×
سیاسی
شناسه خبر : 213128
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/11/29 ساعت 13:57
آغاز فعالیت سرکنسول جدید عربستان سعودی در مشهد

آغاز فعالیت سرکنسول جدید عربستان سعودی در مشهد

مشاور وزیر و رییس نمایندگی وزارت امورخارجه در شمال شرق کشور در نشست تقدیم روانامه سرکنسول جدید عربستان سعودی در مشهد ضمن خوش آمد گویی به وی گفت: امید است با حضور سرکنسول جدید که از دیپلمات های با تجربه عربستان است روابط دوجانبه ارتقا یابد.

نورنیوز-گروه سیاسی: «محمدبن نوار العتیبی»، سرکنسول جدید عربستان سعودی در مشهد صبح امروز دوشنبه با تقدیم رونوشت روانامه خود به احمد معصومی‌فر رییس نمایندگی وزارت امورخارجه در شمال شرق کشور فعالیت رسمی خود را در این شهر آغاز کرد.

مشاور وزیر و رییس نمایندگی وزارت امورخارجه در شمال شرق کشور در نشست تقدیم روانامه سرکنسول جدید عربستان سعودی در مشهد ضمن خوش آمد گویی به وی گفت: امید است با حضور سرکنسول جدید که از دیپلمات های با تجربه عربستان است روابط دوجانبه ارتقا یابد.

احمد معصومی فر افزود: اراده سیاسی رهبران ۲ کشور ب رتوسعه و تعمیق روابط دوجانبه است و وظیفه ما این است که با تدوین و اجرای برنامه های عملی زمینه های تحقق این امر را فراهم کنیم.

وی خطاب به سرکنسول جدید عربستان سعودی در مشهد اظهار کرد: شما به ماموریت مهمی منصوب شده اید، شهر مقدس مشهد به یمن وجود بارگاه شریف حضرت امام رضا (ع) و حضور نمایندگی های خارجی متعدد، دومین شهر مهم و دیپلماتیک کشور و سالانه میزبان بیش از ۳۰ میلیون زائر است که بیش از پنج میلیون نفر از آنها زائران و گردشگران خارجی هستند.

رییس نمایندگی وزارت امورخارجه در شمال شرق کشور گفت: یکی از اولویت های ما گسترش روابط با همسایه هاست و دراین راستا ما برنامه توسعه روابط استانی بین استان خراسان رضوی با استان های کشورهای همسایه و پیرامونی را برنامه ریزی کرده ایم و آماده ایم این روابط استانی را که بیشتر، همکاری های تجاری و اقتصادی را شامل می شود با استان های متناظر کشور عربستان سعودی نیز ایجاد کنیم.

معصومی فر افزود: علاقه مندیم که بخش های خصوصی و فعالان اقتصادی و تجاری ۲ طرف بتوانند از طریق تبادل هیات های بازرگانی، همکاری های تجاری خود را گسترش دهند.

وی همچنین ضمن استقبال از برقراری پرواز میان مشهد و «دمام» عربستان سعودی ابراز امیدواری کرد با تلاش دوجانبه پروازهای مستقیم مشهد به جده و مدینه نیز از سرگرفته شود.

سرکنسول جدید عربستان نیز ضمن تشکر و قدردانی از همکاری و مساعدت های مستمر نمایندگی وزارت خارجه در خصوص فراهم کردن مقدمات و ارائه تسهیلات برای ازسرگیری فعالیت سرکنسولگری عربستان در مشهد ابراز امیدواری کرد که با همکاری دوجانبه روابط برادرانه دوکشور توسعه یابد.

محمدبن نوار العتیبی افزود: بسیار خوشحال هستیم که پرواز مستقیم بین مشهد و شهر «دمام» برقرار شد که گام مهمی در توسعه روابط ۲ کشور است و هدف سفارت ما و سرکنسولگری نیز توسعه روابط دوجانبه و ارائه تسهیلات به زوار و حجاج است.

وی ادامه داد: حکومت عربستان توجه ویژه ای به موضوعات اقتصادی دوجانبه دارد و مطمئن باشید روابط اقتصادی بین ۲ کشور که اهمیت ویژه ای دارد و باعث تحکیم روابط دوجانبه می شود گسترش خواهد یافت و تلاش ما نیز در همین راستاست.

در این دیدار العتیبی، سرکنسول جدید پادشاهی عربستان سعودی در مشهد ضمن تقدیم رو نوشت روانامه خود به معصومی فر رییس نمایندگی وزارت امورخارجه در شمال شرق کشور به طور رسمی ماموریت خود را آغاز کرد.

پس از برقراری مجدد روابط میان تهران و ریاض، العتیبی نخستین سرکنسول پادشاهی سعودی در مشهد است، پیش از این انتصاب سرکنسولگری عربستان در مشهد با سرپرست اداره می شد.


