×
بین الملل
شناسه خبر : 213243
تاریخ انتشار :

حسن هانی‌زاده*

وحشت صهیونیست‌ها از پیکر شهید نصرا...

مراسم تشییع پیکرهای این دو شهید والا مقام قرار است به‌صورتی رسمی در 5 اسفندماه در بیروت با حضور شخصیت‌های رسمی و مردمی برگزار شود. از این رو رژیم صهیونیستی تاکنون بارها توافقنامه‌های آتش‌بس با لبنان و غزه را نقض کرده تا از حضور شخصیت‌های جهانی برای شرکت در این مراسم جلوگیری کند.

نورنیوز-گروه بین الملل: ترور دردناک شهید سیدحسن نصرا...، دبیرکل سابق حزب‌ا... لبنان در 6 مهرماه سال جاری اگرچه یک حادثه دردناکی برای محور مقاومت و جهان اسلام تلقی می‌شود اما مقاومت اسلامی تحت تاثیر این حادثه دردناک قرار نگرفت.

تلقی رژیم صهیونیستی این است که با ترور رهبران جنبش‌های مبارز منطقه‌ای از جمله حزب‌ا... لبنان، حماس فلسطین و انصار‌ا... یمن، مقاومت برای همیشه به پایان خواهد رسید. اما شاکله جنبش‌های مبارز منطقه‌ای به‌گونه‌ای است که حذف فیزیکی رهبران سیاسی و میدانی در کاهش توان مبارزاتی محور مقاومت تاثیر چندانی نخواهد داشت.

 با گذشت نزدیک به 5 ماه از شهادت دردناک سیدحسن نصرا...، دبیرکل سابق حزب‌ا... اکنون تشییع جنازه این شهید والا مقام به کابوسی برای آمریکا و رژیم صهیونیستی تبدیل شده. کمیته برگزاری مراسم تشییع جنازه شهید سیدحسن نصرا... و سیدهاشم صفی‌الدین، دبیران کل سابق حزب‌ا... لبنان به‌رغم تهدیدات مکرر رژیم صهیونیستی برگزاری هرچه با شکوه‌تر این مراسم برآمده.

برایند گزارش‌ها نشان می‌دهد که تا کنون بیش از 5 میلیون نفر برای شرکت در مراسم تشییع پیکر شهید سیدحسن نصرا... و سیدهاشم صفی‌الدین اعلام آمادگی کرده‌اند.

 مراسم تشییع پیکرهای این دو شهید والا مقام قرار است به‌صورتی رسمی در 5 اسفندماه در بیروت با حضور شخصیت‌های رسمی و مردمی برگزار شود. از این رو رژیم صهیونیستی تاکنون بارها توافقنامه‌های آتش‌بس با لبنان و غزه را نقض کرده تا از حضور شخصیت‌های جهانی برای شرکت در این مراسم جلوگیری کند.

اتفاقات اخیر فرودگاه بین‌المللی بیروت و منع فرود هواپیماهای مسافربری ایرانی در این فرودگاه در چارچوب تلاش‌های رژیم صهیونیستی و آمریکا برای جلوگیری از تشییع باشکوه پیکرهای این دو شهید قابل تعریف است.

 از یکسو آمریکا به دولت لبنان برای منع فرود هواپیماهای مسافربری ایرانی در فرودگاه بین‌المللی رفیق‌حریری بیروت فشار وارد آورد و از سوی دیگر رژیم صهیونیستی تهدید کرده که متعرض هواپیماهای ایرانی برای ورود به آسمان لبنان خواهد شد.

این تهدیدات با واکنش مردم لبنان مواجه شد و طی روزهای اخیر جوانان انقلابی لبنان جاده بیروت به فرودگاه بین‌المللی رفیق‌حریری را بستند. تظاهرات مسالمت آمیز مردم لبنان علیه تصمیم دولت نواف سلام نخست وزیر لبنان برای بستن فرودگاه بیروت بر روی پروازهای ایرانی به درگیری میان مردم و نیروهای امنیتی منجر شد.

 گزارش‌ها نشان می‌دهد عوامل داخلی و جریان‌های ضد مقاومت اسلامی با پشتیبانی آمریکا، رژیم صهیونیستی و برخی رژیم‌های مرتجع عربی درصدد بحران سازی در لبنان برآمده تا مانع برگزاری مراسم تشییع پیکرهای شهدای حزب‌ا... بشوند.

 با این حال کمیته برگزاری مراسم تشییع پیکرهای دو شهید حزب‌ا... همچنان به دور از جریان سازی‌های داخلی و خارجی در حال برنامه‌ریزی برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر این مراسم تاریخی است.

ناظران سیاسی اعتقاد دارند اگر اتفاق غیرمنتظره‌ای در لبنان و منطقه رخ ندهد، برگزاری مراسم تشییع پیکرهای شهید نصرا... و شهید صفی الدین به بزرگ‌ترین تجمع بشری در طول تاریخ لبنان تبدیل خواهد شد.

 از این رو این حضور گسترده مردمی در این مراسم به مفهوم مشروعیت بخشی به محور مقاومت و به‌طور خاص حزب‌ا... در سطح لبنان، منطقه و جهان خواهد بود.

