×
بین الملل
شناسه خبر : 213784
تاریخ انتشار : شنبه 1403/12/04 ساعت 09:35
خزانه‌داری آمریکا از اقدامات گروه ویژه اقدام مالی علیه ایران استقبال کرد!

خزانه‌داری آمریکا از اقدامات گروه ویژه اقدام مالی علیه ایران استقبال کرد!

«اسکات بسنت» وزیر خزانه‌داری آمریکا در بیانیه‌ای گفت: ایالات متحده از تایید مجدد اقدامات متقابل اف‌ای‌تی‌اف علیه جمهوری اسلامی ایران به دلیل خطر تامین مالی تروریسم از سوی این کشور و ادامه کار برای تقویت سیستم مالی بین‌المللی در برابر تمامی منابع مالی غیرقانونی استقبال می‌کند.

نورنیوز-گروه بین الملل: وزارت خزانه داری آمریکا اعلام کرد که ایالات متحده آمریکا از تایید  مجدد اقدامات متقابل گروه ویژه اقدام مالی (اف‌ای‌تی‌اف) علیه جمهوری اسلامی ایران استقبال می کند.

وزارت خزانه داری دولت دوم دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا روز جمعه به وقت محلی با انتشار بیانیه ای افزود: گروه ویژه اقدام مالی «اف‌ای‌تی‌اف»، نهاد تنظیم استاندارد جهانی برای مبارزه با پولشویی، مقابله با تامین مالی تروریسم، و تکثیر سلاح‌های کشتار جمعی، نشستی عمومی را در پاریس برگزار کرد که نمایندگان وزارت خزانه‌داری ایالات متحده در آن شرکت داشتند.

«اسکات بسنت» وزیر خزانه‌داری آمریکا در این بیانیه گفت: ایالات متحده از تایید مجدد اقدامات متقابل اف‌ای‌تی‌اف علیه جمهوری اسلامی ایران به دلیل خطر تامین مالی تروریسم از سوی این کشور و ادامه کار برای تقویت سیستم مالی بین‌المللی در برابر تمامی منابع مالی غیرقانونی استقبال می‌کند.

وزارت خزانه داری آمریکا در این بیانیه اعلام کرد که در این اجلاس عمومی که دومین نشست گروه ویژه اقدام مالی به ریاست مکزیک بود، شرکت کنندگان  درباره اقدامات در حال انجام در مورد خطرات گسترش حمایت مالی از تروریسم و اقدامات تروریستی، شمول مالی و استانداردهای پرداخت‌های داخلی و فرامرزی از جمله موافقت با انتشار پیش‌نویس به روز رسانی‌ها برای مشاوره عمومی، به بحث پرداختند.

وزارت خزانه‌داری آمریکا افزود که  گروه ویژه اقدام مالی موافقت کرد بصورت عمومی در مورد اقدامی که به بررسی طرح‌های پیچیده تامین مالی اشاعه و فرار از تحریم‌ها می‌پردازد، مشورت شود.

وزارت خزانه داری دولت ترامپ اضافه کرد «مشتاقانه» در انتظار تعامل با بخش خصوصی برای مشاوره عمومی در مورد این موضوعات است.

وزارت خزانه داری آمریکا ادامه داد که گروه ویژه اقدام مالی (اف ای تی اف)  تغییراتی را در توصیه‌های خود تایید کرد که بر اهمیت رویکرد مبتنی بر ریسک برای ارزیابی و کاهش خطرات پولشویی و تامین مالی تروریسم، از جمله اطمینان از تناسب اقدامات پیشگیرانه یا کاهشی با خطرات شناسایی شده، تاکید داشت.

وزارت خزانه‌داری آمریکا همچنین گفت که این گروه ویژه اقدامات خود را برای کمک به مبارزه با استثمار جنسی از کودکان در فضای مجازی، جنایت شنیعی که برخی از آسیب‌پذیرترین قشر جامعه را هدف قرار می‌دهد، نهایی کرد.

به گزارش ایرنا، به گفته وزارت خزانه داری آمریکا، در گزارشی که به زودی منتشر خواهد شد، مشارکت‌ نزدیک به ۳۰ کشور جهان درباره انواع مختلف مرتبط با اخاذی مالی و سوءاستفاده مستقیم از کودکان مورد بررسی قرار گرفته است.

