×
بین الملل
شناسه خبر : 213763
تاریخ انتشار : جمعه 1403/12/03 ساعت 22:46
حزب‌الله: دولت باید موضوع پروازهای ایران را حل کند

حزب‌الله: دولت باید موضوع پروازهای ایران را حل کند

در پی لغو پروازهای شرکت هواپیمایی ماهان به مقصد بیروت، معاون رئیس شورای اجرایی حزب‌الله اعلام کرد وظیفه دولت است که به این موضوع رسیدگی کند.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: شیخ «علی دعموش» معاون رئیس شورای اجرایی حزب‌الله تاکید کرد: ما نمی‌پذیریم که لبنان، کشوری آزاد، مستقل و دارای حاکمیت بر خاک خود، تحت فشار و تهدید به بمباران فرودگاه و سایر تاسیسات حیاتی، تسلیم دیکته‌های اسرائیل و آمریکا شود.

دعموش در خطبه‌های نماز جمعه تاکید کرد: دولت وظیفه دارد به موضوع پروازهای ایرانی به لبنان رسیدگی کند، زیرا این موضوع، قبل از هر چیز، به حاکمیت لبنان و کرامت ملی مربوط می‌شود، همچنین به معنای سلب تصمیم‌گیری از لبنان است. جلوگیری از فرود هواپیماهای ایرانی در فرودگاه بیروت، تصمیمی صهیونیستی-آمریکایی است و دخالتی آشکار در روابط بین‌المللی لبنان است و دری را به روی مجموعه‌ای از خواسته‌ها، شروط و دیکته‌ها باز می‌کند که با پروازهای ایرانی آغاز می‌شود و مشخص نیست به کجا ختم می‌شود، که برخلاف منافع لبنان و مردم لبنان است.

پیشتر، سعید چلندری مدیرعامل فرودگاه امام خمینی (ره)، در گفتگویی با اشاره به لغو پرواز شرکت هواپیمایی ماهان به مقصد بیروت اظهار کرد: پرواز امروز این شرکت به بیروت برنامه‌ریزی شده بود، اما طرف مقصد مجوز لازم را صادر نکرد.

وی ادامه داد: پس از یک دوره کوتاه توقف، پروازهای ایران به بیروت از سر گرفته شده بود، اما امروز مجدداً با عدم صدور مجوز از سوی کشور مقصد مواجه شدیم.

چلندری افزود: پرواز دیگری از سوی شرکت ماهان برای ساعت ۷ صبح فردا به مقصد بیروت برنامه‌ریزی شده، اما تا این لحظه مجوزی برای انجام آن صادر نشده است.

معاون رئیس شورای اجرایی حزب‌الله در بخشی دیگر از سخنرانی خود تأکید کرد: ما روز یکشنبه برای شرکت در تشییع پیکر «سید حسن نصرالله» این رهبر استثنایی و تاریخی، در صحنه‌ای استثنایی، تاریخی و تمدنی دعوت شده‌ایم.

شیخ دعموش تأکید کرد: این تشییع، همه‌پرسی برای مقاومت نیست و هدف آن بازگرداندن شکوه و عظمت مقاومت نیست. تا زمانی که رژیم اشغالگر وجود دارد، مقاومت نیازی به همه‌پرسی ندارد. مقاومت شکوه و عظمت و حضور مردمی و سیاسی خود را از دست نداده است تا از انبوه جمعیت برای بازگرداندن آن استفاده کند.

وی تصریح کرد: حضور در این مراسم تشییع، پیام وفاداری از سوی مردم وفادار به این رهبر بزرگ جهانی است و تاکیدی است بر اینکه ما بر سر پیمان هستیم، اندیشه، روح، اصول و اهداف او را حمل می‌کنیم و در راه او گام برمی‌داریم. او کسی است که عمر شریف خود را در دفاع از لبنان، حاکمیت و کرامت ملی آن سپری کرد، پیروزی‌ها را محقق کرد، اهداف دشمن را خنثی کرد، آرمان فلسطین و آرمان‌های امت را حمل کرد و در راه قدس به شهادت رسید و شایسته عنوان «سرور شهدای امت» شد.

شیخ دعموش در خطبه‌های نماز جمعه گفت: ما در حزب‌الله بقای اشغالگر را حتی بر یک وجب از خاک خود نمی‌پذیریم و به مقاومت خود پایبندیم و هرگز نخواهیم پذیرفت که لبنان به دوران ضعف و سستی بازگردد، دورانی که اسرائیل به لبنان، مردم لبنان و حاکمیت لبنان تجاوز می‌کرد، بدون اینکه کسی تکان بخورد.

