×
سیاسی
شناسه خبر : 213453
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/12/01 ساعت 17:16
پزشکیان: از تلاش‌های قطر برای دستیابی به آتش‌بس در غزه قدردانی می‌کنیم

پزشکیان: از تلاش‌های قطر برای دستیابی به آتش‌بس در غزه قدردانی می‌کنیم

رئیس جمهور کشورمان از تلاش‌های میانجی گرانه این کشور برای دستیابی به آتش‌بس در غزه و آزادسازی اسرای مظلوم فلسطینی قدردانی کرد.

نورنیوز-گروه سیاسی: رئیس جمهور کشورمان در نشست خبری مشترک با امیر قطر از تلاش‌های میانجی گرانه این کشور برای دستیابی به آتش‌بس در غزه و آزادسازی اسرای مظلوم فلسطینی قدردانی کرد.

مسعود پزشکیان در نشست خبری مشترک با شیخ «تمیم بن‌حمد آل‌ثانی» امیر قطر اظهار کرد: تقویت و توسعه روابط در حوزه اقتصادی، سیاسی، فرهنگی، نظامی و امنیتی با کشورهای منطقه و همسایه سیاست کلیدی جمهوری اسلامی ایران است و در این میان دولت دوست و برادر قطر از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

وی افزود: در این سفر با امیر قطر درباره موضوعات دوجانبه و در راستای تامین منافع مشترک گفت‌وگو کردیم و تصمیمات خوبی در جهت توسعه و تعمیق مناسبات و گشودن مسیرهای جدید همکاری اتخاذ کردیم.

پزشکیان با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران معتقد است کشورهای منطقه می‌توانند براساس سیاست حسن همسایگی، احترام متقابل و تعامل سازنده در جهت حفظ ثبات و امنیت در منطقه گام بردارند و مسیر همکاری مشترک را هموار کنند، گفت: در این دیدار بر حفظ تمامیت ارضی و حاکمیت کشور سوریه و مشارکت همه مردم این کشور در تعیین سرنوشت خود تاکید کردیم. لازم می‌دانم از تلاش‌های میانجی گرانه قطر برای دستیابی به آتش‌بس در غزه و آزادسازی اسرای مظلوم فلسطینی قدردانی کنم.

وی افزود: در دیدار با امیر قطر بر ضرورت اتخاد تدابیر منسجم‌تر کشورهای اسلامی در راستای کاهش آلام و رنج‌های مردم غزه و توقف جنایات علیه آنان و همچنین پیگیری اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی تاکید کردیم.

رئیس‌جمهوری ادامه داد: بر این باوریم که تمام ملت‌ها و دولت‌های منطقه و جهان بر پایه ارزش‌های الهی و انسانی باید تلاش خود را برای دفاع از مردم مظلوم فلسطین به ویژه غزه در برخورداری از زندگی ایمن در سرزمین تاریخی خود به کار گیرند.

پزشکیان: اجرای توافقات میان ایران و قطر، افق‌های جدید پیش‌روی روابط دو کشور می‌گشاید

رئیس جمهور بر ضرورت تسریع در اجرای توافقات مشترک میان ایران و قطر تاکید کرد و گفت: اجرای این توافقات، علاوه بر ارتقای سطح همکاری‌ها، افق‌های جدیدی پیش‌روی روابط صمیمی و دوستانه ایران و قطر ایجاد می‌کند.

مسعود پزشکیان در نشست مشترک هیئت‌های عالی‌رتبه ایران و قطر، با بیان اینکه روابط دو کشور همواره از روندی رو به ارتقا برخوردار بوده است، اظهار داشت: اشتراکات دینی و فرهنگی و نیز منافع مشترک پشتوانه‌ای مستحکم برای تقویت و گسترش بیش از پیش روابط تهران و دوحه است.

رئیس جمهور بر ضرورت تسریع در اجرای توافقات مشترک میان دو کشور تاکید کرد و افزود: اجرای این توافقات، علاوه بر ارتقای سطح همکاری‌ها، افق‌های جدیدی پیش‌روی روابط صمیمی و دوستانه ایران و قطر ایجاد می‌کند.

پزشکیان همچنین از نقش موثر و سازنده قطر در مسائل منطقه‌ای و جهانی به خصوص در برقراری آتش‌بس در غزه قدردانی کرد.

امیر قطر نیز در این نشست با ابراز خشنودی از روند رو به گسترش روابط دو کشور، خواستار انجام همه اقدامات لازم برای تسریع این روند شد و تصریح کرد: روابط ایران و قطر از دیرباز دوستانه و صمیمی بوده و با وجود افزایش حجم این روابط در سال‌های اخیر، هنوز تا سطح مورد نظر سران دو کشور فاصله داریم.

شیخ تمیم بن حمد آل‌ثانی هماهنگی و همکاری‌های دوجانبه و منطقه‌ای ایران و قطر را سازنده و بر بستر منافع مشترک عنوان کرد و گفت: تلاش خواهیم کرد با برگزاری منظم کمیسیون‌های مشترک همکاری‌های اقتصادی تعاملات و تبادلات دو کشور را به سطح هدف‌گذاری شده برسانیم.