 


نظرات

آخرین اخبار
فرودگاه بن‌گوریون در آماده‌باش کامل امنیتی
هشدار امنیتی سفارت آمریکا به شهروندانش در عراق
تانکر ترکرز اذعان کرد: قایق‌های تندرو ایران مانع بازگشایی تنگه هرمز
انتشار تقویم جدید آموزشی دانشگاه آزاد
ایران در آستانه خودکفایی تولید گندم
سقوط محبوبیت ترامپ به 35 درصد
هسته تبلیغی یک فرقه ضددینی در استان یزد منهدم شد
اظهارات جنجالی اسکات ریتر درباره عملکرد آمریکا در قبال ایران
آغاز لیگ برتر بوکس مردان با حضور 11 تیم
خلیج‌فارس در آستانه طوفانی شدن با امواج 2 متری
زاکربرگ برای ساخت «مدل هوش مصنوعی سلول انسان» دست به‌کار شد
خط‌ونشان تعزیرات برای محتکران و گران‌فروشان
انتقاد دموکرات‌ها از سکوت واشنگتن درباره برنامه هسته‌ای اسرائیل
چین جنگنده رادارگریز نسل پنجم J‑35A رونمایی کرد
9 زندانی محکوم به قصاص از طناب دار نجات یافتند
وزیر جنگ آمریکا: آتش بس با ایران پایان نیافته است/ما به دنبال جنگ نیستیم
بررسی تحولات منطقه‌ای در تماس تلفنی رهبران مصر و امارات
چین خواستار توقف فوری محاصره و فشارهای آمریکا علیه هاوانا شد
رئیس جمهور لبنان بر حمایت کامل از ارتش تأکید کرد
گزارش پلیس راه مازندران از ترافیک جاده‌های شمال
ترور روحانی برجسته حزب جمعیت علمای اسلام در پاکستان
شهباز شریف: حفظ آتش‌بس کلید ثبات در منطقه است
مسابقات تیم ملی پارادوومیدانی یک ماه عقب افتاد
بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری تا آخر اردیبهشت مشخص می شود
تعویض قرآن تاریخی دروازه شیراز به مناسبت روز شیراز+فیلم
اطمینان معاون وزیر نفت از تأمین نیازهای اساسی مردم با پایداری تولید
ایران: هیچ خصومتی با کشورهای منطقه نداریم
مقابله با پوکی استخوان پس از یائسگی با روش‌های طبیعی
سفیر ایران در آلمان: ایرانیان در زمان جنگ به وطن بازگشتند
ابراز نگرانی توکیو از تشدید تنش‌ها در خاورمیانه
دستگیری فرد حمله‌کننده به ایست بازرسی بسیج در چگنی
توقیف 5 شناور و کشف 200 هزار لیتر سوخت قاچاق در خوزستان
شناسایی و بازداشت عامل افشای اطلاعات ایست بازرسی‌ها
پیامدهای بسته ماندن تنگه هرمز بر اقتصاد جهان
راهکارهای جایگزین چین برای خرید نفت ایران در شرایط تحریم
بازگشایی کنسولگری روسیه پس از آسیب به ساختمان در اصفهان
رمز گشایی از شراکت پنهان امارات با معماران بی‌ثباتی منطقه
نورنما | طعنه کمدین هندی به رژیم صهیونیستی
استفاده از پهپادهای رهگیر برای جبران کمبود پدافند هوایی
پروژه تغییر نظام ایران با شکست کامل روبه‌رو شد
نحوه دریافت ارز سهمیه‌ای در شعب منتخب بانک‌های ملت و تجارت
نگرانی دانش‌آموزان از برگزاری امتحانات نهایی و زمان کنکور
هشدار هواشناسی تهران: رگبار و وزش باد شدید طی دو روز آینده
جدول قیمت طلا و سکه امروز سه‌شنبه 15 اردیبهشت ؛ ریزش سنگین قیمت طلا و سکه
4 کشته در برخورد مرگبار سمند با تریلر در آزادراه تبریز–زنجان
توقیف اموال مهدی نصیری و 21 نفر از عوامل دشمن در سمنان
قیمت دلار و سایر ارزها امروز سه شنبه 15 اردیبهشت / دلار 6 هزار تومان ریزش کرد
عراقچی امروز به پکن سفر می‌کند
وزارت آموزش و پرورش شیوه‌نامه جابجایی معلمان را منتشر کرد
اسپانیا بر عدم مشارکت نظامی علیه ایران تأکید کرد