×
فرهنگی
شناسه خبر : 214032
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/12/05 ساعت 22:06
هفته فرهنگی ایران در دوحه با حضور وزیر فرهنگ برگزار می‌شود

هفته فرهنگی ایران در دوحه با حضور وزیر فرهنگ برگزار می‌شود

معاون سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، از برگزاری هفته فرهنگی ج ایران در دوحه با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خبر داد.

نورنیوز - گروه فرهنگی: معاون توسعه همکاری های علمی و فرهنگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، از برگزاری هفته فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در دوحه با حضور سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از هفتم تا دهم اسفند خبر داد.

 حسین دیوسالار اظهار داشت: هفته فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در دوحه، از هفتم تا دهم اسفندماه برگزار می شود و ابعاد و مصادیق گوناگون هنر و تمدن ایرانی-اسلامی در معرض دید مخاطبان گسترده قطری قرار خواهد گرفت؛ ۶٠ هنرمند و ورزشکار برجسته ایرانی در رشته ها و حوزه های گوناگون، آثار و توانمندی های منحصر به فرد و تاریخی‌تمدنی کشورمان را ارائه خواهند کرد.

معاون توسعه همکاری های علمی و فرهنگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی تاکید کرد: استقبال اولیه ایرانیان و قطری های مقیم دوحه از برگزاری این هفته فرهنگی دلگرم کننده بود و همین مسئله نوید برگزاری رویدادی پرشور و با کیفیت را در دوحه داده است. هنرمندان برتر و صاحب نام در عرصه های گوناگون هنری از جمله موسیقی، خوشنویسی خط نستعلیق، تذهیب، مد و لباس، حکاکی روی چرم ، نقاشی، سوزن دوزی، نگارگری، انگشترسازی، میناکاری، معرق‌کاری، خاتم‌کاری، تولید اسباب بازی‌های ایرانی، خوشنویسی خط ثلث، قلم‌کاری روی پارچه، مد و لباس، پازل سه بعدی روی پارچه، فرش برجسته، نقاشی آبرنگ، قلم زنی، ملیله‌کاری، لباس اقوام، مینیاتور، سفالگری، کاشی‌کاری، نقاشی گل و مرغ، صنایع دستی، بازی‌های رایانه‌ای، مجسمه‌سازی ، مهارت و فرهنگ ایرانی را در پایتخت قطر به نمایش خواهند گذاشت. دربرگیری و جامعیت این رشته‌های هنری به گونه‌ای است که تصویر گویا و عمیقی از ایران را به علاقه‌مندان و مخاطبان این عرصه ارائه و منتقل خواهد کرد.
دیوسالار افزود: در کنار این موارد، برنامه پخش فیلم‌های ایرانی و برگزاری نمایشگاه عکس جاذبه‌های توریستی و تاریخی کشور پیش بینی و با تلاش مستمر همکاران سازمان فرهنگ و ارتباطات زمینه برگزاری هرچه بهتر آن فراهم شده است.

این مقام مسئول در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، به سفر سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به قطر برای حضور در این رویداد فرهنگی و به دعوت همتای قطری خود اشاره و تصریح کرد: وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در سفر به دوحه، دیدارهایی نیز با مقامات عالی قطری در راستای تعمیق ارتباطات دوجانبه در عرصه فرهنگی دارد. قطر و ایران، همکاری های فرهنگی مستمر و موثری با یکدیگر داشته و این روند، طی سال‌های اخیر تقویت شده است. از این رو برگزاری هفته فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در قطر، نقطه عطفی در هم افزایی تهران و دوحه در عرصه های گوناگون محسوب می شود.

معاون توسعه همکاری های علمی و فرهنگی سازمان فرهنگ و ارتباطات در پایان، اصلی ترین شاخصه برپایی هفته فرهنگی ایران در دوحه را معرفی «ایران امروز» برای مخاطبان عام و خاص قلمداد کرده و تاکید کرد: اصلی ترین دغدغه ما در این رویداد فرهنگی، معرفی ایران امروز به منطقه و مخاطبان بین‌المللی است. در همین راستا، تمرکز زیادی بر حوزه صنایع خلاق در برگزاری هفته فرهنگی ایران صورت گرفته است. همچنین ورزش زورخانه‌ای ایران با حضور ورزشکاران حرفه‌ای این حوزه، معرفی خواهد شد.


