×
بین الملل
شناسه خبر : 213851
تاریخ انتشار : شنبه 1403/12/04 ساعت 17:21
زلنسکی آماده امضای قرارداد «مشکل‌ساز» معادن با آمریکا نیست

زلنسکی آماده امضای قرارداد «مشکل‌ساز» معادن با آمریکا نیست

به گفته یک منبع اوکراینی، «زلنسکی» آماده پذیرش قرارداد مواد معدنی با واشنگتن نیست، زیرا اوکراین «تعدادی از مسائل مشکل‌ساز» را در پیش‌نویس توافق می‌بیند.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا گفته بود توافق نزدیک است، اما یک منبع آگاه از مذاکرات به اسکای نیوز گفت که رئیس‌جمهور اوکراین آماده امضا نیست. 

رهبر آمریکا به دنبال توافقی با اوکراین برای دسترسی به منابع طبیعی این کشور در ازای ارائه تسلیحات بوده است. این منبع اوکراینی گفت: «توافقنامه هنوز آماده امضا نیست، تعدادی مسائل مشکل‌ساز وجود دارد و در شکل فعلی پیش‌نویس، رئیس‌جمهور آمادگی پذیرش آن را ندارد. امروز، پیش‌نویس‌ها نشان‌دهنده مشارکت در توافق نیست و فقط شامل تعهدات یک‌جانبه اوکراین است.»

از طرف ایالات متحده، مشاور امنیت ملی، مایک والتز، گفت که قرار است توافقی انجام شود. والتز روز جمعه در کنفرانس کنش سیاسی محافظه‌کاران در مریلند گفت: «در اینجا نتیجه نهایی است، رئیس‌جمهور زلنسکی قرار است آن توافق را امضا کند و شما آن را در کوتاه‌مدت خواهید دید.»

همچنین اعتقاد بر این است که مذاکره‌کنندگان ایالات متحده احتمال قطع دسترسی اوکراین به سیستم حیاتی اینترنت ماهواره‌ای استارلینک ایلان ماسک را در صورت عدم موافقت با توافق مطرح کردند.

پیش از این ترامپ، «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه را "دوست من" و «کر استارمر» رهبر بریتانیا را "مرد خوبی" خواند، اما گفت روسیه فقط "به خاطر من" با مذاکره موافقت کرده است.

ترامپ این اظهارات را چند روز قبل از بازدید هر دو رهبر از کاخ سفید برای دیداری بیان کرد که در آن آنها باید سعی کنند در عین حال که رهبر ایالات متحده را در کنار خود نگه می‌دارند، بر پرونده اوکراین فشار بیاورند. رئیس‌جمهور آمریکا همچنین به انتقاد از  زلنسکی ادامه داد و گفت که او «هیچ کارتی» برای بازی کردن ندارد. او در یک برنامه رادیویی فاکس گفت: «من سال‌هاست که تماشا می‌کنم و او را تماشا می‌کردم که بدون کارت مذاکره می‌کرد. او هیچ کارتی ندارد. و شما از آن خسته می‌شوید.»

این اظهارات پس از آن بیان شد که او اخیرا رهبر اوکراین را «دیکتاتور بدون انتخابات» خواند و این ظاهرا در پاسخ به این است که زلنسکی گفته بود همتای آمریکایی‌اش در «فضای اطلاعات نادرست» زندگی می‌کند.

اوکراین همچنین از مذاکرات بین دیپلمات‌های ارشد آمریکا و روسیه در ریاض مستثنی شد. آنها قصد داشتند زمینه را برای مذاکرات آینده در مورد پایان دادن به جنگی که حدود سه سال پیش با حمله روسیه آغاز شد، فراهم کنند.

در سخنرانی عصر جمعه، ترامپ گمانه‌زنی‌ها در مورد سفر 9 مه به روسیه از بابت شرکت در جشن روز پیروزی بر نازی‌ها را رد کرد. ترامپ همچنین به خبرنگاران گفت رهبران روسیه و اوکراین باید برای پایان دادن به جنگ «با هم کار کنند.» با این حال، کی‌یف معتقد است که ایالات متحده در حال حاضر ضربه بزرگی به موقعیت کی‌یف در مذاکرات آینده وارد کرده است. 


