×
بین الملل
شناسه خبر : 213243
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/11/30 ساعت 09:18
وحشت صهیونیست‌ها از پیکر شهید نصرا...

حسن هانی‌زاده*

وحشت صهیونیست‌ها از پیکر شهید نصرا...

مراسم تشییع پیکرهای این دو شهید والا مقام قرار است به‌صورتی رسمی در 5 اسفندماه در بیروت با حضور شخصیت‌های رسمی و مردمی برگزار شود. از این رو رژیم صهیونیستی تاکنون بارها توافقنامه‌های آتش‌بس با لبنان و غزه را نقض کرده تا از حضور شخصیت‌های جهانی برای شرکت در این مراسم جلوگیری کند.

نورنیوز-گروه بین الملل: ترور دردناک شهید سیدحسن نصرا...، دبیرکل سابق حزب‌ا... لبنان در 6 مهرماه سال جاری اگرچه یک حادثه دردناکی برای محور مقاومت و جهان اسلام تلقی می‌شود اما مقاومت اسلامی تحت تاثیر این حادثه دردناک قرار نگرفت.

تلقی رژیم صهیونیستی این است که با ترور رهبران جنبش‌های مبارز منطقه‌ای از جمله حزب‌ا... لبنان، حماس فلسطین و انصار‌ا... یمن، مقاومت برای همیشه به پایان خواهد رسید. اما شاکله جنبش‌های مبارز منطقه‌ای به‌گونه‌ای است که حذف فیزیکی رهبران سیاسی و میدانی در کاهش توان مبارزاتی محور مقاومت تاثیر چندانی نخواهد داشت.

 با گذشت نزدیک به 5 ماه از شهادت دردناک سیدحسن نصرا...، دبیرکل سابق حزب‌ا... اکنون تشییع جنازه این شهید والا مقام به کابوسی برای آمریکا و رژیم صهیونیستی تبدیل شده. کمیته برگزاری مراسم تشییع جنازه شهید سیدحسن نصرا... و سیدهاشم صفی‌الدین، دبیران کل سابق حزب‌ا... لبنان به‌رغم تهدیدات مکرر رژیم صهیونیستی برگزاری هرچه با شکوه‌تر این مراسم برآمده.

برایند گزارش‌ها نشان می‌دهد که تا کنون بیش از 5 میلیون نفر برای شرکت در مراسم تشییع پیکر شهید سیدحسن نصرا... و سیدهاشم صفی‌الدین اعلام آمادگی کرده‌اند.

 مراسم تشییع پیکرهای این دو شهید والا مقام قرار است به‌صورتی رسمی در 5 اسفندماه در بیروت با حضور شخصیت‌های رسمی و مردمی برگزار شود. از این رو رژیم صهیونیستی تاکنون بارها توافقنامه‌های آتش‌بس با لبنان و غزه را نقض کرده تا از حضور شخصیت‌های جهانی برای شرکت در این مراسم جلوگیری کند.

اتفاقات اخیر فرودگاه بین‌المللی بیروت و منع فرود هواپیماهای مسافربری ایرانی در این فرودگاه در چارچوب تلاش‌های رژیم صهیونیستی و آمریکا برای جلوگیری از تشییع باشکوه پیکرهای این دو شهید قابل تعریف است.

 از یکسو آمریکا به دولت لبنان برای منع فرود هواپیماهای مسافربری ایرانی در فرودگاه بین‌المللی رفیق‌حریری بیروت فشار وارد آورد و از سوی دیگر رژیم صهیونیستی تهدید کرده که متعرض هواپیماهای ایرانی برای ورود به آسمان لبنان خواهد شد.

این تهدیدات با واکنش مردم لبنان مواجه شد و طی روزهای اخیر جوانان انقلابی لبنان جاده بیروت به فرودگاه بین‌المللی رفیق‌حریری را بستند. تظاهرات مسالمت آمیز مردم لبنان علیه تصمیم دولت نواف سلام نخست وزیر لبنان برای بستن فرودگاه بیروت بر روی پروازهای ایرانی به درگیری میان مردم و نیروهای امنیتی منجر شد.

 گزارش‌ها نشان می‌دهد عوامل داخلی و جریان‌های ضد مقاومت اسلامی با پشتیبانی آمریکا، رژیم صهیونیستی و برخی رژیم‌های مرتجع عربی درصدد بحران سازی در لبنان برآمده تا مانع برگزاری مراسم تشییع پیکرهای شهدای حزب‌ا... بشوند.

 با این حال کمیته برگزاری مراسم تشییع پیکرهای دو شهید حزب‌ا... همچنان به دور از جریان سازی‌های داخلی و خارجی در حال برنامه‌ریزی برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر این مراسم تاریخی است.

ناظران سیاسی اعتقاد دارند اگر اتفاق غیرمنتظره‌ای در لبنان و منطقه رخ ندهد، برگزاری مراسم تشییع پیکرهای شهید نصرا... و شهید صفی الدین به بزرگ‌ترین تجمع بشری در طول تاریخ لبنان تبدیل خواهد شد.

