×
اجتماعی
شناسه خبر : 213406
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/12/01 ساعت 09:34
گشت زنی پلیس در اطراف خوابگاه‌های دانشجوی/بیمه لپ‌تاپ و تلفن همراه دانشجویان

گشت زنی پلیس در اطراف خوابگاه‌های دانشجوی/بیمه لپ‌تاپ و تلفن همراه دانشجویان

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از گشت زنی پلیس در اطراف دانشگاه و خوابگاه های دانشجویی خبر داد و گفت: قرار است لب تاپ و گوشی تلفن همراه دانشجویان بیمه خواهد شد.

نورنیوز-گروه اجتماعی: وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و نماینده رئیس جمهور در پیگیری حادثه دلخراش قتل دانشجوی دانشگاه تهران گفت: صندوق رفاه دانشجویان برنامه‌ای برای بیمه کردن لپ‌تاپ و تلفن همراه دانشجویان در دست اجرا دارد تا در صورت بروز هرگونه حادثه، خسارات مالی وارده جبران شود.

حسین سیمایی صراف وزیر علوم در پایان دومین جلسه ستاد پیگیری عوامل قتل دلخراش دانشجوی دانشگاه تهران، مصوبات اتخاذ شده در این نشست را اعلام کرد و با اشاره به حادثه ناگوار قتل امیرمحمد خالقی درمیان، دانشجوی دانشگاه تهران در حادثه سرقت و زورگیری، اظهار داشت: در این نشست میزان پیشرفت تصمیماتی که روز شنبه این هفته در راستای حفظ امنیت دانشجویان و توسط مسئولان مرتبط با موضوع اتخاذ شده بود، مورد بررسی قرار گرفت.

سیمایی گفت: دانشگاه‌ها از اول هفته تاکنون برخی اقدامات فوری لازم را انجام داده‌اند که از آن جمله می توان به تأمین روشنایی و استقرار کیوسک‌های پلیس در دانشگاه تهران و برخی دیگر از دانشگاه‌ها اشاره کرد.

وی افزود: در این نشست مقرر شد، تمامی معابر حادثه‌خیز که به خوابگاه‌ها و دانشگاه‌ها منتهی می‌شوند، شناسایی شده و فهرست آن‌ها جهت تأمین امنیت و تامین روشنایی مطلوب به فرمانداری تهران ارائه شود.

وزیر علوم همچنین از برنامه‌های شهرداری تهران برای نصب دوربین‌های نظارتی پیشرفته در سطح شهر خبر داد و گفت: بر اساس اطلاعات دریافتی، حدود پنج هزار دوربین نظارتی به‌زودی در نقاط حساس نصب خواهد شد. علاوه بر این، صندوق رفاه دانشجویان برنامه‌ای برای بیمه کردن لپ‌تاپ و تلفن همراه دانشجویان در دست اجرا دارد تا در صورت بروز هرگونه حادثه، خسارات مالی وارده جبران شود.

وی تأکید کرد: به‌منظور افزایش امنیت، گشت‌های پلیس در نقاط مشخصی از دانشگاه‌ها و خوابگاه‌های دانشجویی مستقر خواهند شد، که البته در دو سه روز اخیر نیز شاهد افزایش محسوس گشت‌های انتظامی بوده‌ایم.

در بخش دیگری از این نشست، وزیر علوم از نصب یادمانی به یاد امیرمحمد خالقی در دانشکده مدیریت دانشگاه تهران خبر داد و اعلام کرد که دانشگاه تهران پیشنهاد ساخت مدرسه‌ای به نام این دانشجوی شهید را نیز در محل اعلام‌شده از سوی خانواده وی ارائه داده است. دکتر سیمایی گفت: این جلسه نه‌تنها به درخواست من به عنوان وزیر علوم، بلکه به‌عنوان نماینده ویژه رئیس‌جمهور برای پیگیری این حادثه و پیشگیری از رخدادهای مشابه برگزار شد.

وزیر علوم تاکید کرد: امنیت دانشجویان اولویتی انکارناپذیر است و دولت وظیفه تأمین آن را بر عهده دارد. این مطالبه دانشجویان کاملاً قانونی و به‌حق است و خوشبختانه جامعه دانشگاهی با مدیریت هوشمندانه مانع از سوءاستفاده برخی جریان‌ها از این موضوع شده‌ است.

