×
اقتصادی
شناسه خبر : 213607
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/12/02 ساعت 15:27
21 میلیون تن کالای اساسی وارد شد

21 میلیون تن کالای اساسی وارد شد

معاون امور بندری و اقتصادی سازمان بنادر و دریانوردی : از رشد 21 درصدی ترانزیت کالا در بنادر کشور خبر داد و بیان کرد: در سال جاری تاکنون 21 میلیون تن کالای اساسی در بنادر کشور تخلیه شده است.

نورنیوز-گروه اقتصادی:  جلیل اسلامی صبح امروز در نشست تخصصی معاونان امور بندری و اقتصادی بنادر کشور تسهیل تجارت را مورد اشاره قرار داد و اظهار کرد: هرچند سال جاری هنوز به پایان نرسیده، اما با وجود شرایط سخت و مسئولیت بنادر در تسهیل تجارت و اقتصاد، سالی موفق و پرکار برای تمامی بنادر کشور بوده است.

وی با تأکید بر اهمیت ایجاد ذهنیت نسبت به راهبردهای کلان سازمان بنادر و دریانوردی ادامه داد: توجه به راهبردها ضروری است، زیرا در کنار انجام امور روزمره، نیازمند سیاست‌هایی هستیم که پیوستگی و پایداری را برای مدیران مشخص کند.

معاون امور بندری و اقتصادی سازمان بنادر و دریانوردی عنوان کرد: پایداری در مدیریت، به مفهوم کنترل پروژه و ابعاد مختلف آن، موضوعی بسیار مهم است که باید به‌طور جدی مورد توجه قرار گیرد.

اسلامی میزان تخلیه و بارگیری کالا در بنادر را یکی از مهم‌ترین شاخص‌های ارزیابی عملکرد بنادر کشور دانست و تصریح کرد: میزان تخلیه و بارگیری کالا در بنادر کشور امسال همانند سال قبل بوده و به ۲۱۱ میلیون تن رسید.

معاون امور بندری و اقتصادی سازمان بنادر و دریانوردی از تخلیه و بارگیری ۲۱۱ میلیون کالا در بنادر کشور خبر داد و بیان کرد: در سال جاری تاکنون ۲۱ میلیون تن کالای اساسی در بنادر مختلف استان‌ها تخلیه شده است.

معاون امور بندری و اقتصادی سازمان بنادر و دریانوردی افزود: در این حوزه، بنادر شهید رجایی و چابهار باید برای آمایش و نرمال‌سازی توزیع بار در بنادر جنوب آماده شوند و باید بخشی از ۷۰ درصد حجم کاری بنادر امام، شهید رجایی، چابهار و بوشهر منتقل شود تا رونق بنادر به درستی محقق شود.

اسلامی با بیان اینکه قراردادهای سرمایه‌گذاری بسیار خوبی برای بنادر منعقد شده افزود: با یک تصمیم راهبردی ارزشمند، طراحی و توسعه آتی سازمان بنادر و دریانوردی در دست اجرا است و مدل طرح جامع آینده سازمان یک مدل اقتصادی، توسعه فیزیکی، توسعه مهندسی و از نگاه فیزیک محور به نگاه نرم‌افزاری است که بر اساس شناخت از بنادر، چشم‌انداز ۱۰ سال آینده سازمان را ترسیم می‌کند.

وی با اشاره به اینکه مشاور مادر باید راهبردهای کلان توسعه را در سطح کشور ارائه دهد گفت: در این راستا فرآیند انتخاب مشاور در حال انجام است و این تصمیم به‌سرعت اجرایی و راهبردها را مشخص خواهد کرد.

