×
فرهنگی
شناسه خبر : 214032
تاریخ انتشار :

هفته فرهنگی ایران در دوحه با حضور وزیر فرهنگ برگزار می‌شود

معاون سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، از برگزاری هفته فرهنگی ج ایران در دوحه با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خبر داد.

نورنیوز - گروه فرهنگی: معاون توسعه همکاری های علمی و فرهنگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، از برگزاری هفته فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در دوحه با حضور سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از هفتم تا دهم اسفند خبر داد.

 حسین دیوسالار اظهار داشت: هفته فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در دوحه، از هفتم تا دهم اسفندماه برگزار می شود و ابعاد و مصادیق گوناگون هنر و تمدن ایرانی-اسلامی در معرض دید مخاطبان گسترده قطری قرار خواهد گرفت؛ ۶٠ هنرمند و ورزشکار برجسته ایرانی در رشته ها و حوزه های گوناگون، آثار و توانمندی های منحصر به فرد و تاریخی‌تمدنی کشورمان را ارائه خواهند کرد.

معاون توسعه همکاری های علمی و فرهنگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی تاکید کرد: استقبال اولیه ایرانیان و قطری های مقیم دوحه از برگزاری این هفته فرهنگی دلگرم کننده بود و همین مسئله نوید برگزاری رویدادی پرشور و با کیفیت را در دوحه داده است. هنرمندان برتر و صاحب نام در عرصه های گوناگون هنری از جمله موسیقی، خوشنویسی خط نستعلیق، تذهیب، مد و لباس، حکاکی روی چرم ، نقاشی، سوزن دوزی، نگارگری، انگشترسازی، میناکاری، معرق‌کاری، خاتم‌کاری، تولید اسباب بازی‌های ایرانی، خوشنویسی خط ثلث، قلم‌کاری روی پارچه، مد و لباس، پازل سه بعدی روی پارچه، فرش برجسته، نقاشی آبرنگ، قلم زنی، ملیله‌کاری، لباس اقوام، مینیاتور، سفالگری، کاشی‌کاری، نقاشی گل و مرغ، صنایع دستی، بازی‌های رایانه‌ای، مجسمه‌سازی ، مهارت و فرهنگ ایرانی را در پایتخت قطر به نمایش خواهند گذاشت. دربرگیری و جامعیت این رشته‌های هنری به گونه‌ای است که تصویر گویا و عمیقی از ایران را به علاقه‌مندان و مخاطبان این عرصه ارائه و منتقل خواهد کرد.
دیوسالار افزود: در کنار این موارد، برنامه پخش فیلم‌های ایرانی و برگزاری نمایشگاه عکس جاذبه‌های توریستی و تاریخی کشور پیش بینی و با تلاش مستمر همکاران سازمان فرهنگ و ارتباطات زمینه برگزاری هرچه بهتر آن فراهم شده است.

این مقام مسئول در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، به سفر سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به قطر برای حضور در این رویداد فرهنگی و به دعوت همتای قطری خود اشاره و تصریح کرد: وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در سفر به دوحه، دیدارهایی نیز با مقامات عالی قطری در راستای تعمیق ارتباطات دوجانبه در عرصه فرهنگی دارد. قطر و ایران، همکاری های فرهنگی مستمر و موثری با یکدیگر داشته و این روند، طی سال‌های اخیر تقویت شده است. از این رو برگزاری هفته فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در قطر، نقطه عطفی در هم افزایی تهران و دوحه در عرصه های گوناگون محسوب می شود.

