×
سیاسی
شناسه خبر : 213184
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/11/29 ساعت 19:37
مهاجرانی: رفع مشکل آب‌رسانی بوشهر تاکید رئیس‌جمهوری و اولویت دولت است

مهاجرانی: رفع مشکل آب‌رسانی بوشهر تاکید رئیس‌جمهوری و اولویت دولت است

سخنگوی دولت گفت: مشکل آب شرب استان از موضوعات مورد توجه دولت و جزو اولویت‌های آن در استان بوشهر است که رئیس‌جمهوری نیز بر رفع آن تاکید جدی دارند.

نورنیوز-گروه سیاسی: فاطمه مهاجرانی در نشست با نمایندگان رسانه‌های استانی در بوشهر با تقدیر از مطالبات، انتقادات و طرح دغدغه‌های آنان در این نشست، اظهار کرد: رسانه‌ها جز موضوع اطلاع‌رسانی، اقتاع‌سازی را هم انجام می‌دهند اما کار غایی آنان آموزش است که به توسعه پایدار و افزایش سطح سواد عمومی کمک می‌کنند.

وی ادامه داد: لازم است رسانه‌ها در زمینه اخبار منفی با ارجاع به منبع، آن‌ها را منتشر کنند و دقت بسیار بیشتری در این بخش داشته باشند، چراکه هم تجربه و هم آمارها نشان داده است که در هرکجای جهان انتشار اخبار منفی برد بیشتری دارد و همین امر لزوم اتخاذ دقت بیشتر را برای انتشار این اخبار دوچندان می‌کند.

سخنگوی دولت یادآور شد: مشکل آب شرب استان از موضوعات مورد توجه دولت و جزو اولویت‌های آن در استان بوشهر است که رئیس‌جمهوری نیز بر رفع آن تاکید جدی دارند.

مهاجرانی تصریح کرد: اگر جامعه عادت کند به اینکه فقط از مسئولان تنها نقد منفی داشته باشد، وقتی روزی خود آن افراد هم مسئول شوند، همین رویکرد تداوم می‌یابد. بنابراین بر طرح نقد منصفانه توجه داشته باشیم و این بخش را بیشتر تقویت کنیم.

وی ادامه داد: توجه داشته باشیم رسانه‌ها قرار نیست از اپوزیسیون شدن به جایگاهی دست یابند - کمااینکه حاضران در این نشست و رسانه‌های ما نیز چنین نکرده‌اند - بلکه رسانه‌ها باید کمک کنند تا افتخار ملی آفریده شود.

سخنگوی دولت اعلام کرد: برای اولین‌بار جلسه رسمی سخنگویی دولت، فردا در بوشهر و منطقه ویژه اقتصادی عسلویه برگزار می‌شود و حتما یک نفر به عنوان نماینده رسمی رسانه‌های استان در جلسه سخنگویی دولت شرکت و دغدغه رسانه‌های استان را مطرح کند.

مهاجرانی با تقدیر از مطالبات زیست‌محیطی نمایندگان رسانه‌های بوشهر، تاکید کرد: رشد صنعتی داشتیم و اما توسعه پایدار نداشته‌ایم. وظیفه رسانه‌ها به ویژه رسانه‌های محلی است که به معرفی توانمندی‌های جوانان در این شهرستان کمک کنند.

سخنگوی دولت افزود: وظیفه دیگر رسانه کمک به ایجاد بستر سمن‌هاست. نسبت مشارکت ایران در تشکل‌های غیردولتی به نسبت مشارکت در کشورهای اسکاندیناوی بسیار نامطلوب است. این در حالی است که سرمایه اجتماعی رضایتمندی، مشارکت و اعتماد را در پی دارد و این موضوع را باید اهم وظایف دولت دانست.

وی تصریح کرد: رسانه‌ها باید در عین آگاه‌سازی جامعه نسبت به حقوق شهروندی، تاب‌آوری جامعه را بالا ببرد. ما سالهاست ناترازی داشته‌ایم، اما برق صنعت را قطع و آن‌ها را ساکت می‌کردیم ولی در نهایت صدای آن درآمد. دولت چهاردهم شجاعت بیان مشکلات را دارد، پیش از این کسی از مازوت‌سوزی صحبت نمی‌کرد اما دکتر پزشکیان با صراحت و صداقت در باره آن صحبت کرد.

سخنگوی دولت با اشاره به مسئله آلودگی منطقه عسلویه، اظهار کرد: عسلویه جز هشت شهر آلوده کشور نیست اما حتما در کارگروه آلودگی هوای کشور به صورت ویژه به مشکلات این شهر پرداخته خواهد شد.

مهاجرانی افزود: مطالبه‌گری وظیفه رسانه است. رسانه باید مطالبه‌گر حوزه فرهنگ به ویژه در زمینه برگزاری کنسرت‌ها، نمایش‌های خیابانی و سایر فرآورده‌های فرهنگی باشد و از رسانه‌ها می‌خواهم که مطالبه‌گری کنند.

بازدید سخنگوی دولت از پارس جنوبی

سخنگوی دولت از بخشی از مجموعه تولید انرژی پارس جنوبی بازدید کرد.

فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت در ادامه برنامه‌های خود در سفر به استان بوشهر و شهرستان عسلویه بر سکوی SPQ۱ پارس جنوبی در نقطه صفر مرزی ایران و قطر حاضر شد و از این بخش مجموعه پارس جنوبی بازدید کرد.

