×
سیاسی
شناسه خبر : 213686
تاریخ انتشار : جمعه 1403/12/03 ساعت 11:52

برگزاری آیین بزرگداشت شهیدان نصرالله و صفی‌الدین یکشنبه درسراسر کشور

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در بیانیه‌ای اعلام کرد که روز یکشنبه 5 اسفند بعد از نماز مغرب و عشا هم‌زمان با تشییع پیکر مطهر شهیدان سید حسن نصرالله و سید هاشم صفی‌الدین دبیران کل حزب‌الله لبنان در بیروت، مراسم بزرگداشت این شهدا در سراسر کشور و مصلای امام خمینی(ره) تهران برگزار خواهد شد.

نورنیوز-گروه سیاسی: مراسم بزرگداشت شهیدان نصرالله و صفی‌الدین یکشنبه‌ شب در مصلی تهران و سراسر کشور برگزار می‌شود.

 شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در بیانیه‌ای اعلام کرد که روز یکشنبه 5 اسفند بعد از نماز مغرب و عشا هم‌زمان با تشییع پیکر مطهر شهیدان سید حسن نصرالله و سید هاشم صفی‌الدین دبیران کل حزب‌الله لبنان در بیروت، مراسم بزرگداشت این شهدا در سراسر کشور و مصلای امام خمینی(ره) تهران برگزار خواهد شد.

متن بیانیه به شرح زیر است:

بسمه تعالی

«ولا تقولوا لمن یقتل فی سبیل الله اموت بل احیاء ولـکن لا تشعرون».

تاریخ مقاومت اسلامی،  مشحون از صفحات  زرینی از رشادت، ایثار و فداکاری مجاهدانی است که با خون خود، حیات اصیل و طیبه امت اسلامی را ترسیم و عظمت برخاسته از مرتبه بالای روح انسانی را در زمانه اوج حضیض و افول انسانیت برساخته از مکاتب غربی را متبلور ساختند. سید مقاومت شهید سید حسن نصرالله، در حالی که فرمانده‌ای بی‌بدیل و پرچم‌دار نهضت مقاومت بود در عین حال انسانی با تقوا، حکیم، بصیر، خستگی‌ناپذیر که استقامت، استواری، زهد،  تواضع، تقوا، مهربانی از او شخصیتی ممتاز و جاودانه ساخت و این ویژگی‌های برجسته و ممتاز او ثمره‌ی تربیت در خیمگاه ولایت و اعتقاد عمیق به سیره و سلوک سیاسی و معنوی امامین انقلاب بود که از او نامی ماندگار در جهان بشریت و مبارزی جاودانه و الهام بخش در برابر نظامات کفر و شرک و الحاد و خبیث‌ترین نماد و چهره آن صهیونیزم و امریکای جنایتکار ساخت.

او با روحی سرشار از ایمان و اراده‌ای پولادین، سال‌ها در برابر توطئه‌های استکبار جهانی و رژیم اشغالگر صهیونیستی ایستاد و در این مسیر، هیچ‌گاه از آرمان آزادی قدس شریف و مبارزه تا محو کامل اسرائیل عقب ننشست.

شهید سید حسن نصرالله و همرزم و همراهش شهید سید هاشم صفی‌الدین و دیگر شهدای والای جبهه مقاومت انسان‌های فراموش‌ناشدنی هستند که با تدبیر، صلابت و اخلاص خود، دشمن را به وحشت انداخته و امید را در دل مستضعفان زنده کردند. دشمنان اسلام، که همیشه در برابر عظمت روحی و مبارزه بی‌امان‌ آنها در صحنه‌های مقاومت زبون و بی مقدار بودند، ناجوانمردانه و در پلیدترین شکل غیر انسانی آنان را به شهادت رساندند، اما خون پاک این شهیدان، همچون چشمه‌ای جوشان، مسیر جهاد را تداوم خواهد بخشید و پرچم مقاومت را برافراشته‌تر از گذشته به اهتزاز درخواهد آورد.

راه سید حسن نصرالله ن‌ ‌تنها متوقف نشده است، بلکه الهام‌بخش نسل جدید مجاهدانی است که امروز علم انتقام برگرفته و با تمام قدرت، مصمم و استوار تا محو رژیم کودک‌کش صهیونیستی به پیش خواهند رفت.

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره‌ی شهیدان گران‌قدر مقاومت به ویژه سید مقاومت، شهید سید حسن نصرالله و شهید سید هاشم صفی الدین اعلام می‌­دارد همزمان با مراسم تشییع پیکر پاک و مطهر این شهیدان، مراسم گرامیداشتی در روز یکشنبه 5 اسفندماه 1403 پس از نماز مغرب و عشاء، با شعار «إنا علی العهد» (ما بر عهد خود هستیم) در حرم های مطهر، بقاع متبرکه، مصلی‌ها و مساجد محوری  سراسر کشور و تهران در مصلی امام خمینی (ره) برگزار می‌شود.

