×
سیاسی
شناسه خبر : 214273
تاریخ انتشار :

عراقچی: مواضع خود را با چین رو روسیه هماهنگ می‌کنیم

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه در جریان دیدار امروز با لاوروف در ارتباط با موضوع هسته‌ای نیز رایزنی و گفت‌وگو داشتیم، گفت: در این ارتباط امروز مشورت‌های نزدیک داشتیم و تیم‌های حقوقی سیاسی و کارشناسی ما با یکدیگر در تماس مستمر هستند. ما با این تماس‌ها ادامه می‌دهیم

نورنیوز-گروه سیاسی: «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه، روز سه‌شنبه و پس از انجام رایزنی در تهران، در یک کنفرانس خبری مشترک شرکت کردند.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه در جریان دیدار امروز با لاوروف در ارتباط با موضوع هسته‌ای نیز رایزنی و گفت‌وگو داشتیم، گفت: در این ارتباط امروز مشورت‌های نزدیک داشتیم و تیم‌های حقوقی سیاسی و کارشناسی ما با یکدیگر در تماس مستمر هستند. ما با این تماس‌ها ادامه می‌دهیم.

عراقچی ادامه داد: در مورد گفت‌وگوهایی که با سه کشور اروپایی روز گذشته در ژنو داشتیم، با آقای لاوروف و همکارانشان امروز صحبت کردیم و  در مورد این گفت‌وگو به آن‌ها توضیح دادیم. در مورد موضوع هسته‌ای، با همکاری و هماهنگی دوستان خود در چین و روسیه حرکت می‌کنیم و مواضع خود را هماهنگ می‌کنیم.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد: در خصوص مذاکرات هسته‌ای، موضع ما بسیار روشن است. ما تحت فشار، تهدید و تحریم مذاکره نخواهیم کرد و هیچ امکان مذاکره مستقیم بین ما و آمریکا در موضوع هسته‌ای تا زمانی که فشار حداکثری به این شکل خود اعمال خواهد شد، وجود نخواهد داشت.

عراقچی در ابتدای این نشست خبری به همتای روس خود و هیات همراه خوش‌آمد گفت و از حضور آن‌ها در تهران ابراز خرسندی کرد.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران گفت: رایزنی‌های ایران و روسیه به صورت مستمر در حوزه‌های مختلف در جریان دارد. امروز گفت‌وگوهای مفصل، خوب و سازنده‌ای داشتیم و موضوعات مختلف را مرور کردیم.

او افزود: نشست کمیسیون مشترک اقتصادی ۲ کشور در ماه آوریل برگزار خواهد شد.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران گفت: در خصوص روابط دوجانبه، همکاری‌های اقتصادی ما به سرعت پیش می‌رود و همان‌طور که اشاره شد، کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ۲ کشور در ماه آوریل برگزار می‌شود. 

طرح کوچ اجباری مردم غزه کاملا محکوم است

عراقچی افزود: در این دیدار علاوه بر مسائل دوجانبه، در مورد مسائل منطقه‌ای از جمله موضوع فلسطین، لبنان و سوریه نیز رایزنی و گفت‌وگو کردیم.

عراقچی با محکوم کردن جنایت‌های رژیم صهیونیستی علیه مردم لبنان و فلسطین گفت: طرح کوچ اجباری مردم غزه مورد بحث واقع شد. این طرح کاملا محکوم است. موضع متحدی از سوی کشورهای منطقه علیه این طرح غیرقابل قبول اتخاذ شده و در همین چهارچوب به زودی اجلاس وزرای امور خارجه سازمان همکاری اسلامی در این زمینه به درخواست ایران برگزار می‌شود.

این دیپلمات عالی رتبه جمهوری اسلامی ایران همچنین با اشاره به گفت‌وگوهای دو وزیر خارجه در ارتباط با موضوع سوریه گفت : موضع ما در مورد بحث سوریه به یکدیگر نزدیک است و ما خواهان ثبات، آرامش و حفظ وحدت سرزمینی و تمامیت ارضی و پیشرفت سوریه بر اساس خواست مردم این کشور هستیم. ما از ایجاد صلح و ثبات در این کشور پشتیبانی می‌کنیم. 

عراقچی در ادامه خاطرنشان کرد: موضع ایران در ارتباط موضوع لبنان روشن است و ما از دولت و مردم لبنان حمایت می‌کنیم، ما بر موضوع بازسازی لبنان، ادامه آتش‌بس در این کشور و ضرورت خروج کامل رژیم صهیونیستی از سرزمین‌های اشغال شده در جنوب لبنان و سایر  مناطق اشغالی از جمله سوریه و فلسطین تاکید داریم.

