×
بین الملل
شناسه خبر : 213784
تاریخ انتشار : شنبه 1403/12/04 ساعت 09:35
خزانه‌داری آمریکا از اقدامات گروه ویژه اقدام مالی علیه ایران استقبال کرد!

خزانه‌داری آمریکا از اقدامات گروه ویژه اقدام مالی علیه ایران استقبال کرد!

«اسکات بسنت» وزیر خزانه‌داری آمریکا در بیانیه‌ای گفت: ایالات متحده از تایید مجدد اقدامات متقابل اف‌ای‌تی‌اف علیه جمهوری اسلامی ایران به دلیل خطر تامین مالی تروریسم از سوی این کشور و ادامه کار برای تقویت سیستم مالی بین‌المللی در برابر تمامی منابع مالی غیرقانونی استقبال می‌کند.

نورنیوز-گروه بین الملل: وزارت خزانه داری آمریکا اعلام کرد که ایالات متحده آمریکا از تایید  مجدد اقدامات متقابل گروه ویژه اقدام مالی (اف‌ای‌تی‌اف) علیه جمهوری اسلامی ایران استقبال می کند.

وزارت خزانه داری دولت دوم دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا روز جمعه به وقت محلی با انتشار بیانیه ای افزود: گروه ویژه اقدام مالی «اف‌ای‌تی‌اف»، نهاد تنظیم استاندارد جهانی برای مبارزه با پولشویی، مقابله با تامین مالی تروریسم، و تکثیر سلاح‌های کشتار جمعی، نشستی عمومی را در پاریس برگزار کرد که نمایندگان وزارت خزانه‌داری ایالات متحده در آن شرکت داشتند.

«اسکات بسنت» وزیر خزانه‌داری آمریکا در این بیانیه گفت: ایالات متحده از تایید مجدد اقدامات متقابل اف‌ای‌تی‌اف علیه جمهوری اسلامی ایران به دلیل خطر تامین مالی تروریسم از سوی این کشور و ادامه کار برای تقویت سیستم مالی بین‌المللی در برابر تمامی منابع مالی غیرقانونی استقبال می‌کند.

وزارت خزانه داری آمریکا در این بیانیه اعلام کرد که در این اجلاس عمومی که دومین نشست گروه ویژه اقدام مالی به ریاست مکزیک بود، شرکت کنندگان  درباره اقدامات در حال انجام در مورد خطرات گسترش حمایت مالی از تروریسم و اقدامات تروریستی، شمول مالی و استانداردهای پرداخت‌های داخلی و فرامرزی از جمله موافقت با انتشار پیش‌نویس به روز رسانی‌ها برای مشاوره عمومی، به بحث پرداختند.

وزارت خزانه‌داری آمریکا افزود که  گروه ویژه اقدام مالی موافقت کرد بصورت عمومی در مورد اقدامی که به بررسی طرح‌های پیچیده تامین مالی اشاعه و فرار از تحریم‌ها می‌پردازد، مشورت شود.

وزارت خزانه داری دولت ترامپ اضافه کرد «مشتاقانه» در انتظار تعامل با بخش خصوصی برای مشاوره عمومی در مورد این موضوعات است.

وزارت خزانه داری آمریکا ادامه داد که گروه ویژه اقدام مالی (اف ای تی اف)  تغییراتی را در توصیه‌های خود تایید کرد که بر اهمیت رویکرد مبتنی بر ریسک برای ارزیابی و کاهش خطرات پولشویی و تامین مالی تروریسم، از جمله اطمینان از تناسب اقدامات پیشگیرانه یا کاهشی با خطرات شناسایی شده، تاکید داشت.

وزارت خزانه‌داری آمریکا همچنین گفت که این گروه ویژه اقدامات خود را برای کمک به مبارزه با استثمار جنسی از کودکان در فضای مجازی، جنایت شنیعی که برخی از آسیب‌پذیرترین قشر جامعه را هدف قرار می‌دهد، نهایی کرد.

به گزارش ایرنا، به گفته وزارت خزانه داری آمریکا، در گزارشی که به زودی منتشر خواهد شد، مشارکت‌ نزدیک به ۳۰ کشور جهان درباره انواع مختلف مرتبط با اخاذی مالی و سوءاستفاده مستقیم از کودکان مورد بررسی قرار گرفته است.

