×
اقتصادی
شناسه خبر : 212893
تاریخ انتشار : شنبه 1403/11/27 ساعت 14:31
اطلاعیه هیات مدیره ایران‌خودرو درباره رای شورای رقابت

اطلاعیه هیات مدیره ایران‌خودرو درباره رای شورای رقابت

گروه صنعتی ایران‌خودرو در جدیدترین اطلاعیه خود، به ادعاهای مطرح شده شورای رقابت در رای خود پاسخ داد.

نورنیوز-گروه اقتصادی: در پی انتشار و ابلاغ رای شورای رقابت درباره حضور شرکت خصوصی در ‌هیات‌ مدیره شرکت ایران‌خودرو، این شرکت در پاسح به ادعای شورای رقابت، ضمن اشاره به اینکه قانونی بودن مجمع ایران‌خودرو تایید شده و جای هیچ نگرانی برای ابطال این مجمع و عدم تحقق جدی‌ترین خصوصی‌سازی اجرا شده در کشور وجود ندارد عنوان کرد که رای شورای رقابت غیرقابل اجرا و غیرقابل استناد است.

سه‌شنبه هفته گذشته (۲۳ بهمن ماه)، هیات تجدید نظر شورای رقابت، پس از گذشت یک هفته از برگزاری مجمع گروه صنعتی ایران‌خودرو و واگذاری این گروه خودروسازی به بخش خصوصی، رای ۵۵۳ سال ۱۴۰۱ شورای رقابت را تایید کرده و رای بر غیرقانونی بودن حضور شرکت خصوصی مذکور در هیات مدیره گروه صنعتی ایران‌خودرو داد.

حال امروز (۲۷ بهمن‌ ماه) گروه صنعتی ایران‌خودرو در جدیدترین اطلاعیه خود، به ادعاهای مطروحه شورای رقابت در رای خود پاسخ داده است.

بر اساس آنچه که در متن اطلاعیه اعضای منتخب بخش دولتی و خصوصی هیات‌مدیره ایران‌خودرو آمده است، در وهله‌ اول از مسئولان و مردم خواسته شده تا نسبت به اطلاعات خلاف واقع و قانون که در راستای تضعیف، تخریب و ایجاد شبهه ساختار مدیریتی نوپای بخش خصوصی در شرکت ایران خودرو است، توجه نکنند.

این اطلاعیه به شرح زیر است:

" درخصوص ادعاهای مطرح‌ شده مربوط به رای شورای رقابت، موارد زیر اعلام می‌شود:

۱- هم اکنون که پس از سال‌های متمادی، در راستای تاکیدات مقام معظم رهبری و رئیس جمهور و حمایت سایر سران قوا، مبنی بر لزوم واگذاری بخش‌های صنعتی دولتی کشور به بخش خصوصی، انتظار مردم برآورده شد و مدیریت شرکت ایران‌خودرو به عنوان زیانده‌ترین شرکت دولتی و بزرگ‌ترین خودروساز کشور که در بدترین شرایط از نظر تولید محصول و زیان و میزان نارضایتی مشتریان قرار داشت، با تاکید بر استفاده از دانش روز جهان و اعتقاد بر ایجاد بهره‌وری حداکثری، در اختیار بخش خصوصی قرار گرفت و مقرر است که در زمان‌بندی مطلوب، کیفیت محصولات تولیدی بزرگ‌ترین بنگاه خودروسازی ایران ارتقا دهد تا محصولاتی در شان مردم ایران را راهی بازار کند؛ لذا از مردم و مسئولان درخواست داریم نسبت به اطلاعات خلاف واقع و قانون، هجمه رسانه‌ای و تشویش اذهان افراد غیرمرتبط و غیرمتخصص که همگی در راستای تضعیف، تخریب و ایجاد شبهه و... ساختار مدیریتی نوپای بخش خصوصی در شرکت ایران خودرو است، توجه نکنند.

بی‌تردید، قانون فصل‌الخطاب همه امور در کشور است و نهادهای متعدد نظارتی و قضایی وظایف رسمی خود را با اشراف کامل بر روند این فرآیند اعمال می‌کنند و همانگونه که مکرراً از سوی نهادهای قانونی اعلام شده، مجمع شرکت ایران‌خودرو به‌صورت کاملا صحیح و قانونی برگزار شده و جای هیچ نگرانی برای ابطال این مجمع و عدم تحقق جدی‌ترین خصوصی‌سازی اجرا شده در کشور وجود ندارد.

٢- تصمیم شورای رقابت در زمان برگزاری مجمع به صورت قانونی صادر و ابلاغ نشده بود (مستند به نامه 17 بهمن 1403 رئیس هیات تجدیدنظر شورای رقابت خطاب به مدیرعامل سابق شرکت ایران‌خودرو) و طبق بررسی‌های قانونی انجام شده، این تصمیم شورای رقابت در صورت ابلاغ در زمان برگزاری مجمع نیز مستلزم صدور اجراییه با مهلت ۱۰ روزه وفق قانون اجرای احکام مدنی بوده است؛ مضاف بر این، اینکه تصمیم توسط محکوم‌علیه و معترض یا معترضان و وارد یا واردین ثالث قابل اعتراض در مراجع قانونی است.

