×
اقتصادی
شناسه خبر : 213265
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/11/30 ساعت 10:53
موافق افزایش نرخ بلیت پرواز نیستم

موافق افزایش نرخ بلیت پرواز نیستم

مدیرعامل هما با بیان اینکه افزایش نرخ بلیت برای نوروز نداریم، گفت: افزایش نرخ سوخت هواپیما بر قیمت بلیت ها تاثیری ندارد.

نورنیوز-گروه اقتصادی: مدیرعامل هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (هما) گفت: نرخ بلیت پروازهای هما برای ایام نوروز افزایش نخواهد یافت و ثابت می ماند.

 حسین خانلری روز سه شنبه در نشست خبری افزود: موافق افزایش نرخ بلیت پرواز نیستم و این موضوع را به طور رسمی به سازمان هواپیمایی کشوری اعلام کردیم.
وی بیان داشت: ۳۵ درصد افزایش پروازهای هما در ایام نوروز پیش‌بینی شده است.
خانلری ادامه داد: از حدود ۲۲ اسفندماه تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ با افزایش ناوگان و انجام تعمیرات برای سرخط آوردن هواپیماها، به تقاضاها در این زمینه پاسخ خواهیم داد.

مدیرعامل ایران ایر در خصوص افزایش نرخ سوخت هواپیما در سال آینده اظهار داشت: معتقدیم این موضوع روی قیمت بلیت تاثیر چندانی نخواهد گذاشت.
وی در خصوص برنامه‌های سال آینده هواپیمای جمهوری اسلامی ایران بیان داشت: برای سال آینده به دنبال افزایش تعداد صندلی‌های پرواز هستیم. هرچند تحریم‌ها به خصوص بر پروازهای اروپایی ما تاثیرگذار شده و از ۱۴ اکتبر پروازها قطع شده است اما برنامه ما افزایش فرکانس‌های پروازی به کشورهای حاشیه خلیج فارس، کشورهای cis و برقراری پرواز به کشورهای آسیای دور، آسیای میانه و همچنین کشورهایی است که ویزا از آنها برداشته شده است.

۱۳ اردیبهشت نخستین پرواز حج عمره

مدیرعامل هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران در خصوص پروازهای حج تمتع افزود: طبق قاعده سال‌های گذشته، نیمی از ظرفیت پروازی برای انتقال زائران به سرزمین وحی توسط ایران ایر انجام می‌شود و ۱۳ اردیبهشت ماه نخستین پرواز انجام خواهد شد.
وی گفت: مطابق برنامه‌ریزی انجام شده در مدت ۲۸ روز پروازهای رفت و ۲۶ روز پروازهای برگشت از ۲۱ مرکز استان و شهرهایی که سازمان حج و زیارت به ما اعلام کرده انجام خواهد شد.

مدیرعامل هما یادآور شد: روزانه دو پرواز حج عمره توسط ایران ایر انجام می‌شود.

آخرین وضعیت پروازها به لبنان

کاپیتان خانلری همچنین در خصوص پروازها به لبنان و برقراری یا عدم برقراری آنها اظهار داشت: در این زمینه هواپیما گذاشته‌ایم و برنامه پروازی داریم و امیدواریم پرواز انجام شود، طرف لبنانی پروازها را قطع کرده است و چنانچه کنسلی پرواز داشته باشیم از طرف هواپیمایی جمهوری اسلامی یا فرودگاه به مسافران اطلاع رسانی خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: از طریق وزارت امور خارجه به جد پیگیر این موضوع هستیم و امیدواریم به زودی شاهد بازگشایی پروازها باشیم.

مدیرعامل هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران خاطرنشان کرد: هما ۱۷ فروند هواپیمای فعال برای انجام پروازهای داخلی و خارجی دارد و با انجام تعمیرات هواپیمای زمین گیر به دنبال سرخط آوردن آنها است، هرچند تحریم‌های آمریکا تأمین قطعات برای هواپیماها را دشوار کرده است.
وی همچنین با اشاره به هواپیماهای ATR افزود: پس از برجام ۱۳ فروند هواپیمای ATR خریداری شده بود که سررسید تعویض قطعات آنها سه سال گذشته بوده است که عمده قطعات مربوط به لندینگ و موتور است.
خانلری ادامه داد: به دنبال تعمیر این هواپیماها هستیم تا مجدد به خطوط پروازی بازگردند.
وی بیان داشت: بودجه خوبی در این زمینه از سوی وزارت راه و شهرسازی به هما تخصیص یافته و امیدواریم با تعمیر آنها طی ۶ ماهه ابتدایی سال آینده به چرخه پروازی بازگردند.