معاون امور بندری و اقتصادی سازمان بنادر و دریانوردی عنوان کرد: در این رویکرد، هر استان بر اساس راهبردهای کلان ارائه شده توسط مشاور مادر، اولویت‌های خود را تعیین می‌کند که در صورت نهایی شدن این مهم، تمام سازمان بنادر و دریانوردی در فرایند توسعه بندر نقش مشارکت دارد و مانند سابق تنها تسهیلگر نخواهد بود.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
یک سخنرانی و واکنش‌های منفی در بازار
اردن تنها برای دو ماه ذخایر سوخت و گاز دارد
البرادعی: ترامپ ما (اعراب) را رها می‌کند؟
شکست اف-15 آمریکایی در دوئل با پهپاد ایرانی
سقوط سهام در بازارهار جهانی پس از اظهارات ترامپ
تغییر وضع تنگه هرمز بدون عادی‌سازی روابط با ایران ممکن نیست
واکنش‌ تند محافل آمریکایی به مهملات ترامپ: او یک متوهم است
بازسازی فولاد خوزستان؛ نیازمند 6 ماه تا یک سال
ادامه حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/حمله هوایی به اسکله‌های قشم و بندرچارک
زلزله بزرگ 7.4 ریشتری سواحل اندونزی را لرزاند
تمرکز شهرداری تهران بر جبران عقب ماندگی‌های فضای سبز
رازگشایی از سخنان امشب ترامپ؛ اعلام صریح ناکامی
واکنش‌های منفی به سخنرانی ترامپ/ 20 دقیقه وقت با ارزش هدر رفت
واکنش منفی بازار نفت به ترامپ/قیمت نفت 4 دلار گران شد
پاسخگویی به بیش از 310 هزار تماس مردمی در تهران از ابتدای جنگ
انگلیس اشتراک‌گذاری اطلاعات با آمریکا را محدود کرد
نمایش برخط «موسی کلیم الله» در شبکه نمایش خانگی
خسارت گسترده در تل‌آویو بعد از اصابت موشک‌های ایرانی
حملات مجدد حزب‌الله به نیروهای اسرائیلی
غول پتروشیمی عربستان به دلیل کنترل تنگه هرمز تعطیل شد
آمریکا برای همیشه از خلیج فارس اخراج شد
واشنگتن آماده آتش‌بس با تهران است
مقام ایرانی به المیادین: زرادخانه ما دشمن را غافلگیر می‌کند
دبیرکل ناتو پس از تهدید ترامپ به آمریکا سفر می کند
انتقاد سناتور آمریکایی از جنگ‌طلبی‌های ترامپ
گفت‌وگوی استاب و ترامپ درباره ایران
ایران در تنگه هرمز «عوارضی» راه‌اندازی کرده است
آمریکا تحریم‌ها علیه دلسی رودریگز را لغو کرد
شکست اف-15 آمریکایی در دوئل با پهپاد ایرانی
فرانسه و ژاپن اعلامیه همکاری در حوزه انرژی هسته‌ای امضا کردند
گفتگوی تلفنی وزرای خارجه جمهوری اسلامی ایران و ویتنام در خصوص تحولات منطقه
گزارش CNN از پیام‌های رد و بدل شده بین ترامپ و اروپایی‌ها
پالتیکو: ترامپ می‌خواهد اعلام کند جنگ با ایران رو به پایان است
اردن تنها برای دو ماه ذخایر سوخت و گاز دارد
انفجارهای متوالی پایگاه‌های آمریکا در عراق و بحرین را لرزاند
مرشایمر: اگر دادگاهی شبیه نورنبرگ برگزار می‌شد، ترامپ و نتانیاهو اعدام می‌شدند
سپاه: یک فروند موشک کروز«جی اس اس ام» در بویین زهرا منهدم شد
افزایش قیمت بنزین در ایالت های مختلف آمریکا
ایران قصدی برای ورود به مذاکره ندارد
سردار موسوی: پناهگاه تاریک هدیه نتانیاهو به صهیونیست‌هاست
بقائی: خواسته‌های آمریکا حداکثری و غیرمنطقی است/ برای هر شرایطی آماده‌ایم
ترامپ اروپا را تهدید کرد؛ کمک به بازگشایی تنگه هرمز یا قطع حمایت نظامی از اوکراین
هشدار سازمان ملل درباره سرکوب‌ها و محدودیت رسانه‌ها پس از حمایت از ایران
شرکت لوفت‌هانزا برای کمبود سوخت جت در خارج از اروپا آماده می‌شود
عارف: ماجراجویی علیه ایران پرهزینه و پشیمان‌کننده خواهد شد
مقاومت اسلامی عراق از اجرای 41 عملیات علیه پایگاه‌های آمریکا خبر داد
رضایی: پایان جنگ دست رهبر انقلاب و شما مردم است
انهدام موشک کروز در منطقه جاسب کاشان
ماهی‌های قرمز را در منابع آبی کشور رها نکنید
رهگیری و انهدام یک فروند پهپاد MQ9 در آسمان خمین