×
سیاسی
شناسه خبر : 213231
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/11/30 ساعت 11:35
تغییر رییس کل بانک مرکزی تکذیب می‌شود/دولت از افزایش دلار دفاع نمی‌کند

سخنگوی دولت در عسلویه:

تغییر رییس کل بانک مرکزی تکذیب می‌شود/دولت از افزایش دلار دفاع نمی‌کند

مهاجرانی گفت: ان‌شاالله امنیت دانشجویان بیشتر از این تامین خواهد شد و کیوسک پلیس و ... در خیابان‌های اطراف دانشگاه بیشتر می‌شود.

نورنیوز-گروه سیاسی: سخنگوی دولت گفت: آنچه در منطقه ویژه اقتصادی پارس جنوبی ساخته شده، دستاورد مهندسان و متخصصان برجسته ایرانی و ناشی از توجه به اقتصاد مقاومتی و بها دادن به فناوری داخلی است.

 به گزارش خبرنگار اعزامی نورنیوز، نشست خبری هفتگی سخنگوی دولت جمهوری اسلامی ایران برای نخستین بار در شهری خارج از تهران، امروز سه‌شنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ در منطقه ویژه اقتصادی پارس جنوبی واقع در شهرستان عسلویه استان بوشهر برگزار شد.

فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت چهاردهم در این نشست، منطقه ویژه اقتصادی عسلویه را سراسر دستاورد زحمات متخصصان و اهالی فن ایرانی پس از انقلاب اسلامی ایران دانست و تاکید کرد: ایران سومین تولیدکننده گاز جهان است و ۷۰ درصد گاز کشور از این منطقه برداشت می‌شود.

وی افزود: گاز تولیدی در این منطقه ظرف ۲۴ ساعت به اقصی نقاط ایران اسلامی می‌رسد و زحمات تمام مدیران در منطقه عسلویه زندگی مردم ایران را گرم می‌کند و سرمای زمستان با این زحمات بر ما هموار می‌شود.

سخنگوی دولت همچنین در بخش دیگری از سخنان خود به قتل دانشجوی دانشگاه تهران اشاره کرد و افزود: امیدواریم هرگز شاهد تکرار این موضوعات برای فرزندان ایران نباشیم؛ تامین امنیت از وظایف مهم و خطیر دولت است و آغاز مطالبه‌گری وزیر علوم موضوعی است که بسیار اهمیت دارد اما بخش مهمی از کار توسط دستگاه‌های دیگر انجام می‌شود.

عذرخواهی وزیر قابل تقدیره 

مهاجرانی تاکید کرد: اقدام وزیر علوم و عذرخواهی کردن و استعفای مدیرکل خوابگاه‌های دانشگاه تهران شایسته تقدیر است.

وی به هفته اقتصاد مقاومتی اشاره کرد و گفت: آنچه در منطقه ویژه اقتصادی پارس جنوبی ساخته شده است، دستاورد متخصصان ایرانی و ناشی از توجه به اقتصاد مقاومتی و فناوری داخلی است.

سخنگوی دولت به دیدار وزیر امور و اقتصاد و دارایی به صندوق اوپک اشاره کرد و افزود: در این جلسه تأمین مالی برای پیمانکاران صادرکننده خدمات فنی و مهندسی مورد توجه قرار گرفت.

مهاجرانی درباره سند چشم انداز ایران ۱۴۰۴، اظهار کرد: این سند محورهای مختلفی اعم از اقتصادی، اجتماعی، هنری و .. دارد که قطعا در برخی شاخص‌ها به اهداف خود دست پیدا کرده‌ایم، اما در برخی دیگر از حوزه‌ها موفق نبوده‌ایم.

