×
بین الملل
شناسه خبر : 213715
تاریخ انتشار : جمعه 1403/12/03 ساعت 15:25
فردا 6 اسیر صهیونیست آزاد می‌شوند

فردا 6 اسیر صهیونیست آزاد می‌شوند

سخنگوی گردان‌های عزالدین القسام شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس)، افزود: گردان‌های القسام در چارچوب معامله طوفان الاقصی تصمیم گرفته است که فردا (شنبه) 6 اسیر صهیونیست با نام‌های «ایلیا میمون اسحاق کوهن»، «عمر شیم توف»، «عومر فنکرت»، «تال شوهام»، «اویرا منگستو» و «هشام السید» را آزاد کند.

نورنیوز-گروه بین الملل: ابو عبیده سخنگوی گردان‌های عزالدین القسام در اظهاراتی گفت که فردا (شنبه) درچارچوب عملیات مبادله اسرا، ۶ اسیر صهیونیست آزاد می‌شوند.

به گزارش  خبرگزاری شهاب، سخنگوی گردان‌های عزالدین القسام شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس)، افزود: گردان‌های القسام در چارچوب معامله طوفان الاقصی تصمیم گرفته است که فردا (شنبه) ۶ اسیر صهیونیست با نام‌های «ایلیا میمون اسحاق کوهن»، «عمر شیم توف»، «عومر فنکرت»، «تال شوهام»، «اویرا منگستو» و «هشام السید» را آزاد کند.

سخنگوی گردان‌های شهید «عزالدین القسام» شاخه نظامی جنبش حماس چهارشنبه شب اعلام کرده بود که روز پنجشنبه اجساد خانواده «بیباس» و جسد یک اسیر صهیونیست دیگر تحویل دشمن صهیونیستی خواهد شد.

به گزارش ایرنا، رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تا ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) جنگ ویرانگری را علیه ساکنان نوار غزه به راه انداخت اما به اهداف خود یعنی نابودی جنبش حماس و بازگرداندن اسرای اسرائیلی از راه جنگ نرسید و مجبور به توافق آتش بس با این جنبش شد.

در ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳)، توافقنامه آتش بس و تبادل اسرا بین رژیم صهیونیستی و حماس اجرا شد و مفاد مرحله اول این توافق شامل آزادی تدریجی ۳۳ اسیر صهیونیست که در غزه نگهداری می‌شوند در ازای آزادی تعدادی از اسرای فلسطینی و عرب که بین یک هزار و ۷۰۰ تا ۲ هزار نفر تخمین زده می‌شود، است.

از ابتدای اجرای توافق، گردان‌های القسام شاخه نظامی حماس در جریان معامله مبادله کنونی اسیران ۱۹ اسیر صهیونیست را در قالب ۶ گروه تحویل داده است.

حماس: ادعای رژیم صهیونیستی را بررسی می‌کنیم

 جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در بیانیه‌ای اعلام کرد که ادعای رژیم صهیونیستی درباره یکی از اجساد تحویل شده را بررسی می‌کند.

 جنبش حماس روز جمعه در بیانیه‌ای اعلام کرد که از جنجال برپا شده پس از ادعای رژیم صهیونیستی درباره یکی از اجساد، تعجب می‌کند اما تهدیدهای بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم را غیرقابل قبول می‌داند.

حماس افزود: تهدیدهای نتانیاهو در چارچوب تلاش‌های وی برای تطهیر چهره خود در میان توده صهیونیست‌ها و اختلافات داخلی رژیم اسرائیل است.

در این بیانیه آمده است: این جنبش بر ضرورت اجرای کامل تعهدات توافق تاکید می‌کند.

این بیانیه می‌افزاید: ما در جنبش حماس بر جدیت و پایبندی کامل به همه تعهدات خود تاکید می‌کنیم و رفتار ما در روزهای گذشته این را ثابت می‌کند وما منفعتی در عدم پایبندی به تعهدات و نگه داشتن اجساد نزد خود نداریم.

در ادامه این بیانیه آمده است: ادعاهای رژیم اشغالگر از طریق میانجی‌ها به ما اعلام شده است و با جدیت کامل این ادعاها را بررسی و نتایج آن را اعلام می‌کنیم.

این بیانیه می‌افزاید: احتمال وجود اشتباه یا مخلوط شدن اجساد بر اثر بمباران مکان نگهداری این اسیران با شهروندان فلسطینی وجود دارد.

در پایان این بیانیه حماس آمده است: میانجی‌ها را در جریان بررسی و آزمایش قرار خواهیم داد و همزمان خواستار بازگرداندن جسدی هستیم که اشغالگران مدعی فلسطینی بودن آن هستند.

به گزارش ایرنا، ارتش رژیم صهیونیستی پیش تر مدعی شد که یکی از جنازه‌های تحویل گرفته شده از مقاومت متعلق به اسیران صهیونیست نیست.

