×
سیاسی
شناسه خبر : 214244
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/12/07 ساعت 11:36
پزشکیان: استیضاح وزیر اقتصاد به بی‌ثباتی بازار دامن زد

پزشکیان: استیضاح وزیر اقتصاد به بی‌ثباتی بازار دامن زد

رئیس جمهور گفت: خبر استیضاح وزیر اقتصاد هم به بی‌ثباتی بازار دامن زده است.همواره تاکید کرده‌ام که با دعوا مشکلی حل نخواهد شد.

نورنیوز - گروه سیاسی: رئیس جمهور در واکنش به طرح استیضاح وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه با تغییر آدم‌ها مشکل حل نخواهد شد،گفت: خبر استیضاح وزیر اقتصاد هم به بی‌ثباتی بازار دامن زده است.همواره تاکید کرده‌ام که با دعوا مشکلی حل نخواهد شد.

مسعود پزشکیان شامگاه دوشنبه در دیدار اعضای مجمع نمایندگان استان همدان، با تاکید بر عزم دولت برای گسترش اختیارات استانداری‌ها، گفت: ما معتقدیم که نمایندگان و مسئولان محلی بهتر و کم هزینه‌تر می‌توانند برای استان‌ها تصمیم بگیرند و لذا کارگروهی برای اجرایی کردن موضوع توسعه اختیارات استانداری‌ها در چارچوب قانون و سیاست‌های کلی مقام معظم رهبری تشکیل شده و در حال بررسی موضوع است.

وی با اشاره به تاکید دولت چهاردهم بر رعایت اصل صداقت، تصریح کرد: با توجه به محدودیت‌هایی که داریم، تعداد مشخصی از درخواست‌ها را می‌توانیم اجرایی کنیم و اگر به شما وعده دهم همه مشکلاتی را که بیان کردید، حل خواهم کرد، دروغ گفته‌ام و من چنین حرفی نمی‌زنم.

رئیس‌جمهور در واکنش به طرح «استیضاح وزیر امور اقتصادی و دارایی» خاطرنشان کرد: با تغییر آدم‌ها مشکل حل نخواهد شد. اقتصاد و تلاطم‌های اقتصادی تاثیر زیادی از اخبار و اتفاقات می‌گیرد و در این اوضاع که گاهی یک تصمیم حتی در کشورهای دیگر بازار را دچار نوسان می‌کند؛ با این توصیف خبر استیضاح وزیر اقتصاد هم به بی‌ثباتی بازار دامن زده است. همواره تاکید کرده‌ام که با دعوا مشکلی حل نخواهد شد.

پزشکیان به برنامه ویژه دولت برای ساخت نیروگاه‌های خورشیدی، بادی و گرمایی اشاره کرد و گفت: موضوع توسعه نیروگاه‌های خورشیدی، بادی و گرمایی را شخصا و به شکل ویژه دنبال می‌کنم.

وی در بخش دیگری از سخنانش راهبرد دولت چهاردهم در سیاست خارجی را «گفتگو» عنوان کرد و افزود: ما اهل گفتگو هستیم و هم اکنون در حال مذاکره در موضوعات مختلف با کشورهای دیگر از جمله با همسایگان هستیم، حتی دکتر عراقچی برای سلسله مذاکراتی با اروپایی‌ها در مسافرت است، اما با کسی که علنا ما را تهدید می‌کند و دستش را روی گلوی ما گذاشته نمی‌توان مذاکره کرد.

ایران را نمی‌توان تحریم کرد

رئیس‌جمهور با بیان اینکه ایران کشوری پهناور با مرزهای طولانی و همسایگان متعدد است، اظهار کرد: ایران را با این مرزهای طولانی و همسایگان پرشمار نمی‌توان تحریم کرد.

پزشکیان یکی از اولویت‌های دولت چهاردهم را گسترش مسیرهای مواصلاتی و کریدورهای عبوری از ایران عنوان و خاطرنشان کرد: یکی دیگر از اموری که شخصا آن را دنبال می‌کنم، اتصال و تکمیل کریدورهای بین‌المللی در داخل است. ما در این زمینه فرصت کوتاهی داریم و باید تلاش کنیم هر چه سریع‌تر خطوط ریلی و بزرگراهی شمال به جنوب و غرب به شرق ترانزیتی را گسترش دهیم.

وی در واکنش به درخواست نمایندگان استان همدان برای تغییر در برخی سیاست‌ها و فعالیت‌های اجرایی، گفت: دولت چهاردهم به دنبال اصلاح روش‌هاست، اما باید در نظر داشته باشیم که اصلاح و تغییر، مسیری زمان‌بر و کند است و نمی‌توان با تغییر افراد انتظار اصلاحات یک شبه را داشت. چندین دهه است که مسیر تغییر مدیران برای اصلاح امور را طی کرده‌ایم و دیده‌ایم که با تغییر افراد نمی‌توان به اصلاحات رسید؛ اصلاحات مسیری تدریجی و زمان‌بر است.

