×
اجتماعی
شناسه خبر : 213385
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/11/30 ساعت 22:39
عیدی این گروه از مستمری بگیران تامین اجتماعی واریز می‌شود

عیدی این گروه از مستمری بگیران تامین اجتماعی واریز می‌شود

قادرمرزی گفت: صندوق در راستای اجرای وظایف و تکالیف خود، مبلغ حدود 312 میلیارد تومان را به عنوان عیدی نقدی به حساب 209,636 نفر از مستمری‌بگیران و 34 نفر از دانش‌آموزان حادثه‌دیده آتش‌سوزی درودزن و شین‌آباد واریزکرد.

نورنیوز-گروه اجتماعی: قادرمرزی گفت: صندوق در راستای اجرای وظایف و تکالیف خود، مبلغ حدود ۳۱۲ میلیارد تومان را به عنوان عیدی نقدی به حساب ۲۰۹,۶۳۶ نفر از مستمری‌بگیران و ۳۴ نفر از دانش‌آموزان حادثه‌دیده آتش‌سوزی درودزن و شین‌آباد واریزکرد. 

به گزارش خبر فوری، وی افزود: مستمری‌بگیران صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان شامل بازمانگان، از کار افتادگان کلی، افراد بازنشسته پیش از موعد و بازنشستگان سالمند هستند. در کنار این پرداخت‌ها، صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر اقدام به پرداخت عیدی به مبلغ ۵۱۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال به ۳۴ نفر از دانش‌آموزان حادثه‌دیده آتش‌سوزی اخیر در روستاهای درودزن و شین‌آباد نیز کرد.

به گفته معاون بیمه‌ای تامین اجتماعی، عیدی کارگران بازنشسته هفته آینده پرداخت می‌شود.

گفتنی است طبق مصوبه دولت مبلغ عیدی بازنشستگان تامین اجتماعی ۳ میلیون تومان خواهد بود و با احتساب عیدی عائله‌مندی و فرزندان، عیدی بازنشستگانی که صاحب همسر (۸۶۰هزار تومان) و یک فرزند (۳۶۰هزار تومان) هستند، مبلغ ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان است و به ازای هر فرزند بیشتر، مبلغ ۳۶۰ هزار تومان به عیدی این افراد اضافه می‌شود.

 در روزهای پیش رو حقوق بهمن‌ماه و عیدی پایان سال بازنشستگان کشوری به طور همزمان واریز خواهد شد.

 در حالی که واریز حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی بر اساس حروف الفبا از ۲۱ بهمن آغاز شده، فیش حقوقی بازنشستگان کشوری هنوز بارگذاری نشده است.

بازنشستگان کشوری هر ماه معمولاً حقوق خود را در ۲روز پایانی ماه دریافت می‌کنند و بر اساس رویه ماه‌های قبل انتظار می‌رود که ۲۷ بهمن فیش حقوقی بازنشستگان کشوری بارگذاری و حقوق بهمن‌ماه آنها در 29 یا ۳۰ بهمن واریز شود.

همچنین حقوق بازنشستگان نیروهای مسلح نیز به احتمال فراوان به مانند ماه‌های گذشته در روز ۳۰بهمن واریز خواهد شد.

روز گذشته اعلام شد که عیدی پایان سال بازنشستگان بانک تجارت واریز شده است اما سایر بازنشستگان هنوز عیدی خود را دریافت نکرده‌اند.

سال گذشته عیدی بازنشستگان کشوری همزمان با حقوق بهمن‌ماه آنها واریز شد و پیش‌بینی می‌شود که در سال جاری نیز همین رویه تکرار شود.

عیدی بازنشستگان تامین اجتماعی نیز در سال‌های اخیر معمولاً پس از پایان واریز حقوقی تمامی بازنشستگان پرداخت می‌شود که در صورت تکرار رویه سال‌های قبل، بازنشستگان تامین اجتماعی برای دریافت عیدی خود باید تا هفته نخست اسفندماه منتظر بمانند.

