×
ورزشی
شناسه خبر : 213787
تاریخ انتشار : شنبه 1403/12/04 ساعت 09:58
رقابت تراکتور، پرسپولیس و استقلال با حریفان خود

پیگیری هفته بیستم لیگ برتر با سه دیدار دیگر؛

رقابت تراکتور، پرسپولیس و استقلال با حریفان خود

رقابت‌های هفته بیستم لیگ برتر امروز (شنبه، 4 اسفند) با برگزاری سه دیدار دیگر به اتمام می‌رسد. تراکتور، پرسپولیس و استقلال به مصاف حریفان خود خواهند رفت.

نورنیوز-گروه ورزشی: هفته بیستم لیگ برتر امروز (شنبه) با سه دیدار دیگر پیگیری می‌شود. تراکتور با هدف بازگشت به صدر جدول به مصاف خیبر خرم‌آباد می‌رود، پرسپولیس در حالی که برای حفظ جایگاه خود تلاش می‌کند، به دیدار آلومینیوم اراک می‌رود و استقلال با هدایت موقت محمد نوازی، میزبان نساجی مازندران خواهد بود.

رقابت‌های هفته بیستم لیگ برتر امروز (شنبه، ۴ اسفند) با برگزاری سه دیدار دیگر به اتمام می‌رسد. تراکتور، پرسپولیس و استقلال به مصاف حریفان خود خواهند رفت.

تراکتور - خیبر خرم‌آباد (۱۶:۰۰)

با پیروزی روز گذشته سپاهان برابر ذوب‌آهن، تیم تراکتور موقتا با ۴۱ امتیاز به رتبه دوم جدول رفت و اگر می‌خواهد که صدر را پس بگیرد باید این دیدار را با پیروزی به پایان برساند. خیبر خرم‌آباد هم با ۲۰ امتیاز در رتبه دوازدهم قرار دارد. تراکتور در پنج بازی آخر خود سه برد، یک تساوی و یک باخت را ثبت کرده و در مقابل خیبر دو پیروزی، دو مساوی و یک شکست را کسب کرده است. در دیدار رفت خیبر با نتیجه دو بر یک بازی را واگذار کرد. 

دراگان اسکوچیچ، سرمربی تراکتور پیش از بازی بیان کرد: زمان کوتاهی برای آماده شدن برای این بازی داشتیم. می‌دانیم که بعد از این بازی با سپاهان بازی داریم و این هفته خیلی مهمی برای ماست. متاسفانه بازی بدون تماشاگر است. درخواستی از فدراسیون دارم و این است که محرومیت‌ها بعد از بازی‌ای باشد که در آن تخلف انجام شده است. محرومیت بعد از سه ماه باعث می‌شود که دست ما برای اینکه فکر کنیم این رای‌ها دستکاری شده‌اند، باز باشد. ریکاردو آلوس مصدوم است و امیرحسین حسین‌زاده را به علت محرومیت در اختیار نداریم.

سعید دقیقی، سرمربی خیبر نیز اظهار کرد: فردا یک بازی بسیار حساس و سخت با تیم بزرگ تراکتور داریم. باشگاه تراکتور در سال‌های اخیر از لحاظ زیرساخت و جذب بازیکن و مدیریت و کادرفنی مسیر خوبی را طی کرده و جزو باشگاه‌هایی است که مسیر درستی را طی می‌کند. محمد آقاجانپور را به دلیل مصدومیت در اختیار نخواهیم داشت.

آلومینیوم اراک - پرسپولیس (۱۶:۱۵)

سرخ‌پوشان پایتخت که با ۳۷ امتیاز در رتبه چهارم قرار دارند به مصاف آلومینیوم رده هفتمی خواهد رفت تا برای حفظ موقعیت خود تلاش کند. آلومینیوم که برای پرسپولیس همیشه خطرساز بوده، در پنج بازی آخر خود دو برد، دو تساوی و یک شکست را کسب کرده، این آمار برای پرسپولیس یک پیروزی، دو مساوی و دو باخت بوده است. در پنج تقابل آخر دو تیم دو دیدار مساوی شده، دو بازی را پرسپولیس برده و یک دیدار هم با برتری آلومینیوم به پایان رسیده است.

