×
سیاسی
شناسه خبر : 214341
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/12/07 ساعت 19:27

سردار سلامی: 391 پروژه عظیم برای سازندگی ایران توسط سپاه اجرا می‌شود

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: امروز 391 طرح عظیم ملی توسط قرارگاه خاتم الانبیاء سپاه پاسداران در اقصی نقاط کشور در دست ساخت یا در آستانه افتتاح است.

نورنیوز-گروه سیاسی: سرلشکر سلامی فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در حاشیه افتتاح بزرگترین مرکز درمانی جنوب کشور در شیراز، در جمع خبرنگاران، استان فارس را یکی از استان‌های مهم و حیاتی کشور در عرصه‌های مختلف دانست و اظهار داشت: همسنگری ما با برخی شهدای این استان، دلیل مضاعف علاقه‌مندی ما به این استان است و در مجموع شیراز و استان فارس استانی دلنشین و جذاب است.

وی با بیان اینکه هدف ما این بوده که با افتتاح تعدادی از طرح‌ها و پروژه‌های استانی که سپاه فجر به نتیجه رسانده است و یکی از آنها، همین درمانگاه است، گامی در جهت خدمت‌رسانی به مردم برداریم، ادامه داد: پروژه‌های بزرگی برای خدمت‌رسانی و محرومیت‌زدایی به مردم در سپاه در دست اقدام است، از جمله آب‌رسانی که حدود ۱۲ هزار روستای کشور برای این امر هدف‌گذاری شده است.

سرلشکر سلامی، پروژه‌های مسکن محرومین در استان‌های مختلف، بهره‌برداری از مدارس و مجتمع‌های آموزشی بخصوص در مناطق محروم، توسعه درمانگاه‌ها در همه شهرهای کشور توسط مؤسسه درمان بسیجیان که امروز صد و هفتادمین درمانگاه افتتاح شد و ۹۱ درمانگاه دیگر در دست کار است، راه روستایی، جهاد روشنایی برای غلبه بر نارسایی برق توسط پنل خورشیدی، و کمک به توسعه کشاورزی از طریق توانمندسازی و آموزش، را از اقدامات سپاه در راستای محرومیت‌زدایی عنوان کرد.

فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، با بیان اینکه در عرصه ورزشی، هنری، آموزشی، خدماتی، درمانی و عرصه‌های مختلف، سپاه و بسیج در تمامی عرصه‌های خدمت رسانی به مردم، پروژه‌های گسترده‌ای در سطح کشور از طریق بسیج سازندگی در حال انجام دارد، تصریح کرد: سپاه در عرصه سازندگی کشور گام‌های بلندی برداشته است و امروز ۳۹۱ طرح عظیم ملی توسط قرارگاه خاتم الانبیا سپاه پاسداران در اقصی نقاط کشور در دست ساخت یا در آستانه افتتاح است.

وی با بیان اینکه عموم هفته‌های سال، سپاه یک دستاورد بزرگ برای معرفی و ارائه به مردم دارد، افزود: با وجود همه تحریم‌های اقتصادی و فشارهایی که دشمنان برای توقف ایران دارند، با همت‌های بلند و انگیزه‌های عالی و هدایت‌هایی که توسط مقام معظم رهبری صورت می‌گیرد، کشور از فراز تنگناهایی که دشمنان می‌سازند، عبور می‌کند و قله‌ها را یکی بعد از دیگری فتح می‌کند و کشور به جلو می‌رود.