دولت از افزایش نرخ دلار دفاع نمی‌کند

وی با تاکید بر اینکه دولت از افزایش نرخ دلار دفاع نمی‌کند و همدرد مردم است و تلاش می‌کند که مشکلات معیشتی مردم را حل کند، افزود: در برخی حوزه‌ها مثل علم و فناوری، تولید صنعتی، علوم همگرا و هوش مصنوعی اقدامات خوبی انجام شده است و اما در حوزه‌هایی مثل عدالت اجتماعی همانطور که رهبر انقلاب نیز فرمودند، در وضعیت خوبی قرار نداریم. 

سخنگوی دولت، ایران و لبنان را دارای منافع مشترک و متقابل دانست و تاکید کرد: نمی‌پذیریم که کشوری ثالث که دلش برای هیچکدام از دولت‌ها نمی‌سوزد، برای ما تصمیم بگیرد و لذا تصمیمات ما بر مبنای منافع مشترک ایران و لبنان خواهد بود.

آخرین وضعیت تاثیر معدل در کنکور سراسری

مهاجرانی در پاسخ به سوالی درباره عملکرد دولت درخصوص دغدغه‌های کنکوری‌ها و تاثیر معدل، گفت: کنکور به عنوان یکی از سرنوشت‌سازترین آزمون‌های زندگی برای بسیاری از دانش‌آموزان است و حق دارند که نگران باشند.

وی بیان کرد: با توجه به اینکه خیلی نقد می‌شد که مگر می‌شود همه سرنوشت زندگی یک انسان ظرف یک امتحان ۴ ساعته تعیین شود و این نقصی است بر سیستم آموزشی، ازاین رو یک کار کارشناسی شروع شد و  کار کارشناسی مبنی بر تأثیر معدل در جذب دانشگاه‌ها صورت گرفت. بحث‌های دامنه‌داری دارد، این موضوع در شورای عالی آموزش و پرورش رأی گیری شد و تأثیر پایه یازدهم و دوازدهم رأی آورد. 

سخنگوی دولت تاکید کرد: در جلسه‌ای که دیروز در شورای عالی آموزش و پرورش تشکیل شد باز به جهت مخالفان و موافقان سرسخت به جمع‌بندی نرسیدند و قول دادند روز شنبه پیش‌رو، این کار را به سرانجام برسانند و به دغدغه درست و به حق والدین خاتمه بدهند.

مهاجرانی گفت: شنبه، شورای عالی آموزش پرورش تعیین تکلیف می‌کند آیا تاثیر معدل قطعی است یا صرفاً تاثیر مثبت است.

افزایش اختیارات استانداران برای جلوگیری از موانع برخی نهادهای موازی است 

وی درباره اظهارات رئیس‌جمهور درمورد اعطای اختیارات بیشتر به استانداران و شبهه‌های ایجاد شده پیرامون آن، اظهار داشت: قانون اساسی حدود وظایف و اختیارات استانداران را کاملا مشخص کرده است و آنچه رئیس‌جمهور درباره آن صحبت کردند رهبر انقلاب نیز به آن اشاره کرده بودند، حضرت آیت الله خامنه‌ای تاکید کرده اند که استانداران بالاترین مقام اجرایی استان هستند.

سخنگوی دولت افزود: صحبت‌های رئیس‌جمهور درباره حدود و اندازه اختیارات استاندران به این معناست که آنها بالاترین مقام اجرایی استان هستند اما برخی اوقات برخی نهادهای موازی مانع از انجام درست و به موقع این وظایف می‌شوند و به همین جهت است که اختیار استاندار باید به اندازه بالاترین مقام اجرایی استان باشد.

مهاجرانی تصریح کرد: فراموش نکنیم که اصولاً اختیار و مسئولیت باید با پاسخگویی همراه باشد یعنی به اندازه‌ای که به استانداران اختیار می‌دهیم باید پاسخگو باشند. آنچه مهم است اینکه در چارچوب قانون اساسی رفتار کنیم تا استانداران بتوانند تمام وظایف خود را به نحو احسنت انجام دهند. 