مجتبی حسینی، سرمربی آلومینیوم در نشست خبری پیش از بازی گفت: نگران هستیم بازیکنان ما از شرایط بازی دور شده باشند، البته تلاش کرده‌ایم با تمرینات خوب تیم را در شرایط مسابقه نگه داریم و امیدوارم فردا بازی کم اشتباهی را ارائه دهیم چرا که در برابر تیم‌های بزرگ همچون پرسپولیس، کوچکترین اشتباه منجر به تنبیه تیم خواهد شد و باید با تمرکز بالا از حریف سخت خود عبور کنیم.

استقلال - نساجی مازندران (۱۸:۳۰)

استقلال مجددا به ورزشگاه آزادی برگشته و این بار برابر نساجی میزبانی می‌کند، آبی‌پوشان پس از استعفای بختیاری‌زاده وضعیت نامشخصی روی نیمکت خود دارند، در این دیدار محمد نوازی به عنوان سرمربی موقت آن‌ها را هدایت ‌می‌کند.

استقلال در پنج بازی آخر خود سه برد و دو تساوی را ثبت کرده اما در مقابل نساجی یک پیروزی، یک مساوی و سه شکست را تجربه کرده است. در پنج تقابل آخر دو تیم سه دیدار مساوی شده و در دو بازی هم استقلال به برتری رسیده است. آبی‌پوشان با ۲۳ امتیاز در رتبه دهم قرار دارند و نساجی با ۱۶ امتیاز در رده پانزدهم است.

علی نظری جویباری، مدیرعامل باشگاه استقلال درباره انتخاب سرمربی جدید تیم گفت: کار ما با آقای والتر ماتزاری به اتمام رسیده و به زودی ایشان وارد ایران خواهد شد. دستیاران او ابتدا به ایران خواهند آمد. برای این فصل احتمالا ایشان از روی سکو کار خود را پیگیری می‌کنند اما گفتند که شاید روی نیمکت هم آمدند اما اصل صحبت ما این است که ایشان امسال را روی نیمکت نباشد.

به گزارش ایسنا،  ساوو میلوشویچ، سرمربی نساجی پیش از این مصاف اظهار کرد: درباره بازی فردا باید بگویم که انتظار یک بازی سخت و دشوار را داریم با توجه به این که باید برابر یکی از تیم‌های قوی و بزرگ ایران بازی کنیم. فردا یک فرصت مناسب برای ما است که بفهمیم واقعا چه قدر قدرت داریم. تا جایی که دیدم تیم استقلال بازی‌های آسیایی را بهتر از بازی‌های داخل کشور برگزار می‌کند. در هر صورت جایگاه آن‌ها در لیگ ایران خوب نیست و پیش‌بینی این را می‌کنیم که با صد درصد توان خود به میدان بیایند.


