×
سیاسی
شناسه خبر : 213184
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/11/29 ساعت 19:37
مهاجرانی: رفع مشکل آب‌رسانی بوشهر تاکید رئیس‌جمهوری و اولویت دولت است

مهاجرانی: رفع مشکل آب‌رسانی بوشهر تاکید رئیس‌جمهوری و اولویت دولت است

سخنگوی دولت گفت: مشکل آب شرب استان از موضوعات مورد توجه دولت و جزو اولویت‌های آن در استان بوشهر است که رئیس‌جمهوری نیز بر رفع آن تاکید جدی دارند.

نورنیوز-گروه سیاسی: فاطمه مهاجرانی در نشست با نمایندگان رسانه‌های استانی در بوشهر با تقدیر از مطالبات، انتقادات و طرح دغدغه‌های آنان در این نشست، اظهار کرد: رسانه‌ها جز موضوع اطلاع‌رسانی، اقتاع‌سازی را هم انجام می‌دهند اما کار غایی آنان آموزش است که به توسعه پایدار و افزایش سطح سواد عمومی کمک می‌کنند.

وی ادامه داد: لازم است رسانه‌ها در زمینه اخبار منفی با ارجاع به منبع، آن‌ها را منتشر کنند و دقت بسیار بیشتری در این بخش داشته باشند، چراکه هم تجربه و هم آمارها نشان داده است که در هرکجای جهان انتشار اخبار منفی برد بیشتری دارد و همین امر لزوم اتخاذ دقت بیشتر را برای انتشار این اخبار دوچندان می‌کند.

سخنگوی دولت یادآور شد: مشکل آب شرب استان از موضوعات مورد توجه دولت و جزو اولویت‌های آن در استان بوشهر است که رئیس‌جمهوری نیز بر رفع آن تاکید جدی دارند.

مهاجرانی تصریح کرد: اگر جامعه عادت کند به اینکه فقط از مسئولان تنها نقد منفی داشته باشد، وقتی روزی خود آن افراد هم مسئول شوند، همین رویکرد تداوم می‌یابد. بنابراین بر طرح نقد منصفانه توجه داشته باشیم و این بخش را بیشتر تقویت کنیم.

وی ادامه داد: توجه داشته باشیم رسانه‌ها قرار نیست از اپوزیسیون شدن به جایگاهی دست یابند - کمااینکه حاضران در این نشست و رسانه‌های ما نیز چنین نکرده‌اند - بلکه رسانه‌ها باید کمک کنند تا افتخار ملی آفریده شود.

سخنگوی دولت اعلام کرد: برای اولین‌بار جلسه رسمی سخنگویی دولت، فردا در بوشهر و منطقه ویژه اقتصادی عسلویه برگزار می‌شود و حتما یک نفر به عنوان نماینده رسمی رسانه‌های استان در جلسه سخنگویی دولت شرکت و دغدغه رسانه‌های استان را مطرح کند.

مهاجرانی با تقدیر از مطالبات زیست‌محیطی نمایندگان رسانه‌های بوشهر، تاکید کرد: رشد صنعتی داشتیم و اما توسعه پایدار نداشته‌ایم. وظیفه رسانه‌ها به ویژه رسانه‌های محلی است که به معرفی توانمندی‌های جوانان در این شهرستان کمک کنند.

سخنگوی دولت افزود: وظیفه دیگر رسانه کمک به ایجاد بستر سمن‌هاست. نسبت مشارکت ایران در تشکل‌های غیردولتی به نسبت مشارکت در کشورهای اسکاندیناوی بسیار نامطلوب است. این در حالی است که سرمایه اجتماعی رضایتمندی، مشارکت و اعتماد را در پی دارد و این موضوع را باید اهم وظایف دولت دانست.

وی تصریح کرد: رسانه‌ها باید در عین آگاه‌سازی جامعه نسبت به حقوق شهروندی، تاب‌آوری جامعه را بالا ببرد. ما سالهاست ناترازی داشته‌ایم، اما برق صنعت را قطع و آن‌ها را ساکت می‌کردیم ولی در نهایت صدای آن درآمد. دولت چهاردهم شجاعت بیان مشکلات را دارد، پیش از این کسی از مازوت‌سوزی صحبت نمی‌کرد اما دکتر پزشکیان با صراحت و صداقت در باره آن صحبت کرد.

سخنگوی دولت با اشاره به مسئله آلودگی منطقه عسلویه، اظهار کرد: عسلویه جز هشت شهر آلوده کشور نیست اما حتما در کارگروه آلودگی هوای کشور به صورت ویژه به مشکلات این شهر پرداخته خواهد شد.

مهاجرانی افزود: مطالبه‌گری وظیفه رسانه است. رسانه باید مطالبه‌گر حوزه فرهنگ به ویژه در زمینه برگزاری کنسرت‌ها، نمایش‌های خیابانی و سایر فرآورده‌های فرهنگی باشد و از رسانه‌ها می‌خواهم که مطالبه‌گری کنند.

بازدید سخنگوی دولت از پارس جنوبی

سخنگوی دولت از بخشی از مجموعه تولید انرژی پارس جنوبی بازدید کرد.

فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت در ادامه برنامه‌های خود در سفر به استان بوشهر و شهرستان عسلویه بر سکوی SPQ۱ پارس جنوبی در نقطه صفر مرزی ایران و قطر حاضر شد و از این بخش مجموعه پارس جنوبی بازدید کرد.