 از این رو این حضور گسترده مردمی در این مراسم به مفهوم مشروعیت بخشی به محور مقاومت و به‌طور خاص حزب‌ا... در سطح لبنان، منطقه و جهان خواهد بود.

به همین دلیل آمریکا و رژیم صهیونیستی با توجه به وحشت بالایی که از مشروعیت محور مقاومت دارند عوامل داخلی خود در لبنان را به کارشکنی در مسیر برگزاری این مراسم تشویق می‌کنند.

* تحلیلگر مسائل بین‌الملل


آرمان ملی
نظرات

آخرین اخبار
آخرین وضعیت جاده های شمالی کشور
اعتراض مجله آتلانتیک: چرا ترامپ جهش قیمت بنزین را پیش‌بینی نکرده بود؟
ادامه حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/محدوده غرب قم دو مرتبه مورد هدف قرار گرفت
توزیع نهال رایگان در 22 بوستان پایتخت در روز طبیعت
هشدار سونامی برای چندین کشور در پی زلزله شدید دریای ملوک اندونزی
فرمانده کل ارتش: درصورت اقدام دشمن به عملیات زمینی یک نفر هم نباید جان سالم به در ببرد
آغاز پویش نهال امید در سراسر ایران
گفتگوی تلفنی عراقچی با همتای ویتنامی خود در خصوص تحولات منطقه
مهمترین چالش ترامپ؛ پایان گزینه های اقدام در برابر تهران‌
حمله حزب الله لبنان با پهپادهای انتحاری به شهرک‌های اسرائیلی
هاآرتص: ارتش اسرائیل تا آستانه فروپاشی رفته است
نحوه فعالیت بانک های کشور از 15 فروردین ماه اعلام شد
سفیر پیشین آمریکا در ناتو: نمی‌دانم چرا باید فکر کنیم که در امنیت بیشتری از گذشته هستیم
اگر تنگه هرمز تا پایان آوریل بسته بماند چه می‌شود؟
سپاه: یک فروند پهپاد هرمس 900 در آسمان شیراز منهدم شد
نجباء: هیچ مذاکره‌ای را نمی‌پذیریم؛ فقط انتقام
بقائی: ایران چرخه شرورانه جنگ، مذاکره، آتش‌بس را نمی‌پذیرد
پزشکیان چه گفت؟ ترامپ چه می گوید؟
توصیه های پلیس راهور تهران در روز طبیعت
ریزش قیمت جهانی طلا
بدون هیچ‌گونه تردیدی در مورد حقانیت موضع خود، در حال دفاع هستیم
جغرافیا چگونه به مثابه یک کارت بازی برای ایران درون جنگ عمل می‌کند؟!
پاسخ ایران در برابر تهدید احتمالی هسته ای آمریکا چیست؟
سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا: با توکل بر خداوند این جنگ تا خواری، ذلت شما ادامه دارد
چه کسی برنده واقعی شطرنج خونین امروز در غرب آسیا خواهد بود؟
زمان برگزاری مراسم وداع و تشییع شهید سپهبد سید عبدالرحیم موسوی اعلام شد
اعتراف کانال 14 اسرائیل: حملات دیشب گسترده و پردامنه بود
یک سخنرانی و واکنش‌های منفی در بازار
اردن تنها برای دو ماه ذخایر سوخت و گاز دارد
البرادعی: ترامپ ما (اعراب) را رها می‌کند؟
شکست اف-15 آمریکایی در دوئل با پهپاد ایرانی
سقوط سهام در بازارهار جهانی پس از اظهارات ترامپ
تغییر وضع تنگه هرمز بدون عادی‌سازی روابط با ایران ممکن نیست
واکنش‌ تند محافل آمریکایی به مهملات ترامپ: او یک متوهم است
بازسازی فولاد خوزستان؛ نیازمند 6 ماه تا یک سال
زلزله بزرگ 7.4 ریشتری سواحل اندونزی را لرزاند
تمرکز شهرداری تهران بر جبران عقب ماندگی‌های فضای سبز
رازگشایی از سخنان امشب ترامپ؛ اعلام صریح ناکامی
واکنش‌های منفی به سخنرانی ترامپ/ 20 دقیقه وقت با ارزش هدر رفت
واکنش منفی بازار نفت به ترامپ/قیمت نفت 4 دلار گران شد
پاسخگویی به بیش از 310 هزار تماس مردمی در تهران از ابتدای جنگ
انگلیس اشتراک‌گذاری اطلاعات با آمریکا را محدود کرد
نمایش برخط «موسی کلیم الله» در شبکه نمایش خانگی
خسارت گسترده در تل‌آویو بعد از اصابت موشک‌های ایرانی
حملات مجدد حزب‌الله به نیروهای اسرائیلی
غول پتروشیمی عربستان به دلیل کنترل تنگه هرمز تعطیل شد
آمریکا برای همیشه از خلیج فارس اخراج شد
واشنگتن آماده آتش‌بس با تهران است
مقام ایرانی به المیادین: زرادخانه ما دشمن را غافلگیر می‌کند
دبیرکل ناتو پس از تهدید ترامپ به آمریکا سفر می کند