نظرات

آخرین اخبار
هشدار سازمان غذا و دارو؛ 8 کرم آبرسان و مرطوب‌کننده غیرمجاز اعلام شد
راز مغزهای مقاوم در 90 سالگی؛ ژن‌ها چه نقشی در زوال عقل دارند؟
اثربخشی بیشتر داروها با فناوری نانویی
ضرورت توجه به علائم هشداردهنده آب سیاه مادرزادی
کاهش شدید تردد در تنگه هرمز؛ مسیر حیاتی نفت همچنان محدود است
روش جدید اندازه‌گیری کلسترول بدون نیاز به آزمایش خون
هشدار زرد دریایی مازندران؛ شنا و فعالیت‌های دریایی در خزر ممنوع
جزئیات حمله موشکی سنگین یمن به بندر المخاء
استقلال خوزستان صفر - آلومینیوم اراک 2؛ شروع رویایی پیروز قربانی
ابومحمد جولانی، بمب ساعتی یا متحد ناخواسته اسرائیل است؟
برنامه قطعی برق کرمان شنبه 24 مرداد + لینک
خروج نیروهای خارجی؛ شرط تحویل سلاح گروه‌های مقاومت عراق
صالحی: قدردانی شیخ نعیم قاسم از نقش ایران، نشان‌دهنده هماهنگی دیپلماسی و مقاومت است
تبریک انصارالله یمن به مناسبت بیستمین سالگرد پیروزی جنگ 33 روزه
پزشکیان: دختران وزنه‌بردار ایران یک «اولین» ارزشمند را به نام خود ثبت کردند
گل‌گهر 1 - نساجی صفر؛ شروع شیرین رحمتی در سیرجان
جدول لیگ برتر فوتبال بعد از هفته اول / استقلال بالاتر از تراکتور و سپاهان
حضور فعال ایران در نشست مجازی وزرای ورزش بریکس 2026
سپاهان 2 - چادرملو صفر؛ استارت سه‌امتیازی طلایی‌پوشان در لیگ+ فیلم خلاصه بازی
درآوردن موفقیت‌آمیز سوزن از روده کودک 10 ساله در رشت
افشای پیوند ترامپ و علوم غریبه!
استقلال 4 - 0 مس شهر بابک/ شروع طوفانی و صدرنشینی آبی ها در لیگ برتر+ فیلم خلاصه بازی
خیبر 1 - فجرسپاسی 1؛ فرار خرم‌آبادی‌ها از شکست
تراکتور 2 - پیکان صفر؛ شروع کم‌نقص با درخشش مغانلو + فیلم گل های تراکتور
فرانسه خواستار توقف اشغالگری و پیگرد شهرک‌نشینان متجاوز صهیونیستی شد
حمله موشکی یمن به مواضع مزدوران عربستان در بندر المخا + فیلم
درخشش بنیامین فرجی در مسابقات جوانان؛ شکست قاطع نماینده فرانسه
جدول قطعی برق کرمانشاه فردا شنبه 24 مرداد ماه اعلام شد
یک خبر مهم برای پیشکسوتان پرسپولیس
عکس های برتر سال 2026 با موضوع اقیانوس ها
جزئیات سفر کوشنر و ملادنوف به اسرائیل و مصر درباره غزه
ضربه‌ پلیس به قاچاق دارو؛ دستگیری 2 راننده متهم
عملیات خنثی‌سازی مهمات در کنارک
قالیباف: بین امام شهید و رهبر معظم انقلاب هیچ فرقی نیست؛ حکم، حکم ولایت است
«نه» حزب‌الله به دیکته‌های اسرائیلی مورد پذیرش دولت لبنان
خلاصه و نتیجه بازی استقلال و مس شهر بابک امروز جمعه 23 مرداد در رقابت های لیگ برتر ایران
پرواز قشم به تهران، مشهد و اصفهان چه زمانی برقرار می‌شود؟
تحول در مدیریت ترافیک تهران؛ از رفع تأخیر جرائم تا ساماندهی موتورسیکلت‌ها
خلاصه و نتیجه بازی تراکتور و پیکان امروز جمعه 23 مرداد در لیگ برتر ایران+ فیلم
پخش زنده بازی استقلال و مس شهر بابک امروز جمعه 23 مرداد در رقابت های لیگ برتر ایران
نتانیاهو در آستانه انتخابات؛ «بی‌بی» باید کنار برود!
ترکیب استقلال مقابل مس شهر بابک اعلام شد؛ بازگشت آبی‌ها به شهر قدس پس از 168 روز
وزیر خارجه طالبان: نیازی به مذاکره با مخالفان سیاسی و مسلح نیست
نقشه ترامپ برای تعلیق ممنوعیت ساخت سالن رقص در کاخ سفید
آخرین وضعیت آلودگی نفتی در سواحل قشم
بسته‌های پیشنهادی جدید دولت برای تامین مسکن کم درآمدها
جنبش نجباء: اجازه شعله‌ور شدن درگیری داخلی در عراق را نمی‌دهیم
اقامه دعوی دانشجویان فلسطینی علیه دانشگاه کلمبیا
اولین واکنش رسمی پکن به رزمایش تایوان
واکنش رسانه‌های انگلیسی به اظهارات نتانیاهو