سخنگوی دولت: عزم دولت برای حفظ و تقویت صنعت نفت و گاز کشور جدی است

سخنگوی دولت بر جدی بودن عزم دولت وفاق برای حفظ و تقویت صنعت نفت و گاز کشور تاکید کرد.

فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت نوشت: حدود ۸۵ درصد سوخت نیروگاه‌ها با گاز طبیعی تامین می‌شود. پارس جنوبی و منطقه عسلویه ۷۵ درصد از این گاز را تامین می‌کند.

عزم دولت وفاق، برای حفظ و تقویت صنعت نفت و گاز کشور جدی است. عسلویه به عنوان بزرگترین میدان گازی کشور باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد.

این هفته نشست سخنگویی را به جای تهران، در منطقه‌ای برگزار می‌کنیم  که یکی از مولفه‌های قدرت اقتصادی ایران است. منطقه‌ای که اجرای صفر تا صد آن برای جمهوری اسلامی افتخار است.


نظرات

آخرین اخبار
پیش‌بینی آینده شبکه‌های اجتماعی در 2026
تداخل وارفارین با آنتی‌بیوتیک‌ها؛ خطری جدی برای سالمندان
کشف کلید مولکولی آلزایمر؛ امید تازه برای محافظت از حافظه
مازندران رتبه برتر کاهش تصادفات جاده‌ای کشور را کسب کرد
وزارت دفاع ایران اقدام اتحادیه اروپا علیه سپاه را محکوم کرد
از جنگ استقبال نمی‌کنیم اما مذاکرات متوازن را می‌پذیریم
لغو وضعیت اقامت ونزوئلایی‌ها توسط دولت ترامپ غیرقانونی است
صعود اندونزی، عراق، ویتنام و تایلند به مرحله حذفی فوتسال آسیا
اقدام اروپا خللی در مأموریت‌های سپاه ایجاد نمی‌کند
بازسازی سرمایه اجتماعی و تقویت تاب‌آوری، اولویت فوری کشور است
گوترش: توافق بر سر پرونده هسته‌ای ایران مهم است
ترامپ با جانشین «مادورو» گفت و گو کرد
واکنش رئیس مجلس به اقدام سیاسی اروپا
بسته حمایتی مجلس از سپاه در برابر اقدام اتحادیه اروپا
بیانیه وزارت خارجه در محکومیت شدید مصوبه وزرای خارجه اتحادیه اروپا
غیبت احتمالی دانشجویان در امتحانات موجه می شود
سرانه مصرف آب در کشور 12.7 مترمکعب است
مقام حزب‌الله: هر تحرک نظامی آمریکا علیه ایران منطقه را به انفجار می‌کشاند
وزیر جنگ آمریکا: ایران نباید به‌سمت توانمندی هسته‌ای حرکت کند
همه به‌ویژه آمریکا باید اسرائیل را تحت فشار قرار دهند
سخنگوی ارتش: اگر دشمن حماقت کند «بلادرنگ» پاسخ خواهیم داد
رایزنی کشورهای اروپایی برای ایجاد چتر هسته‌ای مشترک
لاوروف : تضمین‌های واشنگتن-کی‌یف، صلح پایدار در اوکراین را تضمین نمی‌کند
تراکتور بدون مجوز رسمی در دیدار جام حذفی حاضر نشد
کولاک برف در آزاد راه تهران - شمال ؛ از سفر غیر ضرور پرهیز کنید
روابط بغداد و واشنگتن باید بر اصل عدم مداخله استوار باشد
منطقه به جنگ تازه نیاز ندارد
ترامپ: پوتین با توقف یک هفته‌ای بمباران اوکراین موافقت کرد
روسیه آماده میانجیگری میان ایران و آمریکا است
نجات کشتی باری ایرانی «کاسپین شیوا» در نزدیکی بندر داغستان روسیه
اکثریت آلمانی‌ها خواستار بازگرداندن ذخایر طلای کشور از آمریکا شدند
هتک حرمت حرم سبزقبا چهره واقعی دشمنان ایران را آشکار کرد
حمایت مقاومت اسلامی بحرین از رهبر انقلاب و هشدار به آمریکا
امید عالیشاه در آستانه بازگشت به میادین
ریاست جمهوری عراق: مداخلات خارجی در امور سیاسی کشور قابل قبول نیست
هزینه تسلیم از جنگ کمتر نیست؛ تهران آماده است
پزشکیان: ایران در دفاع از خود تردید نمی‌کند
رئیس‌جمهور کلمبیا: آمریکای لاتین باید یک صدا بایستد
اروپا برای نخستین بار آمریکا را تهدیدی برای خود خواند
هرگونه دخالت خارجی در روند انتصابات غیرقابل قبول است
240 حقوقدان ایرانی خواستار تعقیب قضایی ترامپ و دولت آمریکا شدند
دستگیری 115 نفر از اغتشاشگران در رودبار
شکست چادرملو مقابل ملوان در انزلی
خودروسازان بدون مجوز حق افزایش قیمت ندارند
سامانه بارشی تا جمعه در زنجان فعال است
زمین‌لرزه 3.2 ریشتری بار دیگر حوالی پارسیان هرمزگان را لرزاند
ذوق زدگی تروریست‌های اسرائیلی از اقدام اروپا علیه سپاه پاسداران
وزیر امور خارجه: اروپا مرتکب یک اشتباه راهبردی بزرگ شد
همتی: نتایج مثبت یکپارچه‌سازی نرخ ارز به مرور زمان خود را نشان خواهد داد
بیانیه ستاد کل نیروهای مسلح در واکنش به تروریستی اعلام شدن سپاه پاسداران