×
ورزشی
شناسه خبر : 213137
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/11/29 ساعت 14:35
نبرد پرسپولیس - النصر  در غیاب ستاره فوتبال جهان

نبرد پرسپولیس - النصر در غیاب ستاره فوتبال جهان

تیم‌های فوتبال پرسپولیس ایران و النصر عربستان در دیدار حساس هفته پایانی مرحله گروهی لیگ نخبگان آسیا، شامگاه دوشنبه 29 بهمن در ورزشگاه آزادی تهران به مصاف یکدیگر خواهند رفت. این بازی که از ساعت 19:30 به وقت تهران و با قضاوت رستم لطفولین از ازبکستان برگزار می‌شود، از اهمیت بالایی برای نماینده ایران برخوردار است.

نورنیوز-گروه ورزشی: تیم فوتبال پرسپولیس ایران در حالی به دنبال صعود به مرحله حذفی مسابقات لیگ نخبگان آسیا است که باید تیم پرستاره النصر عربستان که فوق ستاره فوتبال جهان را در اختیار ندارد را از پیش رو بردارد.

تیم‌های فوتبال پرسپولیس ایران و النصر عربستان در دیدار حساس هفته پایانی مرحله گروهی لیگ نخبگان آسیا، شامگاه دوشنبه ۲۹ بهمن در ورزشگاه آزادی تهران به مصاف یکدیگر خواهند رفت. این بازی که از ساعت ۱۹:۳۰ به وقت تهران و با قضاوت رستم لطفولین از ازبکستان برگزار می‌شود، از اهمیت بالایی برای نماینده ایران برخوردار است.

در حالی که النصر با ۱۶ امتیاز از ۷ بازی، صعود خود را به مرحله حذفی قطعی کرده و در جایگاه سوم جدول ایستاده، پرسپولیس با ۶ امتیاز در رده نهم جدول حضور دارد و برای بقا در این رقابت‌ها، چاره‌ای جز پیروزی در این دیدار ندارد. شکست، حکم حذف قطعی سرخ‌پوشان را امضا خواهد کرد، اما در صورت تساوی، سرنوشت صعود پرسپولیس به نتایج سایر دیدارهای گروه بستگی خواهد داشت.

النصر که روز یکشنبه وارد تهران شده، در این دیدار چند ستاره خود را در اختیار ندارد. کریستیانو رونالدو، جان دوران و بنتو متئوس از لیست مسافران این تیم به ایران خط خورده‌اند، ضمن اینکه اوتاویو، سلطان الغنام و عبدالله الخیبری نیز به دلیل مصدومیت قادر به همراهی تیمشان نیستند. با این حال، النصر همچنان با ترکیبی قدرتمند و ستاره‌هایی چون مارسلو بروزوویچ، محمد سیماکان، سادیو مانه، آنجلو گابریل و ایمریک لاپورت به میدان خواهد رفت.

در سوی دیگر، پرسپولیس نیز با چند غایب مهم به استقبال این دیدار می‌رود. وحید امیری، سعید صادقی، میلاد سرلک و اوستون ارونوف به دلیل مصدومیت قادر به همراهی تیمشان نیستند، اما نکته مثبت برای سرخ‌پوشان این است که هیچ بازیکنی را به دلیل محرومیت در اختیار ندارند.

این بازی ششمین رویارویی پرسپولیس و النصر در رقابت‌های آسیایی خواهد بود. در پنج دیدار قبلی، سهم هر تیم دو پیروزی بوده و یک بازی هم با تساوی بدون گل به پایان رسیده است. نخستین تقابل دو تیم در سال ۱۳۹۳ با برتری سه بر صفر النصر در ریاض همراه شد، اما پرسپولیس در دیدار برگشت، با یک گل به پیروزی رسید. یکی از مهم‌ترین تقابل‌های دو تیم در نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان آسیا رقم خورد، جایی که پرسپولیس در ضربات پنالتی النصر را شکست داد و به فینال رسید. با این حال، در آخرین مصاف دو تیم در دور رفت همین رقابت‌ها، نماینده عربستان در تهران با دو گل پرسپولیس را شکست داد.