مطابق مصوبه هیات دولت، مبلغ عیدی بازنشستگان تأمین اجتماعی ۳ میلیون تومان خواهد بود که این رقم با احتساب عائله‌مندی برای بازنشستگانی که صاحب همسر هستند، ۸۶۰ هزار تومان افزایش می‌یابد و به ازای هر فرزند، ۳۶۰ هزار تومان به عیدی این افراد اضافه می‌شود.

بنابراین عیدی بازنشستگانی که صاحب همسر و یک فرزند هستند، مبلغ ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان است و به ازای هر فرزند بیشتر، مبلغ ۳۶۰ هزار تومان به عیدی آن افراد اضافه می‌شود.

عیدی بازنشستگان دارای همسر و ۲ فرزند مبلغ ۴ میلیون و ۶۶۰ هزار تومان، عیدی بازنشستگان دارای همسر و ۳ فرزند مبلغ ۴ میلیون و ۹۲۰ هزار تومان و عیدی بازنشستگان دارای همسر و ۴ فرزند مبلغ ۵ میلیون و ۲۸۰ هزار تومان خواهد بود.

محمدی اظهار کرد: مبلغ عیدی بازنشستگان تأمین اجتماعی ۳ میلیون تومان خواهد بود.

 معاون بیمه‌ای سازمان تامین اجتماعی گفت: اگر منابع مورد نیاز تأمین شود، عیدی بازنشستگان تأمین اجتماعی پرداخت خواهد شد. 

 محمد محمدی در خصوص انتشار اخبار غیررسمی و گمانه‌زنی‌ها درباره زمان پرداخت عیدی بازنشستگان گفت: در صورت تأمین اعتبار مورد نیاز، پرداخت عیدی حدود ۴ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر بازنشسته تأمین اجتماعی، امکان‌پذیر خواهد بود و زمان دقیقی برای پرداخت این مبلغ مشخص نشده است. 

معاون بیمه‌ای سازمان تأمین اجتماعی اضافه کرد: مطابق مصوبه هیات دولت، مبلغ عیدی بازنشستگان تأمین اجتماعی ۳ میلیون تومان خواهد بود که این رقم با احتساب عائله‌مندی برای بازنشستگانی که صاحب همسر هستند، ۸۶۰ هزار تومان افزایش می‌یابد و به ازای هر فرزند، ۳۶۰ هزار تومان به عیدی این افراد اضافه می‌شود.

عیدی پایان سال بازنشستگان بانک تجارت همراه با یک شگفتانه واریز شد.

اولین گروه از بازنشستگان عیدی پایان سال خود را دریافت کردند. امشب ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ همزمان با شب نیمه شعبان، مبلغ ۳ میلیون تومان به اضافه ۸۴۰ هزار تومان بابت عائله‌مندی و هر فرزند ۳۶۰ هزارتومان بابت عیدی پایان سال به حساب حقوقی بازنشستگان بانک تجارت واریز شد.

همچنین بازنشستگان بانک تجارت مبلغ دو میلیون و پانصد هزار تومان نیز بابت نیمه شعبان عیدی دریافت کردند.

بنابراین مبلغ عیدی پایان سال و نیمه شعبان برخی از بازنشستگان به بیش از ۷ میلیون تومان رسیده است.

زمان واریز عیدی سایر بازنشستگان هنوز مشخص نشده است اما انتظار می‌رود عیدی بازنشستگان کشوری همراه با واریز حقوق بهمن‌ماه آنان در ۲ روز پایانی بهمن واریز شود.

عیدی بازنشستگان تامین اجتماعی نیز احتمالاً در هفته نخست اسفندماه واریز خواهد شد.