وی با بیان اینکه شاید برخی مشکلاتی که وجود دارد، باعث شود که دشمنان ما بیش از اندازه غلبه دهند و سیمای واقعی تلاش‌های سازنده کشور، زیر این ابرهای تیره‌ای که دشمنان می‌خواهند در مقابل چشم جهانیان ایجاد کنند، خوب دیده نشود، تاکید کرد: اما دوستان ما در صداوسیما و رسانه‌های مختلف در تلاشند که دستاوردهای مهم علمی، فناورانه و اقتصادی و سازندگی کشور در معرض قضاوت مردم قرار گیرد و مشعل‌های امید در مقابل مردم همیشه پرفروغ باقی بماند.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
سازمان ملل قطعنامه همکاری با اکو را تصویب کرد
آخرین خبر از افتتاح مسیر رفت فاز 2 آزادراه تهران - شمال
متوسط عمر زنان و مردان در ایران چقدر است؟
واکنش فدراسیون فوتبال به تمسخر تیم‌ملی
سامانه اعلام قیمت خودرو مشخص شد
انتقاد تند وزارت صمت به وزارت نیرو
بادبان‌های انسانیت روی عرشه قایق‌های امید
دولت فرانسه، ادعای واشنگتن درخصوص به رسمیت شناختن کشور فلسطین را رد کرد
پرتکرارترین نام‌های زن در ایران چه نامهایی هستند؟
روند عادی‌سازی با کشورهای عربی را خدشه دار می کند
نیم کیلو طلا در انتظار کاربران؛ کمپین مشترک روبیکا و ملی‌گلد آغاز شد
تمدید فرصت ثبت‌نام کتب درسی تا 30 شهریور
ابلاغ دستورالعمل جدید تنظیم بازار خودرو + جزئیات
محرومیت سنگین جام اتحادیه برای لوئیس سوارز
انتقاد از طرح مسکن 15 متری/رکود بی سابقه بازار مسکن در 50 سال اخیر
سقف وام خرید خودرو جانبازان تعیین شد
ثبت‌نام نکردن در سامانه املاک مساوی است با قبض برق نجومی
نظام نوین جهانی در حال ظهور است
باشگاه استقلال همچنان درگیر مطالبات سنگین بازیکنان و مربیان پیشین
طرح صلح احتمالی واشنگتن برای پایان جنگ روسیه و اوکراین
حملات اسرائیل به غزه/ شهادت 21 نفر دیگر/تخریب کامل برج مسکونی «السوسی»
کنسرت قربانی باز هم تمدید شد
شمار قربانیان زلزله افغانستان به 3 هزار نفر افزایش یافت
سن سکته قلبی در ایران 10 سال پایین‌تر از اروپا
کاراته‌کاها 6 مدال در چین درو کردند
پزشکیان: با منابع موجود، چه، کجا و چگونه بکاریم، اولویت اول جهاد کشاورزی است
حکم قطعی قصاص برای قاتل خبرنگار ایرنا صادر شد
قیمت مرغ در بازار به زودی کاهش می‌یابد
رشد 19 هزار واحدی شاخص کل بورس تهران در آغاز هفته
مراکش اولین تیم آفریقایی صعودکننده به جام جهانی 2026 شد
آغاز مانور چندملیتی بریکس با مشارکت ایران و اندونزی
اژه‌ای در دیدار با عمار حکیم: ملت ایران بیش از هر زمان دیگری متحد است
دیدار لاریجانی و عمار حکیم با محوریت همکاری‌های ایران و عراق
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 15 شهریور 1404 + جدول
سخنگوی آموزش و پرورش: در سال تحصیلی جدید کمبود معلم نداریم/آموزش مجازی فقط در شرایط اضطرار
کاهش خاموشی‌ها تا آخر شهریور ماه
قیمت دلار امروز شنبه 15 شهریور 1404
هشدار رئیس سابق موساد علیه نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی
دومین خرید لالیگایی تراکتور کیست؟
سقف وام‌های بانکی افزایش یافت
2700 نفر در تصادفات شهریور ماه جان باختند/ثبت 166 میلیون سفر تابستانی در کشور
عبور مصرف روزانه بنزین از مرز 140 میلیون لیتر
تخت‌جمشید امروز میزبان ارکستر ارمنستان است
وحدت کلید پیروزی جهان اسلام
عارف به دیدار معاون اول‌های دولت‌های قبل رفت
استقلال در آستانه جذب یک مهاجم خارجی از بین دو گزینه
نورنما | اجرای زیبای آهنگ باران می‌بارد امشب، با فلوت توسط جنگلبان
رونمایی از ربات‌های هوشمند دو طبقه پست در کشور
پوتین: روسیه پیشتاز تولید موتورهای هوایی و موشکی است
شناسایی و دستگیری قاتل مشهدی پس از 14 سال فرار
X
آگهی تبلیغاتی