استقبال رسمی پزشکیان از امیر قطر

در این مراسم پس از نواخته شدن سرود ملی دو کشور، دکتر مسعود پزشکیان و شیخ تمیم بن حمد آل ثانی، از یگان تشریفات سان دیده و سپس هیئت‌های عالی‌رتبه همراه را به یکدیگر معرفی کردند.

امیر+قطر+پزشکیان

 

ورود امیر قطر و هیات همراه به تهران

شیخ «تمیم بن‌حمد آل‌ثانی» امیر قطر در راس هیاتی بلند پایه با هدف توسعه روابط دوجانبه و بررسی تحولات منطقه و جهان، وارد فرودگاه مهرآباد شد.

وی در بدو ورود به تهران مورد استقبال علی آبادی وزیر نیرو قرار گرفت.


نظرات

آخرین اخبار
تاکید اتحادیه اروپا بر نقش حیاتی دیپلماسی در حل مسائل غرب آسیا
عزیزی: آمریکایی‌ها اساساً برای مذاکره نیامده بودند
منبع آگاه: ترامپ علیه تنگه هرمز اقدامی کند باب‌المندب را هم از دست می‌دهد
بررسی آخرین تحولات منطقه در تماس تلفنی وزیر خارجه مصر و ویتکاف
در پی شکست مقابل ایران؛ ترامپ، چین را تهدید کرد
حمله موشکی حزب‌الله به اسرائیل درپی نقض آتش‌بس این رژیم
نماینده پارلمان لهستان: اسرائیل «یک دولت تروریستی» است
در ایام جنگ چقدر کالای اساسی وارد کشور شد؟
انگلیس با دیگر طرح متوهمانه ترامپ مخالفت کرد
عدم مخالفت وزارت ورزش با برگزاری لیگ برتر
ایرانیان همچنان در خیابان‌ها حماسه‌سازی می‌کنند
قالیباف: آمریکایی‌ها بار دیگر اراده ما را امتحان کنند، درس بزرگ‌تری به آن‌ها می‌دهیم
نورنما | گزارش مراسم چهلم رهبر شهید در تالار وحدت
پیروزی قاطع منچسترسیتی در خانه چلسی
سفیر عراق در ریاض احضار شد
روایت بی‌بی‌سی انگلیسی از مذاکرات تهران-واشنگتن در اسلام‌آباد
مارک وارنر: چگونه می‌خواهیم کشتی‌ها را از تنگه هرمز عبور دهیم؟!
اعلام حمایت کامل السودانی از لبنان
استخر قهرمانی آزادی چقدر خسارت دیده است؟
حمله سایبری حنظله به زیرساخت‌های امارات + جزئیات
2055 نفر جدیدترین آمار شهدای لبنان
نزدیک شدن شناورهای نظامی به تنگه هرمز نقض آتش‌بس تلقی می‌شود
قالیباف: دنیا شاهد صلابت مبارزان ما در تمامی عرصه‌هاست
تمامیت‌خواهی بزرگترین مانع رسیدن به توافق با آمریکاست
وقوع طوفان بسیار شدید در میبد یزد
ترامپ: طرف‌های مذاکره ایرانی باهوش بودند/مذاکرات با آنها «بسیار سخت» پیش می‌رود
انتقاد سندرز به درخواست 500 میلیارد بودجه نظامی بیشتر از سوی ترامپ
افزایش چشمگیر اهدای خون در دوران جنگ در تهران
تقویت روابط با تهران در دستور کار اسپانیا
آمار متناقض اسرائیل از میزان هزینه جنگ با ایران
مدار دیپلماسی | اسلام آباد میدان زیاده خواهی واشنگتن و مقاومت تهران
ثبت‌نام بیش از 22 میلیون نفر در پویش «جان‌فدا»
آیا می‌توان تابعیت ایرانی را از وطن‌فروشان سلب کرد؟
آیت‌الله جوادی‌آملی: آیندگان به مردم این عصر افتخار خواهند کرد
رئیس جمهور کوبا: جنگ نمی خواهیم
احتمال برگزاری متمرکز رقابت‌های لیگ برتر در تهران
پیام تبریک رئیس دستگاه عدلیه به قهرمانان تیم ملی کشتی ایران
دستگیری جاسوس موساد در گیلان
عقب‌گرد 2 نفتکش دیگر با پرچم جعلی از تنگه هرمز
نورویدیو | آیا شرق آسیا در آستانه موازنه قدرت است
توهم جدید ترامپ برای تنگه هرمز
تظاهرات هزاران نفری علیه نتانیاهو در سرزمین‌های اشغالی+ فیلم
حضور تمامی بازیکنان ایرانی استقلال در تمرینات امروز
روزنامه هاآرتص: توهم پیروزی نتانیاهو فرو ریخت
آتش التهاب بر جان بازارهای جهانی
پیام عارف درپی قهرمانی آزادکاران در مسابقات آسیایی
ادعای رویترز مبنی بر عبور 3 نفتکش غول‌پیکر از تنگه هرمز
هشدار بانک مرکزی درباره فریب تبلیغاتی یک موسسه منحل شده
تحلیلگران غربی: جنگ ایران بخشی از یک جنگ جهانی نوین است
فعالیت سفارت جمهوری آذربایجان در ایران از سر گرفته می شود