×
سیاسی
شناسه خبر : 213436
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/12/01 ساعت 12:13
سفر امیر قطر برای استحکام روابط با ایران/عزم راسخ دو کشور برای تقویت روابط

دو سفیر ایران و قطر عنوان کردند؛

سفر امیر قطر برای استحکام روابط با ایران/عزم راسخ دو کشور برای تقویت روابط

سفیر قطر در ایران و سفیر ایران در قطر سفر شیخ تمیم بن حمد آل ثانی امیر قطر به تهران را ، بیانگر قدرت و استحکام روابط میان دو کشور و عزم راسخ دو کشور برای تقویت روابط عنوان کردند.

نورنیوز-گروه سیاسی:  سفیر قطر در جمهوری اسلامی ایران سفر امروز چهارشنبه امیر قطر به تهران را بیانگر استحکام روابط دوجانبه دانست و گفت که مقامات دو طرف در دیدارهای خود درباره مسائل منطقه ای و بین المللی رایزنی می کنند.

سعد عبدالله سعد آل محمود الشریف، سفیر قطر در ایران در گفت وگو با خبرگزاری رسمی قطر (قنا) تصریح کرد: سفر شیخ تمیم بن حمد آل ثانی امیر قطر به تهران، بیانگر قدرت و استحکام روابط میان دو کشور است و هدف از این سفر تقویت روابط دو کشور در زمینه های اقتصادی، تجاری و سرمایه گذاری و همچنین رایزنی در خصوص مسائل مشترک منطقه ای و بین المللی است.

سفیر+قطر+در+ایران
وی تاکید کرد: در سایه پایبندی مشترک قطر و ایران به تقویت شراکت دوجانبه که برای ملت دو کشور مفید خواهد بود، این سفر بسیار مهم است. این سفر همچنین فرصتی مهم برای تبادل نظر درمورد مسائل منطقه و جهان است که نیازمند همکاری و هماهنگی میان کشورهای منطقه است.

سفیر قطر افزود: روابط حسنه میان دو کشور، در بسیاری از مسائل مهم تاثیر مثبت گذاشته است که آخرین آن ها توافق تبادل زندانیان میان جمهوری اسلامی ایران و آمریکا بود. این توافق همچنین منجر به آزاد شدن اموال بلوکه شده ایران نزد کره جنوبی شد و این دستاورد به لطف روابط خوب و اعتماد موجود میان دو کشور محقق شد.

وی در بخش دیگری تاکید کرد: یادداشت های تفاهم در زمینه های فرهنگی، علمی، اقتصادی، صنعتی و تجاری وجود دارد که می تواند روابط دوجانبه را به پیش ببرد. همچنین کمیته های مشترک دو کشور در راستای پیگیری همکاری های مشترک نشست های خود را برگزار می کنند و این کمیته ها در گسترش روابط بسیار مهم هستند. از سوی دیگر، بسیاری از شرکت های ایرانی در بازارهای قطر فعالیت دارند و در طول هفته ۱۶ پرواز میان دو کشور انجام می شود.

وی خاطرنشان کرد: دوحه در دسامبر گذشته میزبان دهمین مرحله از فعالیت های کمیته مشترک بود و همکاری های تجاری و صنعتی و سرمایه گذاری به نمایش گذاشته شد و هدف از این کار افزایش میزان مبادلات تجاری و تسهیل روند ارسال کالاها و خدمات میان دو کشور بود. سفر امیر قطر به ایران فرصتی مهم برای ایجاد چشم اندازهای جدید همکاری میان دو کشور در زمینه های مختلف است که به سود مردم دو کشور بوده و منجر به توسعه و شکوفایی دو کشور می شود.

«تمیم بن حمد آل ثانی» امیر قطر امروز چهارشنبه در صدر هیأت بلندپایه سیاسی و اقتصادی و در راستای پیشبرد روابط دوجانبه به ایران سفر می کند. تهران و دوحه در سال‌های گذشته به واسطه نزدیکی‌های سیاسی، اقتصادی و امنیتی از مهمترین دوستان یکدیگر در منطقه محسوب می‌شوند.

