×
بین الملل
شناسه خبر : 214157
تاریخ انتشار :

تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران

وزارت خزانه‌داری آمریکا در اقدامی تازه 16 شرکت و 13 کشتی مرتبط با صنعت نفت ایران را آماج تحریم‌های غیرقانونی قرار داد.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: وزارت خزانه داری آمریکا شامگاه دوشنبه و در راستای سیاست‌های ضدایرانی این کشور، از اعمال تحریم‌های تازه علیه ایران خبر داد.

این وزارتخانه با انتشار بیانیه‌ای در تارنمای خود، ۱۶ شرکت و ۱۳ کشتی مرتبط با صنعت نفت ایران به‌عنوان هدف تازه تحریم‌های غیرقانونی آمریکا علیه ایران معرفی کرد.

طبق بیانیه مذکور، «دلالان نفت» در امارات متحده عربی، هنگ کنگ، اپراتورها و مدیران نفتکش در هند و جمهوری خلق چین (PRC)، «حمید بورد» رئیس شرکت ملی نفت ایران و شرکت پایانه‌های نفتی ایران توسط آمریکا تحریم شده‌اند.

«اسکات بسنت» وزیر خزانه‌داری آمریکا نیز از اظهاراتی ضدایرانی ادعا کرد: «ایران برای تسهیل فروش نفت و تأمین مالی فعالیت های بی ثبات کننده خود، به شبکه پنهانی از کشتی‌ها و دلالان متکی است. ایالات متحده از تمام ابزارهای موجود خود برای هدف قرار دادن تمام جنبه های زنجیره تامین نفت ایران استفاده خواهد کرد و هرکسی که با نفت ایران معامله کند، خود را در معرض خطر تحریم های قابل توجهی قرار می دهد.»

اظهارات بسنت درحالی است که پیشتر «سیدعباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران در طول سخنرانی خود در اجلاس شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد تأکید کرد: «در دهه‌های اخیر،ایران با چالش‌های مختلف از جمله تروریسم و تحریم‌های غیرقانونی روبرو بوده است.»

او افزود: «این چالش‌ها تأثیراتی مخرب بر اقتصاد و حقوق اقتصادی، اجتماعی ایرانیان داشته است. ایران با پیروی از اصول اسلامی توانسته در مقابل این چالش‌ها در حوزه حقوق زنان، توسعه، بهبودی خدمات بهداشتی، آموزش و صنایع و توسعه اقتصادی دستاوردهای بسیاری داشته است.»

عراقچی تصریح کرد: «بزرگترین مانع حقوق بشر در جامعه جهانی، سیاست اعمال تحریم‌های یکجانبه و غیرقانونی است. چنین اقداماتی تأثیراتی مخرب بر مردم عادی و گروه‌های حساس دارد. ایران همواره با این اقدامات مخالفت کرده است.»

وزیر امور خارجه ایران افزود: «برخی از کشورها با اعمال تحریم علیه برخی از دیگر کشورها مانع دسترسی کشورهای هدف به دارو و دیگر اقلام اساسی می‌شوند. ما خواستار برداشته شدن همه تحریم‌های یکجانبه هستیم. این تحریم‌ها ناقض حقوق ایرانیان، در حال قربانی کردن بی‌گناهان است.»

با این وجود، به اذعان بسنت، تحریم‌های تازه آمریکا علیه ایران در راستای دستور «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا برای بازگرداندن فشار حداکثری در ۴ فوریه ۲۰۲۵ است.

علاوه‌بر حمید بورد، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران، «عباس اسدروز» نایب رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل شرکت پایانه‌های نفتی، «سید علی میری»، «غلامحسین گرمی» و «علی معلمی» نیز تحریم شده‌اند.

به ادعای وزارت خزانه داری آمریکا، ایران برای «صادر و جابجایی نفت خود» به «دلالان نفت در چین و امارات» وابسته است است، در همین راستا، آمریکا چندین شرکت چینی و اماراتی را تحریم کرده است.

وزارت خزانه داری آمریکا همچنین ۹ شناور و نفت‌کش ادعایی را با معرفی آن‌ها به عنوان «شناورهای ناوگان سایه ایران» تحریم کرده است.

این وزارتخانه در ادامه اعلام کرد که ۸ شرکت در ایران، هند، مالزی، سیشل و امارات به‌خاطر نقش خود در «خرید، فروش و جابجایی» نفت خام ایران نیز توسط آمریکا تحریم شده‌اند.

این تحریم‌ها درحالی اعلام می‌شود که ترامپ مدعی خواست خود برای مذاکره با ایران شده است.