 دومین جلسه ستاد پیگیری عوامل قتل دلخراش دانشجوی دانشگاه تهران به ریاست دکتر حسین سیمایی، وزیر علوم و با حضور معاونان وزیر کشور، فرماندار تهران، مقامات عالی رتبه کشوری، انتظامی و امنیتی، و روسای دانشگاه های تهران شامگاه دوشنبه در محل ستاد وزارت علوم تشکیل شد.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
قیمت سکه و طلا امروز 29 مهر 1404 +جدول قیمتها
ساپینتو: بازی فردا برای ما حکم فینال را دارد
تعارض در رفتار خودروسازان باید شفاف‌سازی شود
خبر مهم اژه ای در مورد وضعیت بانک آینده
جزئیات جدید سرقت بزرگ از موزه لوور+مالک تلگرام مشتری جدید طلاهای سرقتی
قیمت دلار و سایر ارزها امروز سه شنبه 29 مهر 1404
امیر قطر: نوار غزه بخش جدایی‌ناپذیر فلسطین است
سایپا باز هم قیمت محصولاتش را افزایش می‌دهد
آغاز فعالیت دادگاه‌های خانواده با تعیین قضات مشاور زن
مهلت ثبت معافیت تحصیلی برای مشمولان کنکور 1403 تا پایان مهرماه
رژیم صهیونیستی مانع ورود کمک‌های انسانی به غزه می شود
سارکوزی برای اجرای حکم 5 سال زندان وارد پاریس شد
مهدیه اسفندیاری در کانال تبادل قرار گرفت
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(106) « بندرسیراف»
سازمان ملل خواستار احیای مذاکرات هسته‌ای ایران شد
کاهش تنش با تبادل پیام
دیدار پوتین و ترامپ در بوداپست به تعویق افتاد
بازندگان خاموش و برندگان طلایی اقتصاد ایران
جزئیات تازه از پرونده تجاوز و آدم‌ربایی بازیگر و فوتبالیست مشهور + اطلاعیه پلیس
کولیوند برای چهار سال دیگر در ریاست جمعیت هلال‌احمر ابقا شد
لاریجانی:پس از فعال شدن مکانیسم ماشه، ما توافق قاهره را نامعتبر می‌دانیم
تماشاخانه شرم‌الشیخ؟!
درخواست مصر برای پایبندی اسرائیل و حماس به آتش‌بس
سرنوشت جنگ روسیه علیه اوکراین و تصمیمات خلق‌الساعه ترامپ
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز سه‌شنبه 29 مهر1404+ جدول
شایعه سکته مغزی تتلو تکذیب شد
وزیر صهیونیست: جسد یحیی السنوار را بسوزانید
صف تخصیص ارز برای فعالان اقتصادی به یک دغدغه جدی تبدیل شده است+فیلم
چمران: تاکسی‌های پلاک شهرستان نمی‌توانند در تهران فعالیت کنند
تیم ملی فوتبال بانوان ایران امروز به مصاف هند می‌رود
اخراج 16 هزار کارمند نستله در پی تحریم‌ها علیه رژیم صهیونیستی
سفر معاون ترامپ به نوار غزه به دلایل امنیتی لغو شد
«سانائه تاکایچی» اولین زن نخست‌وزیر در تاریخ ژاپن شد
نه به پادشاهی!
سرماخوردگی تا 8 بار در سال برای کودکان طبیعی است
دزدی از موزه لوور و اعتبار فرانسه را زیر سوال برد
نقص فنی برق، خط 5 مترو تهران را دچار اختلال کرد
افشای پیام تند فرستادگان ترامپ به نتانیاهو درباره آتش‌بس غزه
سیاست‌نامه | چه کسی در تنور اختلافات سیاسی هیزم می‌گذارد؟
ناکامی دوباره سنای آمریکا در تصویب بودجه؛ دولت همچنان تعطیل
علت سرگیجه هنگام تغییر وضعیت خواب چیست؟
آفتاب آنتالیا زیر سایه دلار یارانه‌ای!
جزایر سه‌گانه ایرانی در انتظار ورود به تقویم
وضعیت آب و هوا امروز سه‌شنبه 29 مهر+ وضعیت استان ها
برنامه مسابقات ورزشی امروز سه‌شنبه 29 شهریور 1404 + ساعت بازی سپاهان
چرا نباید از رسیدن به 60 سالگی ترسید؟
بهره هوشی دوقلوهای همسان یکسان نیستند!
گل‌های دی ان ای به بدن دارو می‌رسانند!
خشونت علیه مسلمانان در هند به سرگرمی تبدیل شده است
هشدار درباره رژیم کتوژنیک
X
آگهی تبلیغاتی