 


نظرات

آخرین اخبار
پیش‌بینی قیمت خودرو در تیر 1405؛ زمان خرید فرا رسیده یا باید صبر کرد؟
چرا معاون رئیس‌جمهور آمریکا در آخرین لحظه راهی سوئیس نشد؟
تصمیم شوکه‌کننده دولت هند؛ چرا تلگرام فیلتر شد؟
احتمال بازنگری بن خواربار، حق تاهل و حق مسکن کارگران
بامداد جمعه در جنوب لبنان چه گذشت؟از کمین مرگبار مقاومت تا حمله جنگنده‌های رژیم صهیونیستی
آینده توافق و سئوال مهمی که آمریکا باید به آن پاسخ بدهد
قدرت ایران در مقابله با اسرائیل نباید دست‌کم گرفته شود
مذاکره در سایه بحران؛ جنگ جایگزین دیپلماسی می شود؟
واکنش رهبر اکثریت سنا به توافق ایران
گزارش جدید از منابع آلودگی هوای تهران منتشر شد
جزئیات شهادت مأمور انتظامی در خاش
چند احتمال درباره دلایل لغو مذاکرات سوئیس
سرنوشت تلخ نوجوان 15 ساله در نزاع خیابانی
هشدار تند معاون رئیس‌جمهور آمریکا به نتانیاهو
هشدار نسبت به کاهش شدید سرانه آب تجدیدپذیر در ایران
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 29 خرداد+ وضعیت استان ها
تصاویر جنجالی مهاجم تیم ملی تکذیب شد
درخواست جدید پنتاگون از کنگره برای تأمین هزینه‌های جنگ
جدال دیپلماتیک درباره بحران انسانی غزه در شورای امنیت
خبر خوش برای بازنشستگان ؛ اعلام زمان واریز حقوق خرداد
عاشورا؛ مکتب انسان مسئول
برگزاری آزمون سمپاد در 418 شهرستان کشور ؛ سوالات آزمون چه بود؟
شرط لبنان برای اجرای آتش بس با رژیم صهیونیستی
اظهارنظر جنجالی ترامپ در مراسم اعطای مدال افتخار
جنایت جدید اسرائیل در نبطیه؛ نقض آشکار توافق آتش‌بس و پاسخ کوبنده مقاومت
تأکید شورای عالی امنیت ملی بر استیفای حقوق ملت و خونخواهی «رهبر شهید» در مسیر مذاکرات
شب تلخ آسیایی‌ها در جام جهانی؛ صعود مکزیک و تحقیر سنگین قطر
قالیباف در پاسخ به پیام رهبر انقلاب: تضمین اجرای تفاهم، جان ماست
استقبال مصر از تفاهم‌نامه ایران و آمریکا
روایت آسوشیتدپرس از نامه الحاقی ایران و آژانس برای انجام یک ماموریت
برنامه کامل مسابقات جام جهانی 2026 ؛ شنبه 30 خرداد
جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون |جمعه 29 خرداد
نخبگان در آستانه سربازی بخوانند+جزئیات
تشخیص افسردگی کودکان از چشم آنها
انتقال جدید لژیونر ایرانی به اروپا
کدام شیر برای استخوان‌ها بهتر است؟
کلاژن؛ «معجزه جوانی» یا محصولی تحت تأثیر تبلیغات؟
بینی الکترونیکی مواد غذایی فاسد را تشخیص می دهد
پیام رهبری،مسئولیت اجزای مؤثر در فرآیند مذاکره را تبیین کرد
عزاداری شب چهارم محرم 1448 مسجد ولی عصر (عج) خوزستانی های مقیم تهران
عاشورا، جدال جاودان حقیقت با قدرت
اولیسه در مسیر زیدان و پلاتینی
توافق ایران و آمریکا امتیازات گسترده ای به تهران می دهد
توافق صلح در ایران، روز شکرگزاری در پاکستان
لغو سفر هیات ایرانی به ژنو به دلیل تداوم حملات به لبنان
وزیر امور خارجه: هدایت‌های دلسوزانه رهبر انقلاب، پشتوانه‌ صیانت از عزت ملی است
نمایش درخشان وفایی؛ صعود مقتدرانه به ووهان چین
رامین رضاییان خلاق‌ترین‌ بازیکن جام جهانی شد
بازتاب گسترده تفاهم‌نامه ایران و آمریکا/ رسانه ها، افراد و محافل سیاسی چه گفتند؟
سطح هشدار مسافرت به ایران کاهش می یابد