 


نظرات

آخرین اخبار
الیکا عبدالرزاقی مجری «کودک شو» شد
خودداری آمریکا از تمدید معافیت خرید نفت روسیه
شکست ماموریت چین؛ ترامپ و کابوس جنگی که تمام نمی‌شود
حقوق بشر برای دشمنان، مصونیت برای متحدان
لفاظی‌های جدید ترامپ در اوج انزوای جهانی و شکست در میدان
قالیباف: مقاومت 70 روزه ملت ایران تحول جهان را سرعت بخشید
هلاکت یک افسر صهیونیست در حمله حزب‌الله
سایه سنگین ناامنی بر مدارس نیجریه/ ربایش ده‌ها کودک
اعتراف تلخ بورل: اتحادیه اروپا برای جهان امروز طراحی نشده است
پایان تعطیلات اجباری بازار سهام + زمان بازگشایی
فشار بی‌سابقه سیاسی بر کاخ سفید همزمان با جهش قیمت بنزین
«هرمز سیف» وارد میدان شد/ مدیریت هوشمند قدیمی‌ترین آبراه جهان با بیمه ایرانی
طرح آمریکا برای «نیابتی کردن» جنگ در جزایر ایرانی
تجاوز هوایی به «قانون النهر» قربانی گرفت
تظاهرات ضد جنگ در لندن با محوریت حمایت از ایران
آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از اول خرداد+ اعلام مهلت نهایی
وداع تلخ با بازیگر نمایش «فردریک»/ صحنه در سوگ بهناز نازی نشست
فرصت‌سوزی تاریخی جمهوری‌خواهان؛ بازنده بزرگِ جنگِ ترامپ علیه ایران
نفت 150 دلاری کابوس وزیر انرژی آمریکا
وقوع زلزله 4.5 ریشتری حوالی گلوگاه/کانون لرزش کجا بود؟
پایان باشکوه باواریایی‌ها با هت‌تریک یازدهم هری کین
فهرست نهایی تیم ملی/ قلعه‌نویی 30 یوز را انتخاب کرد
تسهیلات میلیاردی برای احیای بازار جنت/ واریز 50 میلیون تومان کمک بلاعوض تا فردا صبح
توافق صلح لبنان با اسرائیل، توافقی جنجالی تر از سال 1983
20 جام، 10 سال، یک پپ!
بتن‌ریزی واحد دوم نیروگاه هسته‌ای بوشهر زیر سایه امنیت
هماهنگی مسکو و پکن برای دفاع از ایران در تنگه هرمز
بحران در عدن، بازداشت‌ در سایه اختلافات امارات و عربستان
زلزله در صندوق‌های درآمد ثابت، کوچ به سمت املاک و طلا
سقوط برج ترامپ زیر سایه جنگ ایران
برگ‌های برنده ایران در صورت ازسرگیری جنگ با آمریکا
سید صولت مرتضوی :در نشست خبری گرامیداشت دومین سالگرد شهادت آیت الله رئیسی
اشاره رئیس‌جمهور به کهن‌سال‌ترین موجود زنده آسیا که ریشه در خاک ایران دارد
محمدمهدی اسماعیلی:در نشست خبری گرامیداشت دومین سالگرد شهادت آیت الله رئیسی
سپهر خلجی : در نشست خبری گرامیداشت دومین سالگرد شهادت آیت الله رئیسی
قدرت نامتقارن، لایه رسوخ‌ناپذیر دفاعی ایران در برابر حملات
سقوط آزاد اوراق قرضه از واشنگتن تا توکیو
فراخوان عارف برای مدیریت بی‌ساعت در صنایع/ساعت‌ها را از مچ باز کنید
سقوط آزاد بودجه مدارس آمریکا در چاه نفت
بسته خبری دولت از وام 75 میلیونی تا هوش مصنوعی و تنظیم بازار مرغ
ناگاتومو اولین 5 ستاره تاریخ فوتبال آسیا!
توافق بزرگ پکن و واشنگتن برای خرید 750 هواپیما
معاریو: ارتش اسرائیل با کمبود 15 هزار سرباز روبه‌روست
تحلیلگر رمزارز: جنگ با ایران ضعف بازارهای مالی سنتی را آشکار کرد
پرده‌برداری امام جمعه بغداد از یک پرونده قدیمی
روایتی از تخلیه 4 بیمارستان تهران در دوران جنگ
اردوی ترکیه و اعزام به آمریکا زیر ذره‌بین دولت/ فدراسیون منتظر نقد شدن وعده‌ها
کامبک قهرمانانه سلتیک/ جام از چنگ هارتس خارج شد
نورنما | سالروز شهادت باب الحوائج امام جواد (ع) تسلیت باد
سیرجانی‌ها در انتظار فتح جام