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
غرامت 11 میلیارد پوندی برای رسوایی وام خودروسازان در انگلیس
صعود طلا، نشانه‌ای شوم برای اقتصاد آمریکا
بروزرسانی بی‌سروصدا کروم برای 3 میلیارد کاربر اندروید
نوراینفو | برای کاهش سریع چربی بدن چه بخوریم؟
میانگین جهانی اختلاف سنی زوج‌ها 4.2 سال است
ترامپ: دموکرات‌ها با تعطیلی دولت، ارتش آمریکا را به گروگان می‌گیرند
سرطان بایدن بار دیگر خبرساز شد
اظهارنظر جدید و جنجالی ماسک درباره دولت ترامپ
رئیس سازمان بازرسی کل کشور: سازمان بازرسی نهادی برخاسته از قانون اساسی است
تامین57 میلیارد تومان مشوق های صادراتی
وضعیت جسمانی ترامپ فوق العاده اعلام شد!
آمریکا پایگاه هوایی خود را در قطر حفظ می کند
فوتبال نروژ و رژیم اسرائیل زیر سایه اعتراضات
حماس: سلاح مقاومت قابل مذاکره نیست/ حماس در مراسم امضای توافق صلح غزه حضور نمی‌یابد
ولایتی: پذیرش آتش‌بس پیروزی مقاومت است
لکورنو خطاب به ماکرون: شرایط مهیا نباشد، نخست‌وزیر نخواهم شد
صالحی: ایران و ترکیه مواضع مشترکی درباره مسائل مختلف دارند
سقوط 400 میلیارد دلاری بازار رمزارزها در یک روز
خودداری اسرائیل از آزادی 2 پزشک فلسطینی
افزایش قیمت بنزین تکذیب شد
افتتاح هفته‌ای 100 مگاوات نیروگاه خورشیدی در کشور
معترضان پاریسی: مکرون برو !
عکس های منتخب حیات وحش هفته
بازگشت دوباره اصلاح قانون مهریه به جلسه علنی مجلس
عراقچی: هیچ اعتمادی به رژیم صهیونیستی وجود ندارد/ایران از هر طرح صلح واقعی حمایت می‌کند
تلفات سنگین ارتش پاکستان در درگیری با نیروهای طالبان در مرز افغانستان
تاس: رهبر انصارالله یمن دستور توقف حملات به اسرائیل را صادر کرد
ایران‌خودرو درباره ضرورت اصلاح قیمت‌ محصولات توضیح داد
گشت هوایی انگلیس، آمریکا و ناتو در نزدیکی مرز روسیه
تصویب تحقیق و تفحص از گمرک در مجلس
تاکید عراقچی بر تقویت مناسبات ایران با کشورهای آفریقایی
تیراندازی در آمریکا با 16 کشته و زخمی
اسیران اسرائیلی صبح دوشنبه آزاد می‌شوند
پیام تبریک عارف و عراقچی در پی قهرمانی تیم ملی وزنه‌برداری ایران
آغاز پیش‌ثبت‌نام حج تمتع 1405 از فردا
اجرای طرح اعتبار ملی در قالب انواع تسهیلات ارزان قیمت
پولادمردان ایران بر سکوی اول جهان ایستادند
نایب قهرمانی آسیا به ملی‌پوشان واترپلو رسید
تغییر نقشه زاد‌و‌ولد در ایران؛ صعود سن مادران، سقوط تولدها
پرشدگی سدهای کشور به 34درصد رسید
قیمت جدید 8 محصول ایران خودرو اعلام شد+جدول قیمت
برنز یک‌ضرب برای علی داوودی/ شریفی به روی تخته نرفت
ممنوعیت تردد از کرج و آزادراه تهران - شمال به سمت مازندران
تیم ملی فوتبال ایران وارد امارات شد
رایزنی وزیر امور خارجه پاکستان با عراقچی درباره تحولات منطقه
یک فوتبالیست 7 زندانی را آزاد کرد
بیانیه حزب‌الله درباره تجاوزات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
برنامه مرحله سوم جام حذفی فوتبال مشخص شد
زمان انتخابات خانه موسیقی اعلام شد
برنده نوبل صلح، یار نزدیک نتانیاهو است!
X
آگهی تبلیغاتی