×
اجتماعی
شناسه خبر : 213693
تاریخ انتشار : جمعه 1403/12/03 ساعت 13:06
پایان ماراتن آزمون کارشناسی‌ارشد سال 1404 با حضور 258 هزار داوطلب

پایان ماراتن آزمون کارشناسی‌ارشد سال 1404 با حضور 258 هزار داوطلب

آزمون کارشناسی‌ارشد ناپیوسته سال 1404 در صبح و عصر روز پنجشنبه دوم اسفندماه 1403 و صبح روز جمعه سوم اسفندماه 1403 در 125 شهر کشور برگزار شد. در نیم روز سوم صبح جمعه سوم اسفندماه 1403 تعداد 258 هزار و 593 نفر شرکت کردند.

نورنیوز-گروه اجتماعی: رقابت داوطلبان آزمون کارشناسی‌ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۴ که از صبح پنجشنبه دوم اسفندماه ۱۴۰۳ آغاز شده بود،امروز جمعه سوم اسفندماه ۱۴۰۳ به پایان رسید.

 آزمون کارشناسی‌ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۴ در صبح و عصر روز پنجشنبه دوم اسفندماه ۱۴۰۳ و صبح روز جمعه سوم اسفندماه ۱۴۰۳ در ۱۲۵ شهر کشور برگزار شد. در نیم روز سوم صبح جمعه سوم اسفندماه ۱۴۰۳ تعداد ۲۵۸ هزار و ۵۹۳ نفر شرکت کردند.

ثبت نام در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۴ در دو بازه زمانی ۲۲ مهر تا ۲ آبان ۱۴۰۳ و ۲۰ تا ۲۳ آبان ۱۴۰۳ انجام گرفت و تعداد ۵۲۱ هزار و ۴۲۰ نفر در آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۴ داوطلب شدند که از میان ۵۲۱ هزار داوطلب آزمون کارشناسی ارشد ۴۸ درصد مرد و ۵۲ درصد زن هستند.

آمار ثبت نام به تفکیک مجموعه‌های امتحانی نشان می‌دهد که بیشترین تعداد داوطلب در گروه علوم انسانی است. این گروه دارای ۳۴۷ هزار و ۸۲۸ نفر داوطلب است.

در این دوره از آزمون ۸۶ دانشگاه دولتی، ۵۰ واحد دانشگاه آزاد اسلامی، ۲۷ واحد دانشگاه پیام نور، ۲۰ مرکز آموزش و پرورش، ۱۵ مؤسسه غیرانتفاعی، ۹ واحد فنی حرفه‌ای، ۳ واحد دانشگاه جامع علمی کاربردی، یک واحد وزارت بهداشت در برگزاری آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۴ مشارکت داشته‌اند.

نتایج اولیه آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۴ در قالب کارنامه در هفته اول خردادماه ۱۴۰۴ منتشر می‌شود. انتخاب رشته متقاضیان مجاز در هفته دوم خردادماه ۱۴۰۴ صورت می‌گیرد و نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۴ در قالب کارنامه در دهه اول شهریورماه ۱۴۰۴ اعلام می‌شود.

توضیحات مهم در خصوص معدل: معدل مندرج در کارت شرکت در آزمون متقاضیان، بر اساس ثبت‌نامی که توسط خود متقاضی انجام شده، درج شده است. متقاضیان لازم است معدل مندرج در کارت شرکت در آزمون خود را با توجه به توضیحات زیر بررسی و در صورت مشاهده مغایرت، به درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور مراجعه و نسبت به ویرایش معدل خود اقدام کنند. در غیر این صورت مسئولیت هرگونه تبعات بعدی به عهده شخص متقاضی بوده و هیچ‌گونه عذر در این مورد پذیرفته نیست.

بر این اساس تأکید می‌شود متقاضیان حتماً نسبت به کنترل معدل اعلامی و معدل واقعی خود اقدام لازم را به عمل آورند. در سنوات گذشته نسبت به لغو قبولی متقاضیان دارای مغایرت معدل، حتی در حد چند صدم نمره نیز اقدام شده است.