ایران همواره از محور مقاومت پشتیبانی می‌کند

وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه «ایران همواره در منطقه از محور مقاومت پشتیبانی کرده است و ما به این موضوع ادامه می‌دهیم»، گفت: ما معتقدیم که گروه‌های مقاومت برای آرمان و اهداف عادلانه و درستی مبارزه می‌کنند و مبارزه آن‌ها به هر شکلی که مد نظرشان باشد، مورد حمایت ایران است.

او همچنین با تاکید بر اینکه «در موضوع قفقاز نیز به دنبال برقراری صلح بین ارمنستان و آذربایجان هستیم و آمادگی داریم که در این خصوص کمک و همکاری کنیم»، افزود: تحولات افغانستان مورد توجه ایران و روسیه است و گفت‌وگوهای ما همواره در این خصوص استمرار داشته است و بنا داریم که این مشورت‌ها را افزایش دهیم.

دیدار عراقچی و لاوروف

سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه که به منظور دیدار و رایزنی با مقامات ایران به تهران سفر کرده، امروز سه‌شنبه با سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان دیدار و رایزنی کرد.

وزارت امور خارجه روسیه در خصوص این سفر در بیانیه‌ای اعلام کرد: وزرای امور خارجه دو کشور به طور مفصل در مورد دستور کار دوجانبه روابط روسیه و ایران، که به طور رسمی پس از امضای توافقنامه جدید بین دولتی در تاریخ 17 ژانویه برابر با 28 دی ماه در مسکو، به سطح مشارکت جامع راهبردی ارتقا یافته است، بحث و تبادل نظر خواهند کرد.

قرار است در جریان این مذاکرات، تأکید ویژه‌ای بر گسترش همکاری‌های تجاری و اقتصادی متقابل سودمند در راستای اجرای پروژه‌های کلیدی مشترک در حوزه‌های انرژی و حمل و نقل شود.

همچنین پیش‌بینی می‌شود که طرفین در مورد برخی مسائل مهم بین‌المللی، از جمله وضعیت در سوریه، قفقاز جنوبی، افغانستان، یمن، منطقه خلیج فارس، حل و فصل مسائل خاورمیانه، مسائل مربوط به دریای خزر و وضعیت پیرامون برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) در مورد برنامه هسته‌ای ایران، تبادل نظر نمایند

لاوروف وارد تهران شد

سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه سه‌شنبه 25 فوریه برابر با هفتم اسفند 1403 با هدف دیدار و گفت و گو با عباس عراقچی همتای ایرانی خود وارد تهران شد.

اورف که یک روز قبل مذاکراتی با همتای ترکیه‌ای خود در آنکارا داشت، امروز سه‌شنبه در تهران با برخی مقامات جمهوری اسلامی ایران دیدار و گفت و گو می‌کند. 

مسکو: لاوروف درباره برجام و خاورمیانه با عراقچی گفتگو می‌کند

وزارت امور خارجه روسیه هم در بیانیه‌ای اعلام کرد که سرگئی لاوروف، وزیر خارجه این کشور امروز برای دیدار و گفتگو با وزیر خارجه ایران به تهران سفر می‌کند.

در این بیانیه آمده است:در تاریخ 25 فوریه برابر با 7 اسفندماه، سرگی لاوروف، وزیر امور خارجه فدراسیون روسیه، به دعوت سیدعباس عراقچی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، برای انجام یک دیدار کاری به تهران سفر می‌کند.

وزرای امور خارجه دو کشور به طور مفصل در مورد دستور کار دوجانبه روابط روسیه و ایران، که به طور رسمی پس از امضای توافقنامه جدید بین دولتی در تاریخ 17 ژانویه برابر با 28 دی ماه در مسکو، به سطح مشارکت جامع راهبردی ارتقا یافته است، بحث و تبادل نظر خواهند کرد.

قرار است در جریان این مذاکرات، تأکید ویژه‌ای بر گسترش همکاری‌های تجاری و اقتصادی متقابل سودمند در راستای اجرای پروژه‌های کلیدی مشترک در حوزه‌های انرژی و حمل و نقل شود.