نظرات

آخرین اخبار
ویتامینی که کمبود آن خطر ابتلا به زوال عقل را افزایش می‌دهد
نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی بار دیگر قطر را دشمنی خطرناک توصیف کرد
دستگیری عامل انتشار تصاویر پرتاب موشک‌های ایرانی
کشف انبار نان خشک در اراک
فرمان آماده‌باش در یمن؛ صنعا از مرحله جدید تقابل با عربستان خبر داد
یمن خط قرمز دریایی کشید؛ هشدار صنعا به کشتی‌های سعودی
رهبر انقلاب: صیانت از وحدت و پرهیز از تفرقه وظیفه همگانی است
پزشکیان: تداوم اقتدار ایران مدیون نجابت مردم است
رئیس فیفا زیر آتش انتقادات؛ فیگو خواستار کنار رفتن اینفانتینو شد
پایان جولان باند حرفه‌ای سارقان احشام در مازندران
پادکست | ناگفته هایی از جلسه دریاسالار شهید علی شمخانی با فرماندهان در روز نهم اسفند
جامعه مدرسین: آمریکا بر هیچ عهد و پیمانی متعهد نیست
قطعی برق کرمانشاه فردا پنجشنبه 15 مرداد + جدول به تفکیک شهرستان
مهران رکورد جهان را شکست؛ 266 هزار تردد در یک روز
تشویق به مذاکره درباره تنگه هرمز از سوی سازمان ملل
زمین‌لرزه 5.5 ریشتری جزیره هالماهرا اندونزی را لرزاند
رومانی برای مقابله با کمبود برق، نیروگاه 70 ساله‌اش را روشن کرد!
ماجرا و جزییات نصب سنگ مزار اکبر عبدی چه بود؟
بریکس به دنبال ارتقای خدمات آماری در عصر دیجیتال
تحلیل «فارن افرز» از نامیرایی محور مقاومت
بیش از 15 دستورکار در نشست اوراسیا؛ از بازار مشترک مالی تا توسعه تجارت
رایزنی ایران و عراق برای گسترش همکاری‌های دانشگاهی و پژوهشی
اتحادیه لیگ‌های اروپایی علیه اینفانتینو
محدودیت تردد در محور حاجی‌آباد – بندرعباس
وزیر صمت راهی قرقیزستان شد
آیین بزرگداشت شهید خلبان مجید کاظمی در شیراز برگزار شد
یک کشتی دیگر در ساحل یمن هدف قرار گرفت
مهار کامل آتش‌سوزی در ارتفاعات سرکش گیلانغرب
بازگشت «آژانس دوستی»؛ فصل دوم سریال نوستالژیک به تولید نزدیک شد
رایزنی مصر و عراق برای احداث خط لوله نفت به دریای سرخ
غریب‌آبادی:پیام‌هایی از آمریکا مبنی بر آمادگی برای بازگشت به تعهدات دریافت کرده ایم
شرط ایران برای بازگشایی تنگه هرمز اعلام شد
دستگیری باند سرقت پراید با اعتراف به 30 فقره سرقت
واکنش«بی‌بی» به نشست امان؛ مخالفت با تشکیل کشور فلسطین
اعتصاب گسترده در استان‌های جنوبی یمن در اعتراض به وضعیت امنیتی و اقتصادی
سقوط صادرات نفت آمریکا به پایین‌ترین سطح در 8 ماه گذشته
بیانیه پایانی نشست امان؛ کشورهای عربی و اسلامی خواستار توقف تجاوزات اسرائیل شدند
آخرین جزئیات از مذاکرات ایران و عمان؛ توافق بر سر مسیر تردد در تنگه هرمز
گام بزرگ دولت در توسعه گردشگری؛ اعتبار تسهیلات بومگردی 2 برابر شد
حشدالشعبی هرگونه درگیری در سامراء را رد کرد
اوکراین به دنبال یک فاجعه انسانی در مقیاس بزرگ
تعیین تکلیف امتحانات نهایی معوق؛ ویژه دانش‌آموزان 4 استان و غایبین موجه
آغاز موج بازگشت زائران اربعین؛ 24 کشته و 154 مصدوم در سوانح رانندگی
واکنش «ونس» به ریاست‌جمهوری یک مسلمان
پزشکیان: مشروطه نماد بیداری، قانون‌گرایی و مردم‌سالاری ملت ایران است
قیمت جدید بنزین سوپر مشخص شد؛ تغییر نرخ در بورس انرژی
عصبانیت ترامپ از پیروزی «عبدل السید»
بهره‌برداری از نخستین مرکز پرتودرمانی استان بوشهر
اعتراف «ونس» به از دست رفتن 230 میلیارد دلار پول مردم در کلاهبرداری
رویترز ادعای ترامپ را رد کرد؛ تنگه هرمز هنوز باز نشده است