×
ورزشی
شناسه خبر : 213428
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/12/01 ساعت 11:09
پایان خوش استقلال در مرحله گروهی لیگ نخبگان آسیا

پایان خوش استقلال در مرحله گروهی لیگ نخبگان آسیا

مرحله گروهی لیگ جدیدالتاسیس فوتبال باشگاهی آسیا که از 26 شهریور با رقابت 12 تیم در منطقه غرب آسیا آغاز شده بود، 30 بهمن به پایان رسید و هشت تیم، الهلال، الاهلی و النصر عربستان، السد قطر، الوصل امارات، الریان قطر، پاختاکور ازبکستان و استقلال ایران راهی مرحله یک‌هشتم نهایی شدند.

نورنیوز-گروه ورزشی: مرحله گروهی لیگ نخبگان آسیا با عملکرد مقتدرانه تیم‌های عربستانی و همچنین صعود لحظه‌ آخری تیم فوتبال استقلال همراه بود.

 مرحله گروهی لیگ نخبگان در منطقه غرب آسیا شب گذشته با برگزاری بازی‌های هفته هشتم به پایان رسید و تکلیف هشت تیم صعودکننده به مرحله یک‌هشتم نهایی مشخص شد.

مرحله گروهی لیگ جدیدالتاسیس فوتبال باشگاهی آسیا که از ۲۶ شهریور با رقابت ۱۲ تیم در منطقه غرب آسیا آغاز شده بود، ۳۰ بهمن به پایان رسید و هشت تیم، الهلال، الاهلی و النصر عربستان، السد قطر، الوصل امارات، الریان قطر، پاختاکور ازبکستان و استقلال ایران راهی مرحله یک‌هشتم نهایی شدند.

بازی‌های رفت و برگشت مرحله یک‎‌هشتم، ۱۲ و ۱۳ و ۲۰ و ۲۱ اسفند برگزار خواهد شد تا تکلیف چهار تیم صعود کننده، منطقه غرب آسیا به مرحله یک‌چهارم نهایی مشخص شود. مرحله یک‌چهارم از پنجم اردیبهشت‌ سال آینده با حضور هشت تیم برتر غرب و شرق آسیا به صورت متمرکز به میزبانی جده عربستان برگزار خواهد شد. به بهانه پایان مرحله گروهی لیگ نخبگان آسیا به فراز و فرودهای این مسابقات در غرب آسیا پرداخته‌ایم.

نگاهی به ترکیب تیم‌های صعودکننده به مرحله یک‌هشتم نهایی لیگ نخبگان، نشان از موفقیت کامل تیم‎‌های عربستانی دارد. در بین هشت تیم صعودکننده، عربستان با سه تیم، بیشترین نماینده را دارد. الهلال و الاهلی و النصر سه تیم سعودی در مرحله گروهی بودند که هر سه تیم با توجه به حضور ستاره‌های گران‌قیمت خارجی توانستند رده‌های اول تا سوم را به خودشان اختصاص بدهند و مقتدرانه راهی مرحله حذفی شوند.

پس از عربستان، تیم‌های قطری با ۲ نماینده بیشترین نماینده را در جمع تیم‌های مرحله حذفی دارند. السد و الریان در بین هشت تیم نهایی حضور دارند و الغرافه دیگر نماینده قطر از صعود بازماند.

ایران (استقلال)، ازبکستان (پاختاکور) و امارات (الوصل)، سه کشوری هستند که هر کدام یک نماینده در یک‌هشتم دارند.

با تمام فرار و نشیب‌هایی که دو نماینده ایران در مرحله گروهی اولین دوره لیک نخبگان داشتند، در نهایت یکی از دو تیم کشورمان توانست در جمع تیم‌های صعود کننده قرار بگیرد.

این در حالی است که استقلال و پرسپولیس با وجود بازیکنان باکیفیت کمتری که نسبت به تیم‌های سعودی و قطری در اختیار داشتند، با مشکل محرومیت از برگزار بازی‌های خانگی در اکثر مسابقات‌شان هم روبه‌رو بودند. این مسئله سبب شد تا آنها به جز بازی‌های پایانی، نتوانند از ظرفیت تماشاگران استفاده کنند.

با این حال استقلال سه‌شنبه‌شب در بازی آخر توانست نماینده قطر را شکست دهد تا بتواند پایان خوشی را در مرحله گروهی رقم بزند. استقلال توانست با ۲ برد، چهار مساوی و سه باخت و کسب ۹ امتیاز و قرار گرفتن در رده ششم به عنوان آخرین تیم، مجوز صعود را بگیرد.

حالا استقلال با توجه به شکل برگزاری مرحله یک‌هشتم و قرار گرفتن در رده ششم باید با تیم سوم یعنی النصر مسابقه بدهد. این دومین رویارویی آبی‌های تهران با النصر در فصل جاری لیگ نخبگان است. در مرحله گروهی، استقلال با یک گل مغلوب النصر شده بود و حالا این ۲ تیم دوباره به هم رسیده‌اند.

نگاهی به نتایج مرحله گروهی نشان می‌دهد که الهلال و الاهلی، تنها تیم‌‎های بدون باخت در هشت هفته مرحله گروهی هستند.

