×
ورزشی
شناسه خبر : 213787
تاریخ انتشار : شنبه 1403/12/04 ساعت 09:58
رقابت تراکتور، پرسپولیس و استقلال با حریفان خود

پیگیری هفته بیستم لیگ برتر با سه دیدار دیگر؛

رقابت تراکتور، پرسپولیس و استقلال با حریفان خود

رقابت‌های هفته بیستم لیگ برتر امروز (شنبه، 4 اسفند) با برگزاری سه دیدار دیگر به اتمام می‌رسد. تراکتور، پرسپولیس و استقلال به مصاف حریفان خود خواهند رفت.

نورنیوز-گروه ورزشی: هفته بیستم لیگ برتر امروز (شنبه) با سه دیدار دیگر پیگیری می‌شود. تراکتور با هدف بازگشت به صدر جدول به مصاف خیبر خرم‌آباد می‌رود، پرسپولیس در حالی که برای حفظ جایگاه خود تلاش می‌کند، به دیدار آلومینیوم اراک می‌رود و استقلال با هدایت موقت محمد نوازی، میزبان نساجی مازندران خواهد بود.

رقابت‌های هفته بیستم لیگ برتر امروز (شنبه، ۴ اسفند) با برگزاری سه دیدار دیگر به اتمام می‌رسد. تراکتور، پرسپولیس و استقلال به مصاف حریفان خود خواهند رفت.

تراکتور - خیبر خرم‌آباد (۱۶:۰۰)

با پیروزی روز گذشته سپاهان برابر ذوب‌آهن، تیم تراکتور موقتا با ۴۱ امتیاز به رتبه دوم جدول رفت و اگر می‌خواهد که صدر را پس بگیرد باید این دیدار را با پیروزی به پایان برساند. خیبر خرم‌آباد هم با ۲۰ امتیاز در رتبه دوازدهم قرار دارد. تراکتور در پنج بازی آخر خود سه برد، یک تساوی و یک باخت را ثبت کرده و در مقابل خیبر دو پیروزی، دو مساوی و یک شکست را کسب کرده است. در دیدار رفت خیبر با نتیجه دو بر یک بازی را واگذار کرد. 

دراگان اسکوچیچ، سرمربی تراکتور پیش از بازی بیان کرد: زمان کوتاهی برای آماده شدن برای این بازی داشتیم. می‌دانیم که بعد از این بازی با سپاهان بازی داریم و این هفته خیلی مهمی برای ماست. متاسفانه بازی بدون تماشاگر است. درخواستی از فدراسیون دارم و این است که محرومیت‌ها بعد از بازی‌ای باشد که در آن تخلف انجام شده است. محرومیت بعد از سه ماه باعث می‌شود که دست ما برای اینکه فکر کنیم این رای‌ها دستکاری شده‌اند، باز باشد. ریکاردو آلوس مصدوم است و امیرحسین حسین‌زاده را به علت محرومیت در اختیار نداریم.

سعید دقیقی، سرمربی خیبر نیز اظهار کرد: فردا یک بازی بسیار حساس و سخت با تیم بزرگ تراکتور داریم. باشگاه تراکتور در سال‌های اخیر از لحاظ زیرساخت و جذب بازیکن و مدیریت و کادرفنی مسیر خوبی را طی کرده و جزو باشگاه‌هایی است که مسیر درستی را طی می‌کند. محمد آقاجانپور را به دلیل مصدومیت در اختیار نخواهیم داشت.

آلومینیوم اراک - پرسپولیس (۱۶:۱۵)

سرخ‌پوشان پایتخت که با ۳۷ امتیاز در رتبه چهارم قرار دارند به مصاف آلومینیوم رده هفتمی خواهد رفت تا برای حفظ موقعیت خود تلاش کند. آلومینیوم که برای پرسپولیس همیشه خطرساز بوده، در پنج بازی آخر خود دو برد، دو تساوی و یک شکست را کسب کرده، این آمار برای پرسپولیس یک پیروزی، دو مساوی و دو باخت بوده است. در پنج تقابل آخر دو تیم دو دیدار مساوی شده، دو بازی را پرسپولیس برده و یک دیدار هم با برتری آلومینیوم به پایان رسیده است.

