×
بین الملل
شناسه خبر : 212950
تاریخ انتشار : شنبه 1403/11/27 ساعت 21:06
تمایل هند به خرید نفت از روسیه تداوم دارد

تمایل هند به خرید نفت از روسیه تداوم دارد

معاون اجرایی وزیر نفت هند اعلام کرد که نفت روسیه را تنها از شرکت‌ها و نفتکش‌ها روس معاف از تحریم‌های واشینگتن علیه مسکو می‌خرد.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: «پانکاج جین» معاون اجرایی وزیر نفت هند در حاشیه همایش «هفته انرژی هند» گفت: هند، دومین واردکننده نفت خام روسیه، نفت روسیه را تنها از شرکت‌ها و نفتکش‌های معاف از تحریم‌های آمریکا می‌خرد.

تحریم‌های گسترده کشورهای غربی از جمله ایالات متحده آمریکا علیه مسکو، تجارت جهانی نفت را مختل کرده و خریداران نفت خام روسیه را مجبور به یافتن راه‌هایی تازه برای حفظ خرید محموله‌های نفت این کشور کرده است.

معاون اجرایی وزیر نفت هند گفت: مسئولیت تأمین‌کننده نفت هند این است محموله‌ای را به ما تحویل دهد که مطابق با الزام‌های تعیین‌شده باشد.

سخنان این مقام هندی تاکنون صریح‌ترین اظهارنظر از سوی سومین واردکننده و مصرف‌کننده بزرگ نفت جهان درباره موضع دهلی‌نو در زمینه تجارت نفت روسیه است.

هند پس از اعمال تحریم‌های روسیه از سوی غرب و کاهش خرید انرژی از این کشور در پی آغاز تنش‌های مسکو و کی‌یف از فوریه ۲۰۲۲، بزرگ‌ترین خریدار محموله‌های صادراتی نفت روسیه از مسیر دریا با تخفیف‌های بالا شد.

هند به جای تحریم‌های اعمال‌شده از سوی کشورها، از تحریم‌های سازمان ملل متحد پیروی می‌کند، اما ترس از تحریم‌های ثانویه آمریکا چالش‌های عملیاتی در تأمین نفت روسیه ایجاد می‌کند، زیرا بانک‌ها و شرکت‌های هندی در معرض سیستم مالی ایالات متحده قرار دارند.

خرید نفت روسیه از سوی پالایشگران هندی پس از تحریم‌های واشینگتن در ماه گذشته میلادی که زنجیر عرضه نفت روسیه را هدف قرار داد، تحت تأثیر قرار گرفت و باعث شد نرخ حمل‌ونقل نفتکش‌ها افزایش یابد، زیرا شماری از خریداران و پایانه‌ها در چین و هند از تحریم کشتی‌ها اجتناب کردند.

جین گفت: شرکت‌های هندی محموله‌های نفت خام را در مقصد وارداتی خود تحویل می‌گیرند، نه در پایانه صادراتی. اگر محموله نفتی وجود داشته باشد که الزام‌های داخلی هند را برآورده کند، پالایشگران هندی آن را می‌پذیرند، الزام‌ها از سوی هر تأمین‌کننده‌ای باید رعایت شود.

همچنین مقام‌های پالایشگاهی هند گفتند: به تأمین‌کنندگان و بازرگانان نفت روسیه گفته‌اند نفتی که می‌فروشند باید با پارامترهای تحریم‌های آمریکا مطابقت داشته باشد.

یکی از مقام‌های پالایشگاهی هند گفت: ما نمی‌خواهیم ریسک کنیم، ما به هیچ محموله‌ای که شامل نهاد یا نفتکش‌های تحریم‌شده در زنجیره تأمین باشد، دست نمی‌زنیم.

یکی دیگر از مقام‌های هندی تصریح کرد: ما تنها خریدار هستیم و تدارکات کامل و عاری از هرگونه مشکل از سوی فروشندگان ترتیب داده شود.

به گفته مقام‌های هندی، شرکت‌های هندی در اوایل این هفته با هیئت تجاری روسیه در همایش «هفته انرژی هند» ملاقات کردند.

