×
سیاسی
شناسه خبر : 213879
تاریخ انتشار : شنبه 1403/12/04 ساعت 20:41
پزشکیان: با برطرف کردن کانون‌های ناآرامی مانع سوءاستفاده دشمنان شویم

در بزرگداشت چهلمین سال تأسیس وزارت اطلاعات؛

پزشکیان: با برطرف کردن کانون‌های ناآرامی مانع سوءاستفاده دشمنان شویم

رئیس‌جمهور گفت: در کنار تلاش‌های دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی، ما مسئولین نیز وظیفه داریم عوامل، بسترها و کانون‌های ایجاد ناآرامی را که ممکن است مورد سوءاستفاده دشمن قرار گیرند، برطرف کنیم.

نورنیوز-گروه سیاسی: مسعود پزشکیان صبح امروز شنبه در «یادواره سراسری شهدای جامعه اطلاعاتی و بزرگداشت چهلمین سال تأسیس وزارت اطلاعات»، ضمن تبریک این مناسبت اظهار داشت: امیرالمومنین می‌فرمایند که سلامت و امنیت دو نعمت بزرگ اما مجهول هستند که تا وقتی از آنها برخورداریم، قدرشان را نمی‌دانیم؛ امروز در عین حال که دشمنان به دنبال ایجاد نارضایتی و ناآرامی و سوار شدن بر امواج آن هستند، مردم به برکت تلاش‌های سربازان گمنام امام زمان (عج) در امنیت و آرامش زندگی می‌کنند.

رئیس جمهور با قدردانی از مجاهدت‌های خاموش سربازان گمنام امام زمان (عج) افزود: دشمن امیدوار است با ایجاد اختلاف و نارضایتی میان قومیت‌ها، مذاهب و جنسیت‌ها و نیز کارگران، بازنشستگان و گروه‌های مختلف اجتماعی دیگر، در جامعه ناآرامی ایجاد کند، لذا در کنار تلاش‌های دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی، ما مسئولین نیز وظیفه داریم عوامل، بسترها و کانون‌های ایجاد ناآرامی را که ممکن است مورد سوءاستفاده دشمن قرار گیرد، برطرف کنیم.

پزشکیان اختلاف و دعوا را لبه پرتگاه توصیف و تصریح کرد: این وحدت و انسجام است که ما را در برابر توطئه‌های دشمنان محفوظ نگاه می‌دارد. اگر دست در دست هم دهیم قادر خواهیم بود در برابر تمام توطئه‌ها بایستیم. ما در درون دولت نیز حول اجرای سند چشم‌انداز و سیاست‌های کلی ابلاغی مقام معظم رهبری، با یکدیگر وفاق و انسجام ایجاد کرده‌ایم.

رئیس جمهور منیت را ریشه ایجاد اختلاف و تفرقه عنوان و خاطرنشان کرد: خداوند به ما تاکید فرموده که حتی در ارتباط با کسانی که دوست ما نیستند، با قلب گشاده، زبان ملایم و مهربان و با اخلاق خوش سخن بگوییم، تحمل خود را نسبت به همدیگر بالا ببریم و اگر نتوانستیم مشکلی را حل کنیم، حداقل با زبان تلخ با دیگران برخورد نکنیم.

پزشکیان اضافه کرد: آموزه‌های اسلام به ما تاکید می‌کنند که حتی با محکوم و مجرم نیز با زبان خوش و محترمانه برخورد کنیم و اگر بنا بر مجازات مجرمی بود، حتماً به اندازه جرمی که مرتکب شده مجازات شود؛ وقتی این آموزه‌ها و دستورات را با حقوق بشر مقایسه کنیم، می‌بینیم که منشور اخلاقی ما بسیار متعالی‌تر است و فقط باید به دقت به آن عمل کنیم.

رئیس جمهور در ادامه با بیان اینکه باید تلاش کنیم زمینه سرمایه‌گذاری ایرانیان داخل و خارج از کشور در عرصه ایجاد رونق اقتصادی را فراهم کنیم، اظهار داشت: دشمن به دنبال این است که در دل سرمایه‌گذاران هراس ایجاد و شکاف‌های اجتماعی را فعال کند، اما شما و ما باید در کنار هم با همکاری و هم‌افزایی همه ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها، با تسهیل شرایط مشارکت همه ایرانیان در رشد و رونق اقتصاد کشور، مانع از تحقق اهداف دشمن شویم.

پزشکیان تصریح کرد: دولت قدردان هم زحمات و تلاش‌های سربازان گمنام امام زمان در عرصه‌های مختلف است و از آنها در مسیر ایفای مسئولیت‌های خود حمایت به عمل می‌آورد.

پیش از سخنان رئیس جمهور، وزیر اطلاعات نیز در سخنانی گزارشی مفصل از ۴۰ سال تلاش مخلصانه و بی‌ادعای سربازان گمنام امام زمان (عج) ارائه کرد.

در این مراسم همچنین از منشور خدمات ۴۰ ساله و برنامه‌های آتی وزارت اطلاعات، رونمایی و تمبر چهلمین سال تأسیس وزارت نیز توسط پزشکیان ابطال شد.

