×
اجتماعی
شناسه خبر : 213406
تاریخ انتشار :

گشت زنی پلیس در اطراف خوابگاه‌های دانشجوی/بیمه لپ‌تاپ و تلفن همراه دانشجویان

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از گشت زنی پلیس در اطراف دانشگاه و خوابگاه های دانشجویی خبر داد و گفت: قرار است لب تاپ و گوشی تلفن همراه دانشجویان بیمه خواهد شد.

نورنیوز-گروه اجتماعی: وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و نماینده رئیس جمهور در پیگیری حادثه دلخراش قتل دانشجوی دانشگاه تهران گفت: صندوق رفاه دانشجویان برنامه‌ای برای بیمه کردن لپ‌تاپ و تلفن همراه دانشجویان در دست اجرا دارد تا در صورت بروز هرگونه حادثه، خسارات مالی وارده جبران شود.

حسین سیمایی صراف وزیر علوم در پایان دومین جلسه ستاد پیگیری عوامل قتل دلخراش دانشجوی دانشگاه تهران، مصوبات اتخاذ شده در این نشست را اعلام کرد و با اشاره به حادثه ناگوار قتل امیرمحمد خالقی درمیان، دانشجوی دانشگاه تهران در حادثه سرقت و زورگیری، اظهار داشت: در این نشست میزان پیشرفت تصمیماتی که روز شنبه این هفته در راستای حفظ امنیت دانشجویان و توسط مسئولان مرتبط با موضوع اتخاذ شده بود، مورد بررسی قرار گرفت.

سیمایی گفت: دانشگاه‌ها از اول هفته تاکنون برخی اقدامات فوری لازم را انجام داده‌اند که از آن جمله می توان به تأمین روشنایی و استقرار کیوسک‌های پلیس در دانشگاه تهران و برخی دیگر از دانشگاه‌ها اشاره کرد.

وی افزود: در این نشست مقرر شد، تمامی معابر حادثه‌خیز که به خوابگاه‌ها و دانشگاه‌ها منتهی می‌شوند، شناسایی شده و فهرست آن‌ها جهت تأمین امنیت و تامین روشنایی مطلوب به فرمانداری تهران ارائه شود.

وزیر علوم همچنین از برنامه‌های شهرداری تهران برای نصب دوربین‌های نظارتی پیشرفته در سطح شهر خبر داد و گفت: بر اساس اطلاعات دریافتی، حدود پنج هزار دوربین نظارتی به‌زودی در نقاط حساس نصب خواهد شد. علاوه بر این، صندوق رفاه دانشجویان برنامه‌ای برای بیمه کردن لپ‌تاپ و تلفن همراه دانشجویان در دست اجرا دارد تا در صورت بروز هرگونه حادثه، خسارات مالی وارده جبران شود.

وی تأکید کرد: به‌منظور افزایش امنیت، گشت‌های پلیس در نقاط مشخصی از دانشگاه‌ها و خوابگاه‌های دانشجویی مستقر خواهند شد، که البته در دو سه روز اخیر نیز شاهد افزایش محسوس گشت‌های انتظامی بوده‌ایم.

در بخش دیگری از این نشست، وزیر علوم از نصب یادمانی به یاد امیرمحمد خالقی در دانشکده مدیریت دانشگاه تهران خبر داد و اعلام کرد که دانشگاه تهران پیشنهاد ساخت مدرسه‌ای به نام این دانشجوی شهید را نیز در محل اعلام‌شده از سوی خانواده وی ارائه داده است. دکتر سیمایی گفت: این جلسه نه‌تنها به درخواست من به عنوان وزیر علوم، بلکه به‌عنوان نماینده ویژه رئیس‌جمهور برای پیگیری این حادثه و پیشگیری از رخدادهای مشابه برگزار شد.

وزیر علوم تاکید کرد: امنیت دانشجویان اولویتی انکارناپذیر است و دولت وظیفه تأمین آن را بر عهده دارد. این مطالبه دانشجویان کاملاً قانونی و به‌حق است و خوشبختانه جامعه دانشگاهی با مدیریت هوشمندانه مانع از سوءاستفاده برخی جریان‌ها از این موضوع شده‌ است.

