×
ورزشی
شناسه خبر : 213787
تاریخ انتشار : شنبه 1403/12/04 ساعت 09:58
رقابت تراکتور، پرسپولیس و استقلال با حریفان خود

پیگیری هفته بیستم لیگ برتر با سه دیدار دیگر؛

رقابت تراکتور، پرسپولیس و استقلال با حریفان خود

رقابت‌های هفته بیستم لیگ برتر امروز (شنبه، 4 اسفند) با برگزاری سه دیدار دیگر به اتمام می‌رسد. تراکتور، پرسپولیس و استقلال به مصاف حریفان خود خواهند رفت.

نورنیوز-گروه ورزشی: هفته بیستم لیگ برتر امروز (شنبه) با سه دیدار دیگر پیگیری می‌شود. تراکتور با هدف بازگشت به صدر جدول به مصاف خیبر خرم‌آباد می‌رود، پرسپولیس در حالی که برای حفظ جایگاه خود تلاش می‌کند، به دیدار آلومینیوم اراک می‌رود و استقلال با هدایت موقت محمد نوازی، میزبان نساجی مازندران خواهد بود.

رقابت‌های هفته بیستم لیگ برتر امروز (شنبه، ۴ اسفند) با برگزاری سه دیدار دیگر به اتمام می‌رسد. تراکتور، پرسپولیس و استقلال به مصاف حریفان خود خواهند رفت.

تراکتور - خیبر خرم‌آباد (۱۶:۰۰)

با پیروزی روز گذشته سپاهان برابر ذوب‌آهن، تیم تراکتور موقتا با ۴۱ امتیاز به رتبه دوم جدول رفت و اگر می‌خواهد که صدر را پس بگیرد باید این دیدار را با پیروزی به پایان برساند. خیبر خرم‌آباد هم با ۲۰ امتیاز در رتبه دوازدهم قرار دارد. تراکتور در پنج بازی آخر خود سه برد، یک تساوی و یک باخت را ثبت کرده و در مقابل خیبر دو پیروزی، دو مساوی و یک شکست را کسب کرده است. در دیدار رفت خیبر با نتیجه دو بر یک بازی را واگذار کرد. 

دراگان اسکوچیچ، سرمربی تراکتور پیش از بازی بیان کرد: زمان کوتاهی برای آماده شدن برای این بازی داشتیم. می‌دانیم که بعد از این بازی با سپاهان بازی داریم و این هفته خیلی مهمی برای ماست. متاسفانه بازی بدون تماشاگر است. درخواستی از فدراسیون دارم و این است که محرومیت‌ها بعد از بازی‌ای باشد که در آن تخلف انجام شده است. محرومیت بعد از سه ماه باعث می‌شود که دست ما برای اینکه فکر کنیم این رای‌ها دستکاری شده‌اند، باز باشد. ریکاردو آلوس مصدوم است و امیرحسین حسین‌زاده را به علت محرومیت در اختیار نداریم.

سعید دقیقی، سرمربی خیبر نیز اظهار کرد: فردا یک بازی بسیار حساس و سخت با تیم بزرگ تراکتور داریم. باشگاه تراکتور در سال‌های اخیر از لحاظ زیرساخت و جذب بازیکن و مدیریت و کادرفنی مسیر خوبی را طی کرده و جزو باشگاه‌هایی است که مسیر درستی را طی می‌کند. محمد آقاجانپور را به دلیل مصدومیت در اختیار نخواهیم داشت.

آلومینیوم اراک - پرسپولیس (۱۶:۱۵)

سرخ‌پوشان پایتخت که با ۳۷ امتیاز در رتبه چهارم قرار دارند به مصاف آلومینیوم رده هفتمی خواهد رفت تا برای حفظ موقعیت خود تلاش کند. آلومینیوم که برای پرسپولیس همیشه خطرساز بوده، در پنج بازی آخر خود دو برد، دو تساوی و یک شکست را کسب کرده، این آمار برای پرسپولیس یک پیروزی، دو مساوی و دو باخت بوده است. در پنج تقابل آخر دو تیم دو دیدار مساوی شده، دو بازی را پرسپولیس برده و یک دیدار هم با برتری آلومینیوم به پایان رسیده است.

مجتبی حسینی، سرمربی آلومینیوم در نشست خبری پیش از بازی گفت: نگران هستیم بازیکنان ما از شرایط بازی دور شده باشند، البته تلاش کرده‌ایم با تمرینات خوب تیم را در شرایط مسابقه نگه داریم و امیدوارم فردا بازی کم اشتباهی را ارائه دهیم چرا که در برابر تیم‌های بزرگ همچون پرسپولیس، کوچکترین اشتباه منجر به تنبیه تیم خواهد شد و باید با تمرکز بالا از حریف سخت خود عبور کنیم.

استقلال - نساجی مازندران (۱۸:۳۰)

استقلال مجددا به ورزشگاه آزادی برگشته و این بار برابر نساجی میزبانی می‌کند، آبی‌پوشان پس از استعفای بختیاری‌زاده وضعیت نامشخصی روی نیمکت خود دارند، در این دیدار محمد نوازی به عنوان سرمربی موقت آن‌ها را هدایت ‌می‌کند.

استقلال در پنج بازی آخر خود سه برد و دو تساوی را ثبت کرده اما در مقابل نساجی یک پیروزی، یک مساوی و سه شکست را تجربه کرده است. در پنج تقابل آخر دو تیم سه دیدار مساوی شده و در دو بازی هم استقلال به برتری رسیده است. آبی‌پوشان با ۲۳ امتیاز در رتبه دهم قرار دارند و نساجی با ۱۶ امتیاز در رده پانزدهم است.

