×
اجتماعی
شناسه خبر : 213433
تاریخ انتشار :

نرخ جریمه در ایام نوروز گران می‌شود

رئیس پلیس راهور فراجا از افزایش یک سومی نرخ جریمه در ایام نوروز خبر داد.

نورنیوز-گروه اجتماعی: رئیس پلیس راهور فراجا از افزایش نرخ جریمه در ایام نوروز خبر داد ‌و گفت: نرخ جریمه در نوروز یک سوم بیشتر از ایام عادی اعمال خواهد شد.  

 سردار سید تیمور حسینی روز چهارشنبه در جلسه کمیته هماهنگی طرح‌های ترافیکی نوروز ۱۴۰۴ با حضور مسئولان و نمایندگان دستگاه‌های اجرایی بر آمادگی کامل تجهیزات، نیروها و امکانات برای اجرای طرح نوروزی تأکید کرد و از همه دستگاه‌ها خواست گزارش‌های تفکیکی خود را ظرف ۴۸ ساعت آینده ارائه کنند.

وی در این جلسه با اشاره به اهمیت خودروهای برقی گفت: اقدامات امداد خودروها در خدمت‌رسانی به خودروهای برقی قابل تقدیر است و انتظار می‌رود این خدمات به شکل مؤثری ادامه یابد.

 رئیس پلیس راهور فراجا همچنین از تمامی دستگاه‌های مسئول درخواست کرد تا گزارش تفکیکی تجهیزات، نفرات، و امکانات به کار گرفته‌شده در طرح نوروزی را به معاونت عملیات ارسال کنند.

سردار حسینی افزود: این گزارش‌ها به تفکیک استان باید تدوین شود و پس از بررسی، اطلاعات کامل به دستگاه‌ها بازگردانده خواهد شد تا تمامی مجموعه‌ها در جریان کم‌وکاستی‌ها و نحوه حضور امکانات باشند.

کاهش ۴۵ درصدی عملکرد سامانه‌های هوشمند

وی همچنین نگرانی خود را از کاهش عملکرد سامانه‌های هوشمند اعلام کرد و اظهار داشت: با کاهش ۴۵ درصدی عملکرد سامانه‌های هوشمند مواجه هستیم که قابل قبول نیست. انتظار داریم شهرداری‌ها و سازمان راهداری در فرصت باقی‌مانده نسبت به اصلاح و بهبود وضعیت سامانه‌های هوشمند اقدام کنند تا این سامانه‌ها برای عید آماده به کار باشند و بتوانند رفتارهای ترافیکی و تخلفات رانندگان را به‌طور مؤثر پایش کنند.

رئیس پلیس راهور فراجا ابراز امیدواری کرد که با اقدامات انجام‌شده، نوروزی ایمن و بدون حادثه برای شهروندان رقم بخورد.

کنترل هوشمند فاصله طولی خودروها برای نخستین بار

سردار حسینی از برنامه جدی پلیس برای برخورد با تخلفات حادثه‌ساز به‌ویژه در ایام نوروز خبر داد و اعلام کرد که رعایت فاصله طولی خودروها با استفاده از سامانه‌های هوشمند برای نخستین بار به‌صورت جدی کنترل خواهد شد.

وی در این باره گفت: تحلیل‌های پلیس نشان می‌دهد که عمده تصادفات در هر استان توسط رانندگان بومی همان منطقه رخ می‌دهد. به همین دلیل، تأکید من به رؤسای پلیس راه و پلیس ترافیک شهری در استان‌ها این است که برخورد جدی و بدون اغماض با تخلفات حادثه‌ساز نظیر سرعت غیرمجاز و سبقت خطرناک در دستور کار قرار گیرد و هیچ کوتاهی در این زمینه پذیرفته نخواهد بود.

رئیس پلیس راهور فراجا با اشاره به یک اقدام جدید افزود: برای اولین بار، کنترل تخلف عدم رعایت فاصله طولی بین خودروها، که تاکنون امکان پایش آن وجود نداشت، با استفاده از سامانه‌های هوشمند و دوربین‌های نسل جدید مجهز به رادار انجام می‌شود. این سامانه‌ها قادرند بر اساس سرعت خودروها و محاسبه زمان دو ثانیه‌ای استاندارد، فاصله مناسب را اندازه‌گیری و تخلفات را ثبت کنند.