 


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
اسنپ‌چت به موتور جست‌وجوی هوش مصنوعی مجهز می‌شود
آیا ورزشکاران جوان باید کراتین مصرف کنند؟
کاهش اعتیاد به گوشی با قاب فولادی
مکرون «بدترین» رئیس‌جمهور فرانسه در 60 سال اخیر
گوترش: جهان در جلوگیری از گرمایش زمین شکست خورده است
رسانه‌های اسرائیلی: حملات به لبنان با هماهنگی آمریکا انجام می‌شود
ویتکاف موسسه صلح نوبل را به تقلب علیه ترامپ متهم کرد!
پهپاد، فرودگاه سوئد را تعطیل کرد
اقدام خصمانه وزارت خزانه داری آمریکا علیه افراد مرتبط با حزب‌الله
هشدار اتحادیه اروپا درباره رقابت‌ تسلیحاتی جدید میان روسیه و آمریکا
عون: حملات امروز اسرائیل، یک جنایت کامل است
هکرهای ایرانی به ایمیل جان بولتون دست یافته‌اند
مذاکرات استانبول متوقف شد
اعلام لیست نامزدهای بهترین بازیکن سال/نبود دو بازیکن مطرح در لیست فیفا
کاهش 140 میلیارد مترمکعبی بارش‌های کشور
هشدار مصر نسبت به اعزام نیروی بین‌المللی برای خلع سلاح حماس
نگرانی ناتو از «همکاری بی‌سابقه» ایران و روسیه
استاندار تهران: حریم پایتخت خط قرمز دولت است
اکسیوس: قزاقستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد
خداحافظی «عموری» از فوتبال
ویتکاف مدعی پیوستن کشوری دیگر به توافق سازش با اسرائیل شد
مرزبانان پاکستان و افغانستان به روی هم آتش گشودند
تظاهرات بزرگ ضد ترامپ در واشنگتن دی سی
پیروزی والیبال زیر 16 سال دختران آسیا مقابل استرالیا
مسئول لبنانی: حملات دشمن ما را نمی‌ترساند
پزشکیان: افتخار من به نسل جوانی است که آینده را خواهد ساخت
گزارش تصویری | درون گنجینه فرعون مصر
کاهش 10 درصدی پروازهای آمریکا به دلیل تعطیلی دولت
پیروزی تیم ملی والیبال ایران مقابل قطر
تعویض رایگان قطعه معیوب 3 خودرو از سوی ایران خودرو
نجات 8 نفر از جمله یک کودک دو ساله در آتش‌سوزی یک ساختمان اداری
عناوین سلطنتی شاهزاده انگلیسی رسماً لغو شد
خرسندی ترامپ از بازنشستگی پلوسی
رئیس‌جمهور: اختلافات و دعواهای جناحی را کنار بگذاریم
رونالدو: جنون قهرمانی در جام‌جهانی ندارم
نماینده حزب‌الله: رژیم صهیونیستی تعهدی به توقف عملیات‌های خصمانه ندارد
واکنش قالیباف به انتخاب شهردار نیویورک
راه‌های جایگزین برای تردد در روز جمعه در اطراف میدان انقلاب
پول زائرانی که زمینی از عربستان بازگشتند، پس داده شد
ترکیه اس-400 را رها نمی‌کند و بر سر اف-16 چانه می‌زند
وزیر اقتصاد: گمرکات به بخش خصوصی واگذار می شود
جدول لیگ برتر ایران در پایان دیدارهای امروز
موافقت «نیروهای پشتیبانی سریع» با آتش بس در سودان
سینمای ایران در جاده موفقیت اوراسیا
قیمت‌ ارز ترجیحی تغییری نکرده است
گونه جدید کرونا با «گلودرد تیغی» در حال گسترش است+فیلم
حماس: اقدام بن‌گویر در النقب، تجلی آشکار تروریسم سازمان‌یافته است
پزشکیان: تفرقه در امت اسلام، خواست صهیونیسم جهانی است
زهران ممدانی تیم انتقال قدرت کاملاً زنانه خود را معرفی کرد
آبفا: ذخیره سدهای تهران به 5 درصد رسید
X
آگهی تبلیغاتی