×
سیاسی
شناسه خبر : 214018
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/12/05 ساعت 20:30
جلیلی: سیدحسن نصرالله را باید در ظرف زمان و مکان خود تحلیل کرد

جلیلی: سیدحسن نصرالله را باید در ظرف زمان و مکان خود تحلیل کرد

نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای عالی امنیت ملی گفت: یک دلیل که اسرائیل دچار استیصال می شود این است که تحلیل درستی از صحنه ندارد. آنها و آمریکا دچار خطای تحلیلی صحنه هستند، شخصیت هایی مثل سیدحسن نصرالله را باید در ظرف زمان و مکان خود تحلیل کرد و خوب فهمید.

نورنیوز-گروه سیاسی: سعید جلیلی امشب در یک برنامه تلویزیونی درباره مراسم تشییع شهید سیدحسن نصرالله اظهار کرد: کاملا قابل پیش بینی بود که مردم لبنان و دوستداران مقاومت چنین نگاهی به این مراسم داشته باشند و مراسم پرشکوهی برگزار کردند.

وی ادامه داد: یک دلیل که اسرائیل دچار استیصال می شود این است که تحلیل درستی از صحنه ندارد. آنها و آمریکا دچار خطای تحلیلی صحنه هستند، شخصیت هایی مثل سیدحسن نصرالله را باید در ظرف زمان و مکان خود تحلیل کرد و خوب فهمید.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام خاطرنشان کرد: سیدحسن نصرالله علمدار مقاومت بود. دشمنان از یک قرن پیش برای منطقه برنامه ریزی کردند و به گمان خود داشتند موفق می شدند. فلسطین را اشغال کردند تا بیروت آمدند و هر جنایتی کردند. چهار ارتش عربی را در شش روز شکست داد و در قهقهه مستانه بودند. آمریکا و اروپا هم حامی رژیم محنوس بودند و فکر می کردند هیچ کس جلودار آنها نیست ولی مقاومت ورق را برگرداند و حزب الله آنها را با ذلت از لبنان اخراج کرد.

جلیلی ادامه داد: حزب الله به رهبری سیدحسن نصرالله با یک فهم درست صحنه و میدان از قدرت خود و ضعف دشمن، وارد میدان شد و ابتکار عمل را بدست گرفت و موفق شد. پیش از این حرکت های مقاومت موفقی بدست نیاورده بودند. اما این بار مقاومت پیروز، تکثیر و الهام بخش شد. رژیم صهیونیستی ۱۰۰ تن بمب بر غزه ریخت و ۵۰ هزار انسان را کشت ولی موفق نشد و مجبور شد اسرای فلسطینی را آزاد کند. پیش از این هم با ابتکار عمل حزب الله، اسرائیل مجبور شد اسرای حزب الله را آزاد کند. قدرت عمل ناشی از فهم سیدحسن نصرالله از نرم افزار مقاومت است.

وی خاطرنشان کرد: در صد سال اخیر استعمارگران و استکبار، بین مسلمانان تفرقه انداخته است. فهم و بصیرت صحیح سیدحسن نصرالله و حزب الله این بود که در جهت اتحاد مسلمانان اقدام می کرد. دشمن با مطرح کردن هلال شیعی دنبال تفرقه بین شیعه و سنی بود اما حزب الله دنبال خنثی کردن این توطئه بود. سید حسن نصرالله نمی گفت غزه به من ربطی ندارد بلکه به دفاع از غزه رفت و در این راه جانش را فدا کرد. کینه صهیونیست ها از او برای این بود که متوجه قدرت وحدت بخش سیدحسن نصرالله بود.

جلیلی با بیان اینکه آمریکا از همبستگی ملت ها ترس دارد، تصریح کرد: وقتی انقلاب اسلامی پیروز شد، جنگ سنگین علیه ملت ما تحمیل شد و آمریکا و تمام حامیان غربی به صدام کمک کردند. حزب الله در بحبوحه جنگ تحمیلی، اعلام موجودیت کرد و ضربه شصت فراموش نشدنی به آمریکا نشان داد. آنها برای اولین با دیدند که یک گروه مقاومت چقدر می تواند ایستادگی کند.

وی با بیان اینکه سیدحسن نصرالله به عنوان یک چهره ملی لبنان مورد تکریم همه است، گفت: مقاومت در راستای منافع ملی و تمامیت ارضی لبنان با اسرائیل جنگید. اسرائیل صحرای سینا از مصر و جولان سوریه را اشغال کرده بود و تا پشت بیروت آمده بود. امروز تمامیت ارضی و استقلال لبنان مدیوم مقاومت حزب الله است. سیدحسن نصرالله علاوه بر شخصیت ملی، شخصیت مکتبی هم دارد و معتقد است که با مکتب مقاومت باید از مسلمانان حمایت کرد.