جین گفت: شرکت‌های روس از جمله نواتک و «سبر بانک» (Sber Bank) به‌دنبال همکاری در پروژه‌ها با شرکت‌های انرژی هند هستند.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
غذا خوردن در تنهایی سلامت سالمندان را به خطر می‌اندازد
سیاه دانه و نقش آن در کاهش چربی خون
واکسن زونا ممکن است خطر زوال عقل را کاهش دهد
شایعه یا واقعیت؟ سیر خام ناشتا لاغر نمی‌کند
یک مربی تناسب اندام همیشه همراه شما!
سرماخوردگی را با آنتی‌بیوتیک درمان نکنید
استرس روزانه شما شبیه جنگیدن با شیر است!
نتانیاهو در حال بررسی برکناری یسرائیل کاتس از وزارت جنگ
جزئیات دیدار شهباز شریف با علی لاریجانی / تأکید بر همکاری‌های دوجانبه
سرنوشت جنگل‌های هیرکانی در دست باران / آتش‌ فرو می‌نشیند؟
پیام تسلیت الحوثی به شیخ نعیم قاسم / لزوم همبستگی در برابر اسرائیل
شناسایی مظنونان جدید سرقت از لوور
واکنش تند مسکو علیه ماکرون درباره دارایی‌های روسیه
زلنسکی برای توافق صلح به دیدار ترامپ می‌رود
سازمان ملل: 127 غیرنظامی از زمان آتش‌بس در لبنان کشته شده‌اند
بیانیه سرایا القدس درباره شهادت دو رزمنده جهاد اسلامی
150 پروژه در اولویت وزارت اقتصاد / آغاز طرح «اقتصاد برای همه»
پیشرفت‌های جدید در مذاکرات صلح روسیه به روایت کاخ سفید
موزه های تهران هم تعطیل شدند
سپاهان به مرحله حذفی لیگ قهرمانان آسیا صعود کرد+ فیلم گلها
نورنما | بزرگ‌ترین مجسمه مذهبی جهان در برزیل
حضور دوباره رونالدو در جام جهانی
کدام استان‌ها چهارشنبه تعطیل شدند
مقاومت یک جسد اسرائیلی دیگر را تحویل می‌دهد
یمن رسماً اعلام کرد: در کنار حزب‌الله هستیم
اعلام سیدبندی جام جهانی 2026 + تاریخ قرعه کشی
اوکراین با طرح صلح پیشنهادی آمریکا موافقت کرد
اعلام زمان و جزئیات ثبت‌نام حج عمره رجب و شعبان
مهاجرانی: نرخ بنزین بدون اطلاع قبلی به مردم تغییر نخواهد کرد
رئیس جمهور: بدون ثبت اموال، خدمات دولتی قابل دریافت نیست
نخست‌وزیر لبنان: کشور ما در وضعیت جنگ فرسایشی قرار دارد
انفجار در دادگاه ترکیه
تهران 3 درجه سردتر می‌شود / تداوم آلودگی هوا
اردن: اسرائیل بیش از 500 بار آتش‌بس را در غزه نقض کرده است
توافق نهایی بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین اجتماعی با آتیه سازان حافظ+اعلام جزییات بزودی
سهمیه بنزین خودروهای وارداتی و صفر تولید داخل حذف می‌شود+توضیحات وزیر نفت
جزئیات پرتاب ماهواره‌های سنجشی ایران / 3 ماهواره در یک روز
درخواست سوئد برای موشک‌هایی با برد هدف‌گیری خاک روسیه
موج اعتراض علویان به کشتارها و بازداشت های فرقه ای در سوریه
شرایط فروش وانت نیسان ارتقاء یافته اعلام شد+جدول فروش
اوکراین با مفاد توافق صلح موافقت کرده/زلنسکی برای مذاکره به آمریکا می رود
نظامی‌گری ژاپن و بازی دوگانه آمریکا
رئیس مجلس پاکستان: روابط دوجانبه با ایران به مرحله‌ای مهم رسیده است
سخنگوی فدراسیون فوتبال: بی‌اخلاقی کنند، نمی‌رویم
کدام سینماگران ایرانی داور جشنواره جهانی فجر شدند؟
دیدار و گفت‌وگوی وزیر امور خارجه با همتای هلندی
نورنما | هفته مقدس بسیج گرامی‌باد
چشم‌انداز اقتصاد اسرائیل پس از دو سال جنگ
هوای ناسالم و وظایف نظام حکمرانی در کیفیت زندگی
آلمان ادعا کرد: روسیه احتمالا تا سال 2029 به ناتو حمله کند
X
آگهی تبلیغاتی