×
سیاسی
شناسه خبر : 213710
تاریخ انتشار : جمعه 1403/12/03 ساعت 14:57
اسلامی: ایران با استفاده از پرتودهی، ضایعات کشاورزی را کاهش می‌دهد

اسلامی: ایران با استفاده از پرتودهی، ضایعات کشاورزی را کاهش می‌دهد

رئیس سازمان انرژی اتمی گفت روز گذشته در اهواز مرکز پرتودهی محصولات کشاورزی را افتتاح کردیم و با پرتودهی، آفات و باقی‌مانده سموم محصولات کشاورزی از بین می‌رود و به مردم منتقل نمی‌شود و از همه مهم‌تر آفت‌پذیری محصولات کاهش چشمگیری می‌یابد و در نهایت نیز موجب رونق اقتصاد کشور می‌شود.

نورنیوز-گروه سیاسی:  محمد اسلامی در جریان سفر به استان خوزستان با حضور در سی و هشتمین سالگرد شهادت سردار سرلشکر شهید حاج حسین خرازی، فرمانده لشکر ۱۴ امام حسین(ع) در جنگ ایران و عراق، اظهار کرد: سال‌ها نظام استکبار جهانی و صهیونیست تصویری را در دنیا از خودشان نشان داده بودند و همچنان هم ادامه می‌دهند که خواهان صلح و امنیت و آزادی و حقوق بشر هستند.  

 اسلامی گفت: از بدو پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون آمریکای سلطه‌گر، توطئه‌های گوناگونی را برای این کشور طرح‌ریزی و اجرایی کرده است.  

 وی افزود: دوران دفاع مقدس با محوریت صدام با کمک کشورهای شرق و غرب در مقابل انقلاب اسلامی و ایران شکل گرفت و ایرانیان با همت و غیرت توانستند این توطئه را خنثی کنند و برای دفاع از خاک خود با جانفشانی‌ها اجازه ندادند که اهداف دشمنان محقق شود.  
 
 اسلامی اظهارداشت: امروز اگر امروز با ما دشمنی می‌کنند و به دنبال نابودی صنعت هسته‌ای تلاش هستند؛ به این دلیل است که صنعت هسته‌ای ایران اقتدارآفرین و پیشران توسعه ملی است. 
 
رئیس سازمان انرژی اتمی خاطرنشان کرد: ما امروز با توکل بر خداوند متعال و با تکیه بر ملت ایران و نیز ظرفیت‌های داخلی، اراده دشمنان را می‌شکنیم و نیروگاه اتمی ۳۰۰ مگاواتی کارون را به دست تلاشگران ایرانی خواهیم ساخت. 
 
 اسلامی با بیان اینکه مقام معظم رهبری تاکید کردند که باید ۲۰ هزار مگاوات برق هسته‌ای داشته باشیم، گفت: ما باید این فرمان را اجرایی کنیم؛ بر همین اساس ساخت نیروگاه اتمی کارون در دارخوین را شروع کردیم.  
 
 اسلامی ادامه داد: راکتورهای آب سنگین را نیز گسترش دادیم و امروز یکی از بازیگرهای اصلی این عرصه در دنیا هستیم و دشمنان نمی‌توانند این مساله را تحمل کنند که جمهوری اسلامی می‌تواند در مرز دانش حرکت کند و محصولات افتخارآفرین داشته باشد.  

 اسلامی با اشاره به اینکه ما در سازمان انرژی اتمی ایران این مفهوم و معنا را به عنوان یک راهبرد اقتدارآفرین دنبال می‌کنیم و به‌شکل روزافزون محصولات دانش‌بنیان را گسترش می‌دهیم، گفت: روز گذشته در اهواز مرکز پرتودهی محصولات کشاورزی را افتتاح کردیم و با پرتودهی، آفات و باقی‌مانده سموم محصولات کشاورزی از بین می‌رود و به مردم منتقل نمی‌شود و از همه مهم‌تر آفت‌پذیری محصولات کاهش چشمگیری می‌یابد و در نهایت نیز موجب رونق اقتصاد کشور می‌شود. 

اسلامی در ادامه گفت: با وجود ترور دانشمندان، عملیات‌های تروریستی و خرابکاری‌های صنعتی صنعت هسته‌ای ایران همچنان به‌طور پیوسته در حال پیشرفت است.  

 وی افزود: در هفته گذشته طرح پایلوت استحصال و خالص‌سازی هلیوم از گاز طبیعی را به عنوان یکی از دستاوردهای بزرگ تاریخی ایران افتتاح کردیم. سال آینده ظرفیت صنعتی این دستاورد را ایجاد می‌کنیم که در گام نسخت کشور بی‌نیاز می‌شود و در گام بعدی برای صادرات ظرفیت‌سازی می‌کنیم.  