رئیس جمهور همچنین با اهدای لوح از خانواده‌های ۵ شهید جامعه اطلاعاتی کشور تجلیل کرد.


نظرات

آخرین اخبار
طلسم‌شکنی مهاجم برزیلی چلسی در لندن
نفوذ ایتالیا و فرانسه در اعطای وام «صندوق اتحادیه اروپا برای اوکراین»
قطعی برق تهران فردا پنجشنبه 5 شهریور + لینک
پایان چک‌های رمزدار؛ چک‌های تضمین‌شده از مهرماه آنی پرداخت می‌شوند
میراث ماندگار حکیم ایرانی؛ نوآوری رازی در ثبت روند بیماری و درمان
معرفی برگزیدگان بیست و یکمین جشنواره شهید رجایی
انفجار بزرگ در نقل و انتقالات استقلال
ابلاغ مسیر جدید تأمین ارز برای نوسازی ناوگان حمل‌ونقل کشور
نتیجه فشار حداکثری؛ تعمیق همکاری ایران با شرکای شرقی
جنایت خونین در شهرری؛ مرد جوان با گلوله وینچستر به قتل رسید
هشدار چین به آمریکا درباره تحریم ایران
قیمت نقره امروز چهارشنبه 4 شهریور 1405؛ ورود نقره به کانال 17 میلیونی
نورویدئو | تحریم ایران یا جنگ بر سر حاکمیت اقتصاد جهان؟
سخنگوی سپاه: اگر آمریکا شرایط ایران را نپذیرد، تنگه هرمز باز نخواهد شد
هشدار پلیس به مسافران شمال؛ این جاده‌ها تا 9 شهریور محدودیت تردد دارند
رأی جدید دیوان عدالت اداری؛ پیش‌پرداخت خودرو دیگر از افزایش قیمت مصون نیست
قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه 4 شهریور 1405؛ هر گرم به 21 میلیون تومان رسید
کلاهبرداری 35 هزار میلیارد تومانی با وعده پیش‌فروش مسکن
قیمت دلار با کارت ملی مشخص شد
هشدار هواشناسی برای شمال و جنوب کشور؛ احتمال سیلاب و وزش باد شدید
آخرین قیمت دینار عراق امروز چهارشنبه 4 شهریور 1405؛ دینار ارزان شد
پزشکیان: جنگ همیشه راه‌حل عبور از مشکلات نیست
آخرین قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 4 شهریور 1405؛ سکه 4.5 میلیون تومان ارزان شد
آخرین قیمت دلار امروز چهارشنبه 4 شهریور 1405؛ افت 2 هزار تومانی دلار در بازار
هادی چوپان از مسترالمپیا 2026 انصراف داد؛ ماجرای ممنوعیت ورود به امارات چیست؟
پاسخ اتاوا به ترامپ؛ کانادا تعرفه کالاهای آمریکایی را تا 50 درصد افزایش داد
نسخه تازه بانک مرکزی برای بازار ارز؛ عرضه ارز ادامه دارد
وعده جدید دولت برای پرداخت مطالبات گندمکاران
آخرین وضعیت ترافیک کندوان؛ انسداد مسیر شمال به جنوب از ساعت 17
راز توقف ماجراجویی‌های واشنگتن؛ چرا موشک‌های چندمیلیون‌دلاری به خط پایان رسیدند؟
پرتاب بادبادک در غزه باید متوقف شود
جهان پس از جنگ‌ها: خطرناک‌تر از قبل
نوراینفو | رکوردشکنی توزیع سوخت در پایتخت؛ چرا صف‌های بنزین طولانی شدند؟»
اطلاعیه سپاه درباره صدای انفجار در پاکدشت؛ جای نگرانی نیست
بارش کشور نرمال شد؛ تهران و مشهد همچنان با تنش آبی مواجه‌اند
نورنما | جشن تولد استاد اکبر عبدی
قیمت میوه در میادین شهرداری تهران امروز چهارشنبه 4 شهریور + جدول
جزئیات تحریم‌های جدید دانشگاهی علیه ایران
مرگ تلخ 15 نوزاد در آتش‌سوزی بیمارستان؛ انفجار مخزن گاز کولر حادثه آفرید + فیلم حادثه
آتش کابین آسانسور در کرج 8 نفر را گرفتار کرد
جنایت هولناک در سینمای مشهد؛ درگیری بر سر صندلی سینما به قتل منجر شد
کاهش قیمت نفت در پی مذاکرات ایران و عمان
آتلانتیک: تحریم‌های جدید آمریکا هم نمی‌تواند ایران را به تسلیم وادار کند
روایت تاریخی هاشمی از صنعت موشکی ایران؛ از شهاب و قدر تا فاتح
قیمت خودرو امروز 4 شهریور 1405؛ جهش سنگین قیمت تارا، شاهین و اکستریم + جدول
تولید بنزین ایران 12 میلیون لیتر در روز افزایش می‌یابد
فرمانده پدافند هوایی ارتش: جنگ 40 روزه توان سامانه‌های ایرانی را نشان داد
الگوی توسعه آتی کشور
آخرین وضعیت جاده‌های شمال؛ ترافیک سنگین در چالوس، هراز و آزادراه تهران ـ شمال
حل بحران‌ها در گرو حقوق اساسی ملت