سردار حسینی تأکید کرد: عدم رعایت فاصله طولی، بر اساس قانون، جریمه‌ای معادل ۱۵۰ هزار تومان دارد و این تخلف سهم قابل‌توجهی در وقوع تصادفات دارد. با ارتقای سامانه‌های هوشمند و بکارگیری تجهیزات پیشرفته، پلیس برای کاهش این تخلفات و افزایش ایمنی جاده‌ها گام‌های جدی برداشته است.

رئیس پلیس راهور فراجا ابراز امیدواری کرد که این اقدامات به بهبود رفتارهای ترافیکی و کاهش حوادث رانندگی در ایام نوروز منجر شود.

کنترل جدی ناوگان عمومی و برخورد با امدادهای غیرمجاز در طرح نوروزی

رئیس پلیس راهور فراجا از برنامه‌های جدی پلیس برای کنترل ناوگان عمومی بار و مسافر و برخورد قاطع با تخلفات شرکت‌های حمل‌ونقل و امدادهای غیرمجاز در ایام نوروز خبر داد.

سردار حسینی تأکید کرد: در فرصت باقی‌مانده تا نوروز، شرکت‌های حمل‌ونقل موظف هستند ناوگان عمومی بار و مسافر خود را به دستگاه‌های ساده و ارزان‌قیمتی مجهز کنند که امکان رصد لحظه‌به‌لحظه رفتار رانندگان را فراهم می‌کند. این اقدام می‌تواند در کاهش تخلفات و بهبود ایمنی سفرها بسیار مؤثر باشد.

رئیس پلیس راهور فراجا با اشاره به حادثه تلخ کرمان گفت: همان‌طور که با تعاونی متخلف و مرکز معاینه فنی که بدون بررسی، مجوز معاینه فنی برای اتوبوس مستعمل صادر کرده بودند برخورد شد، از این پس نیز با هرگونه ترک فعل یا کوتاهی شرکت‌های حمل‌ونقل که منجر به وقوع تصادفات شود، برخورد جدی خواهیم داشت. این نظارت‌ها در ایام عید پررنگ‌تر خواهد شد.

کنترل ناوگان متصل، گام مهم برای ایمنی جاده‌ها

سردار حسینی با اشاره به برنامه‌های آینده پلیس گفت: یکی از اهداف ما برای سال آینده، حرکت به‌سمت ایجاد ناوگان متصل است. این طرح از ناوگان عمومی بار و مسافر آغاز می‌شود و هدف نهایی، نظارت هوشمند بر تمام ۴۱ میلیون وسیله نقلیه فعال در کشور است.

وی درباره صدور صورت وضعیت دربستی نیز هشدار داد و افزود: هیچ خودرویی که بیش از پنج سال از عمر آن گذشته باشد یا دستورالعمل‌های ایمنی را رعایت نکرده باشد، مجاز به ارائه خدمات دربستی نیست. همچنین، صدور صورت وضعیت دربستی برای تمامی موارد نظیر اردوهای دانش‌آموزی، دانشجویی یا سایر سفرهای گروهی باید با رعایت دقیق دستورالعمل‌ها انجام شود. در غیر این صورت، پلیس راه در اولین پاسگاه مبدا با چنین تخلفاتی برخورد خواهد کرد و از ادامه سفر جلوگیری می‌کند.

برخورد با امدادهای غیرمجاز

رئیس پلیس راهور همچنین از برخورد قاطع با امدادهای غیرمجاز خبر داد و گفت: این مراکز با دریافت مبالغ غیرمنطقی و ارائه خدمات نامناسب، مشکلات زیادی برای مردم ایجاد می‌کنند از اینرو طرح مقابله با این امدادهای غیرمجاز هم در جاده‌ها و هم در شهرها با جدیت اجرا خواهد شد.

وی از همه دستگاه‌ها خواست با تشکیل گروه‌های هماهنگی در فضای مجازی و شناسایی نقاط پرحادثه، همکاری مستمر و شبانه‌روزی برای کنترل ترافیک و کاهش تصادفات داشته باشند.