 دومین جلسه ستاد پیگیری عوامل قتل دلخراش دانشجوی دانشگاه تهران به ریاست دکتر حسین سیمایی، وزیر علوم و با حضور معاونان وزیر کشور، فرماندار تهران، مقامات عالی رتبه کشوری، انتظامی و امنیتی، و روسای دانشگاه های تهران شامگاه دوشنبه در محل ستاد وزارت علوم تشکیل شد.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
جهش فناوری در ایران؛ ساخت بازوی رباتیک فایبرکربنی برای صنعت خودرو
سودجویان در کمین‌اند؛ ارز و سیم‌کارت را فقط از مراکز مجاز تهیه کنید
رسانه ژاپنی: «زاهدی» کلید تقویت خط حمله «توکیو وردی» است
بارسلونا با پیروزی 3-1 گام نخست خود را محکم برداشت
ثبت احوال بدون مراجعه حضوری گواهی انحصار وراثت صادر می‌کند
راه اندازی مسیر دریایی خرمشهر-بصره برای زائران اربعین
دیلی تلگراف خبر داد: آتش‌بس در غزه تعارض آشکار دیدار ترامپ و استارمر
4 دلار میزان تخفیف نفتی ایران به چین
قانون‌گذاری برای سکوت یا مقابله با اخبار جعلی؟
نورویدئو | چهل روز گذشت
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات: ارتباطات پایدار از ایران تا کربلا تامین می‌شود
حمله نظامیان صهیونیست به کشتی حنظله/حنظله چیست؟/جهاد اسلامی اقدام اسرائیل را محکوم کرد
محور هراز سه شب متوالی بسته می‌شود
قیمت خودرو امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از وعده پایان جنگ ها تا بمب‌های رادارگریز؛ تناقض بزرگ سیاست ترامپ
قیمت دلار و سایر ارزها امروز یکشنبه 5 مرداد 1404
ناگفته‌های جنگ 12 روزه از زبان وزیر امور خارجه ایران
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از عفو نظام تا بازگشت به ترور؛ بهروز احسانی اسلاملو که امروز اعدام شد کیست؟
آخرین وضعیت پرونده قتل الهه حسین‌نژاد؛ بررسی اتهامات و مراحل قانونی
خشونت در فروشگاه آمریکایی؛ 11 نفر قربانی چاقوکشی شدند
«ابرقویی‌نژاد» پرسپولیسی شد
بورسا در محاصره آتش
نورنما | الگوگیری دختر کوچولو از خانم سحر امامی
تاخیر در اعزام، به مرگ کودک عقرب گزیده منجر شد
ارتش: در خط مقدم دفاع از ملت ایستاده‌ایم
قول رئیس دادگستری سیستان و بلوچستان درباره قطع دست گروهک جیش‌الظلم از منطقه +عکس و فیلم
ابهام استراتژیک در دیپلماسی هسته‌‌‌ای ایران
جریان های جدید سیاسی و نظامی در غرب آسیا
اولین سفر دریایی زائران اربعین از بندر خرمشهر به بصره جمعه شروع می‌شود
زمان و مکان مسابقه سوپرجام 1403 مشخص شد
همدلی مردم انگلیس با فلسطینیان افزایش یافت
اعدام 2 عضو گروه منافقین در تهران +تصاویر
روبیو: ترامپ پلیس جهان است!
احتمال ادامه تعطیلی چهارشنبه‌ها تا پایان تابستان
تجربه تعامل ایران و تروئیکای اروپا در پرونده هسته‌ای
استفاده از موبایل برای نمایندگان در صحن مجلس ممنوع شد
مسئله آب در ایران و گسست قدرت
مجلس با دوفوریت لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع در فضای مجازی موافقت کرد
ماکرون: فلسطین باید اسرائیل را به رسمیت بشناسد!
موج محکومیت علمای اهل سنت در پی حادثه تروریستی دیروز زاهدان
پایان بازی دوستانه منچستریونایتد 2 - وستهم 1 + خلاصه بازی
ایران‌نما | معرفی جاذبه‌های گردشگری شهرهای ایران(58) «برزُک»
روایت پزشکیان از حمله اسرائیل به شورای عالی امنیت ملی +فیلم
ولایتی: دشمنان با طرح دالان زنگه‌زور در پی تهدید تمامیت ارضی هستند
اینترنت و تماس ارزان اربعینی فقط با ثبت‌نام در سماح!
نوراینفو | سالروز عملیات افتخارآفرین مرصاد
پرداخت مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی از فردا آغاز می‌شود +جدول زمان واریز برای دهک‌ها
وزیر علوم: مدت دوره‌ی کارشناسی سه ساله می‌شود
رئیس مجلس: تروریسم در زاهدان انتقام دشمن از مقاومت مردم ایران بود
X
آگهی تبلیغاتی