×
سیاسی
شناسه خبر : 213145
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/11/29 ساعت 14:58
تاکید وزرای خارجه ایران و عمان بر اجرایی‌شدن توافقات بین دو کشور

دیدار عراقچی و وزیر خارجه عمان؛

تاکید وزرای خارجه ایران و عمان بر اجرایی‌شدن توافقات بین دو کشور

سید عباس عراقچی و سید بدر البوسعیدی، وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان در حاشیه هشتمین کنفرانس اقیانوس هند مسقط، دیدار و گفتگو کردند.

نورنیوز-گروه سیاسی: وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان دیدار کردند.

سید عباس عراقچی و سید بدر البوسعیدی، وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان در حاشیه هشتمین کنفرانس اقیانوس هند مسقط، دیدار و گفتگو کردند.

وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان با تاکید بر اهمیت روند تحولات در منطقه و جهان، تداوم رایزنی و مشورت بین تهران و مسقط را ضروری و مهم دانستند.

سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان در حاشیه دومین روز از گردهمایی کشورهای حاشیه اقیانوس هند در مسقط با سید بدر البوسعیدی وزیر امور خارجه سلطنت عمان دیدار کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان از دعوت و حسن میزبانی و برنامه‌ریزی خوب و برگزاری موفق اجلاس مسقط تقدیر کرد و با اشاره موقعیت و نقش مهم ایران و عمان در منطقه خلیج فارس و اقیانوس هند ابراز امیدواری کرد مباحث و ایده‌های سازنده مطرح شده در جلسات مختلف و متعدد اجلاس مسقط زمینه‌ساز توسعه و گسترش همه جانبه روابط بین کشورهای شرکت کننده در این اجلاس به خصوص در جهت تقویت شراکت و همکاری در عرصه اقتصاد دریامحور باشد.

عراقچی با اشاره به روابط ممتاز ایران و عزم و اراده سران دو کشور برای ارتقای روابط، بر آمادگی کامل کشورمان برای اجرایی‌شدن توافقات و طرح‌های مشترک فی‌مابین دو کشور در راستای گشایش عرصه‌های جدید همکاری به خصوص در زمینه‌های اقتصادی و تجاری و انرژی تاکید کرد و از برگزاری موفق بیست و یکمین اجلاس کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و عمان در مسقط ابراز خرسندی نمود.

وزیر امور خارجه عمان با قدردانی و ابراز خرسندی از حضور و مشارکت فعال وزیر امور خارجه کشورمان در هشتمین گردهمایی کشورهای حاشیه اقیانوس هند، تاکید کرد: ایران از ظرفیت‌های متنوع و متعددی در راستای کمک به تحقق اهداف و برنامه‌های کشورهای حاشیه اقیانوس هند برخوردار است و حضور ایران در این اجلاس برای ما بسیار حائز اهمیت است.

وزیر امور خارجه عمان همچنین بر اهتمام ویژه سلطان عمان به روابط تاریخی و دوستانه بین دو کشور همسایه تاکید کرد و ابراز امیدواری نمود که روابط ممتاز بین دو کشور برای تحقق منافع و مصالح دو ملت و همچنین در راستای ثبات و توسعه منطقه بیش از پیش گسترش یابد.

وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و عمان در خصوص طیف متنوع و متعددی از موضوعات مورد اهتمام مشترک در عرصه منطقه‌ای و بین‌المللی گفتگو و تبادل نظر کردند و عراقچی از مواضع حکیمانه و تلاش‌های خیرخواهانه سلطان عمان در راستای کمک به صلح و ثبات در منطقه تقدیر کرد.‌

وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان با تاکید بر اهمیت روند تحولات در منطقه و جهان، تداوم رایزنی و مشورت بین تهران و مسقط را ضروری و مهم دانستند.

دیدار رئیس هیئت مذاکره‌کننده دولت نجات ملی یمن با  عباس عراقچی 

سخنگو و رئیس هیئت مذاکره‌‎کننده دولت نجات ملی یمن با وزیر امور خارجه کشورمان دیدار کرد.

