×
فرهنگی
شناسه خبر : 213261
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/11/30 ساعت 10:43
صالحی‌‌امیری: به دنبال احیای گردشگری با ملت‌های حوزه نوروز هستیم

صالحی‌‌امیری: به دنبال احیای گردشگری با ملت‌های حوزه نوروز هستیم

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: در هجدهمین نمایشگاه بین المللی گردشگری و صنایع وابسته تهران که هفته گذشته در نمایشگاه بین المللی برگزار شد، تفاهمنامه ارتقای گردشگری از هشت هزار و 600 نفر به 100 هزار نفر را با تاجیک‌ها امضا کردیم که این تفاهمنامه را با حضور رئیس جمهور تاجیکستان در شهر دوشنبه هم امضا کرده بودیم.

نورنیوز-گروه فرهنگی: وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: هدف‌گذاری اصلی ما برای گردشگری نوروز ۱۳ کشور از جمله حوزه آسیای میانه و قفقاز، از ترکیه تا پاکستان، تاجیکستان، ازبکستان و همه کشورهای منطقه را شامل می‌شود.

سید رضا صالحی امیری  اظهار داشت: ما به دنبال احیای گردشگری، تبادل گردشگر و توسعه روابط ملت ایران و ملت‌های حوزه نوروز هستیم. بنده برای تقویت روابط به تاجیکستان، آذربایجان، گرجستان و ارمنستان سفر کردم.

وی افزود: وقتی از گردشگری صحبت می‌کنیم جغرافیای خاصی را در نظر نمی گیریم ما از ۲۹ نوع گردشگری رایج در دنیا از همه ظرفیت های جهانی گردشگری مانند گردشگری تاریخی و میراثی، گردشگری علمی به دلیل داشتن بیش از یک میلیون اثر، گردشگری میراث، گردشگری علمی به دلیل داشتن دانش، دانشگاه‌ها، حوزه‌ها و ظرفیت‌های علمی و نخبگان که در ایران بسیار است، گردشگری کشاورزی نظیر باغات، گل و گیاه که بسیار جذاب و زیباست، گردشگری دریامحور از چابهار تا خرمشهر و آبادان و سواحل از آشوراده تا انزلی، گردشگری جذاب کویرنوردی از مرنجاب تا دیگر کویرهای ایران، گردشگری خوراک و گردشگری روستایی با سه هزار و ۵۰۰ بومگردی برخوردار هستیم و با برگزاری هجدهمین نمایشگاه بین المللی گردشگری و صنایع واسبته به دنبال معرفی و به تصویر کشیدن جاذبه های گردشگری به ایرانیان و جهانیان بودیم.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ادامه داد: در هجدهمین نمایشگاه بین المللی گردشگری و صنایع وابسته تهران که هفته گذشته در نمایشگاه بین المللی برگزار شد، تفاهمنامه ارتقای گردشگری از هشت هزار و ۶۰۰ نفر به ۱۰۰ هزار نفر را با تاجیک‌ها امضا کردیم که این تفاهمنامه را با حضور رئیس جمهور تاجیکستان در شهر دوشنبه هم امضا کرده بودیم.

وی ادامه داد: شرایط ما در حال تغییر است و گردشگری هیچ ارتباطی با بحث تحریم‌ها و فشارها ندارد اما با یک واقعیت تحت عنوان تصویر ناصحیح و ناصوابی که غربی ها راجع به ایران ایجاد کرده اند، مواجهیم که تصویر دروغی است اگر مردم دنیا به ایران سفر کنند و با جذابیت‌ها و ظرفیت‌های آن مواجه شوند تبلیغات دروغین که شکل گرفته خنثی می شود.

صالحی امیری در پاسخ به این پرسش که چه اقداماتی برای خنثی کردن تبلیغات ایران هراسی در نظر گرفته شده است، توضیح داد: برای این کار چند برنامه را به صورت جدی در سطح دستگاهی و ملی تعریف کردیم، یکی از این برنامه ها معرفی جذابیت‌های ایران به جهانیان است، خنثی کردن تبلغات دروغین ایران هراسی نیازمند تبلیغات، سرمایه گذاری، تولید محتوا و پیدا کردن کانون‌هایی است که بتوانیم محتواها را نشر دهیم. در حال مذاکره با گروه‌های مختلف برای تولید محتواهای چند زبانه هستیم و برای انتشار آنها از گروه های مرجع و کسانی که مخاطب زیادی دارند بخصوص از سلبریتی ها استفاده می کنیم.