سفر امیر قطر به تهران بیانگر عزم راسخ دو کشور برای تقویت روابط

سفیر جمهوری اسلامی ایران گفت که سفر رسمی شیخ تمیم بن حمد آل ثانی امیر قطر به تهران امتداد روابط ریشه دار دو کشور بر پایه اعتماد دوجانبه و منافع مشترک است و این سفر گواه عزم دوحه و تهران برای تقویت روابط است.

علی صالح آبادی سفیر جمهوری اسلامی ایران امروز چهارشنبه در گفت وگو با خبرگزاری رسمی قطر در آستانه سفر امیر قطر به تهران برای دیدار و گفت وگو با مقامات جمهوری اسلامی، نشست های دوجانبه بین مسئولان ارشد ایران و قطر را بستری مناسب برای تعمیق همکاری سیاسی، امنیتی و اقتصادی در چارچوب دیدگاه های سیاسی مشترک درخصوص مشارکت در حل مسالمت آمیز بحران های منطقه ای از طریق دیپلماسی موثر و سازنده دانست.

صالح آبادی افزود: سفر اخیر مسعود پزشکیان رئیس جمهوری اسلامی ایران به قطر یک نقطه تحول در تقویت روابط دوجانبه بین دو کشور بود و در این سفر توافقنامه های مهمی برای تقویت همکاری در زمینه های سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و دیگر زمینه ها امضا شد.

صالح+آبادی
سفیر جمهوری اسلامی ایران در قطر در ادامه تاکیدکرد: سیاست حسن همجواری در صدر اولویت های سیاست های منطقه ای جمهوری اسلامی ایران و دولت جناب مسعود پزشکیان رئیس جمهوری اسلامی ایران است که براساس این سیاست ها، ایران و قطر تلاش می کنند تا نقشی مفید و سازنده ای برای پاسداری از صلح و ثبات و امنیت منطقه ایفا کنند.

«تمیم بن حمد آل ثانی» امیر قطر چهارشنبه اول اسفند در صدر هیأت بلندپایه سیاسی و اقتصادی و در راستای پیشبرد روابط دوجانبه به ایران سفر می کند.

تهران و دوحه در سال‌های گذشته به واسطه نزدیکی‌های سیاسی، اقتصادی و امنیتی از مهمترین دوستان یکدیگر در منطقه محسوب می‌شوند. شیخ تمیم در این سفر و در دیدار با رئیس‌جمهور ایران و دیگر مقامات جمهوری اسلامی به بررسی مهمترین موضوعات دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی می‌پردازد که روابط اقتصادی، غزه و آمریکا از مهمترین محورهای این موضوعات در سه حوزه مورد اشاره است.

پیش از این هم سید عباس عراقچی» در حاشیه هشتمین کنفرانس تاریخ روابط خارجی ایران هم  در ارتباط با سفر امیر قطر به تهران گفت: قطر یکی از کشورهای مهم و اثرگذار در حوزه خلیج فارس است. ارتباطات ما با این کشور قدیمی است و تعاملات بین ۲ کشور در سطح بالایی در جریان بوده است.

عراقچی با تاکید بر اینکه «بحث‌های مهم سیاسی و اقتصادی بین ایران و قطر وجود دارد»، ادامه داد: در این سفر در خصوص مسائل منطقه‌ای از جمله موضوع فلسطین و غزه، آخرین تحولات سوریه و یمن و ... رایزنی و گفت‌وگو خواهد شد.

وزیر خارجه همچنین با بیان اینکه «در جریان این سفر در مورد مسائل اقتصادی و همکاری‌های مشترک ۲ کشور در این حوزه نیز رایزنی و گفت‌وگو شد» با رد برخی اظهار نظرهای رسانه‌ای در مورد این سفر گفت: امیر قطر شخصیت ارزشمندی هستند و این سفر در چارچوب تعاملات ۲ کشور انجام می‌شود.