همچنین پیش‌بینی می‌شود که طرفین در مورد برخی مسائل مهم بین‌المللی، از جمله وضعیت در سوریه، قفقاز جنوبی، افغانستان، یمن، منطقه خلیج فارس، حل و فصل مسائل خاورمیانه، مسائل مربوط به دریای خزر و وضعیت پیرامون برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) در مورد برنامه هسته‌ای ایران، تبادل نظر نمایند.

کاظم جلالی، سفیر جمهوری اسلامی ایران در روسیه روز گذشته در خصوص سفر وزیر خارجه روسیه به تهران در حساب رسمی خود در برنامه ایکس نوشت: سفر وزیر خارجه روسیه به تهران در ادامه مسیر توسعه همکاری‌های نزدیک دو کشور با محوریت تعمیق گفتگوها و رایزنی‌های سطح عالی درباره طیف متنوعی از موضوعات در روابط دوجانبه، تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی انجام می‌شود که در برهه کنونی بیش از همیشه ضروری است.

وی افزود: عمق روابط تاریخی دو کشور، بویژه پس از امضای اخیر معاهده راهبردی توسط روسای جمهور، مانع از آن است که رویدادهای زودگذر ثالث بر مناسبات دیرینه ما اثر گذارد. 

به گزارش تسنیم، سفیر ایران خاطرنشان کرد: این روابط مستقل از عوامل خارجی و مبتنی بر منافع ملی هر دو کشور در مسیر صلح و توسعه قرار دارد.