شبکه ۱۲ تلویزیون این رژیم نیز ادعا کرد که جنازه‌های «اریئیل» و «کویر بیباس» شناسایی شده است اما جنازه سوم متعلق به مادر آنها «شری بیباس» نیست و به دیگر اسیران صهیونیست نیز تعلق ندارد.

رژیم صهیونیستی این مساله را نقض توافق از سوی حماس به شمار آورده است.

صلیب سرخ در چارچوب تحویل اسیران صهیونیست به خانواده‌هایشان، ظهر روز گذشته (پنجشنبه) تابوت حامل چهار اسیر اسرائیلی را تحویل گرفت.

محافل صهیونیستی پس از دریافت اجساد چهار اسیر اسرائیلی در خان یونس، به شدت کابینه بنیامین نتانیاهو را مورد انتقاد قرار داده و او را به کارشکنی در مسیر توافق و قتل عمدی اسرا در غزه متهم کردند.


نظرات

آخرین اخبار
ارز ترجیحی داروها و تجهیزات پزشکی حذف نمی‌شود
توقیف 15 تریلی دام غیرمجاز در سرخس
ساپینتو:کسی درباره قطع همکاری با من صحبت نکرده است
پرسپولیس (0) – خیبر (1)
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب در پی درگذشت برادر حجت‌الاسلام قمی
کمیته فنی فردا تکلیف ساپینتو را مشخص می‌کند
ترامپ: در حال بررسی موضوع ایران هستم
رکوردشکنی خودروی دانگ‌فنگ در تخلفات رانندگی
بازگشایی خوابگاه‌های دانشگاه علامه طباطبائی از فردا
سرمایه گذاری پسر ترامپ در تولید پهپادهای اسرائیلی
کدام کشورها در نمایشگاه قرآن شرکت کرده‌اند؟
ساعت کاری ادارات سیستان و بلوچستان تغییر کرد
برنامه‌های تیم ملی در فیفادی مشخص شد+ جزئیات
هدف اسرائیل غیر قابل‌ زیست کردن غزه است
بزرگراه شهید باقری امشب مسدود است
جزئیاتی از گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و روسیه
ردپای زلنسکی و زنش در پرونده جزیره اپستین
بن‌بست اروپا برای اعمال دور جدید تحریم‌ها علیه روسیه
رکوردشکنی داوطلبان شوراهای اسلامی روستاها/اعلام آخرین ساعت ثبت نام
هواپیمای ناشناس چطور وارد حریم هوایی روسیه شد؟
پیام تسلیت قالیباف به خانواده محمد قمی نماینده مجلس
آمادگی اروپا برای کمک به پیشبرد روند دیپلماتیک در موضوع هسته‌ای ایران
پیش‌بینی افزایش دمای تهران در روزهای اخیر
مخالفت آمریکاییها با جنگ احتمالی علیه ایران
چرا سهام ایرباس سقوط کرد؟
جاده چالوس یکطرفه شد
اعزام نیرو به غزه از سوی 5 کشور
دیپلماسی منطقه‌ای در مهار تنش‌ها علیه ایران
عراقچی: پرونده هسته‌ای ایران با راهکار نظامی قابل حل نیست
نرخ بلیت هواپیما همچنان 48 دلار برای هر صندلی است
رئیس فیفا متهم به همدستی در جنایات جنگی شد
ناوشکن دنا در بندر ویشاخاپاتنام هند پهلو گرفت
غیبت ادامه‌دار وریا غفوری در تمرین استقلال
پرواز خونین دنا در جاده چالوس!
قیمت دلار امروز هم صعودی بود
امیر دریادار ایرانی: امنیت پایدار دریایی با هم‌افزایی کشورهای منطقه محقق می‌شود
عملیات احداث سایت جدید پسماند نوشهر کلید خورد
خشم ترامپ از سخنان اوباما درخصوص واقعی بودن موجودات فضایی
ایران همچنان یک تهدید امنیتی محسوب می‌شود
تاکید عراقچی بر تلاش برای تدوین پیش‌نویس مذاکرات ایران و امریکا
درگذشت صدابردار جوان سینما
بزرگ‌ترین تجمع نظامی آمریکا از زمان جنگ خلیج فارس در نزدیکی ایران در حال انجام است
بودجه فدراسیون‌های ورزشی نهایی شد؟
نظر ماکرون درخصوص آزادی بیان: کاملا مزخرف است!
جزئیات برگزاری جام جهانی باشگاه‌ها با 48 تیم
بومی‌سازی 90 تا 100 درصد تجهیزات صنعت برق
آخرین جزئیات از زلزله سومار
وزارت بهداشت: 500 آمبولانس جدید خریداری شد
گفت‌وگوی لاوروف با عراقچی با محور برنامه هسته‌ای ایران
خطیب جمعه تهران: دستگاه دیپلماسی کشور باید عزت، اقتدار و حکمت را با هم پیوند دهد