×
حوادث
شناسه خبر : 213572
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/12/02 ساعت 10:19

تیراندازی با وینچستر در مشهد

جنایت مسلحانه ای که بامداد سه شنبه در مشهد رخ داد با آتش زدن خانه ها وارد مرحله جدیدتری شد.

نورنیوز-گروه حوادث: حدود ساعت یک و۳۰ دقیقه بامداد روز سه شنبه گذشته زن و مرد جوانی که در بیرون از منزل به سر می بردند، سوار بر یک دستگاه پراید به خانه خودشان در روستای اسماعیل آباد بازگشتند. 

اما وقتی زن جوان در حیاط را باز کرد تا شوهرش خودرو را به داخل ببرد، ناگهان صدای شلیک گلوله، سکوت بامدادی را به صحنه ای از وحشت و دلهره تبدیل کرد. مرد جوانی که از بستگان و همسایگان زوج جوان بود،لوله سلاح وینچستر را به طرف آن ها نشانه رفته و هر دو نفر را هدف گلوله های ساچمه ای قرارداد و آن ها را خون آلود نقش برزمین کرد.
در همین حال خواهر مرد جوان که در همان محل سکونت داشت متوجه صدای تیراندازی شد و از طبقه دوم ساختمان مقابل به طرف پنجره آمد و  فریاد زد چی شده؟ در این هنگام مرد مسلح لوله تفنگ را به طرف ساختمان مقابل گرفت و گلوله دیگری شلیک کرد اما خوشبختانه این بار گلوله های ساچمه ای به در ودیوار و پنجره برخورد کرد و آسیبی به خواهر مرد مجروح نرسید!

طولی نکشید که با فرار مهاجم مسلح از صحنه نزاع خونبار، بلافاصله نزدیکان و اطرافیان زوج مجروح،آنان را با خودروی شخصی به بیمارستان شهید هاشمی نژاد انتقال دادند ولی تلاش کادر درمانی با چند بار احیای مرد ۳۶ساله بازهم بی نتیجه ماند و او بر اثر عوارض بیش از ۱۰۰گلوله ساچمه ای جان سپرد که به ناحیه کمر و پا اصابت کرده بود. 

دقایقی بعد زنگ پلیس ۱۱۰به صدا درآمد و خبر وقوع نزاع مسلحانه در بیسیم های پلیس پیچید. این گونه بود که سرگرد احسان سبکبار (افسرناظر سرکلانتری شمال مشهد)برای بررسی ماجرا عازم مرکز درمانی شد و ضمن اتخاذ تدابیری برای جلوگیری از ادامه درگیری فامیلی، مراتب را به قاضی ویژه قتل عمد مشهد اطلاع داد.
هنوز بررسی های مقدماتی پلیس در صحنه حادثه و مرکز درمانی ادامه داشت که قاضی دکتر صادق صفری ضمن راهنمایی های قضایی به نیروهای انتظامی، عازم بیمارستان شهید هاشمی نژاد شد.
درحالی که تحقیقات قاضی صفری برای ریشه یابی جنایت مسلحانه با اظهارات زن ۲۷ساله مجروح وارد مرحله جدیدی شده بود، ناگهان خبرآتش افروزی های بامدادی نیز نیروهای کلانتری سپاد مشهد را به خیابان اشکذری۱۲و۹کشاند. در این شرایط افسر ناظر سرکلانتری شمال با دستورهای ویژه قضایی هدایت مستقیم عوامل انتظامی را به عهده گرفت و فرمان های انتظامی را برای اجرای طرح مهار در مناطق مختلف شهری صادر کرد تا نیروهای گشت انتظامی هر گونه موارد مشکوک را برای دستگیری فرد مظنون به جنایت به طور دقیق بررسی کنند. 

از سوی دیگر هم امدادگران آتش نشانی،آژیرکشان وارد روستای اسماعیل آباد شدند و شعله های آتشی را خاموش کردند که از دو منزل زبانه می کشید! با فروکش کردن شعله های آتش مشخص شد که آتش افروزی در منازل نیز به ماجرای قتل مسلحانه بامدادی گره خورده است.

با توجه به اهمیت ماجرای جنایت مسلحانه بلافاصله گروهی تخصصی از افسران اداره جنایی آگاهی مشهد نیز به سرپرستی سرگرد شکیبا(افسرپرونده)وبا دستور مقام قضایی در مرکز درمانی حاضرشدند و به ردیابی های اطلاعاتی پرداختند. بررسی های بیشتر بیانگر آن بود که نزاع مسلحانه به خاطر اختلاف قبلی دوگروه فامیلی و براثر ساخت وسازهای ساختمانی در همسایگی یکدیگر رخ داده است که پرونده اختلافات آنان در دادگاه مورد رسیدگی قرارگرفته بود.