مجتبی حسینی، سرمربی آلومینیوم در نشست خبری پیش از بازی گفت: نگران هستیم بازیکنان ما از شرایط بازی دور شده باشند، البته تلاش کرده‌ایم با تمرینات خوب تیم را در شرایط مسابقه نگه داریم و امیدوارم فردا بازی کم اشتباهی را ارائه دهیم چرا که در برابر تیم‌های بزرگ همچون پرسپولیس، کوچکترین اشتباه منجر به تنبیه تیم خواهد شد و باید با تمرکز بالا از حریف سخت خود عبور کنیم.

استقلال - نساجی مازندران (۱۸:۳۰)

استقلال مجددا به ورزشگاه آزادی برگشته و این بار برابر نساجی میزبانی می‌کند، آبی‌پوشان پس از استعفای بختیاری‌زاده وضعیت نامشخصی روی نیمکت خود دارند، در این دیدار محمد نوازی به عنوان سرمربی موقت آن‌ها را هدایت ‌می‌کند.

استقلال در پنج بازی آخر خود سه برد و دو تساوی را ثبت کرده اما در مقابل نساجی یک پیروزی، یک مساوی و سه شکست را تجربه کرده است. در پنج تقابل آخر دو تیم سه دیدار مساوی شده و در دو بازی هم استقلال به برتری رسیده است. آبی‌پوشان با ۲۳ امتیاز در رتبه دهم قرار دارند و نساجی با ۱۶ امتیاز در رده پانزدهم است.

علی نظری جویباری، مدیرعامل باشگاه استقلال درباره انتخاب سرمربی جدید تیم گفت: کار ما با آقای والتر ماتزاری به اتمام رسیده و به زودی ایشان وارد ایران خواهد شد. دستیاران او ابتدا به ایران خواهند آمد. برای این فصل احتمالا ایشان از روی سکو کار خود را پیگیری می‌کنند اما گفتند که شاید روی نیمکت هم آمدند اما اصل صحبت ما این است که ایشان امسال را روی نیمکت نباشد.

به گزارش ایسنا،  ساوو میلوشویچ، سرمربی نساجی پیش از این مصاف اظهار کرد: درباره بازی فردا باید بگویم که انتظار یک بازی سخت و دشوار را داریم با توجه به این که باید برابر یکی از تیم‌های قوی و بزرگ ایران بازی کنیم. فردا یک فرصت مناسب برای ما است که بفهمیم واقعا چه قدر قدرت داریم. تا جایی که دیدم تیم استقلال بازی‌های آسیایی را بهتر از بازی‌های داخل کشور برگزار می‌کند. در هر صورت جایگاه آن‌ها در لیگ ایران خوب نیست و پیش‌بینی این را می‌کنیم که با صد درصد توان خود به میدان بیایند.