پرسپولیس برای حفظ شانس صعود خود به مرحله حذفی، باید با تمام توان در این دیدار به میدان برود. در آن سوی میدان، النصر با وجود غیبت چند مهره کلیدی، از ستاره‌های بین‌المللی خود بهره می‌برد و تیمی قدرتمند را روانه آزادی خواهد کرد. ورزشگاه آزادی با فروش ۵۰ هزار بلیت، آماده میزبانی از نبردی حساس و سرنوشت‌ساز است؛ جایی که شاگردان اسماعیل کارتال تنها به سه امتیاز فکر می‌کنند تا از آخرین فرصت خود برای بقا در لیگ نخبگان آسیا استفاده کنند.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
احتمال سقوط قیمت نفت به 55 دلار
عکس های منتخب ایران، شنبه 26 مهر 1404
هاشمیان: نتیجه دیدار با خیبر عادلانه نبود
نتانیاهو با بازگشایی گذرگاه رفح مخالفت کرد
درویش استعفا کرد
احتمال دیدار ترامپ با رئیس کره شمالی قوت گرفت
ایران اقدام رژیم صهیونیستی در نقض آتش‌بس در غزه و کشتار زنان و کودکان را محکوم کرد
​​​​​​​نامه روسیه، ایران و چین درباره خاتمه قطعنامه 2231 به سازمان ملل
هاشمیان در آستانه برکناری !
هوای ناسالم تهران در روزهای آینده
پیام غریب آبادی درمورد دیپلماسی ایران و همگرایی کشورهای مستقل در دفاع از حاکمیت قانون
اعتراض به ترامپ هم‌زمان با هجدهمین روز از تعطیلی دولت
معاون رئیس‌جمهور: تعطیلی پنجشنبه‌ها فعلاً ممکن نیست
جدول لیگ برتر در هفته هفتم پس از بازی پرسپولیس
پایان 10 سالگی برجام در آینه رسانه‌های اروپا
اوربان: دیدار پوتین-ترامپ، شانس توافق درباره اوکراین را افزایش می‌دهد
آغاز بازگشایی گذرگاه رفح از دوشنبه
پزشکیان: در کنار رسیدگی به تخلفات افراد، اجازه ندهیم حقوق او تضییع شود
2-0 | سیتی بدون رودری هم درخشان است
بزرگداشت استاد محمود فرشچیان در وین؛ شاعر رنگ و عشق در خاطره‌ها ماندگار خواهد ماند
رایزنی تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی، گروسی و ویتکاف
خیبر (2)- پرسپولیس (1) | پرسپولیس در دقیقه 97 تسلیم خیبر شد + خلاصه بازی
1-0 | پیکان هم در برابر آلومینیوم شکست خورد+ خلاصه بازی
کشته و زخمی شدن 210 تن در حملات پاکستان به اسپین‌بولدک افغانستان
واگذاری سایپا رسما کلید خورد
47 بار نقض آتش بس در غزه از سوی رژیم صهیونیستی
عارف: المپیک 2028 فرصت حیثیتی برای کشورمان است
چرا برای پرونده نیشکر هفت‌تپه کیفرخواست جدید صادر شده است؟
برقراری پرواز رشت- آستراخان از فردا
پیروزی پرگل تیم فوتبال نوجوانان مقابل قرقیزستان در بیشکک
زلزله‌ای به بزرگی 6.2 ریشتر جنوب فیلیپین را لرزاند
حمله پهپادی رژیم اسرائیل به جنوب لبنان
مطالبات گندمکاران تسویه شد
واکنش حماس به تشدید حملات صهیونیست ها به کرانه باختری
اخراج ژنرال ارشد چین و 8 مقام نظامی دیگر به‌اتهام فساد
جاده چالوس یکطرفه شد
دوحه مقصد مشترک هیئت‌های طالبان و پاکستان
استاد دانشگاه تهران برنده جایزه دانشمند جوان یونسکو شد
بیانیه باشگاه الریان قطر درباره وضعیت صابر کاظمی
پوتین تا بوداپست با جنگنده‌ها اسکورت می شود
هشدار هواشناسی برای 4 استان؛ احتمال وقوع سیلاب و سرمازدگی باغات
پایان رزمایش مرکب دریایی ایران و آذربایجان در باکو
درگیری بر سر ارز، به قتل صراف انجامید
اعوجاج ترامپ میان تجارت جنگ و ژست صلح
دومین حادثه دریایی امروز شنبه در سواحل یمن
100 مورد نقض حقوق بشر دوستانه را مستند کرده‌ایم
تحویل پیکر 15 شهید فلسطینی در چهارمین مرحله از تبادل
شورای عالی روستاهای دریاپایه کشور تشکیل می‌شود
ماندگاری محصولات با پرتودهی نماد استفاده از دانش هسته‌ای است
تحریم‌ها، تهدیدی خاموش اما مرگبار برای سلامت جهانی
X
آگهی تبلیغاتی