«محمد عبدالسلام»، سخنگو و رئیس هیئت مذاکره کننده دولت نجات ملی یمن با سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان در مسقط دیدار و گفتگو کرد.

عراقچی: ثبات در یمن نقش مهمی در  امنیت و توسعه پایدار در کل منطقه دارد

وزیر امور خارجه بر موضع اصولی جمهوری اسلامی ایران در حمایت از تمامیت سرزمینی و حاکمیت ملی یمن تاکید کرد و گفت: ثبات و امنیت در یمن نقش مهمی در امنیت و توسعه پایدار در کل منطقه دارد.

 محمد عبدالسلام سخنگو و رئیس هیئت مذاکره کننده دولت نجات ملی یمن صبح امروز دوشنبه ۲۹ بهمن‌ماه در مسقط با سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه دیدار کرد.

وزیر امور خارجه در این دیدار با تمجید از همبستگی شرافتمندانه دولت و مردم یمن با مردم مظلوم فلسطین در برابر اشغالگری و نسل کشی شانزده ماهه رژیم صهیونیستی در غزه، تاکید کرد که این پشتیبانی نقش مهمی در پیروزی مردم و مقاومت فلسطین و تحمیل آتش‌بس بر رژیم صهیونیستی داشت.

عراقچی همچنین بر موضع اصولی جمهوری اسلامی ایران در حمایت از تمامیت سرزمینی و حاکمیت ملی یمن تاکید کرد و گفت: ثبات و امنیت در یمن نقش مهمی در امنیت و توسعه پایدار در کل منطقه دارد.

وزیر امور خارجه همچنین با اشاره به سفر اخیر نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور یمن به تهران، تداوم گفتگوها و مسیر دیپلماسی را مفید و مؤثر دانست و بر تداوم حمایت کشورمان از دولت و مردم یمن تاکید کرد.

محمد عبدالسلام سخنگو و رئیس هیأت مذاکره کننده دولت نجات ملی یمن نیز با ابراز خرسندی از تحمیل توافق آتش‌بس به رژیم صهیونیستی، تصریح کرد: ما روند تحولات منطقه و اجرای توافق آتش بس را دنبال می‌کنیم و در قبال به هرگونه تحرک متجاوزان در آمادگی کامل به سر می‌بریم و نحوه اقدامات آتی یمن در حمایت از مردم فلسطین به میزان پایبندی طرف مقابل به اجرای کامل آتش‌بس بستگی دارد.

وی همچنین با ارائه گزارشی از آخرین تحولات میدانی در یمن و تاکید بر انسجام و همبستگی ملی در بین مردم در این کشور، از حمایت‌های سیاسی و معنوی جمهوری اسلامی ایران از دولت و مردم یمن در مقابل تجاوزهای دشمنان تقدیر کرد.

طرفین در این دیدار در خصوص برخی موضوعات مورد اهتمام مشترک در عرصه منطقه‌ای و بین‌المللی تبادل نظر کردند.

گفتنی است، سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان برای شرکت در هشتمین گردهمایی کشورهای حاشیه اقیانوس هند در رأس هیئتی به مسقط، پایتخت عمان سفر کرد.

هشتمین گردهمایی وزرای خارجه کشورهای حاشیه اقیانوس هند به میزبانی مشترک عمان، هند و سنگاپور با شعار «به سوی افق‌های جدید شراکت دریایی» با مشارکت مقام‌های عالی‌رتبه ۲۰ کشور عضو در مسقط برگزار شد.