تبصره ۱: فارغ‌التحصیلان سنوات قبل و همچنین آن دسته از متقاضیانی که تا تاریخ ۵ آبان ۱۴۰۳ (زمان شروع ثبت‌نام برای شرکت در آزمون) به عنوان دانش‌آموخته تلقی شده‌اند و یا به عبارت دیگر موفق به اخذ مدرک لیسانس (کارشناسی) شده‌اند باید معدل مندرج در مدرک لیسانس (کارشناسی) آنان با معدل مندرج در کارت شرکت در آزمون یکسان باشد.

تبصره ۲: دانشجویان شاغل به تحصیل در مقطع کارشناسی که در زمان شروع به ثبت‌نام برای شرکت در این آزمون (تاریخ ۵ آبان ۱۴۰۳) همچنان دانشجو بوده‌اند و حداکثر تا تاریخ ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ فارغ‌التحصیل شده‌اند، لازم است در قسمت ویرایش اطلاعات کارت شرکت در آزمون نسبت به اصلاح معدل خود بر اساس مدرک فارغ‌التحصیلی اقدام کنند.

تبصره ۳: از آنجایی که ملاک گزینش نهایی برای آن دسته از متقاضیانی که حداکثر تا تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۴ فارغ‌التحصیل خواهند شد؛ میانگین نمرات واحدهای گذرانده شده آنان تا تاریخ ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ است، لذا لازم است در هنگام دریافت کارت شرکت در آزمون (از تاریخ ۲۹ بهمن تا ۳ اسفند ۱۴۰۳) نسبت به ویرایش معدل خود در قسمت مربوط به ویرایش اطلاعات ثبت نامی، اقدام کنند.

یادآوری مهم: دانشجویان سال آخر مقاطع کارشناسی پیوسته یا ناپیوسته که حداکثر تا تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۴ فارغ‌التحصیل خواهند شد باید اصل فرم تکمیل شده معدل را پس از تاریخ ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ تکمیل و فرم تکمیل شده را به تأیید دانشگاه یا مؤسسه آموزش عالی محل فارغ‌التحصیلی برسانند.

تبصره ۴: متقاضیانی که دارای مدرک کارشناسی ناپیوسته بوده و یا دانشجوی این مقطع هستند، باید معدل مدرک کاردانی خود را نیز وارد کنند.

تبصره ۵: متقاضیانی که هم دارای مدرک کارشناسی پیوسته و هم کارشناسی ناپیوسته بوده اما فاقد مدرک کاردانی هستند باید فقط معدل مدرک کارشناسی پیوسته خود را وارد کنند.

نکته مهم: با توجه به اینکه در صورت مغایرت معدل ثبت شده در فرم ثبت نام بعد از اعلام قبولی نهایی، با معدل واقعی که به هر دلیل اشتباه قید شده باشد، منجر به لغو قبولی داوطلب می‌شود، ضرورت دارد نهایت دقت را در خصوص ثبت معدل واقعی خود به عمل آورد.

به گزارش مهر، متقاضیان در صورت به وجود آمدن هرگونه مشکل در فرآیند برگزاری برای آنها لازم است، حداکثر تا ۱۱ اسفندماه ۱۴۰۳ از طریق سیستم پاسخ‌گویی اینترنتی https://request.sanjesh.org با سازمان سنجش مکاتبه کنند. درخواست‌های واصله بعد از تاریخ فوق قابل بررسی و پیگیری نخواهد بود.