وی در پاسخ به سوالی درباره برنامه دولت برای تفکیک وزارت راه و شهرسازی،خاطر نشان کرد: تفکیک و اقدام وزارتخانه‌ها فقط با کار کارشناسی میسر است؛ از سوی دیگر برنامه هفتم توسعه بر جلوگیری از بزرگ شدن بدنه دولت تاکید کرده است و لذا دولت نیز از تفکیک وزارت راه و شهرسازی استقبال نمی‌کند. در این شرایط خوشبختانه این طرح در مجلس رای نیاورد.

دغدغه همه دلسوزان نظام استفاده حدکثری از ظرفیت انسانی کشور است

سخنگوی دولت درباره بکارگیری افراد در مشاغل حساس، گفت: دغدغه همه دلسوزان استفاده حداکثری از ظرفیت انسانی کشور است. نباید قانون را به یک فرد بکاهیم، فرزند بسیاری از دانشجویان و دیپلمات‌های ایرانی در خارج از کشور به دنیا آمده‌اند که شامل تابعیت قهری می‌شوند، دولت تابع قانون است در عین حال معتقدیم که این افراد ظرفیت مهمی برای کشور هستند.

وی صحبت رودر رو با مردم را از اقدامات کم نظیر دولت دانست و تصریح کرد: پیش از این مازوت‌سازی انکار می‌شد اما دکتر پزشکیان صادقانه و در گفتگو با مردم، این موضوع را مطرح کرد.

مهاجرانی افزود: طبق اعلام وزیر نفت، ذخایر گازوئیل در ابتدای شهریور امسال، ۴۵ درصد کمتر از مدت مشابه سال گذشته بود این درحالی است که تعداد انشعابات و مصرف صنایع افزایش یافته است و لذا ناترازی اجتناب ناپذیر است. رویکرد دولت پیش نگر است در عین حال که نسبت به موضوعات واکنش نیز نشان می‌دهد. شناخت فرصت ها و تبدیل آن به فرصت به معنای بازگرداندن اعتماد به جامعه است و در همینجا از اهالی رسانه می‌خواهم که در این امر به دولت کمک کند تا انسجام اجتماعی افزایش پیدا کند، چرا که در شرایط سخت جامعه راهی جز انسجام نداریم.

ناترازی اتفاق یک شبه نیست 

وی برنامه دولت برای جلوگیری از وقوع ناترازی در تابستان سال آینده را تشریح کرد و گفت: ناترازی خلق الساعه و اتفاقی یک شبه نیست، دولت تلاش می‌کند به سبد متنوع انرژی و توجه به انرژی‌های تجدیدپذیر توجه کند و از سوی دیگر واردات بنزین و گازوئیل نیز افزوده خواهد شد. همچنین توجه به سبد انرژی نیروگاه‌ها و کمک به مصرف بهینه باید در دستور کار قرار گیرد.

گفتنی است ، نشست با اصحاب رسانه استانی،نشست با بانوان شاغل در صنعت نفت،دیدار با مدیر عامل منطقه آزاد عسلویه ،،بازدید از اسکله و نوار ساحلی و... از جمله برنامه های سفر دو روزه سخنگوی دولت در منطقه عسلویه بود.

بازدید سخنگوی دولت از فاز ۱۴ پارس جنوبی

 سخنگوی دولت در دومین روز برنامه سفر ۲ روزه خود به شهرستان عسلویه، از فاز ۱۴ پارس جنوبی بازدید کرد.

 فاطمه مهاجرانی در جریان برنامه‌های دومین روز از سفر خود به شهرستان عسلویه و منطقه ویژه اقتصادی پارس جنوبی، از فاز ۱۴ پارس جنوبی بازدید میدانی کرد و با حضور در اتاق کنترل از نزدیک در جریان فرآیند تولید این مجموعه صنعتی قرار گرفت.