به همین دلیل آمریکا و رژیم صهیونیستی با توجه به وحشت بالایی که از مشروعیت محور مقاومت دارند عوامل داخلی خود در لبنان را به کارشکنی در مسیر برگزاری این مراسم تشویق می‌کنند.

* تحلیلگر مسائل بین‌الملل


آرمان ملی
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
گاردین: ترامپ حتی ریاست‌جمهوری را معامله می‌بیند!
رضا غندی پور رسما به شباب الاهلی امارات ملحق شد
توافق بزرگ ایران و چین برای برقی‌سازی 1000 کیلومتر ریل
وزیر خارجه آمریکا: «ویتکاف» برای مذاکرات آتش‌بس در غزه تلاش می‌کند!
دیپلمات فرانسه به وزارت خارجه صهیونیست‌ها احضار شد
بقائی: ایران تحت فشار از حقوق هسته‌ای خود نخواهد گذشت
ترامپ: ایران حق غنی‌سازی اورانیوم ندارد
وزیر نفت: امکان قاطی شدن آب و بنزین در جایگاه‌ها وجود ندارد
سخنگوی دولت: تعطیلی یک‌هفته‌ای تابستانه در دست بررسی است
پیاتزا 25 والیبالیست را به اردوی تیم ملی دعوت کرد
انتقاد بازیگر «بازی تاج‌وتخت» از سکوت هالیوود در برابر کشتار در غزه
167 کیلوگرم شمش طلا در مرکز مبادله معامله شد
استاندار تهران: تعویض کاهنده‌ها با هزینه بسیار محدود در اختیار شهروندان قرار می گیرد
کمک‌های هوایی به غزه یا مهندسی گرسنگی؟
آلودگی در مرز قرمز؛ هوای تهران برای همه ناسالم شد
بقایی حمله رژیم صهیونیستی به کشتی «حنظله» را محکوم کرد
پزشکیان:اگر مسئولی اشتباهی کرد کمک کنیم آن را رفع کند و پرونده‌سازی نکنیم
وزیر جهاد کشاورزی: قیمت برنج داخلی به‌زودی متعادل می‌شود
رئیس سازمان اطلاعات سپاه: امنیت کشور در شرایط خوبی قرار دارد
فاجعه در بزرگراه پاکستان؛ واژگونی مرگبار اتوبوس در پنجاب
فداکاری در دل شب؛ ناجی‌ای که برای نجات 6 نفر جان باخت
کمبود نیروی کار ماهر؛ مهم‌ترین چالش صنعت کشور از نگاه کارفرمایان
نتانیاهو: اجازه ورود کامل کمک به غزه را نمی‌دهیم
انتقال پایتخت به سواحل جنوبی مخاطرات امنیتی ندارد
خروج ایران از NPT در واکنش به فعال‌سازی مکانیسم ماشه
برنامه کامل هفته‌های اول تا پانزدهم نیم‌فصل اول اعلام شد
خلافِ واقع!
استقلال و پرسپولیس مهرماه به ورزشگاه آزادی بازمی‌گردند
جهش فناوری در ایران؛ ساخت بازوی رباتیک فایبرکربنی برای صنعت خودرو
سودجویان در کمین‌اند؛ ارز و سیم‌کارت را فقط از مراکز مجاز تهیه کنید
رسانه ژاپنی: «زاهدی» کلید تقویت خط حمله «توکیو وردی» است
بارسلونا با پیروزی 3-1 گام نخست خود را محکم برداشت
ثبت احوال بدون مراجعه حضوری گواهی انحصار وراثت صادر می‌کند
راه اندازی مسیر دریایی خرمشهر-بصره برای زائران اربعین
دیلی تلگراف خبر داد: آتش‌بس در غزه تعارض آشکار دیدار ترامپ و استارمر
4 دلار میزان تخفیف نفتی ایران به چین
قانون‌گذاری برای سکوت یا مقابله با اخبار جعلی؟
نورویدئو | چهل روز گذشت
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات: ارتباطات پایدار از ایران تا کربلا تامین می‌شود
حمله نظامیان صهیونیست به کشتی حنظله/حنظله چیست؟/جهاد اسلامی اقدام اسرائیل را محکوم کرد
محور هراز سه شب متوالی بسته می‌شود
قیمت خودرو امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از وعده پایان جنگ ها تا بمب‌های رادارگریز؛ تناقض بزرگ سیاست ترامپ
قیمت دلار و سایر ارزها امروز یکشنبه 5 مرداد 1404
ناگفته‌های جنگ 12 روزه از زبان وزیر امور خارجه ایران
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از عفو نظام تا بازگشت به ترور؛ بهروز احسانی اسلاملو که امروز اعدام شد کیست؟
آخرین وضعیت پرونده قتل الهه حسین‌نژاد؛ بررسی اتهامات و مراحل قانونی
خشونت در فروشگاه آمریکایی؛ 11 نفر قربانی چاقوکشی شدند
«ابرقویی‌نژاد» پرسپولیسی شد
X
آگهی تبلیغاتی