از ملت شریف و همیشه در صحنه ایران اسلامی دعوت می‌شود تا با حضور پرشور خود در این مراسم معنوی، ضمن تجدید بیعت با آرمان‌های شهدای مقاومت، حمایت قاطع خود از ملت مظلوم فلسطین و محور مقاومت اعلام نمایند.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
دومین خرید لالیگایی تراکتور کیست؟
سقف وام‌های بانکی افزایش یافت
2700 نفر در تصادفات شهریور ماه جان باختند
معاون اجرایی شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی : برای تأمین بنزین نگرانی نداریم
تخت‌جمشید امروز میزبان ارکستر ارمنستان است
وحدت کلید پیروزی جهان اسلام
عارف به دیدار معاون اول‌های دولت‌های قبل رفت
استقلال در آستانه جذب یک مهاجم خارجی از بین دو گزینه
نورنما | اجرای زیبای آهنگ باران می‌بارد امشب، با فلوت توسط جنگلبان
رونمایی از ربات‌های هوشمند دو طبقه پست در کشور
پوتین: روسیه پیشتاز تولید موتورهای هوایی و موشکی است
شناسایی و دستگیری قاتل مشهدی پس از 14 سال فرار
صندوق بازنشستگی فولاد و صندوق بازنشستگی کشوری تجمیع می شوند
ام‌باپه دومین گلزن تاریخ فرانسه شد
قیمت خودرو امروز پنجشنبه 13 شهریورماه 1404 + جدول
سازمان بازرسی به ناترازی انرژی ورود کرد
پوستر نوستالژیک مس رفسنجان برای دیدار دوستانه با پرسپولیس
زلنسکی: پوتین خودش به کی‌یف بیاید
کنگره باید اختیارات جنگی ترامپ را محدود کند
پزشک قلابی با 15 شاکی/ قربانیان؛ زنان مبتلا به بیماری خاص
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(78) «بهمن»
رئیس پارلمان لبنان: طرح انحصار سلاح ارتش صلح داخلی را تضمین می‌کند
آغاز نشست شورای حکام آژانس از دوشنبه با محوریت ایران
عربستان بار دیگر سیاست‌های کوچ اجباری فلسطینی‌ها را محکوم کرد
هالیوود و روایت جنجالی علیه ایران + فیلم
بیشتر می‌کشیم؛ راهبرد تهاجمی واشنگتن
دولت ترامپ خرید دیپلمات‌های ایرانی در نیویورک را محدود کرد
عمار حکیم: ایران سنگر خط مقدم جهان اسلام است
وزارت خارجه اردن: اخراج فلسطینی‌ها از غزه نقض حقوق بشر است
چرا اسرائیل در روز نخست نبرد، به استراتژیست‌ها شلیک کرد نه موشک‌ها؟
جامعه موسیقی ایران در سوگ درگذشت هوشمند عقیلی
وزیر خارجه ایران: سوء تفاهمات رفع شد/ هیچ اختلافی با قطر نداریم
آتش‌سوزی عمدی در تورنتو جان 2 عضو خانواده ایرانی را گرفت
زمان پرداخت مرحله جدید «کالابرگ» به سه دهک اول اعلام شد
از یکجانبه‌گرایی تا چندجانبه‌گرایی؛ دیپلماسی دفاعی ایران در معماری نوین نظام جهانی
هدیه ویژه حامی مالی المپیاکوس به مهدی طارمی و ستاره‌های تازه‌ وارد تیم
انتقاد اسپانیا از سکوت اتحادیه اروپا در قبال نسل‌کشی در غزه
وزیر جنگ آمریکا: قرار است بیشتر بُکشیم
صدور ردیف استخدامی 3 هزار عضو هیئت علمی دانشگاه‌ها
بیشتر لبنانی‌ها مخالف خلع سلاح حزب الله هستند
پرواز مجدد جنگنده های ونزوئلا بر فراز ناو آمریکایی
هوای تهران در شرایط «قابل قبول» قرار گرفت
یونیسف: بیش از 700 هزار کودک در غزه از تحصیل محروم شده‌اند
برنامه مسابقات ورزشی امروز شنبه 15 شهریور
سازمان سنجش: مهلت انتخاب رشته تا 17 شهریور تمدید شد
مادورو: تلاش واشنگتن برای تغییر نظام در کاراکاس اشتباه است
مقدماتی جام‌جهانی اروپا و شب پرگل
قاتل شهید رضایی در سمیرم اعدام شد+فیلم
پیکر استاد احمد پژمان به زادگاهش در لارستان باز می‌گردد
رویکرد فرهنگی دولت و موضوع برگزاری کنسرت خیابانی
X
آگهی تبلیغاتی