معاون توسعه همکاری های علمی و فرهنگی سازمان فرهنگ و ارتباطات در پایان، اصلی ترین شاخصه برپایی هفته فرهنگی ایران در دوحه را معرفی «ایران امروز» برای مخاطبان عام و خاص قلمداد کرده و تاکید کرد: اصلی ترین دغدغه ما در این رویداد فرهنگی، معرفی ایران امروز به منطقه و مخاطبان بین‌المللی است. در همین راستا، تمرکز زیادی بر حوزه صنایع خلاق در برگزاری هفته فرهنگی ایران صورت گرفته است. همچنین ورزش زورخانه‌ای ایران با حضور ورزشکاران حرفه‌ای این حوزه، معرفی خواهد شد.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ایران‌نما | معرفی جاذبه‌های گردشگری شهرهای ایران(60) «بِزَنجان»
پزشکیان: باید از ظرفیت‌های مردمی در نهضت مدرسه‌سازی استفاده شود
پنج ضلعی افکار ایرانیان از جنگ 12 روزه
بازتعریف روابط با قاهره
بازگشایی پارکینگ بزرگ اربعین در مرز مهران
حمله به مقر نظامی ارتش سوریه در لاذقیه
برنامه مسابقات ورزشی امروز 9 مرداد +پخش زنده
صدور کارت ملی برای نوزادان در آستانه تصویب نهایی +فیلم
واکنش «ترامپ» به اقدام کانادا در به رسمیت شناختن کشور فلسطین
راهپیمایی اعتراضی زائران پاکستانی در واکنش به ممنوعیت سفر زمینی اربعین
شرط ازسرگیری مداکرات با آمریکا/ برای برنامه هسته‌ای ایران راه‌حل نظامی وجود ندارد
آیا همدلی روزهای جنگ را به شکاف در دوره صلح تبدیل می‌کنیم؟
سقوط جنگنده اف 35 نیروی دریایی آمریکا +فیلم
کانادا قصد دارد فلسطین را به رسمیت بشناسد
وضعیت آب و هوا امروز پنج‌شنبه 9 مرداد 1404 + وضعیت استان‌ها
فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون | پنج‌شنبه 9 مرداد
چرا اظهارات ایلان ماسک درباره جنگ نگران‌کننده است؟
فردا؛ اولین سفر وزیر خارجه دولت موقت سوریه به روسیه
فاکس نیوز: از غزه تا گرینلند، مکرون برای بحران‌های جهانی راهی متفاوت از ترامپ پیش گرفت
خطر دیابت نوع 2 با مصرف نوشابه‌های رژیمی
انفجار نخستین موشک ماهواره‌بر استرالیا تنها 14 ثانیه پس از پرتاب +فیلم
تهدید هوایی از یمن با نفوذ پهپاد به اراضی اشغالی
آمریکا تحریم‌های جدیدی مرتبط با ایران وضع کرد
ثبت‌نام سفر عمره 1404 از 11 مرداد آغاز می‌شود + جزئیات اعزام
زمان و مکان آزمون عملی هنر در کنکور 1404 اعلام شد + جزییات
قیمت جهانی طلا در سراشیبی
تحرکات نظامی تازه در غرب عراق /درگیری عشایر با دروزیها
عنوان قهرمانی جهان به تیم ملی کشتی فرنگی نوجوانان ایران رسید
پزشکیان: گام اساسی در مبارزه با مواد مخدر، آگاهی‌سازی است
گزارش قالیباف از اجلاس ژنو: تمرکز بر بحران غزه و دیپلماسی منطقه‌ای
«وزیر سابق اطلاعات» قائم‌مقام معاونت امور مجلس ریاست جمهوری شد
آغاز ثبت‌نام خودروهای وارداتی از 11 مرداد + جزییات
عکس های منتخب ایران، چهارشنبه 8 مرداد 1404
نوری قزلجه: تجارت کشاورزی ایران و چین به دو برابر افزایش می‌یابد
خبر افزایش 50 درصدی قیمت اینترنت همراه ایرانسل تکذیب شد
ایروانی: نوار غزه به ویرانه تبدیل شده و جنایت علیه مردم ادامه دارد
آینده نیمکت مدیریتی استقلال در گرو تصمیم شنبه باشگاه
اعزام 50 نیروی امدادی برای مهار آتش‌سوزی در گیسکان
آذر ماه، قرعه‌کشی جام جهانی 2026 در لاس‌وگاس
از سرگیری دوباره واردات بنزین سوپر
شیخ نعیم قاسم دبیر کل حزب الله لبنان : احدی از ما نخواهد که تسلیم شویم
پیشروی یا عقب‌نشینی؟
اخذ گواهی دانش‌بنیان برای سه پروژه فناورانه همراه اول
زائران اربعین تا چه زمانی باید ارز مازاد خود را بازگردانند؟
اقتصادنگار | تورم تیرماه، شلیک به سفره‌ی مردم
رأی پرونده قتل الهه حسین‌نژاد صادر شد/ 20 روز مهلت فرجام خواهی
امکان واریز و برداشت پول برای گردشگران خارجی فراهم شد
افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع
سخنگوی وزارت خارجه روسیه: بمباران تاسیسات هسته‌ای ایران غیرقابل قبول است
طبیعی اما مرگ‌آور؛ افسانه سیگارهای دست‌ساز زیر ذره‌بین علم
X
آگهی تبلیغاتی