وی همچنین گفت: دشمن نرم افزار مقاومت را نمی شناسد و نمی فهمد اگر ۵۰ هزار نفر را بکشد موفق می شود. امروز صحنه غزه را ببینید که چگونه اسرائیل مجبور می شود در ازای آزادی صدها اسیر فلسطینی، چند اسیر خود را آزاد کند. نمایش مراسم تبادل اسرا، یک عملیات طوفان الاقصی دیگر است که همه دنیا آن را مشاهده می کند. امروز مشاهده کردید که حزب الله بعد از شهادت سیدحسن نصرالله مسیر خود را ادامه می دهد و مراسم باشکوه تشییع این شهید را هم مشاهده کردید. دشمن فکر می‌کند با پرواز چند جنگنده می تواند مراسم تشییع رهبر حزب الله را به هم بزند چون نرم افزار مقاومت را نمی شناسد.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
مرگ دو کارگر در حادثه سقوط کامیون به گودال در تهران
اسموتریچ: رئیس ستاد ارتش اسرائیل جایگاه خود را بداند
پوتین: به رسمیت شناختن حاکمیت روسیه بر کریمه و دونباس، نکته کلیدی در مذاکرات با آمریکاست
ماندگاری هوای آلوده تهران تا اواسط هفته آینده
ایران با خانواده جان‌باختگان حادثه آتش‌سوزی در چین ابراز همدردی کرد
پیشنهاد برنامه میراث فرهنگی ایران به آسیا
افشای مسکو: آمریکا در فیلیپین برای جنگ اوکراین نیرو جذب می‌کند
عون: پاسخ عملی برای طرح‌های پیشنهادی مذاکره دریافت نکرده‌ام
کیف پنجاه میلیاردی طلا در کنارک به صاحبش بازگردانده شد
قانون جدید کنست، مجوزی برای شهرک‌سازی و خرید اراضی در کرانه باختری است
وزرات خارجه ایران اقدام سیاسی استرالیا علیه سپاه پاسداران بدعتی مجرمانه دانست
لوکاشنکو: اروپا را پیروز مناقشه اوکراین نمی‌دانیم
رونمایی ماکرون از طرح جدید خدمت سربازی در فرانسه
حادثه بهمن در در اشتوبای اتریش؛ اعضای تیم ملی سالم هستند
بیانیه وزارت خارجه پاکستان درباره سفر لاریجانی به اسلام‌آباد
سلسله حملات هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان و نقض مکرر آتش بس
شکست کامل نتانیاهو در همه جبهه ها به روایت هاآرتص
ادامه سریال فرار از زندان در فرانسه
مذکرات مرحله دوم آتش‌بس در غزه به بن‌بست کامل رسید
ماجرای صدای تیراندازی در افسریه چه بود؟
هشدار جدی پلیس تهران؛«حتی یک سرقت» هم غیرقابل‌قبول است
هشدار جدی به خریداران ملک؛ پرداخت پول در بنگاه ممنوع شد
40 درصد خودروهای پلاک تهران معاینه فنی را خارج از شهر می‌گیرند
شکرگذاری یا سوگواری؛ جدال بر سر تاریخ
ابلاغ شیوه‌نامه آژانس‌های جذب / فصلی نو در سرمایه‌گذاری خارجی
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 6 آذر + جدول
آلاینده‌ها تا اواسط هفته میهمان پایتخت هستند
قهرمان موتورسواری جهان به تهران آمد
13 مصدوم در واژگونی مینی‌بوس دانش‌آموزان همدانی
حماس خواستار توقف کشتار اسرای فلسطینی در زندان‌های رژیم صهیونیستی شد
لاریجانی: جنگ 12 روزه از سال‌ها قبل برنامه‌ریزی شده بود
تاکید پوتین بر تقویت توان نظامی «سازمان پیمان امنیت جمعی»
تهران در آستانه یک جهش بزرگ ؛ وعده 500 کیلومتر مترو در 5 سال
اگر دانش‌آموز و دانشجوی سالم نداشته باشیم، آموزش به درد نمی‌خورد
مرگ دو کارگر در کارگاه ترشی‌سازی کاشان
ویروس آنفلوآنزا در کودکان تهاجمی‌تر شده است
وقوع دو تصادف مرگبار در زنجان به همراه کشته و مصدوم
گروه مرگ ایران در جام جهانی 2026 تغییر کرد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنجشنبه 6 آذر 1404
پوتین بر اهمیت توسعه سامانه‌های پدافند هوایی تاکید کرد
ممنوعیت تردد در جنگل‌های سوادکوه تا بارش‌های پاییزی
هشدار وزارت بهداشت: قرص‌های لاغری عطاری‌ها بی‌خطر نیستند
60 درصد آلودگی هوای تهران از ناوگان حمل و نقل منتشر می‌شود
پیام رئیس‌جمهور به سرمایه‌گذاران: فرصت‌های بی‌نظیر اردبیل در انتظار شماست
بسیج، پیوند قومیت‌ها با ایران را صدچندان کرده است
هنگ‌کنگ در آتش؛ 55 قربانی و 279 مفقودی در حریق مرگبار
زلنسکی شرط تازه‌ای برای گفت‌وگوهای سرزمینی مطرح کرد
صالح حردانی به 100 بازی با پیراهن استقلال رسید
چالش 2 حزب اصلی بر سر پست ریاست جمهوری عراق
تداوم تحرکات نظامیان صهیونیست در جنوب سوریه
X
آگهی تبلیغاتی