اخبار مرتبط
پیام لاوروف از نگاه رسانه‌های روسی؛ اتحاد راهبردی یا چالش‌های جدید؟
چهارشنبه 1403/12/08 ساعت 16:39
نورنیوز از بازتاب سفر لاوروف به ایران در رسانه های روسیه گزارش می‌دهد؛
پیام لاوروف از نگاه رسانه‌های روسی؛ اتحاد راهبردی یا چالش‌های جدید؟
سفر سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه، به تهران بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های روسی داشت. این سفر که در بحبوحه افزایش فشارهای آمریکا بر ایران انجام شد، بر محورهای همکاری‌های تجاری، تحولات منطقه‌ای و مسائل ژئوپلیتیکی تمرکز داشت. رسانه‌های روسی از تلاش‌های دو کشور برای مقابله با تحریم‌ها، همکاری‌های اقتصادی و نقش‌آفرینی مشترک در خاورمیانه خبر دادند.
جلالی: وزرای خارجه ایران و روسیه به صورت ویژه درباره مسئله هسته‌ای رایزنی کردند
سه‌شنبه 1403/12/07 ساعت 21:33
جلالی: وزرای خارجه ایران و روسیه به صورت ویژه درباره مسئله هسته‌ای رایزنی کردند
سفیر تهران در مسکو با بیان اینکه در جریان رایزنی‌های وزیران امور خارجه ایران و روسیه طرفین در مورد مسائل دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی رایزنی و گفت‌وگو کردند، تصریح کرد: در این دیدار طرفین به صورت ویژه در مورد مسئله هسته‌ای و نوع تعاملاتی که در این زمینه داریم، رایزنی و گفت‌وگو کردند.
لاوروف: ظرفیت دیپلماسی درباره برجام همچنان وجود دارد
سه‌شنبه 1403/12/07 ساعت 18:14
لاوروف: ظرفیت دیپلماسی درباره برجام همچنان وجود دارد
وزیر خارجه روسیه در کنفرانس خبری مشترک با همتای ایرانی خود گفت: در دیدار امروز در ارتباط با موضوع برجام صحبت کردیم و معتقدیم که ظرفیت دیپلماسی هنوز وجود دارد و باید به صورت مناسب و بدون توسل به زور و تهدید از آن استفاده کرد.
عراقچی و لاوروف درمورد تحولات سوریه گفت‌و‌گو گردند
شنبه 1403/09/10 ساعت 18:19
عراقچی و لاوروف درمورد تحولات سوریه گفت‌و‌گو گردند
وزرای امور خارجه ایران و فدراسیون روسیه در مورد آخرین تحولات سوریه و جنگ در این کشور گفتگو کردند.
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
صدای انفجار پیاپی در تهران و شلیک توپهای پدافند هوایی/اسرائیل وضعیت اضطراری اعلام کرد
فرسودگی شغلی؛یکی از دلایل اصلی استعفای زودهنگام کارکنان در ایران
گوشی قاپی عجیب راکب موتورسوار در خیابان گاز مشهد + فیلم
فروش مشروبات الکلی در بستنی فروشی در تهران
ناصر علیخواه، نویسنده، معلم و پژوهشگر درگذشت
واردات خودرو با ارز شخصی در راه است!
نوجوان ایرانی در رقابت‌های جهانی پینگ‌پنگ طلا گرفت
قتل کبری رضایی دختر افغان توسط مرد ایرانی + جزئیات
پیام تسلیت پزشکیان به هند پس از فاجعه هوایی مرگبار
جام جهانی باشگاه‌ها 2025 با قضاوت فغانی بزگزار می شود
ترامپ: ما به توافق با ایران نسبتا نزدیک هستیم و من ترجیح می‌دهم که توافق کنیم
صالحی: تندیس آرش کمانگیر در ونک، بازتابی از هویت و غرور ملی است
تصاویری از لحظه برخاستن و سقوط هواپیمای مسافربری هند
جدیدترین نرخ محصولات ایران خودرو پس از افزایش قیمتها+ جدول قیمت ها
آتش‌سوزی در پتروشیمی بوشهر + جزئیات و تعداد جان باختگان
نقشه ترافیکی بزرگ‌ترین مهمانی سال اعلام شد + فیلم
تسلیت بقایی به دولت و مردم هند پس از سقوط هواپیما
هشدار شرکت توانیر به مصرف برق در آستانه ورود موج گرما
دومین دیدار دوستانه ایران قطعی شد + زمان برگزاری دیدار
نورنما | غدیر، ریزش باران الطاف رحمانی بر گلزار جان‌های تشنه است
پادکست | ولایت چیست؟و چرا اینقدر غدیر مهم است؟
واکنش متفاوت شمخانی به قطعنامه ضد ایرانی شورای حکام آژانس
کالاس: نگرانی اروپا از ایران فراتر از پرونده هسته‌ای است
وزیر نفت: افزایش قیمت گازوئیل شامل ناوگان رسمی نمی‌شود
عراقچی: آماده دفاع قاطع از حقوق ملت در مذاکرات یکشنبه هستیم+ فیلم
قیمت نفت افزایش یافت
بازی تدارکاتی جدید تیم ملی ایران مقابل شیلی نهایی شد
اینترنت ماهواره‌ای برای آیفون فعال شد
هشدار هواشناسی: طوفان در راه تهران /آماده باش دستگاههای امدادی
هشدار جدی مجلس به آژانس؛ گزینه خروج ایران از NPT در دستور کار قرار می گیرد
سقوط هواپیمای ایر ایندیا در نزدیکی فرودگاه احمدآباد هند+ فیلم سقوط وتعداد قربانیان
گرمای 41 درجه‌ای در تهران/هشدار زرد برای پایتخت
فیش حقوقی خردادماه بازنشستگان تامین اجتماعی صادر شد/جدول و زمان پرداخت
جزییات فاجعه دریایی در بندر پارسیان؛ 10 شناور در آتش سوختند
استعفا وزیر راه و شهرسازی تکذیب شد
پزشکیان: ما راه خود را خواهیم رفت و غنی سازی ادامه می‌یابد
دومین بمب استقلال؛ آقاسی با قراردادی دو ساله آبی‌پوش شد
واکنش مقام‌های ایرانی و نهادهای بین‌المللی به قطعنامه شورای حکام و پاسخ تهران
واکنش بازار طلا و سکه به قطعنامه ضد ایرانی شورای حکام +جدول قیمتها
قطعنامه‌ جدید شورای حکام؛ بازی تکراری شکست خورده
واکنش بازار دلار و سایر ارزها به قطعنامه ضد ایرانی شورای حکام +جدول قیمتها
رییس سازمان انرژی اتمی ایران در مورد واکنش کشورمان به قطعنامه شورای حکام توضیح خواهد داد
بیانیه مشترک وزارت خارجه و سازمان انرژی اتمی در واکنش به قطعنامه ضدایرانی شورای حکام
تماس تلفنی ویتکاف و نتانیاهو درباره ایران
واکنش ایران به قطعنامه شورای حکام اژانس/مجتمع سوم غنی سازی اورانیوم راه اندازی می شود+فیلم
واکنش کمالوندی به قطعنامه شورای حکام: ایران تسلیم فشار سیاسی نمی‌شود
تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام؛ آغاز مرحله جدید تقابل دیپلماتیک
تاریخ؛ میدان سنجش وفاداری امت در روز عید غدیر
قیمت خودرو امروز پنجشنبه 22 خرداد 1404 +جدول
نورنما | تفاوت زمان توقف در پیت استاپ فرمول یک بین سال های 1990 تا2023
X
آگهی تبلیغاتی