×
بین الملل
شناسه خبر : 214157
تاریخ انتشار :

تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران

وزارت خزانه‌داری آمریکا در اقدامی تازه 16 شرکت و 13 کشتی مرتبط با صنعت نفت ایران را آماج تحریم‌های غیرقانونی قرار داد.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: وزارت خزانه داری آمریکا شامگاه دوشنبه و در راستای سیاست‌های ضدایرانی این کشور، از اعمال تحریم‌های تازه علیه ایران خبر داد.

این وزارتخانه با انتشار بیانیه‌ای در تارنمای خود، ۱۶ شرکت و ۱۳ کشتی مرتبط با صنعت نفت ایران به‌عنوان هدف تازه تحریم‌های غیرقانونی آمریکا علیه ایران معرفی کرد.

طبق بیانیه مذکور، «دلالان نفت» در امارات متحده عربی، هنگ کنگ، اپراتورها و مدیران نفتکش در هند و جمهوری خلق چین (PRC)، «حمید بورد» رئیس شرکت ملی نفت ایران و شرکت پایانه‌های نفتی ایران توسط آمریکا تحریم شده‌اند.

«اسکات بسنت» وزیر خزانه‌داری آمریکا نیز از اظهاراتی ضدایرانی ادعا کرد: «ایران برای تسهیل فروش نفت و تأمین مالی فعالیت های بی ثبات کننده خود، به شبکه پنهانی از کشتی‌ها و دلالان متکی است. ایالات متحده از تمام ابزارهای موجود خود برای هدف قرار دادن تمام جنبه های زنجیره تامین نفت ایران استفاده خواهد کرد و هرکسی که با نفت ایران معامله کند، خود را در معرض خطر تحریم های قابل توجهی قرار می دهد.»

اظهارات بسنت درحالی است که پیشتر «سیدعباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران در طول سخنرانی خود در اجلاس شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد تأکید کرد: «در دهه‌های اخیر،ایران با چالش‌های مختلف از جمله تروریسم و تحریم‌های غیرقانونی روبرو بوده است.»

او افزود: «این چالش‌ها تأثیراتی مخرب بر اقتصاد و حقوق اقتصادی، اجتماعی ایرانیان داشته است. ایران با پیروی از اصول اسلامی توانسته در مقابل این چالش‌ها در حوزه حقوق زنان، توسعه، بهبودی خدمات بهداشتی، آموزش و صنایع و توسعه اقتصادی دستاوردهای بسیاری داشته است.»

عراقچی تصریح کرد: «بزرگترین مانع حقوق بشر در جامعه جهانی، سیاست اعمال تحریم‌های یکجانبه و غیرقانونی است. چنین اقداماتی تأثیراتی مخرب بر مردم عادی و گروه‌های حساس دارد. ایران همواره با این اقدامات مخالفت کرده است.»

وزیر امور خارجه ایران افزود: «برخی از کشورها با اعمال تحریم علیه برخی از دیگر کشورها مانع دسترسی کشورهای هدف به دارو و دیگر اقلام اساسی می‌شوند. ما خواستار برداشته شدن همه تحریم‌های یکجانبه هستیم. این تحریم‌ها ناقض حقوق ایرانیان، در حال قربانی کردن بی‌گناهان است.»

با این وجود، به اذعان بسنت، تحریم‌های تازه آمریکا علیه ایران در راستای دستور «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا برای بازگرداندن فشار حداکثری در ۴ فوریه ۲۰۲۵ است.

علاوه‌بر حمید بورد، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران، «عباس اسدروز» نایب رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل شرکت پایانه‌های نفتی، «سید علی میری»، «غلامحسین گرمی» و «علی معلمی» نیز تحریم شده‌اند.

به ادعای وزارت خزانه داری آمریکا، ایران برای «صادر و جابجایی نفت خود» به «دلالان نفت در چین و امارات» وابسته است است، در همین راستا، آمریکا چندین شرکت چینی و اماراتی را تحریم کرده است.

وزارت خزانه داری آمریکا همچنین ۹ شناور و نفت‌کش ادعایی را با معرفی آن‌ها به عنوان «شناورهای ناوگان سایه ایران» تحریم کرده است.

این وزارتخانه در ادامه اعلام کرد که ۸ شرکت در ایران، هند، مالزی، سیشل و امارات به‌خاطر نقش خود در «خرید، فروش و جابجایی» نفت خام ایران نیز توسط آمریکا تحریم شده‌اند.

این تحریم‌ها درحالی اعلام می‌شود که ترامپ مدعی خواست خود برای مذاکره با ایران شده است.