نظرات

آخرین اخبار
ادامه حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/حمله به خرمشهر/شهادت 5نفر در میانه
واکنش شکیب شجره و الهام پاوه‌نژاد به حملات اخیر امریکا و اسرائیل
حیات سیاسی نتانیاهو به خون‌های جنگ علیه ایران گره خورده است
توصیه فرمانده نیروی زمینی ارتش به خانواده نظامیان آمریکایی
سفر زمینی به عراق برقرار است
قالیباف خطاب به فعالان بازارهای جهانی: فریب نخورید
نورویدئو| فرجام خطرناک امنیت فروشی آمریکا در خلیج فارس
خسارت جنگ به 115 هزار واحد غیرنظامی/ بیشترین تخریب در تهران
آمریکا به دلیل محاسبه غلط و تحریک اسرائیل وارد جنگ شد
هیچ اختلافی در داخل وجود ندارد
تعطیلی 4 بوستان تهران در روز طبیعت
ظریف: ترامپ به زودی می‌رود اما ایران همیشه می‌ماند
نامه نرگس آبیار به اعضای آکادمی اسکار: «سکوت خود را بشکنید»
ایران مصوبه اعدام اسرای فلسطینی را محکوم کرد
آخرین‌ وضعیت ترافیکی و جوی محورهای مواصلاتی کشور
صدور کیفرخواست برای 4 متهم پرونده موسسه قرض الحسنه روستای زرندین در نکا
لغو امتحانات هماهنگ کشوری متوسطه اول/آغاز امتحانات از 9 خرداد
دستور نتانیاهو به ارتش برای تخریب منازل در جنوب لبنان
تایلند ادعا کرد با ایران برای عبور نفتکش‌ از هرمز به توافق رسیده
هیچ‌کس نمی‌داند چه در سر ترامپ می‌گذرد
آمریکا مذاکره را به تهدید نظامی گرینلند ترجیح داد
محدود کردن عرضه سوخت در جایگاه‌های اندونزی
بدرقه اهالی پایتخت با شهیدان تنگسیری و اسحاقی+ فیلم
کاهش بیش از 7 میلیون بشکه تولید روزانه نفت اوپک
آماده‌باش شهرداری تهران برای بازسازی مناطق آسیب‌دیده
پیام وزارت امور خارجه به مناسبت 12 فروردین
حملات پهپادی ارتش به محل استقرار هواپیماهای آواکس و سوخت رسان و پایگاه‌های آمریکا
واردات گاز طبیعی مایع کشورهای آسیایی از خلیج فارس به کمترین میزان در 6 سال گذشته رسید
انهدام پهپاد دشمن توسط سامانه پدافندی غرب کشور
عضو مستعفی دولت آمریکا: اول باید اسرائیل را مهار کنیم
واکنش سینا حجازی نسبت به شهادت دانش‌آموزان میناب
اخراج کارگران از شرکت‌های انگلیس به دلیل گرانی انرژی
پیام سخنگوی وزارت امور خارجه به مناسبت 12 فروردین
اجرای موج 89 عملیات وعده صادق 4/ شلیک بیش از 100 موشک سنگین و پهپاد تهاجمی و 200 راکت
الگوی انسجام ملی در بیانات رهبر شهید (ره)
بارش باران، گاهی رگبار و رعد و برق با احتمال تگرگ در شمال تهران
سفرهای زمینی عتبات در جریان است
روسیه: جای تعجب نیست که ایران می خواهد از ان‌پی‌تی خارج شود
پاسخ رهبر معظم انقلاب به پیام تسلیت و بیعت دبیرکل حزب الله لبنان
خسارت 200 میلیارد دلاری جنگ ایران به کشورهای عربی خلیج فارس
قیمت بنزین و گازوئیل در امارات 30 تا 70 درصد افزایش یافت
محکومیت سفارت روسیه در حملات نزدیک کلیسای ارتدکس در تهران
سپاه: ملت ایران با رأی قاطع خود به جمهوری اسلامی، مسیر عزت، استقلال و پیشرفت را برگزید
حافظیه همچنان پرمخاطب‌ترین مقصد گردشگری در یازدهمین روز نوروز
خلیج فارس و سواحل استان بوشهر تا پایان هفته مواج است
استامر بار دیگر تاکید کرد: جنگ در خاورمیانه جنگ ما نیست
حنظله اطلاعات ایران‌وایر را منتشر کرد
طرح اعطای تسهیلات 20 میلیون تومانی به بازنشستگان+ جزئیات
سری جدید «شام ایرانی» منتشر شد
پیام استاندار تهران به مناسبت 12 فروردین