نظرات

آخرین اخبار
هشدار ایران در شورای حکام: امروز ایران، فردا ممکن است کشور دیگری هدف قرار گیرد
تحلیلگر لبنانی: ادعای اشغال تپه علی الطاهر جنگ رسانه‌ای اسرائیل است
میزان ارز‌بری خودروهای داخلی اعلام شد
عارف: راهبرد دولت وفاق این است که با مردم با صراحت و صداقت صحبت کند
چرا قیمت بنزین روی نمایشگر جایگاه یک صفر کمتر نشان داده می‌شود؟
حملات عربستان به 4 استان یمن
کوبا مذاکره با آمریکا را تکذیب کرد
لاوروف: پیوستن ایران به «توافق مکه» گامی رو به جلو است
شوک نزولی به بازار طلا؛ ریزش سنگین قیمت‌ها همزمان با افت اونس جهانی
واکنش حماس به جنایات کرانه باختری: سکوت جهانیان، تبانی با رژیم صهیونیستی است
شوک بزرگ به بازار انرژی؛ قیمت گاز اروپا در آستانه مرز 900 دلار
دیدار معاون اجرایی رئیس‌جمهور و سرپرست وزارت دفاع با خانواده شهید نصیرزاده
نتایج هفته ششم لیگ برتر/ در بازی های امروز هیچ امتیازی تقسیم نشد
گفت‌وگوی ترامپ و برنهام درباره تنگه هرمز
استعفای ویسی از هدایت ذوب آهن؛ لمپن نیستم و کنار می‌کشم
تنگه هرمز در کانون توجه مجلس؛ شروط ایران برای بازگشایی این گذرگاه حیاتی
شکست سنگین نیروهای وابسته به عربستان در استان البیضاء یمن
توافق تهران و بغداد؛ پایان دوران حمل‌ونقل سنتی و آغاز عصر ترانزیت مدرن
حمله به عروسی در سیریک ایران، شکست آمریکا را روشن‌تر کرد
لایحه خزر در بهارستان؛ دولت «رژیم حقوقی دریای خزر» را به مجلس فرستاد
پرسپولیس 2 ذوب‌آهن 0 ؛ شاگردان تارتار در خانه نمی‌بازند!
اولتیماتوم مجلس به دولت: 100 همت مطالبات گندم‌کاران تا هفته آینده پرداخت شود
پایان حباب قیمتی سیب‌زمینی؛ 800 کامیون بار روانه پایتخت شد
واکنش ایران به اظهارات گروسی در شورای حکام درباره بازرسی از سایت های هسته ای
زلزله سیاسی در آلمان؛ شکست تاریخی حزب فریدریش مرتس
امباپه در آستانه تقابل با اینتر: «اینتر حریفی قدرتمند است اما آث میلان را ترجیح می‌دادم!»
تبرئه استقلال و پرسپولیس از تخلفات داربی 107
تلاطم در پنتاگون؛ پیت هگست متهم به ایجاد «فرهنگ ترس» در ارتش آمریکا
رئیس سازمان برنامه و بودجه: تدوین برنامه مقابله فعالانه با تحریم‌ها پیش از آغاز سال 1404
اعزام تجهیزات نظامی ترکیه به کردستان عراق
تغییرات جدید کنکور ابلاغ شد
آنچه در 24 ساعت گذشته تکذیب شد؛ از رفع فیلتر اینستاگرام تا استعفای وزیر نفت
پایان توقف 5 ماهه واردات موبایل
تضاد قانون و حکم دادگاه؛ مصوبه تمدید خودکار اجاره‌بها در برابر حکم تخلیه
جنگ دیپلماتیک میان روسیه و آلمان؛ لغو مجوز فعالیت کنسولگری آلمان در سن‌پترزبورگ
تشدید حملات سعودی در یمن؛ هشدار صریح صنعا به متجاوزان
هشدار هواشناسی تهران؛ رگبار، رعد و برق و تگرگ در راه است
نورنما | جمعه سیاه 17 شهریور
آکسیوس: جنگ علیه ایران، 100 میلیارد دلار هزینه اضافی انرژی روی دست آمریکایی‌ها
گزارش تصویری | مراسم تشییع جنازه 100 شهید فلسطینی در غزه
مصر و انگلیس خواستار اقدام بین‌المللی برای توقف تجاوزات رژیم صهیونیستی
کره شمالی، آمریکا و متحدانش را به رویارویی نظامی در شبه‌جزیره کره تهدید کرد
شورای حکام امروز چه چیزی را راستی‌آزمایی می‌کند؛ واقعیت ایران یا ادعاهای آمریکا؟
تداوم تجاوزات اسرائیل به لبنان؛ 27 شهید و 69 زخمی در 3 روز اخیر
تهدید تازه وزیر جنگ رژیم صهیونیستی: جنگ همه‌جانبه در راه است
مطالبه آزادی زندانیان در بند رژیم صهیونیستی؛ اعتراض خانواده‌های سوری
شناسایی 2 نفر از عاملان درگیری در محل اسکان دانشجویان عراقی در سمنان
پایان سردرگمی در هزینه‌های پرستاری خانگی با ابلاغیه جدید وزارت بهداشت
مقام سازمان ملل: محکومیت‌های لفظی در برابر رنج فلسطینی‌ها کافی نیست
بیش از 2 هزار شاکی برای پرونده یک طلا فروش؛ دادگاه چه حکمی صادر کرد؟