سخنگوی دولت: عزم دولت برای حفظ و تقویت صنعت نفت و گاز کشور جدی است

سخنگوی دولت بر جدی بودن عزم دولت وفاق برای حفظ و تقویت صنعت نفت و گاز کشور تاکید کرد.

فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت نوشت: حدود ۸۵ درصد سوخت نیروگاه‌ها با گاز طبیعی تامین می‌شود. پارس جنوبی و منطقه عسلویه ۷۵ درصد از این گاز را تامین می‌کند.

عزم دولت وفاق، برای حفظ و تقویت صنعت نفت و گاز کشور جدی است. عسلویه به عنوان بزرگترین میدان گازی کشور باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد.

این هفته نشست سخنگویی را به جای تهران، در منطقه‌ای برگزار می‌کنیم  که یکی از مولفه‌های قدرت اقتصادی ایران است. منطقه‌ای که اجرای صفر تا صد آن برای جمهوری اسلامی افتخار است.


نظرات

آخرین اخبار
اطلاعیه مهم پرسپولیس درباره بیرانوند؛ رأی محرومیت هنوز معتبر است
پزشکیان: اعتماد متقابل شرط احیای روابط ایران و آلمان است
طوفان گردوخاک در سیستان؛ دید افقی در زهک به 400 متر سقوط کرد
واکنش قاطع قرارگاه خاتم الانبیاء به تهدید ترامپ
یارانه کدام دهک ها 3 برابر می شود؟ + فیلم
خبر خوش برای صنعتگران: قطعی برق صنایع در مرداد و شهریور ممنوع شد
ادای احترام به تابوت‌ها؛ ترامپ باز هم با لفاظی سعی در پنهان کردن شکست دارد
اعترافِ تلخ به بهای خونین جنگ؛ آیا ترامپ قاتلِ سربازان خودش است؟
پشت پرده دیدار مقام سنتکام با فرمانده ارتش لبنان
قالیباف: اگر نفت ما صادر نشود، هیچ‌کس نفت نخواهد فروخت
حادثه مرموز برای جنگنده نیروی دریایی آمریکا؛ نقص فنی یا هدف قرار گرفتن؟
پزشکیان: پاکستان را کشوری دوست، برادر و شریک قابل اعتماد می‌دانیم
عکس های منتخب ایران، چهارشنبه 31 تیر 1405
بازگشت دراماتیک «برزیل ایران» به لیگ برتر؛ حکم صعود صنعت نفت امضا شد
چرا هواپیمای فوق‌پیشرفته ناتو ناگهان تغییر مسیر داد؟
ترامپ چه رازی را با تهدید کلنگ فاش کرد؟
زمان اعلام نتایج آزمون سمپاد و نمونه دولتی مشخص شد
ورود 4 هزار اتوبوس جدید به کشور؛توافق بزرگ برای توسعه حمل و نقل عمومی
پوتین: اقتصاد روسیه همچنان باثبات است؛ بحران سوخت موقتی است
آخرین آمار شهدا و مجروحان حملات آمریکای متجاوز به ایران
لاوروف: ادامه خصومت‌ها در هرمز تبعات منطقه‌ای خواهد داشت
تهدید یمن، گلوگاه انرژی جهان را نشانه رفت
کالاس در نقش توجیه‌گر آمریکا: تنگه هرمز باید بدون هزینه عبور برای کشتی ها باشد
تغییرات در فرماندهان ارتش اوکراین
نورنما | رونمایی چین از خودروی پرنده
ابراز نگرانی یونسکو درباره نابودی آثار باستانی لبنان در حملات رژیم صهیونیستی
نگرانی اسرائیل از توافق هسته‌ای آمریکا و عربستان
هزینه واقعی جنگ ایران بسیار بیشتر از گزارش هگست است
تأیید مرگ سومین نظامی آمریکایی
قهرمان 18 ساله ژیمناستیک تهران پس از سانحه تمرین درگذشت
قتل پرستار بیمارستان پیوند اعضای شیراز؛ پلیس راز جنایت را فاش کرد
آمریکا و عربستان در آستانه توافق هسته‌ای؛ مخالفت‌ها در کنگره بالا گرفت
هشدار حماس درباره تعرض شهرک‌نشینان به مسجدالاقصی
هشدار دادگستری تهران درباره استفاده از استارلینک
منبع نظامی: حمله به پل یا نیروگاه ایران با پاسخ متقابل روبه‌رو می‌شود
رئیس دفتر سیاسی جدید حماس: اولویت ما توقف تجاوز به غزه است
هشدار کرملین به اروپا
ترامپ و آخرین برگ بازی؛ چرا رییس جمهور آمریکا به جنگ زیرساخت‌ها پناه برد؟
اسرائیل حق ارتکاب نسل‌کشی در غزه را نداشت
نورویدئو | اعترافی که روایت آمریکا را شکست
روابط با ایران در صدر اولویت‌های بغداد است
گلاب آدینه به دنبال سینمای صلح
جزییات اصلاح قانون پرداخت حق عائله‌مندی به بانوان شاغل و بازنشسته
تیر خلاص فیفا بر تنها روزنه امید استقلال
آتش‌سوزی گسترده در فرانسه و نروژ
تکرار تهدیدهای ترامپ علیه ایران
محدودیت‌های ترافیکی جاده‌های شمال
سردارشکارچی: راهبرد ما اخراج آمریکا از غرب آسیاست
مس رفسنجان بازی پلی‌آف را تحریم کرد
چین مهم‌ترین عامل ثبات منطقه شرق آسیاست