×
سیاسی
شناسه خبر : 214002
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/12/05 ساعت 18:38
اجتماع مردم تهران در مصلی امام خمینی(ره) برای تجدید عهد با شهید نصرالله

اجتماع مردم تهران در مصلی امام خمینی(ره) برای تجدید عهد با شهید نصرالله

مردم تهران برای گرامیداشت و تجدید عهد با شهید سیدحسن نصرالله در مصلی تهران گرد هم آمدند.

نورنیوز-گروه سیاسی: ساعاتی قبل تشییع پیکر سید مقاومت در بیروت به پایان رسید. تشییعی که بار دیگر قدرت مقاومت و مردم جان بر کف آن را نشان داد. حتی پرواز تجاوزگرانه جنگنده‌های رژیم صهیونسیتی نیز مانع از حضور گسترده مردم نشد. اتفاقا این اقدام اسراییل نشان داد که آنان از پیکر سید حسن نصرالله و دیگر شهدای مقاومت نیز ترس دارند.

اما همزمان با تشییع پیکر سید حسن در لبنان، مردم ایران عزیز که همواره پشتیبان جبهه مقاومت و داغدار خون شهدا بوده‌اند، در مصلی‌های شهرهای کشور حاضر شدند تا نشان بدهند خون جبهه مقاومت، رزمندگان اسلام و مردم مسلمان را بیدارتر خواهد کرد.

ساعت حدود ۱۹ است و مصلی تهران مملو از جمعیت شده است. حتی پارکینگ ها دیگر جا ندارند. پرچم های زرد حزب الله لبنان مدام تکان می‌خورد. این جمعیت پیر و جوان نمی‌شناسد. درحالی که تهران روزهای سردی را سپری میکند اما این سردی هوا نیز مانع حضور مردم و عاشقان سید در مصلی تهران نشد.

پیر و جوان آمده‌اند و با امید هرچه تمام تر پرچم‌های زرد حزب الله لبنان را تکان می‌دهند. گویا آنان پیامی را می‌خواهند به رزمندگان مقاومت و دشمنان اسلام برسانند؛ « انا علی العهد».

۷ مهرماه ۱۴۰۳ سید مقاومت به دست شقی ترین مردم به شهادت رسید و داغی عظیم را بر دل مردم ایران، لبنان و همه عاشقان جبهه مقاومت قرار داد. اما شهادت سید حسن نصرالله و دیگر شهدای همراه او با مظلومیتی عجیب همراه بود. همین که تشییع پیکر سید مقاومت و همراهان او پنج ماه بعد از شهادتشان انجام شد، به خوبی گواه مظلومیت آنان است‌. اما رزمندگان و دلبستگان جبهه مقاومت که بزرگترین سرمایه آن نیز هستند، در سخت ترین لحظات نیز کنار رهبران و آرمان‌های خود بوده‌اند. تشییع میلیونی پیکر مقدس سید مقاومت و همراهان او در لبنان و حضور گسترده مردم تهران و ایران در مراسم یادبود این شهید عزیز به خوبی نشان دهنده این ادعاست.

مصلی تهران یادبود شهدای عزیزی را به خود دیده است که با اشک‌های مردم قدردان ایران زمین بدرقه شده‌اند. هنوز یادبود شهید رئیسی عزیز و همراهان او را در مصلی تهران فراموش نکرده‌ایم. اما در مراسم بزرگداشت سید مقاومت نیز به رسم همیشه، ایستگاه‌های صلواتی برای پذیرایی از مردم و دوستداران جبهه مقاومت برقرار شده است‌.

برپایی ایستگاه‌های صلواتی در مراسمات یادبود شهدا، یاد و خاطره راه‌پیمایی اربعین و موکب‌های پذیرایی از عاشقان حسینی را یادآوری می‌کند. به راستی که شهید نصرالله و شهدای همراه او، آرمان‌های ارباب شهیدشان را دنبال کردند و در راه همین آرمان‌ها نیز به درجه رفیع شهادت نائل شدند. پس دور از ذهن نیست که چنین مراسم های یادبودی، یاد سید شهیدان عالم را برای ما زنده کند.

رفته رفته مراسم رسمی تر میشود و پس از اینکه چند بیتی در وصف شهدای مقاومت قرائت میشود و گروه های سرود به اجرا می‌پردازند، فرمانده کل سپاه پاسداران به جایگاه می‌آید تا چند دقیقه‌ای یاد و خاطره سید مقاومت و شهدا را گرامی ‌بدارد.

سردار سلامی از شخصیت والای سید حسن نصرالله می‌گوید و ریشه حزب الله و جبهه مقاومت را خشک نشدنی توصیف می‌کند.

همزمان با سخنرانی سردار سلامی ، خبرنگاران داخلی و خارجی مشغول تهیه خبر و مصاحبه با شرکت کنندگان مراسم یادبود سید مقاومت هستند و تلاش می‌کنند حضور گسترده مردم در این مراسم را به گوش جهانیان برسانند.

تصاویر شهید نصرالله و شهدای مقاومت، مصلی را زیباتر کرده است. مردم گروه گروه آمده ‌اند و هر یک از آنان تصاویر و پرچم هایی از شهدای مقاومت به دست دارند. شور و شوق در  جمعیت موج میزند. از کودک خردسال گرفته تا مردان و زنان مسن‌.

فرمانده کل سپاه پاسداران به انتهای سخنان خود میرسد و حالا نوبت به سر دادن شعارها و رجزهایی در وصف شهدای مقاومت و ایستادگی در برابر دشمنان میرسد.