نظرات

آخرین اخبار
افزایش 26.5 درصدی نرخ حمل‌ونقل جاده‌ای کالا از 15 خرداد
سرمربی سابق منچسترسیتی پیشنهاد اینترمیامی را رد کرد
روسیه پنج رسانه و کارشناس انگلیسی را به فهرست سیاه اضافه کرد
آنکارا و ایروان درباره بهبود روابط و تحولات منطقه رایزنی کردند
وزارت خزانه‌داری آمریکا تحریم‌های تازه علیه ایران اعمال کرد
تأکید آیت‌الله جوادی آملی بر قطعی بودن پیروزی نظام اسلامی
افشاگری تازه درباره ملانیا ترامپ و پرونده جنجالی اپستین
هشدار احتمال وقوع سیل؛ آماده‌باش مدیریت بحران در 11 استان کشور
گفت‌وگو تلفنی رؤسای‌جمهور روسیه و بلاروس
مذاکره ترکیه و سودان درباره همکاری‌ها و منطقه در آنکارا
مالیات مقطوع صفر برای بیش از 90 درصد صاحبان مشاغل تمدید شد
بلژیک با دو گل از سد کرواسی گذشت
اعتراف روبیو: امارات و کویت در جنگ علیه ایران فعالانه همراهی می‌کنند
گفت‌وگو تلفنی وزیرخارجه ایران و عربستان
گروسی: حمله به تأسیسات هسته‌ای کاملاً غیرقابل قبول است
سخنگوی فدراسیون فوتبال: روادید تیم ملی تا فردا صادر می‌شود
بولتون: کاخ سفید به دنبال توافق با تهران است
تنگه هرمز به اهرم پرهزینه‌ای برای آمریکا تبدیل شده است
تأکید رئیس بانک مرکزی بر سرعت و دقت در تأمین مالی بخش تولید
گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و مصر
محکومیت 8 کشور عربی و اسلامی یورش اسرائیل به مسجد الاقصی
تیم ملی والیبال ایران در دیداری تدارکاتی برابر برزیل قرار می‌گیرد
ترامپ ادعای توقف مذاکرات با ایران را رد کرد
معاون رئیس‌جمهور: دشمن با تغییر روش دنبال ایجاد شکاف داخلی هستند
بانک مرکزی دستورالعمل تسهیلات مسکن محرومان را به 8 بانک ابلاغ کرد
مجارستان: توافق با اوکراین درباره حقوق مجارها در زاکارپاتیا نزدیک است
پشتیبانی جریان حکمت ملی از اقدامات دولت عراق
اگر دولت نبود، احتمال قحطی در جنگ 40 روزه بسیار بالا بود
یارانه نقدی کدام خانواده‌ها سه برابر خواهد شد؟
عکس های منتخب ایران، سه شنبه 12 خرداد 1405
چرا دبی دیگر مقصد گردشگران نیست؟
اسپانیا به نقض حاکمیت لبنان در جنوب این کشور اعتراض کرد
رایزنی دیپلماتیک ایران و جمهوری آذربایجان
دبیر کل حزب‌الله لبنان: با وجود شهادت رزمندگان، دفاع از فلسطین ادامه دارد
واکنش القسام به تحولات منطقه؛ دشمن دچار سوءمحاسبه شده است
چرا طرح رایگان شدن مترو در شورای شهر تهران به تعویق افتاد؟
معاون اول رئیس‌جمهور: شرایط ایران پس از جنگ کاملاً تغییر کرده است
دستور رئیس جمهور برای پرداخت فوری مطالبات گندمکاران
کرملین شرط پایان جنگ اوکراین را اعلام کرد
ما مسیرمان شهادت است هیچگاه این باور از ما سلب نشد
ادعای وزیر خارجه آمریکا از نهایی شدن توافق با ایران
وزیر آموزش و پرورش: تأثیر سوابق تحصیلی در کنکور قطعی است
رویترز: با وجود هجوم نفت خام آمریکا به آسیا، جای خالی هرمز هرگز پُر نمی‌شود
احتمال استقرار سلاح‌های هسته‌ای آمریکا در نقاط جدید اروپا
نورویدیو | لبنان ؛ آزمون واقعی آتش بس یا آغاز یک معادله جدید ؟
مراسم «آن‌ها فرشته بودند» در تهران برگزار می‌شود
رئیس دفتر رئیس جمهور: حضور مردم در دفاع از کشور ستودنی است
علت تاخیر در پرواز تهران - نجف مشخص شد
ارتش اسرائیل هشدار تخلیه شهر النبطیه در جنوب لبنان را صادر کرد
نوراینفو | چگونه هنگام قطع برق، از سوختن لوازم منزل مان جلوگیری کنیم ؟