نظرات

آخرین اخبار
سفارت دانمارک فعالیتش را در تهران از سرگرفت
فیفا سوت بازی ایران را به داور فینال جام جهانی 2022 سپرد
تماس هولناک، ترفند جدید کلاهبرداران برای اخاذی از خانواده‌ها
نورنما | حملات اسرائیل، شهر ساحلی باستانی صور لبنان را به لرزه درآورد
قیمت نقره امروز سه شنبه 2 تیر 1405 +جدول
ریزش بی سابقه بورس آمریکا
قیمت سکه پارسیان امروز سه شنبه 2 تیر 1405 +جدول
بازگشایی تدریجی فضای هوایی کشور آغاز شد
اعتراض رسمی گل‌گهر به برگزاری تورنمنت تعیین سهمیه آسیایی
زلاتان: مسی از پله و مارادونا هم بزرگ‌تر است
نماینده وزارت بهداشت برای مراسم تشییع رهبر شهید تعیین شد
نبض جام | ویژه برنامه روزانه نورنیوز برای جام جهانی 2026 / قسمت پانزدهم
عضو تیم مذاکره‌کننده ایران: انحصار خرید کالای آمریکایی در تفاهم‌نامه وجود ندارد
عارف: اطلاع‌رسانی مراسم وداع و تدفین رهبر شهید فقط از ستاد انجام می‌شود
خرس قهوه‌ای در باغ‌شادی خاتم دیده شد
«بامداد خمار» بازگشت + زمان انتشار
نقد وزارت صمت به ایران‌خودرو در پی افزایش قیمت بیش از حد
چه محصولاتی از ممنوعیت صادرات معاف شدند؟
رئیس جمهور وارد اسلام‌آباد شد/عاصم منیر به دیدار پزشکیان رفت
پرسپولیس در آستانه توافق نهایی با دراگان اسکوچیچ
فیش حقوقی خرداد بازنشستگان تأمین اجتماعی منتشر شد
روایت خلبان جنگنده ساقط‌شده آمریکایی از قدرت پهپادی ایران
وزیر ارتباطات: قبوض تلفن فعلاً قطع نمی‌شود
شرط تل‌آویو برای خروج از لبنان: حزب‌الله باید ازبین برود
برای سوخت‌گیری پول نقد همراه داشته باشید
تشکیل کمیته مشترک ایران و عمان برای گفت‌گو درباره تنگه هرمز+ بیانیه مشترک
مسابقات رالی قهرمانی جهان به آمریکا بازمی‌گردد
نقض آتش بس؛ اشغالگران صهیونیستی به جنوب لبنان حمله کردند
رهبر کره شمالی خواستار گسترش زرادخانه هسته‌ای شد
وزیر ارشاد: روایت غالب مذاکرات، پیروزی ایران است
سقوط 270 میلیارد دلاری ارزش گوگل
نگرانی در تل‌آویو؛ ترس و نارضایتی در ارتش اسرائیل شدت گرفت
برگزاری دیدار پرسپولیس- چادرملو قطعی شد/درخواست تعویق بازی +مکان بازی
رایزنی دیپلماتیک قطر و هلند در دیدار وزرای خارجه دو کشور
حزب‌الله: رژیم صهیونیستی آتش‌بس را به‌طور آشکار نقض کرد
تفاهم ترامپ با ایران شکست استراتژیک بود
فرمانده نیروی زمینی ارتش: تا پای جان از کشور دفاع می‌کنیم
نماینده ایران در ژنو: تنگه هرمز به روی کشتی‌های تجاری باز است
استشمام بوی فساد در سرنوشت 10 شمش طلا در آتیه صبا
اسلام‌آباد توافق تهران و واشنگتن را گامی مثبت دانست
بسیج عمومی یمن برای مقابله با متجاوزان اعلام آمادگی کامل کرد
صدرنشینی دانشگاه تهران در رتبه‌بندی جهانی کیو اس
اختلال در خدمات 6 بانک کشور + پاسخ شرکت خدمات انفورماتیک
فعال‌سازی شعب غیرفعال دیوان عالی برای کاهش اطاله دادرسی
اژه‌ای: هیمنه آمریکا در برابر اراده ملت ایران شکسته شد
نورنما | بمب های یخی، سلاح باغ وحش برلین علیه موج گرما
تهران 13 و 14 تیر تعطیل است؛ 15 تیر کل کشور
بورس دوباره صعودی شد
نوراینفو | عواملی که خطر گرمازدگی را افزایش می دهد
سوگ سرخ آزادگی