العین، قهرمان اسبق آسیا که در فصل جاری، سایه‌ای هم از تیم مدعی گذشته نبود، با کسب ۶ شکست در هشت بازی، بیشترین شکست را به خودش اختصاص داد. العین همچنین تنها تیم بدون برد مرحله گروهی نیز هست.

به گزارش ایرنا، العین در شرایطی در اولین دوره لیگ نخبگان آسیا، با قرار گرفتن در رده آخر جام را ترک کرد که خرداد امسال قهرمان لیگ قهرمانان آسیا شده و آخرین قهرمان این مسابقات لقب گرفته بود.


نظرات

آخرین اخبار
مخالفت‌ها در کنگره آمریکا با رویکردهای تقابلی علیه تهران
رویترز: ایران امروز آزمایش موشکی انجام می‌دهد
آیا جنگ نزدیک است؛ ترامپ کدام مسیر را انتخاب می کند؟
فیلم های سینمایی امروز تلویزیون پنجشنبه 30 بهمن+جدول پخش
برنامه مسابقات ورزشی امروز 30 بهمن 1404+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 30 بهمن ماه 1404 + وضعیت استان‌ها
آیا برنج درمان ریزش موست؟
ارتباط آلودگی هوا با یک بیماری شایع قرن
هشدار شیوع یک عفونت ویروسی از طریق پشه
عواقب جبران‌ناپذیر مصرف خودسرانه داروهای افسردگی
دوش آب سرد، برای کودکان مبتلا به تب ممنوع
زخم‌پوش فوق‌نازک هوشمند به بازار آمد
کلاه کاهش ریزش مو ابداع شد
تاکید مسعود بارزانی بر لزوم استقلال عراق در تصمیماتش
سپاهان ایران(1) - الاهلی قطر (3) / باخت سپاهان در دوحه+ فیلم
گفت‌وگوهای غیررسمی واشنگتن با نوه رائول کاسترو
زلنسکی رئیس جمهوری بلاروس را تحریم کرد
درخواست عضو کنست برای برکناری نتانیاهو
محکومیت اقدام اخیر اسرائیل در غصب اراضی کرانه باختری
تاکید وزیر راه بر تطابق قیمت بلیت با خدمات ایرلاین‌ها
حمله نماینده سابق کنگره آمریکا به ترامپ در قبال ایران
گزافه‌گویی جدید ترامپ علیه ایران
طرح صلح با «پ.ک.ک» روی میز پارلمان ترکیه!
مسکو: پیشرفت مذاکرات تهران- واشنگتن به‌‌معنای یک توافق قریب‌الوقوع نیست
حمله پهپادی ترکیه به خودرویی در اقلیم کردستان عراق
ادامه یورش به مسجد الاقصی حتی در ماه مبارک رمضان
نامه مشترک نمایندگان ایران، چین و روسیه به گروسی
رئیس‌جمهور: عدالت آموزشی یک سرمایه‌گذاری راهبردی است
در ادامه بازی‌های لیگ نخبگان آسیا؛ اولسان از صعود بازماند
رکورد حداکثر دما در آذربایجان‌شرقی شکسته شد
انتشار سومین بیانیه مرکز اطلاعات مالی در پاسخ به شایعات مرتبط با FATF
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: ترامپ خواهان دستیابی به توافق با ایران است
زیرساخت‌های راه‌آهن آلمان مورد حمله سایبری قرار گرفت
گزارش تصویری | آماده شدن کشورهای اسلامی برای ماه مبارک رمضان در سراسر جهان
پیش‌بینی افزایش بی‌سابقه دما در مازندران/ هشدار درباره وقوع آتش‌سوزی
هلال ماه رویت شد
پاداش میلیون یورویی در انتظار طارمی
آمریکا از اقدام نظامی علیه ایران خودداری می‌کند
پزشکیان: بحران‌های ریشه‌دار اجتماعی و تربیتی، با نسخه‌های یک‌شبه درمان نمی‌شوند
آیت‌الله سیستانی نخستین روز ماه رمضان را اعلام کرد
جریمه سنگین برای دلال فوتبال
رئیس سازمان اطلاعات سپاه: حداقل 10 سرویس خارجی در اغتشاشات دی‌ماه نقش داشتند
رهبر معظم انقلاب: به راویان پیشرفت، افتخار و آن‌ها را دعا می‌کنم
تنش‌ها بین مصر و اسرائیل بر سر «سومالی‌لند» بالا گرفت
سپاهان قهرمان لیگ وزنه‌برداری شد
سناتور ضدایرانی آمریکا: تداوم قدرت ایران توافق ابراهیم را به خطر می‌اندازد
انفجار در یک معدن نیجریه 38 کشته بر جای گذاشت
چند داوطلب در انتخابات شوراهای روستا ثبت‌نام کردند؟
ای‌بی‌سی‌نیوز گزارش داد: آمریکا در حال بررسی لغو تحریم‌های ایران است
هشدار حماس درپی اخراج تعدادی از ائمه و خطیبان مسجد الاقصی