اما مقامات ایران ضمن ابراز آمادگی خود برای اتخاذ دیپلماسی، بر شکست حتمی سیاست فشارحداکثری ترامپ علیه ایران تأکید کرده‌ و اعلام کردند که در چنین شرایطی تن به مذاکرات نخواهند داد.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
گزارش الاخبار در مورد چشم‌انداز همکاری روسیه، چین و ایران در مرحله پساجنگ
عارف: توسعه روابط با منطقه راهبرد قطعی ایران است
انقلاب در پیوند قلب با دست توانای متخصصان ایرانی + فیلم
شکست تلخ تراکتور مقابل قهرمان آفریقا در واپسین ثانیه‌ها
تعطیلی یزد، قم و خوزستان در روز چهارشنبه+ جزئیات کاهش ساعت کاری روز سه‌شنبه
گفت‌وگوی تلفنی پوتین و نتانیاهو درباره ایران و سوریه
قدمت واقعی سمرقند فراتر از آن‌ چیزی است که تصور می‌شد
در جنگ 12 روزه اسرائیل علیه ایران، چند نفر از وزارت اطلاعات شهید شدند؟
وداع زودهنگام گلر الجزایری با سرخ‌ها در ارزروم
عکس های منتخب جهان،28 جولای2025
مهران با 51.8 درجه داغ‌ترین شهر ایران شد
هشدار ایران به رژیم اسرائیل درباره جداسازی استان‌های جنوبی سوریه
شکست پرسپولیس در آخرین بازی تدارکاتی در اردوی ترکیه
دبیرکل سازمان ملل: نسل‌کشی در غزه هیچ توجیهی ندارد
عراقچی: اگر تجاوز تکرار شود، بدون تردید واکنشی قاطع‌تر نشان خواهیم داد
کارت ورود به جلسه آزمون استخدامی آموزش و پرورش 1404 منتشر شد
میدری: حذف یارانه یا تغییر دهک‌بندی قبل از اعمال به افراد اطلاع داده می‌شود
گزارش تصویری | مرگ آرام بزرگ‌ترین دریاچه ایران
تیراندازی مرگبار در آتلانتا؛ یک کشته و 10 زخمی
ادامه قتل عام با گرسنگی؛ 14 فلسطینی دیگر در محاصره غزه جان باختند
حمله سایبری گسترده، سفرهای هوایی روسیه را مختل کرد
صادرات 45.5 میلیون دلاری از جلفا به 9 کشور دنیا
هشدار هواشناسی؛ موج گرما از فردا وارد کشور می‌شود + فیلم
جنگ 12 روزه را چگونه روایت کنیم؟
نسخه جدید دولت برای نشاط اجتماعی؛ بُن سفر در راه است؟
نظری جویباری از مدیرعاملی استقلال استعفا داد + فیلم
نماینده اسکواش ایران یک قدم تا قهرمانی جهان فاصله دارد
توافقی به رنگ سلطه؛ اروپا در سایه آمریکا
سخنگوی دولت: چهارشنبه تعطیل نیست/ لایحه فضای مجازی علیه آزادی بیان نیست
کارگردان «جنگ ستارگان» گنجینه هنری‌اش را به نمایش می‌گذارد
برای شرکت در اجلاس روسای مجالس جهانی؛ قالیباف عازم ژنو شد
درخواست توبه تتلو در دست بررسی دادگاه/ارجاع پرونده قتل «منصوره قدیری‌جاوید» به دیوان عالی
ترامپ: از ایران سیگنال‌های بدی دریافت می کنیم
رئیس‌جمهور مصر: کوچ اجباری فلسطینی‌ها خط قرمز ماست/رفح باید از سمت فلسطین نیز باز باشد
استرداد لایحه: شکست؟ عقب‌نشینی؟ یا حرکت به سمت حکمرانی گفت‌وگویی؟
تاکید پزشکیان بر ارتقای تعامل با کشورهای دیگر، بر مبنای منافع مشترک
موافقت رئیس‌جمهور با پس گرفتن لایحه مقابله با انتشار محتوای خبری خلاف واقع در فضای مجازی
ترامپ: کمک‌های امریکا به کودکان غزه دزدیده می‌شود!
«کلیشه‌های سیاسی» جان کودکان غزه را نجات نمی‌دهد
پیش‌فروش خودروی کوئیک GX_L از امروز آغاز شد
تعداد ثبت‌نام کنندگان اربعین در سامانه سماح از یک میلیون نفر گذشت! +لینک‌سایت
جولانی اولین انتخابات مجلس سوریه پس از سقوط اسد را بدون حضور مردم برگزار می‌کند!
نوراینفو | هنگام مراجعه به دادگاه یا دادسرا چه کنیم؟
قیمت دلار و سایر ارزها امروز دوشنبه 6 مرداد 1404
مجلس در هفته منتهی به اربعین حسینی تعطیل شد
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
مرزهای شرقی برای ورود زائران اربعین 1404 فعال شد
اوباما خواستار اقدام فوری برای جلوگیری از قحطی در غزه شد
نورنما | آتش‌سوزی در هواپیمای بوئینگ 737
آموزش‌وپرورش: مدارس حق ندارند دانش‌آموزان با نمرات پایین را ثبت‌نام نکنند
X
آگهی تبلیغاتی