نظرات

آخرین اخبار
الشرق: اسرائیل عامل اصلی بحران‌های منطقه است
هشدار درباره آمپول‌های لاغری
دانشمندان سلول‌های سرطان پانکراس را وادار به خودتخریبی کردند
سازمان جهانی بهداشت:تابستان‌های داغ‌تر در انتظار اروپا
استاندار تهران: پایتخت در آماده‌باش کامل برای مراسم تشییع رهبر شهید
سازمان همکاری اسلامی خواستار توقف حملات اسرائیل به سوریه شد
رئیس‌جمهور: وزارت علوم فرآیند استفاده از ظرفیت‌های علمی کشور را راهبری کند
وزارت بهداشت دستورالعمل نظارت بر مراسم تشییع رهبر شهید را ابلاغ کرد
ادعای ونس: مذاکرات فنی با ایران ادامه دارد
حماس: نیروهای بین‌المللی باید حملات اسرائیل به غزه را متوقف کنند
نکاتی برای استفاده از موبایل در مراسم تشییع رهبر شهید
دیدار وزیر کشور ترکیه با الجولانی در دمشق
جزئیات تازه قالیباف از تفاهم اسلام‌آباد؛ مذاکرات ایران و آمریکا به کجا رسید؟
قطعی برق 16 هزار مشترک در فرانسه همزمان با گرمای بی‌سابقه
حسین طیبی برترین بازیکن فوتسال ایران در سال 1404 شد
رئیس سیا؛ جنگ با ایران، جنگ فناوری است
آماده‌باش امنیتی پس از اعلام ربایش هواپیمای عازم تل‌آویو
هالند در آخرین فرصت درخشید؛ نروژ حریف برزیل شد
پاکستان: قطع آب از سوی هند، اعلام جنگ است
ثابت کردید شایستگی میزبانی یک تورنمنت بین‌المللی را ندارید
لایحه امنیتی انگلیس، آزادی رسانه‌ها را نشانه گرفت
مصر و قطر بر تداوم مذاکرات تهران و واشنگتن تأکید کردند
رئیس‌جمهور گرجستان در مراسم تشییع رهبر شهید ایران حضور می‌یابد
اعلام آمادگی کامل نیروی زمینی سپاه برای مراسم تشییع رهبر شهید
سفر هیئت حماس به قاهره برای ادامه مذاکرات آتش‌بس
بودجه ویژه برای مقابله با قاچاق سوخت
آمار شوکه‌کننده وزیر آموزش و پرورش از مدارس آسیب‌دیده
فراخوانی که همه را غافلگیر کرد
تأکید وزارت راه بر هم‌افزایی دستگاه‌ها برای حل بحران مسکن
آشورماتوف به‌زودی به تمرینات آبی‌ها اضافه می‌شود
ثبت‌نام وام بازنشستگان تأمین اجتماعی آغاز شد؛ جزئیات نحوه نام‌نویسی
ادعای دفن امانتی پیکر رهبر شهید در قم تکذیب شد
ادعای کاخ سفید درباره هزینه 30 میلیارد دلاری جنگ با ایران
لغو ممنوعیت صادرات محصولات پتروشیمی و پلیمری
مرتس پس از حذف آلمان، سوژه رسانه‌ها شد
عیادت حجت‌الاسلام مروی به نمایندگی از رهبر انقلاب از حجت‌الاسلام راشد یزدی
طرح 4 میلیارد دلاری آمریکا برای پایگاه‌های نظامی خود در انگلیس
آغاز پرداخت تسهیلات کم‌بهره برای نصب پنل‌های خورشیدی خانگی
رئیس‌جمهور ترکیه: اتهام‌زنی اسرائیل علیه آنکارا بی‌ارزش است
عموزاد و سهرابی برترین کشتی‌گیران جهان در ماه ژوئن شدند
دروغ مذاکراتی ترامپ برای کاهش قیمت نفت
آمریکا تحریم‌های جدید علیه حزب‌الله اعمال کرد
پزشکیان: با همکاری کشورهای مسئولیت‌پذیر، تلاش‌های مخرب برخی بازیگران ناکام می‌مانَد
الشرع: سوریه میدان اجرای توطئه‌های خارجی نخواهد شد
وزیر علوم: فناوری روز، ستون فقرات قدرت دفاعی و توسعه اقتصادی کشور است
ثبت‌نام خودرو چانگان آغاز می‌شود+ شرایط
ایران دوباره در مسیر رشد علمی قرار گرفت
جزئیات آتش‌سوزی انبار نفت ری؛ 3 نفر مصدوم شدند
اصلاح قانون استفاده از سلاح محیط‌بانان چه زمانی نهایی می‌شود؟
تقدیر دادگستری البرز از اطلاعات سپاه برای شناسایی و بازداشت جاسوس رژیم صهیونیستی