×
سیاسی
شناسه خبر : 213880
تاریخ انتشار : شنبه 1403/12/04 ساعت 21:32
سلاح‌ها و تجهیزات به‌روز شده و تاکتیک‌های نوین در رزمایش استفاده می‌شود

سخنگوی رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش:

سلاح‌ها و تجهیزات به‌روز شده و تاکتیک‌های نوین در رزمایش استفاده می‌شود

سخنگوی رزمایش مشترک ذوالفقار 1403 ارتش جمهوری اسلامی ایران با اشاره به تغییرات اساسی در نحوه اجرای این رزمایش، گفت: تاکتیک‌ها و تجهیزات به‌کار گرفته‌شده در این مرحله، متفاوت از سال‌های گذشته بوده و ارتش جمهوری اسلامی ایران عملکردی نوین و مؤثر را به نمایش گذاشته است.

نورنیوز-گروه سیاسی: امیر سرتیپ علیرضا شیخ در تشریح مرحله تاکتیکی این رزمایش اظهار داشت: در این مرحله از رزمایش، شاهد اجرای عملیات دفاع از ساحل توسط تکاوران نیروی دریایی ارتش بودیم. در این عملیات، نیروهای ما اهداف متحرک دشمن موسوم به نیروی نارنجی را در نقاط تعیین‌شده مورد هدف قرار دادند و حجم و ترکیب آتش را با استفاده از انواع تسلیحات به نمایش گذاشتند. تمرکز اصلی در این عملیات، مراقبت و دفاع از ساحل، شناسایی مسیرهای احتمالی نفوذ دشمن و ایجاد کمین در نقاط حساس بود.

وی افزود: تکاوران دریایی ارتش با شناسایی دقیق محل‌های ورود احتمالی دشمن، موفق شدند موقعیت‌های مناسب برای مقابله را مشخص کنند. این نقاط، تنها مسیرهایی هستند که دشمن می‌تواند از آن‌ها برای نفوذ استفاده کند، چرا که سایر بخش‌های ساحلی امکان ورود شناورهای سنگین را نمی‌دهد. بنابراین، این کمین‌ها از پیش طراحی شده و در سراسر منطقه رزمایش مستقر شده‌اند.

سخنگوی رزمایش در ادامه با اشاره به استفاده از تاکتیک‌های نوین و فریب‌های عملیاتی، تصریح کرد: یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های این مرحله از رزمایش، به‌کارگیری فاکتورهای فریب تاکتیکی است که توسط تکاوران اجرا شد. این تاکتیک‌ها باعث غافلگیری دشمن شده و تمرکز آن را از نقاط اصلی عملیات منحرف می‌کند. اجرای همزمان عملیات در چندین نقطه، موجب سردرگمی نیروهای مهاجم شده و اجازه تصمیم‌گیری و واکنش سریع را از آن‌ها می‌گیرد.

وی تأکید کرد: در حالی که عملیات امشب در یک منطقه خاص انجام شد، همزمان در مناطق دیگر نیز نیروهای ما درگیر عملیات هستند و این نشان‌دهنده برنامه‌ریزی دقیق و تغییرات تاکتیکی نسبت به رزمایش‌های گذشته است.

امیر سرتیپ شیخ با اشاره به استفاده از تجهیزات جدید و نقش فناوری‌های نوین در ارتقای توان رزمی ارتش، گفت: سلاح‌ها و تجهیزات ما در این رزمایش به‌روز شده و با تاکتیک‌های نوین هماهنگ شده‌اند. نوآوری اصلی این رزمایش، نحوه به‌کارگیری تجهیزات و هماهنگی در اجرای عملیات‌های سلسله‌وار است. امشب تنها بخشی از این توانمندی‌ها را در منطقه عمومی رزمایش مشاهده کردید، اما در مراحل بعدی، این عملیات به‌صورت پیوسته و گام‌به‌گام از دریا به سمت خشکی ادامه خواهد یافت.