سخنگوی+دولت+در+عسلویه
 


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
10 درصدکمتر بخور، بیشتر زندگی کن
اثرات پنهان آلودگی هوا بر بدن که تازه آشکار شده است
اسکلت یک دایناسور تی‌رکس در حراجی زیر چکش می‌رود
چاقی پدر و اثر آن بر متابولیسم فرزندان
این رژیم غذایی خطر چاقی در دوران یائسگی را کاهش می‌دهد
ویتامینی که سلامت قلب و استخوان را تضمین می کند
پوتین خط و نشان کشید: کالینینگراد خط قرمز روسیه است
غریب آبادی: اکنون زمان پایان دادن به امنیت رژیم اشغالگر است
امیدواری گوترش به پایان درگیری ها در خاورمیانه
جزئیات تحرکات نظامی امارات در جنگ و پس از آتش‌بس با ایران
قدردانی واشنگتن از نقش اسلام‌آباد در مذاکرات با ایران
گرمای بی سابقه در مازندران رکورد زد
در پس این هیاهو؟!
شوی تبلیغاتی ترامپ با چاشنی تحریف توافق/ 12 میلیارد دلار کلید قفل مذاکرات تهران و واشنگتن
چرا ویزای تیم ملی هنوز توسط آمریکا صادر نشده است؟
6 پله صعود بانوان والیبالیست ایران در رده‌بندی جهانی
آماده باش یگان حفاظت منابع طبیعی برای مقابله با آتش سوزی
تشکیل ستاد ویژه برای آماده‌سازی تشییع میلیونی پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب
جنگ علیه ایران پرده از بحران تقاضای نفت چین برداشت
حمله حزب‌الله به تجهیزات زرهی ارتش اسرائیل
ادامه بدون وقفه صادرات نفت و فرآورده‌های نفتی ایران
فعال شدن پدافند در قشم
آنکارا پس از حمله به کشتی باری اش هشدار داد
بولونیا در آستانه انتخاب سرمربی جدید از ترکیه
جوزف عون در گفتگو با روبیو: آتش‌بس در لبنان اولویت است
تنها راه خروج ترامپ از جنگ چیست؟
یاسر آسانی؛ نامزد بهترین گل لیگ قهرمانان آسیا 2
لوکاشنکو: در صورت حمله به بلاروس، با سلاح هسته ای پاسخ خواهیم داد
آغاز فروش جدید سایپا بدون قرعه کشی از فردا +جزئیات
گروسی: اورانیوم ایران به قزاقستان منتقل شود
حجاج ایرانی مراسم حج را با سلامت به پایان بردند
نگرانی از نفوذ آمریکا در ساختار امنیتی دولت جدید عراق
اظهارات جنجالی ترامپ علیه جو بایدن و همسرش
تشدید شکاف طبقاتی در آمریکا در پی پیامدهای اقتصادی جنگ
کارگاه ضایعات الیاف در ماهدشت طمعه حریق شد
6 کشته در تصادف زنجیره‌ای مرگبار در یکی از ایالت‌های آمریکا
طرح تل آویو برای احداث 18 شهرک جدید در کرانه باختری
خط و نشان ناتو برای مسکو/ رومانی کنسولگری روسیه را تعطیل کرد/احضار سفیر روسیه
وضعیت پایدار ذخایر استراتژیک نهاده‌های دامی
بلغارستان به آمریکا: یا ویزا را لغو کنید، یا هواپیماها بروند!
24 کشتی از تنگه هرمز گذشتند
وزیر علوم زمان برگزاری کنکور سراسری را اعلام کرد
بسته شدن مسجد ابراهیمی توسط نیروهای اشغالگر
افزایش بارندگی‌ها، سد علویان مراغه را پر کرد
پهپاد پیشرفته آمریکایی در یمن ساقط شد
بازگشت فعالیت در تونل‌های موشکی ایران
جزئیات مذاکرات نظامی لبنان فاش شد
گفت‌وگوی عراقچی و وزیر خارجه عمان درباره همکاری در مدیریت تنگه هرمز
شهروند یونانی به اتهام همکاری با ایران بازداشت شد
قهرمانی ایران در کشتی فرنگی نوجوانان آسیا؛6 طلا کار را تمام کرد/تبریک معاون اول رئیس جمهور