وی افزود: ما هزاران شهید و مجروح را برای حفظ حاکمیت، سرزمین و کرامت لبنان تقدیم کرده‌ایم و نمی‌پذیریم که کشور و مرزهای ما مورد تعرض قرار گیرد. ما نمرده‌ایم و ضعیف نیستیم و نمی‌پذیریم که کسی ما را تضعیف کند. ما با ایمان، اراده، عزم، شجاعت مقاومت، ارتش و مردم خود قوی هستیم و تا زمانی که اشغالگر وجود دارد، حق داریم در برابر آن مقاومت کنیم و از سرزمین و مرزهای خود با تمام توان دفاع کنیم و هرگز از این حق دست نخواهیم کشید، هرچقدر هم که فداکاری کنیم.


نظرات

آخرین اخبار
طبس داغ‌ترین نقطه جهان شد
غریب آبادی: عبور ایمن در تنگه هرمز با تصمیم‌سازی خارج از ملاحظات ایران تضمین نمی‌شود
واکنش تند وزارت خارجه ایران به بیانیه آمریکا و شورای همکاری خلیج فارس
پرسپولیس - چادرملو؛ نبرد سرنوشت‌ساز برای آخرین سهمیه آسیایی
جشن ملی در اکوادور؛ رئیس‌جمهور پس از صعود تیم ملی، کشور را تعطیل کرد
لیست تیم ملی والیبال ایران برای دیدار با ژاپن اعلام شد
سرنوشت نامعلوم ستاره والیبال ونزوئلا پس از زمین‌لرزه 7 ریشتری
شوک به بازار نفت؛ کاهش قیمت طلای سیاه
ایران - مصر در جام جهانی 2026؛یوزها برای شکست فراعنه به میدان می‌روند
شیخ نعیم قاسم: امروز، ایران آینده منطقه را رقم می زند
لبنان، گورستان سیاسی نخست‌وزیران اسرائیل است
عاشورا؛ حماسه آگاهی و آزادی
برنامه بازی‌های امشب جام جهانی 2026؛ ساعت دیدار ایران و مصر
بازگشت نفت عربستان به خلیج فارس
ثبت آیین و نمایش ایرانی تعزیه در یونسکو
نشست 3 جانبه عربستان، قطر و عمان درباره توافق ایران و آمریکا
پیام عراقچی در عاشورا؛ شهادت رهبر انقلاب را فراموش نخواهیم کرد
زنگ خطر محیط زیستی برای خلیج فارس و خزر
هوای تهران در وضعیت قابل قبول
نصر تمدنی از نبرد محرم 61 تا جنگ رمضان 1446
ثبت‌نام زائران مراسم تشییع رهبری آغاز شد
جمهوری اسلامی ایران هرگونه تهدیدی را علیه خود تحمل نخواهد کرد
حمله دوباره رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
روایتِ سوگ و شکوهِ هم‌گرایی؛ وقتی عزای حسینی نقطه پرگار می‌شود
شوک تورمی در آمریکا
ریزش سنگین طلا؛ شوک جدید به بازار جهانی
چالوس یک‌طرفه شد
آیا مذاکرات لبنان و اسرائیل به بن‌بست خورده است؟
کیم جونگ اون از سلاح جدید رونمایی کرد
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 5 تیر 1405 + وضعیت استان‌ها
جنگ تمام شد؛ بازسازی حکمرانی شروع می‌شود؟
فیلم های سینمایی امروز تلویزیون 5 تیر 1405+جدول پخش
خط‌ونشان حسام حسن برای ایران: به دنبال برد هستیم، نه انتخاب حریف
گروسی دوباره خواستار دسترسی به تأسیسات هسته‌ای ایران شد
شب بزرگ و دراماتیک جام جهانی 2026 ؛ وداع سربلند ترکیه و شوک بزرگ آلمان
وقتی لبنیات کالای لوکس می‌شود؛ روایت مجلس از پشت‌پرده افزایش قیمت‌ها
مرگ تلخ زوج سرنشین لندکروز در آزادراه قزوین–کرج
افزایش قربانیان زلزله در ونزوئلا
قلعه‌نویی: مهار مصر تنها به صلاح خلاصه نمی‌شود
برنامه مسابقات ورزشی امروز جمعه 5 تیر 1405 +جدول
اعتراض نماینده سوریه به اسرائیل در شورای امنیت
کاهش موقت نیروهای ارتش متجاوز اسرائیل در لبنان
هشدار پلیس آگاهی؛ شگرد جدید کلاهبرداران با استفاده از هوش مصنوعی
خداحافظی شیک از تیم ملی در جام جهانی
راز موفقیت 5 صبح بیدار شدن نیست / پایان دوران «جغدهای شب» و «پرندگان سحرخیز»
چگونه دنیای مجازی عزت‌نفس نوجوانان را شکار می‌کند؟
راز «سیاره صورتی» فاش شد؛ کشف ابرهای نمکی در جَو یک جهان مرموز
راز تنبلی تنبل ها کشف شد
علائم گرمازدگی را جدی بگیرید؛ چه زمانی باید با اورژانس تماس گرفت؟
حادثه در جنوب شرقی بندری عمان