مراسم بزرگداشت سید مقاومت در مصلی تهران کم کم به پایان خود می‌رسد. همان طور که مراسمات بزرگداشت دیگر شهدا از یادمان نرفته، بزرگداشت شهید نصرالله در مصلی تهران و جای جای کشور عزیزمان در یادها خواهد ماند و هیچوقت فراموش نخواهد شد.

همه ما این جمله را که خاک سرد است و داغ عزیزان بعد از دفنشان فراموش میشود را شنیده‌ایم. اما خاک این‌بار سرد نیست. داغ این‌بار حرارت‌ش کم نمی‌شود. سید حسن نصرالله و دیگر شهدای مقاومت تا فردای قیامت در یادها خواهند ماند و فراموش نمی‌شود.


نظرات

آخرین اخبار
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 31 اردیبهشت + جدول
تنگه هرمز؛ ابعاد حقوقی ترتیبات جدید در پرتو تجاوز و تغییر بنیادین اوضاع
فرمانده ارتش پاکستان امروز وارد تهران می شود ؛ ادامه رایزینی ها با ایران
با سنگر‌های استیجاری سنتکام چه باید کرد؟
صدور کیفرخواست آمریکا علیه رائول کاسترو
از حمله مرگبار شامپانزه‌ها تا سکوی قهرمانی؛ روایت یک قهرمان کشتی
فهرست نهایی مصر برای جام جهانی اعلام شد؛ صلاح در اندیشه درخشش مقابل ایران
کاهش 70 درصدی پیوند اعضا پس از جنگ؛ 27 هزار بیمار چشم‌انتظار هستند
عقب‌نشینی دولت ترامپ؛ تحریم‌های گزارشگر ویژه سازمان ملل لغو شد
شرایط سنی برای شرکت در کنکور دانشجو معلمان اعلام شد
سامانه فراموشی
استون‌ویلا فاتح لیگ اروپا شد
جنگ و تاب‌آوری انرژی
سناتور دموکرات: جنگ ترامپ علیه ایران بالاترین درجه شکست است
هلاکت دو تروریست مسلح در پاسخ قاطع پلیس
انقاتد شدید اتحادیه اروپا از یورش به ناوگان صمود
انتقاد شدید سناتور آمریکایی از رفتار «نفرت‌انگیز» بن‌گویر با فعالان ناوگان صمود
فرانسه؛ پایتخت حقوق بشر یا پناهگاه رسوایی‌های خاموش؟
نماینده دموکرات: اقدامات دولت ترامپ برای آزادی ملت‌ها نیست
استرالیا و نیوزیلند سفرای اسرائیل را احضار کردند
اجرای حکم اعدام دو عضو هسته تروریستی تجزیه‌طلب + جزئیات اعترافات
ترکیه حمله اسرائیل به ناوگان «صمود» را به شدت محکوم کرد
برنامه مسابقات ورزشی امروز 31 اردیبهشت 1405 + جدول پخش
هاآرتص: رفتار بن‌گویر با فعالان ناوگان «صمود» رسوایی آشکار است
تلاش واشنگتن برای حذف نامزدی نماینده فلسطین در مجمع عمومی
لاوروف: روسیه و چین از هرج و مرج در دنیای چندقطبی جلوگیری می‌کنند
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 31 اردیبهشت+ وضعیت استان ها
خبر خوب برای والدین: راهی برای کاهش خطر اوتیسم و بیش‌فعالی پیدا شد!
4 نشانه پنهان فراموشی که از آن‌ها بی‌خبرید!
حقیقتِ پشت پرده روغن‌های سویا و آفتابگردان در ابتلا به سرطان
تولد جوجه‌ها در پوسته سه‌بعدی؛ گامی برای بازگشت پرندگان منقرض شده
ناله ارواح از دل کیهان/ چرا صدای سیاره زحل ترسناک است؟
راهکارهایی برای تعیین مرزهای منصفانه در خانه
کوبا: ادعای واشنگتن کذب است
مصدومیت روزبه چشمی در تمرین پرفشار تیم ملی
عارف :وظیفه ملی ما ادامه مسیر خدمت صادقانه و حفظ وفاق است
بیش از 160 نفتکش در خلیج فارس گرفتار شده‌اند
پزشکیان: به تسلیم واداشتن ایران از طریق زور توهمی بیش نیست
هشدار سایبری گروه «حنظله» به آمریکا و رژیم صهیونیستی
افزایش شمار شهدای حملات اسرائیل به لبنان به 14 نفر
اردوغان در گفتگو با ترامپ: تمدید آتش‌بس تحولی مثبت است
ضربات سنگین حزب‌الله به تجهیزات و نیروهای ارتش اسرائیل در جنوب لبنان
خط و نشان نخست‌وزیر جدید عراق برای برهم‌زنندگان امنیت منطقه
تنش در تماس تلفنی ترامپ و نتانیاهو بر سر توافق احتمالی با ایران
رونمایی از دومین حریف تدارکاتی ایران
شوک سه میلیاردی به داماش
گفت‌وگوی تلفنی رهبر شهید با همسر شهید رئیسی منتشر شد
سنتکام مدعی شد: نفتکش مرتبط با ایران را توقیف کردیم
اعتراف مقام پیشین پنتاگون: ایران دست بالا را در منطقه دارد
عکس های منتخب ایران ؛ چهاشنبه 30 اردیبهشت 1405