازسازی 40 هزار واحد آسیب دیده در دستور کار قرار گرفت
نورنما | تسهیل روند رسیدگی به خودروهای آسیب دیده در جنگ و اعزام کارشناس پلیس به پارکینگ ها
تأکید پاکستان و چین بر امنیت تنگه هرمز و برقراری آتش‌بس پایدار در منطقه
طوفان و گردوخاک در تهران با چند مصدوم/ وزش باد به 55 کیلومتر بر ساعت رسید
نورنما | افزایش هزینه تولید: دارو تا 300 درصد گران شد
روسیه: فشار غرب برای تحریم انرژی مسکو «استثمارگرانه» است
نورنما | افزایش بودجه بیمه ها برای جلوگیری از گرانی دارو و کاهش پرداختی مردم ضروری است
«مرد سه‌هزار چهره» در راه تلویزیون/ بازگشت مسعود شصت‌چی
شکست پروژه نظامی ترامپ علیه ایران به روایت سناتور دموکرات
اعتراض ضدجنگ در سنای آمریکا/جلسه بودجه جنگ علیه ایران مختل شد
سفیر ایران در پکن: آمریکا نمی‌تواند روابط تهران و چین را تضعیف کند
پکن میزبان ترامپ؛ گفت‌وگو درباره ایران و تایوان
عقب‌نشینی از شعار سرنگونی به میز مذاکره
انتقاد تند عضو کمیسیون صنایع مجلس از گرانی خودرو/ قوه قضائیه ورود کند
افشاگری جو کنت از پشت‌پرده شکست طرح‌های ضدایرانی واشنگتن
روسیه از آزمایش موفق موشک پیشرفته «سارمات» خبر داد
غریب‌آبادی: صلح با ادبیات تحقیر و امتیازگیری اجباری ساخته نمی‌شود
توقف 6 ماهه 20 هزار پرواز لوفت‌هانزا
توافق نهایی برای اجرای گام سوم افزایش حقوق و متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان+ جزئیات
فردا؛ خنثی‌سازی پرتابه‌های عمل‌نکرده در بندرعباس
سقوط محبوبیت اقتصادی ترامپ
اولویت بانک مرکزی در 1405، تأمین مالی تولید همراه با کنترل تورم
سخنگوی دولت: اینترنت را حق مردم می‌دانیم
انفجارهای کنترل‌شده در تبریز برای امحای مهمات جنگی
کویت سفیر ایران را احضار کرد
برتری قاطع تیم سفید در آخرین بازی درون‌گروهی ملی‌پوشان
سازمان ملل: قانون اعدام اسرای حماس تبعیض‌آمیز است