اما مقامات ایران ضمن ابراز آمادگی خود برای اتخاذ دیپلماسی، بر شکست حتمی سیاست فشارحداکثری ترامپ علیه ایران تأکید کرده‌ و اعلام کردند که در چنین شرایطی تن به مذاکرات نخواهند داد.


نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
سهمیه‌های آسیایی فوتبال ایران با تایید AFC
قلعه‌نویی و عزت‌الهی در نشست پیش از بازی ایران و کره شمالی
تهران 40 درجه، خوزستان بالای 50؛ گرمای بی‌سابقه در راه است
زمان و مبلغ یارانه خرداد 1404 مشخص شد
دستگیری عاملان ترور قاضی احسان باقری پیش از فرار از کشور
ترکیب جوان؛ فرصت طلایی قلعه‌نویی مقابل قعرنشین گروه A
ایران و آمریکا باز هم در مسقط
نجات بیمارستان رجایی از یک فاجعه احتمالی+ فیلم
وضعیت جدول گروه C پیش از بازی عربستان و استرالیا
آخرین وضعیت جدول گروه B جام جهانی در آستانه دیدار کویت و کره جنوبی
جریمه 700 هزار تومانی برای 7000 راننده متخلف در تهران
سیاست‌نامه | همتی و میرسلیم مشترکاً یک شاخه را قطع می‌کنند
جایگاه ایران در گروه A جام جهانی در آستانه دیدار امروز با کره شمالی
تغییر نرخ نان در کارت‌خوان‌ها با تأیید وزارت کشور اجرایی شد +جدول
مبلغ وام ازدواج فرزندان بازنشستگان افزایش یافت+ جزییات و زمان ثبت‌نام
زمان پرداخت مرحله دوم وام قرض‌الحسنه بازنشستگان اعلام شد+جزییات
شرایط و مهلت ثبت نام وام بازنشستگان تامین اجتماعی اعلام شد/نحوه ثبت نام
پسر و عروس حجت الاسلام صدیقی چرا و چگونه دستگیر شدند + علت دستگیری
ورود 700 تفنگدار دریایی به لس‌آنجلس برای مقابله با آشوب
فرصت طلایی برای خریداران خودرو؛ فروش جدید سایپا استارت خورد +لینک ثبت‌نام
آخرین فرصت برای معلم شدن؛ فرصت امروز را از دست ندهید!
ایران آماده نبرد نهایی با کره شمالی؛ صعود با اقتدار در انتظار قلعه نویی و شاگردانش
هت‌تریک آقای اژه‌ای
نفوذ به قلب اطلاعاتی رژیم
آیا رفع تحریم‌ها در دستور کار است؟
برنامه مسابقات امروز 20 خرداد +پخش زنده
نتانیاهو و اجرای پروژه نسل‌کشی
کرمان تعطیل شد
وضعیت آب و هوا امروز سه‌شنبه 20 خرداد 1404 +وضعیت استان‌ها
نوراینفو | قوانین چیدمان منزل؛ اشتباهات و راه حل‌ها
تهدید ترامپ به بازداشت فرماندار کالیفرنیا
لحظه ورود توفان شن به فرودگاه یزد+ فیلم
فواید نوشیدن روزانه قهوه کافئین‌دار
استقرار تک‌تیراندازهای گارد ملی در مقابل معترضان مخالف ترامپ
کمالوندی: اگر آژانس قدردان نباشد، همکاری به سطح عادی بازخواهد گشت+ فیلم
کشف لاشه یک فوک خزری دیگر در سواحل بابلسر
واکنش خواهر مهدیه اسفندیاری به بازداشت خواهرش
تغییر فرایند احراز هویت و بررسی صلاحیت رانندگان تاکسی‌های اینترنتی
ترامپ: روز پنجشنبه با ایرانی‌ها دیدار می‌کنیم
کمبود دارو و مرگ بیماران؛ هشدار صریح مجلس به بانک مرکزی
تاکید ایران و چین بر اجرای جدی برنامه 25 ساله و گسترش همکاری‌های راهبردی
بازداشت فعال رسانه‌ای ایران در فرانسه
گزارش تصویری | ادامه نا آرامی ها در لس آنجلس
شیوع تب کریمه کنگو در اردبیل +علایم بیماری
نحوه ثبت نام کارت سوخت به صورت اینترنتی +لینک ثبت نام
عکس های منتخب ایران، دوشنبه 19 خرداد 1404
آسمان فلسطین اشغالی زیر سایه موشک‌های یمن
نورنما | واکنش جالب شیر به یک مرد کارتن‌خواب در خیابان هند
یادبود سیداصغر قریشی برگزار می‌شود
افشای پیش‌نویس قطعنامه ضد ایرانی در شورای حکام
X
آگهی تبلیغاتی