بامشخص شدن انگیزه این جنایت هولناک، تحقیقات کارآگاهان اداره جنایی پلیس آگاهی مشهد با هدایت مستقیم سرهنگ ولی نجفی(رئیس دایره قتل آگاهی)و در پی دستورهای محرمانه قاضی ویژه قتل عمد برای دستگیری عامل فراری جنایت مسلحانه ادامه یافت.


رکنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
افت نرخ ارز، قیمت سکه را کاهشی کرد
رئیس پیشین صداوسیما: تا تغییر ساختار، رفع فیلترینگ امکان‌پذیر نیست
اتحادیه اروپا بر استمرار دیپلماسی با ایران تاکید کرد
سفارت روسیه: فروش دارایی‌های روسیه از سوی انگلیس غیرقانونی است
مصر خواستار آتش‌بس فوری و خروج نیروهای اسرائیلی از غزه شد
عدالت مالیاتی در دستور کار؛ حذف مالیات برای اقشار کم‌درآمد
اعتراف ترامپ به عقب‌نشینی آمریکا در برابر چین، روسیه و هند
استقبال زلنسکی از موضع پوتین درباره عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا
فنلاند حمایت خود را از راه‌حل دو کشوری در مسئله فلسطین اعلام کرد
هفت افتخار جهانی ایران در کمتر از 2 ماه
نشست فوق‌العاده برخط سران بریکس دوشنبه برگزار می‌شود
بیانیه حماس در واکنش به دستور وزیر جنگ رژیم صهیونیستی برای تشدید بمباران غزه
سفر هیات 5 نفره افغانستان به ایران برای حل مشکلات هویتی افغان‌ها
نظم ترامپ؛ جهان شرکت، آمریکا مدیرعامل!
وضعیت بحرانی کیفیت هوا در 11 شهر خوزستان
بازگشت به زندگی یک محکوم به قصاص در استان هرمزگان پس از 9 سال
خلع سلاح مقاومت؛ ریسک فروپاشی موازنه منطقه‌ای
هافبک پرسپولیس خانه‌نشین شد
رایزنی گروسی با پاپ درباره ایران و خلع سلاح هسته‌ای
هفتمین نمایشگاه پوشاک ایرانی - اسلامی «هدی» در آستانه افتتاح
ترافیک سنگین در محورهای شمال کشور؛ کندوان یک‌طرفه شد
گرمای 46 درجه، آبادان را جهانی کرد
در جلسه دولت لبنان علیه خلع سلاح حزب الله چه گذشت؟
مقاومت فلسطین؛ تنها گزینه استراتژیک در برابر اشغالگران صهیونیست است
فیلم «مست عشق» آماده درخشش جهانی می‌شود
دستورالعمل واردات خودرو توسط ایرانیان خارج از کشور مشخص شد+ جزئیات آیین نامه
تغییر سیاست صادرات تسلیحاتی آمریکا برای دور زدن محدویت ها!
تأکید ایتالیا بر ضرورت از سرگیری همکاری ایران و آژانس انرژی اتمی
عراقچی: سوءتفاهم‌های پیش آمده میان ایران و قطر به طور کامل رفع شد
آغاز جنایت وحشیانه رژیم اسرائیل در غزه /بمباران برج مسکونی/آمار جدید شهدا و زخمی‌ها
معاون نخست‌وزیر انگلیس به‌دلیل رسوایی مالی استعفا داد
برگزاری دور دیگری از گفت‌وگوهای ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی
شیمی‌درمانی همان چمن‌زنی است!/درباره آینده کنشگری اسرائیل علیه ایران
جزییات حمله 3 متخلف به محیط‌بان در شمال تهران
ترامپ دوباره «جنگ» را بازگرداند
کشاورزان ایرانی 6 سال پیرتر شدند/آمار سرشماری
لزوم خط‌کشی صریح اصلاح‌طلبان با وطن‌فروشان
رونمایی از بزرگ‌ترین فرش دست‌بافت تصویری جهان در باغ اکبریه بیرجند
سخنگوی کرملین خبرداد: امکان برگزاری دور دوم مذاکرات پوتین و ترامپ
ابوترابی‌فرد: اجلاس شانگهای، فرصت مقابله هوشمند با تحریم‌های آمریکا است
آتش شیطانکوه مهار شد/بررسی علت آتش سوزی
پیش بینی آسمان تهران طی 5 روز آینده
نیروهای امدادی در سه استان کشور به حالت آماده باش درآمدند
وزیر ورزش: انضباط مالی و ورزشی، وعده‌ای که به دولت و مجلس دادم!
مسیر کرج و آزادراه تهران-شمال بسته شد!
بهادری نقره گرفت؛ نوجوانان کاراته ایران با 8 مدال آسیا درخشیدند!
ستایش افشار دومین طلای قهرمانی آسیا را کسب کرد
جزییات قتل‌عام خانوادگی در سراب
روسیه: ورود نیروهای ناتو به اوکراین، پاسخ قاطع در پی خواهد داشت
مسی به رکورد علی دایی رسید
X
آگهی تبلیغاتی