وی در پایان خاطرنشان کرد: فردا عملیات روزانه این رزمایش اجرا خواهد شد و مراحل بعدی تا رسیدن به اهداف نهایی ادامه می‌یابد. امیدواریم که این تمرین بزرگ نظامی، به ارتقای هرچه بیشتر توان دفاعی و بازدارندگی کشور کمک کند.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
افزایش 50 درصدی عوارض آزادراه‌ها در برخی مسیرها
ایران تحریم‌های جدید کانادا را محکوم کرد
هواپیمای ربوده‌شده در فرودگاه لس‌آنجلس سقوط کرد
دسترسی به غذا در غزه بهتر شد اما زندگی همچنان وخیم است
خشونت و افراط‌گرایی هیچ جایگاهی در جمهوری اسلامی ندارد
بازداشت کارگر روسی به اتهام جاسوسی برای ایران
ورود جدی وزیر کار به موضوع تأخیر7ماهه در پرداخت هزینه‌های بیمه تکمیلی بازنشستگان
حذف سهمیه بنزین خودروهای خارجی با موتور بالای 1300 سی‌سی
چرا جهان به ایرانی‌ها اعتماد می‌کند؟
تصویب ساخت 3600 واحد مسکونی جدید در شرق قدس توسط رژیم صهیونیستی
زمان پرداخت حقوق آذرماه بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی اعلام شد
تماس‌های فشرده با ایران، اسرائیل و آمریکا
مدارس و دانشگاه‌های چهارمحال و بختیاری فردا مجازی است
بارش‌های اخیر کرمان در 80 سال گذشته بی‌سابقه است
هشدار شیوع وبا و فلج اطفال در نوار غزه
مدارس و دانشگاه‌های همدان غیرحضوری شد
طغیان رودخانه‌ها 2 محور ارتباطی قلعه‌گنج را مسدود کرد
بنادر مسافربری هرمزگان تا اطلاع ثانوی تعطیل شد
هشدار درباره فروپاشی امنیت داخلی رژیم صهیونیستی
بارش‌های گسترده و کاهش دما؛ دو سامانه بارشی معادل 6 برابر باران پاییز کشور
ترامپ قرعه‌کشی گرین کارت را متوقف کرد
ایران برای اولین بار میزبان رقابت جهانی پدل شد
جمع‌آوری کمک‌های مردمی برای «تفاضل دیه» الهه حسین‌نژاد کلاهبرداری است
ونزوئلا ترامپ را متهم به بازگشت به استعمار کرد
امضا قانون لغو دائمی تحریم سوریه توسط ترامپ
مدارس و دانشگاه ها اصفهان فردا مجازی شد
شرایط کار اتباع افغان در ایران مشخص شد
زلزله 5.7 ریشتری شمال افغانستان را لرزاند
تجاوز مجدد رژیم صهیونیستی به خاک سوریه
قیمت برنج وارداتی دیگر مصوب نیست؛ بازار رقابتی شد
حمله همزمان انتحاری و مسلحانه به پایگاه نظامی پاکستان
لبنیات در خطر؟ کاهش مصرف 10 درصدی در کشور هشدار داد
بارش‌ها کافی نبود؛ بحران آب ادامه دارد
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران‌(141) « جاجرم»
پرونده اپستین دوباره خبرساز شد: چامسکی و گیتس در کانون توجه
اتهام شدید ماهاتیر محمد به آمریکا: «نسل‌کشی در حال وقوع است»
واکنش تند نوه عزالدین قسام به تهدید وزیر افراطی رژیم صهیونیستی
ادامه ممنوعیت فعالیت الجزیره در رام الله
محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمالی
دستور صریح رئیس جمهور برای حل مشکل میدان نفتی آزادگان
هشدار سرعت لحظه‌ای در جاده‌ها؛ رانندگان مراقب باشید!
تنها 29 درصد صهیونیست‌ها احساس امنیت می‌کنند
هوای تهران دوباره آلوده شد
غرب برای مداخله و تاثیرگذاری بر انتخابات دومای دولتی روسیه تلاش می کند
اظهارات بحث‌برانگیز درباره آرزوی مرگ ترامپ توسط زلنسکی
آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون کارشناسی ارشد 1405 تا پایان امشب
هشدار صریح روسیه به استقرار نیروی نظامی غرب در اوکراین
موافقت اروپا با ارائه کمک 90 میلیارد یورویی به اوکراین
حمله مرگبار آمریکا در آب‌های آزاد شرق اقیانوس آرام
آزمایش پهپادی که آمریکا از ایران الهام گرفت
X
آگهی تبلیغاتی