علی نظری جویباری، مدیرعامل باشگاه استقلال درباره انتخاب سرمربی جدید تیم گفت: کار ما با آقای والتر ماتزاری به اتمام رسیده و به زودی ایشان وارد ایران خواهد شد. دستیاران او ابتدا به ایران خواهند آمد. برای این فصل احتمالا ایشان از روی سکو کار خود را پیگیری می‌کنند اما گفتند که شاید روی نیمکت هم آمدند اما اصل صحبت ما این است که ایشان امسال را روی نیمکت نباشد.

به گزارش ایسنا،  ساوو میلوشویچ، سرمربی نساجی پیش از این مصاف اظهار کرد: درباره بازی فردا باید بگویم که انتظار یک بازی سخت و دشوار را داریم با توجه به این که باید برابر یکی از تیم‌های قوی و بزرگ ایران بازی کنیم. فردا یک فرصت مناسب برای ما است که بفهمیم واقعا چه قدر قدرت داریم. تا جایی که دیدم تیم استقلال بازی‌های آسیایی را بهتر از بازی‌های داخل کشور برگزار می‌کند. در هر صورت جایگاه آن‌ها در لیگ ایران خوب نیست و پیش‌بینی این را می‌کنیم که با صد درصد توان خود به میدان بیایند.


نظرات

آخرین اخبار
طوفان و تندباد شدید در پایتخت
کالاس: بازگشت به جنگ تمام‌عیار بهای سنگینی برای منطقه دارد
امسال آسمان 68 درصد بیشتر بارید
گروسی در مناظره‌های ژنو میان نامزدهای دبیرکلی سازمان ملل شرکت نکرد
قالیباف: ما زبان دیپلماسی را ترجیح می‌دهیم ولی زبان‌ غیردیپلماسی را روان‌تر صحبت می‌کنیم
عکس های منتخب ایران، سه شنبه 19 خرداد 1405
درخواست روسیه برای خروج سلاح‌های هسته‌ای آمریکا از اروپا
غریب‌آبادی: شورای حکام نباید محل سفیدشویی تجاوز نظامی باشد
مراسم تشییع دو شهید نیروی پدافند هوایی ارتش برگزار شد
بازگشت بیش از 20 هزار حاجی به کشور تاکنون
سیتی‌بانک: احتمال افت 20 درصدی قیمت طلا در تابستان
قیمت بنزین سوپر وارداتی در بورس انرژی مشخص شد
آغاز ویژه‌برنامه «جام 26» با دکوری الهام‌گرفته از ورزشگاه آزادی
گفت‌وگوی تلفنی وزیران خارجه عربستان و مصر درباره کاهش تنش‌ها
نورویدیو | یکشنبه شب ؛ لحظه ای که معادلات بازدارندگی عوض شد
وزیر ورزش: اگر پرچم دیگری باشد بازی را متوقف می‌کنیم+فیلم
دانیال شه‌بخش: بوکس ایران می‌تواند جزو بهترین‌های جهان شود
تأکید بر اصلاح سازوکار عوارض آلایندگی در کشور
برنامه حضور تیم ملی فوتبال ایران در آمریکا مشخص شد
تکذیب رسمی احضار چند سینماگر به مرجع قضایی
ارتش اسرائیل: 30 نظامی در جنگ علیه لبنان کشته شدند
جهاد اسلامی: حملات اسرائیل ما را از مواضعمان منصرف نمی‌کند
بلغارستان: ارسال سلاح بیشتر به اوکراین را متوقف می‌کنیم
کرملین: میانجیگری آمریکا در بحران اوکراین متوقف شد
جوجه یک‌روزه ارزان در سامانه بازارگاه عرضه می‌شود
ونس:جنگ ایران به باتلاقی مثل عراق و افغانستان تبدیل نمی‌شود
نبض جام | ویژه برنامه روزانه نورنیوز برای جام جهانی 2026
نورنما | آتش سوزی گسترده در یکی از بنادر اکوادور
انسداد شبانه تونل‌های توحید و امیرکبیر در تهران
شکایت علیه ستاد فضای مجازی دولت رد شد
ایران‌چک 100 هزار تومانی جدید با طرح مدرسه میناب
پیش ‌بینی قیمت دلار چهارشنبه 20 خرداد 1405 / سرگردانی دلار در سایه سناریو توافق
پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه 20 خرداد 1405+جدول
تکلیف تاثیر معدل پایه یازدهم در کنکور یکسره شد
قالیباف در حمایت از نقش مردم: کشور را از دهان گرگ‌های درنده بیرون کشیدید
مصوبات ستاد فضای مجازی دیگر الزام‌آور نیست
هزینه طرح ترافیک در سال جاری چقدر است؟
چند کشور اروپایی ورود مقامات اسرائیلی را ممنوع کردند
درآمد ماهانه 8 میلیونی مددجویان از فرش دستباف
حجم آب دریاچه ارومیه 18 برابر شد
خبر خوش دولت برای معلولان؛ افزایش 90 درصدی کمک‌هزینه‌ها تصویب شد
هشدار نخست‌وزیر سابق ایتالیا: اروپا در خطر مستعمره شدن است
«دست‌ها بر ماشه»؛ هشدار جدی فرمانده نیروی زمینی ارتش به تهدیدات احتمالی
تقدیر وزارت دفاع از حماسه 100 روزه ملت ایران
بنزین گران، محبوبیت ترامپ را سوزاند
سفیران جدید عراق و ترکیه در ایران معرفی شدند
سرنوشت مبالغ کسر شده بابت اینترنت پرو چه می‌شود؟ پاسخ صریح رئیس رگولاتوری
تصمیم انصارالله برای منع دائمی تردد دریایی اسرائیل
حرف‌های پوچ ترامپ از توافق با ایران
بازیگر جدید «پوآرو» کیست؟