سردار حسینی ابراز امیدواری کرد که این اقدامات به کاهش حوادث جاده‌ای و ایمنی بیشتر مسافران نوروزی منجر شود.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
دیپلمات فرانسه به وزارت خارجه صهیونیست‌ها احضار شد
بقائی: ایران تحت فشار از حقوق هسته‌ای خود نخواهد گذشت
ترامپ: ایران حق غنی‌سازی اورانیوم ندارد
وزیر نفت: امکان قاطی شدن آب و بنزین در جایگاه‌ها وجود ندارد
سخنگوی دولت: تعطیلی یک‌هفته‌ای تابستانه در دست بررسی است
پیاتزا 25 والیبالیست را به اردوی تیم ملی دعوت کرد
انتقاد بازیگر «بازی تاج‌وتخت» از سکوت هالیوود در برابر کشتار در غزه
167 کیلوگرم شمش طلا در مرکز مبادله معامله شد
استاندار تهران: تعویض کاهنده‌ها با هزینه بسیار محدود در اختیار شهروندان قرار می گیرد
کمک‌های هوایی به غزه یا مهندسی گرسنگی؟
آلودگی در مرز قرمز؛ هوای تهران برای همه ناسالم شد
بقایی حمله رژیم صهیونیستی به کشتی «حنظله» را محکوم کرد
پزشکیان:اگر مسئولی اشتباهی کرد کمک کنیم آن را رفع کند و پرونده‌سازی نکنیم
وزیر جهاد کشاورزی: قیمت برنج داخلی به‌زودی متعادل می‌شود
رئیس سازمان اطلاعات سپاه: امنیت کشور در شرایط خوبی قرار دارد
فاجعه در بزرگراه پاکستان؛ واژگونی مرگبار اتوبوس در پنجاب
فداکاری در دل شب؛ ناجی‌ای که برای نجات 6 نفر جان باخت
کمبود نیروی کار ماهر؛ مهم‌ترین چالش صنعت کشور از نگاه کارفرمایان
نتانیاهو: اجازه ورود کامل کمک به غزه را نمی‌دهیم
انتقال پایتخت به سواحل جنوبی مخاطرات امنیتی ندارد
خروج ایران از NPT در واکنش به فعال‌سازی مکانیسم ماشه
برنامه کامل هفته‌های اول تا پانزدهم نیم‌فصل اول اعلام شد
خلافِ واقع!
استقلال و پرسپولیس مهرماه به ورزشگاه آزادی بازمی‌گردند
جهش فناوری در ایران؛ ساخت بازوی رباتیک فایبرکربنی برای صنعت خودرو
سودجویان در کمین‌اند؛ ارز و سیم‌کارت را فقط از مراکز مجاز تهیه کنید
رسانه ژاپنی: «زاهدی» کلید تقویت خط حمله «توکیو وردی» است
بارسلونا با پیروزی 3-1 گام نخست خود را محکم برداشت
ثبت احوال بدون مراجعه حضوری گواهی انحصار وراثت صادر می‌کند
راه اندازی مسیر دریایی خرمشهر-بصره برای زائران اربعین
دیلی تلگراف خبر داد: آتش‌بس در غزه تعارض آشکار دیدار ترامپ و استارمر
4 دلار میزان تخفیف نفتی ایران به چین
قانون‌گذاری برای سکوت یا مقابله با اخبار جعلی؟
نورویدئو | چهل روز گذشت
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات: ارتباطات پایدار از ایران تا کربلا تامین می‌شود
حمله نظامیان صهیونیست به کشتی حنظله/حنظله چیست؟/جهاد اسلامی اقدام اسرائیل را محکوم کرد
محور هراز سه شب متوالی بسته می‌شود
قیمت خودرو امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از وعده پایان جنگ ها تا بمب‌های رادارگریز؛ تناقض بزرگ سیاست ترامپ
قیمت دلار و سایر ارزها امروز یکشنبه 5 مرداد 1404
ناگفته‌های جنگ 12 روزه از زبان وزیر امور خارجه ایران
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از عفو نظام تا بازگشت به ترور؛ بهروز احسانی اسلاملو که امروز اعدام شد کیست؟
آخرین وضعیت پرونده قتل الهه حسین‌نژاد؛ بررسی اتهامات و مراحل قانونی
خشونت در فروشگاه آمریکایی؛ 11 نفر قربانی چاقوکشی شدند
«ابرقویی‌نژاد» پرسپولیسی شد
بورسا در محاصره آتش
نورنما | الگوگیری دختر کوچولو از خانم سحر امامی
تاخیر در اعزام، به مرگ کودک عقرب گزیده منجر شد
ارتش: در خط مقدم دفاع از ملت ایستاده‌ایم
X
آگهی تبلیغاتی