٣- تصمیم شورای رقابت در صورت ابلاغ در زمان برگزاری مجمع نیز صرفاً ناظر به فروش سهام بدون تعیین مدت و نحوه فروش بعد از صدور اجراییه قضایی توسط دو سهام‌دار از کل سهام‌داران شرکت ایران‌خودرو بوده و مانعی برای اثر حقوق مالکانه این سهام‌داران برای حضور و اعمال حق رای در مجمع نبوده است.

۴- با توجه به خروج آن دو شرکت از هیات مدیره شرکت ایران‌خودرو ناشی از عدم کاندیداتوری در مجمع مذکور، غایت اجرای رای محقق شده است و بر همین اساس رای شورای رقابت غیرقابل اجرا و غیرقابل استناد شد.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
رقابت عشقی خونین / پسر جوان در دعوا بر سر یک دختر کشته شد
محبوبیت بالای پوتین بر اساس نظرسنجی اخیر روسیه
درخواست اعدام برای نخست‌وزیر سابق بنگلادش
حمایت قاطع شورای امنیت از دولت لبنان
نامه ایران، روسیه و چین به سازمان ملل درباره قطعنامه 2231
رسوایی‌های شاهزاده کار دستش داد
قتل عمد در تصادفات مربوط به خودروهای با چراغ زنون صحت ندارد
با وجود تمدید آتش بس صورت گرفت؛ حمله هوایی پاکستان به پکتیکا افغانستان
اعلام قوی‌ترین گذرنامه‌های جهان/ایران در رتبه چندم قرار دارند؟
طلایی‌پوشان سپاهان برنده از آبادان بیرون آمدند
ترکیه و سوریه درصدد گسترش توافق میان خود
تعطیلی مدارس تمام مقاطع مشهد فردا 26 مهر
فیلمبرداری با تلفن همراه از مسابقات لیگ برتر ممنوع شد
لحن ترامپ نرم شد/تعرفه‌های سنگین چین پایدار نخواهد بود
نتایج اولیه انتخابات نظام پزشکی اعلام شد؛ مشارکت بیش از 76 هزار نفر
بیانیه تند ایران در واکنش به ادعاهای ضدایرانی مقام انگلیس
وزیر خارجه: ایران تحت هیچ فشاری قرار نمی‌گیرد/حقوق حاکمیتی ایران قابل مذاکره نیست
آثار شکنجه بر پیکر 120 شهید فلسطینی
ترامپ به زلنسکی : تاماهاوک‌ها را نمی‌دهیم!
تمدید 4 ماهه خدمت سربازی اجباری در رژیم اسرائیل
پاداش عجیب عربستان صدای قهرمان جام جهانی را درآورد
کاهش 10 درصدی ارزش بورس تهران در نیمه نخست امسال
چین همزمان با رزمایش مشترک فیلیپین و آمریکا قدرت‌نمایی کرد
جان بولتون خود را به مقامات قضایی تسلیم کرد
ساپینتو: به باخت عادت نداریم / فکر نکنید رئال مادرید هستیم
حماس خواستار تکمیل روند آتش بس شد
واکنش تند هاشمیان به شایعات درباره جانشینش
فوت رهبر اپوزیسیون آرژانتین در پخش زنده تلویزیونی
فایننشال تایمز:عربستان در پی پیمان دفاعی با آمریکاست
هشدار حماس: خلع سلاح مقاومت، آغاز ناآرامی هاست
جدول لیگ برتر پس از بازی‌های امروز / استقلال در یک قدمی صدرنشینی!
پیشنهاد پرسپولیس به سرمربی سابق سپاهان!
سناتورهای آمریکایی قطعنامه‌ای برای جلوگیری از حمله آمریکا به ونزوئلا ارائه می‌دهند
جزییات جدید از ثبت‌نام وام 50 میلیون تومانی بازنشستگان تأمین اجتماعی
روسیه: شکست اروپایی‌ها در بازگرداندن تحریم‌ها علیه ایران
یارانه پردرآمدهاحذف می شود/ تعداد و دهک های مشمول
پلاک‌های جدید و متفاوت در راه سیستان و اینچه‌برون
پایان بازی و پیروزی استقلال در خانه /استقلال (1) - مس رفسنجان (0)+ فیلم گل اول
اصرار اتحادیه اروپا بر مواضع غیرسازنده درباره برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران
دستیار مورینیو در آستانه پیوستن به کادرفنی تیم ملی ایران
نقض مکرر آتش بس غزه از سوی رژیم اسرائیل/ایران محکوم کرد
رزمایش ونزوئلا در واکنش به تحرکات آمریکا
امیر دریادار سیاری: امنیت پایدار در سایه آمادگی و بازدارندگی حاصل می شود
گل گهر موقتا صدرنشین لیگ برتر شد
درگذشت کشتی گیر 18 ساله گیلانی در حین تمرین
بانک‌ها و خودروسازان زیر ذره‌بین؛ بازگشت هزاران میلیارد به جیب مردم
ابراز امیدواری ترامپ برای پیوستن عربستان به توافق ابراهیم
راز توافق آتش‌بس مرزی طالبان و پاکستان در قطر
انگلیس به پینگ‌پنگ‌باز 11 ساله ایران ویزا نداد
هت‌تریک مالی اسطوره پرتغالی رونالدو مقابل رقیب دیرینه مسی
X
آگهی تبلیغاتی