وی اضافه کرد: همچنین به دنبال انتشار محتواهای جذاب در ایرلاین ها و شرکت های هواپیمایی کشورهای منطقه و خبرگزاری‌های بزرگ جهان هستیم. اقدام بعدی برگزاری رویدادها در داخل و خارج است، اخیراً همکاران من در رویداد گردشگری اسپانیا (نمایشگاه گردشگری اسپانیا (فیتور) ۲۰۲۵) شرکت کردند و در اسفند هم به نمایشگاه برلین می روند. ما هجدهمین نمایشگاه گردشگری را با حضور کشورهای مختلف بزرگ برگزار کردیم تا تصویر ایران واقعی را در مقابل تصویر دروغین نشان دهیم. ایران‌هراسی یک پروژه است که در یک مدت طولانی شکل گرفته ما هم یک روزه نمی‌توانیم، بگوییم آن را خنثی می‌کنیم و به یک فرایند نیاز داریم.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
خطر آلودگی پلاستیکی برای قلب و عروق
انقلابی جدید در درمان پیرچشمی
جمع‌آوری 115 هزار خودروی چینی از بازار
درخواست 20 کشور اروپایی برای استرداد مهاجران غیرقانونی افغان
مرشایمر: تاماهاوک چاره مشکلات اوکراین نیست
اعتراضات در وین علیه جنگ اوکراین
مخالفت قطر با اقدامات رژیم صهیونیستی در غزه، قدس و جولان اشغالی
افت شدید ورودی آب به سدها
183 هزار میلیارد تومان خسارت خاموشی در سال گذشته
وزیر کشور: خسارت خودروهای آسیب‌دیده در جنگ 12 روزه پرداخت می‌شود
مخالفت دولت لبنان با خواسته کاخ‌سفید درباره آینده حزب الله
مدودف: زلنسکی تحت هیچ شرایطی پیروز نخواهد شد
هشدار حزب‌الله: هر گونه کانال مذاکراتی با رژیم صهیونیستی مسدود خواهد شد!
وزیر آموزش و پرورش نیز به پویش «بساز مدرسه» پیوست
نامه به سران قوا‌؛ 95 میلیارد دلار ارز صادراتی بازنگشته است
احتمال سقوط قیمت نفت به 55 دلار
عکس های منتخب ایران، شنبه 26 مهر 1404
هاشمیان: نتیجه دیدار با خیبر عادلانه نبود
نتانیاهو با بازگشایی گذرگاه رفح مخالفت کرد
درویش استعفا کرد
احتمال دیدار ترامپ با رئیس کره شمالی قوت گرفت
ایران اقدام رژیم صهیونیستی در نقض آتش‌بس در غزه و کشتار زنان و کودکان را محکوم کرد
​​​​​​​نامه روسیه، ایران و چین درباره خاتمه قطعنامه 2231 به سازمان ملل
هاشمیان در آستانه برکناری !
هوای ناسالم تهران در روزهای آینده
پیام غریب آبادی درمورد دیپلماسی ایران و همگرایی کشورهای مستقل در دفاع از حاکمیت قانون
اعتراض به ترامپ هم‌زمان با هجدهمین روز از تعطیلی دولت
معاون رئیس‌جمهور: تعطیلی پنجشنبه‌ها فعلاً ممکن نیست
جدول لیگ برتر در هفته هفتم پس از بازی پرسپولیس
پایان 10 سالگی برجام در آینه رسانه‌های اروپا
اوربان: دیدار پوتین-ترامپ، شانس توافق درباره اوکراین را افزایش می‌دهد
آغاز بازگشایی گذرگاه رفح از دوشنبه
پزشکیان: در کنار رسیدگی به تخلفات افراد، اجازه ندهیم حقوق او تضییع شود
2-0 | سیتی بدون رودری هم درخشان است
بزرگداشت استاد محمود فرشچیان در وین؛ شاعر رنگ و عشق در خاطره‌ها ماندگار خواهد ماند
رایزنی تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی، گروسی و ویتکاف
خیبر (2)- پرسپولیس (1) | پرسپولیس در دقیقه 97 تسلیم خیبر شد + خلاصه بازی
1-0 | پیکان هم در برابر آلومینیوم شکست خورد+ خلاصه بازی
کشته و زخمی شدن 210 تن در حملات پاکستان به اسپین‌بولدک افغانستان
واگذاری سایپا رسما کلید خورد
47 بار نقض آتش بس در غزه از سوی رژیم صهیونیستی
عارف: المپیک 2028 فرصت حیثیتی برای کشورمان است
چرا برای پرونده نیشکر هفت‌تپه کیفرخواست جدید صادر شده است؟
برقراری پرواز رشت- آستراخان از فردا
پیروزی پرگل تیم فوتبال نوجوانان مقابل قرقیزستان در بیشکک
زلزله‌ای به بزرگی 6.2 ریشتر جنوب فیلیپین را لرزاند
حمله پهپادی رژیم اسرائیل به جنوب لبنان
مطالبات گندمکاران تسویه شد
واکنش حماس به تشدید حملات صهیونیست ها به کرانه باختری
اخراج ژنرال ارشد چین و 8 مقام نظامی دیگر به‌اتهام فساد
X
آگهی تبلیغاتی