نظرات

آخرین اخبار
کشف کلید مولکولی آلزایمر؛ امید تازه برای محافظت از حافظه
مازندران رتبه برتر کاهش تصادفات جاده‌ای کشور را کسب کرد
وزارت دفاع ایران اقدام اتحادیه اروپا علیه سپاه را محکوم کرد
از جنگ استقبال نمی‌کنیم اما مذاکرات متوازن را می‌پذیریم
لغو وضعیت اقامت ونزوئلایی‌ها توسط دولت ترامپ غیرقانونی است
صعود اندونزی، عراق، ویتنام و تایلند به مرحله حذفی فوتسال آسیا
اقدام اروپا خللی در مأموریت‌های سپاه ایجاد نمی‌کند
بازسازی سرمایه اجتماعی و تقویت تاب‌آوری، اولویت فوری کشور است
گوترش: توافق بر سر پرونده هسته‌ای ایران مهم است
ترامپ با جانشین «مادورو» گفت و گو کرد
واکنش رئیس مجلس به اقدام سیاسی اروپا
بسته حمایتی مجلس از سپاه در برابر اقدام اتحادیه اروپا
بیانیه وزارت خارجه در محکومیت شدید مصوبه وزرای خارجه اتحادیه اروپا
غیبت احتمالی دانشجویان در امتحانات موجه می شود
سرانه مصرف آب در کشور 12.7 مترمکعب است
مقام حزب‌الله: هر تحرک نظامی آمریکا علیه ایران منطقه را به انفجار می‌کشاند
وزیر جنگ آمریکا: ایران نباید به‌سمت توانمندی هسته‌ای حرکت کند
همه به‌ویژه آمریکا باید اسرائیل را تحت فشار قرار دهند
سخنگوی ارتش: اگر دشمن حماقت کند «بلادرنگ» پاسخ خواهیم داد
رایزنی کشورهای اروپایی برای ایجاد چتر هسته‌ای مشترک
لاوروف : تضمین‌های واشنگتن-کی‌یف، صلح پایدار در اوکراین را تضمین نمی‌کند
تراکتور بدون مجوز رسمی در دیدار جام حذفی حاضر نشد
کولاک برف در آزاد راه تهران - شمال ؛ از سفر غیر ضرور پرهیز کنید
روابط بغداد و واشنگتن باید بر اصل عدم مداخله استوار باشد
منطقه به جنگ تازه نیاز ندارد
ترامپ: پوتین با توقف یک هفته‌ای بمباران اوکراین موافقت کرد
روسیه آماده میانجیگری میان ایران و آمریکا است
نجات کشتی باری ایرانی «کاسپین شیوا» در نزدیکی بندر داغستان روسیه
اکثریت آلمانی‌ها خواستار بازگرداندن ذخایر طلای کشور از آمریکا شدند
هتک حرمت حرم سبزقبا چهره واقعی دشمنان ایران را آشکار کرد
حمایت مقاومت اسلامی بحرین از رهبر انقلاب و هشدار به آمریکا
امید عالیشاه در آستانه بازگشت به میادین
ریاست جمهوری عراق: مداخلات خارجی در امور سیاسی کشور قابل قبول نیست
هزینه تسلیم از جنگ کمتر نیست؛ تهران آماده است
پزشکیان: ایران در دفاع از خود تردید نمی‌کند
رئیس‌جمهور کلمبیا: آمریکای لاتین باید یک صدا بایستد
اروپا برای نخستین بار آمریکا را تهدیدی برای خود خواند
هرگونه دخالت خارجی در روند انتصابات غیرقابل قبول است
240 حقوقدان ایرانی خواستار تعقیب قضایی ترامپ و دولت آمریکا شدند
دستگیری 115 نفر از اغتشاشگران در رودبار
شکست چادرملو مقابل ملوان در انزلی
خودروسازان بدون مجوز حق افزایش قیمت ندارند
سامانه بارشی تا جمعه در زنجان فعال است
زمین‌لرزه 3.2 ریشتری بار دیگر حوالی پارسیان هرمزگان را لرزاند
ذوق زدگی تروریست‌های اسرائیلی از اقدام اروپا علیه سپاه پاسداران
وزیر امور خارجه: اروپا مرتکب یک اشتباه راهبردی بزرگ شد
همتی: نتایج مثبت یکپارچه‌سازی نرخ ارز به مرور زمان خود را نشان خواهد داد
بیانیه ستاد کل نیروهای مسلح در واکنش به تروریستی اعلام شدن سپاه پاسداران
ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند
هشدار هواشناسی اردبیل: بارش برف و باران با وزش باد شدید و کاهش دما