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
درخت‌ها چطور با هم صحبت می‌کنند؟
ربات‌های میکرونی هوشمند، جراحان آینده در درون بدن انسان
ابزار هوش مصنوعی برای محافظت از زیرساخت‌های حیاتی در حملات سایبری
کشف بی‌سابقه کاوشگر پارکر/خورشید چگونه مواد خود را بازیافت می‌کند؟
سفر 40 دقیقه‌ای به‌جای 6 ساعت با تونل جدید جهانی
افزایش 15 درصدی ظرفیت باتری سدیم‌یونی با یک تغییر شیمیایی هوشمندانه
ماجرای عجیب مردی که با خوردن یک همبرگر ساده مُرد!
5 تکنیک کاربردی برای مقابله با استرس در زندگی روزمره
حماس بدون اکسیژن هم زنده می ماند
تانک‌های آبرامز استرالیا در راه اوکراین
اعتراف ترامپ به نارضایتی‌های اقتصادی مردم آمریکا
حماس: طرح ساخت شهرک‌ جدید در شرق قدس، در چارچوب پروژه الحاق است
حضور مقامات اروپایی در گفت‌وگوهای نمایندگان آمریکا و اوکراین
بیانیه دفتر نتانیاهو درباره نشست الناقوره
دیدار نفت و گاز گچساران - پیکان به تعویق افتاد
رکورد تقاضای ثبت نام در ایران خودرو شکست!/فردا آخرین مهلت ثبت نام
هشدار درباره یخ‌زدگی کنتورهای آب
هشدار بغداد و رم درباره تبعات هرگونه تنش جدید علیه ایران
سفیر آمریکا: درباره غزه و ایران اختلافی با اسرائیل نداریم
کاهش بیش از 50 درصدی ابتلا به آنفلوانزا در کرمانشاه
نخست‌وزیر مصر: اسرائیل باید فوری و بدون قیدوشرط از خاک لبنان خارج شود
فرد توهین‌کننده به رئیس‌جمهور شهید احضار شد
حمله توپخانه‌ای به مدرسه محل اسکان آوارگان فلسطینی
کدام مدارس شنبه 29 آذرماه تعطیل هستند؟/نام استانهایی که کار ادارات با تاخیر آغاز می شود
بیانیه سفارت آمریکا در لبنان درباره نشست کمیته ناظر بر آتش‌بس
عکس های منتخب ایران، جمعه 28 آذر 1404
مدودف: اجلاس اتحادیه اروپا «نشست دزدها» است
ربیعی: 37 درصد جوانان در سن کار، نه شاغلند و نه محصل
رشد بیت‌کوین و اتریوم در معاملات امروز
حماس: نشست میامی باید به اجرای کامل آتش بس منجر شود
تکرار ادعاهای بی‌اساس آمریکا علیه ونزوئلا
اوکراین: به نفت‌کش روسیه در آب‌های مدیترانه حمله کردیم
بارش‌های گسترده و کاهش دما؛ موج بعدی بارش‌ها از راه می‌رسد/افزایش شمار جانباختگان به 7 نفر
واکنش چین به فروش تسلیحات آمریکا به تایوان
بهانه جدید تل‌آویو برای اعزام نیرو به کرانه باختری
طالبان: هرگونه تجاوز به افغانستان با پاسخ قاطع روبه‌رو می‌شود
عضو دفتر پزشکیان: نقد گذشته لازم است اما به شرط ادب
دستگیری مرد متجاوز به 35 زن در لباس تعمیرکار
تحریم‌های جدید لندن در پرونده خشونت‌های سوریه
جان‌ باختن کودک 6 ساله در سیلاب روستای مهرگی سیریک
الحکیم: عراق نه میدان جنگ دیگران خواهد بود و نه خط تماس به نیابت از دیگران
روایت‌هایی از دیدار سیاسیون با رئیس‌جمهوری
آغاز پرداخت حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی+جزییات
بیانیه تند باشگاه پرسپولیس/ آنچه در تبریز رخ داد، عبور از مرز انسانیت و عقده‌گشایی بود
تجمع میلیونی در صنعا در حمایت از قرآن کریم و فلسطین
پیروزی چهارگله پرسپولیس در بازی تدارکاتی مقابل عقاب
روسیه بشار اسد را به سوریه تحویل نمی‌دهد
«بهار شیراز» اول زمستان به تلویزیون می‌آید
بازدهی هفتگی؛ چرخش سرمایه ها به کدام سمت؟
یورش اشغالگران به نمازگزاران در مسجد الاقصی
X
آگهی تبلیغاتی