×
سیاسی
شناسه خبر : 212890
تاریخ انتشار :

10 اسفند؛ آغاز ثبت‌نام میان‌دوره‌ای خبرگان رهبری

نام‌نویسی از داوطلبان انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان در استان خراسان جنوبی و آذربایجان شرقی از 10 تا 16 اسفندماه به‌صورت حضوری در فرمانداری‌های تبریز و بیرجند و هم‌چنین ستاد انتخابات وزارت کشور انجام می‌شود.

نورنیوز-گروه سیاسی: محسن اسلامی سخنگوی ستاد انتخابات کشور درخصوص فرآیند‌های انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری و هم‌چنین انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا بیان کرد: ما هم‌اکنون مشغول فرآیند اجرایی انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس دوازدهم برای حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو هستیم. ثبت‌نام داوطلبان به‌صورت الکترونیک و از طریق سامانه پنجره واحد وزارت کشور بود و این مرحله به اتمام رسیده است.

وی افزود: 223 نفر ثبت‌نام‌کننده برای این انتخابات در این حوزه را داشتیم و هم‌اکنون طبق قانون اسامی داوطلبان را برای پنج دستگاه شامل وزارت اطلاعات، اطلاعات سپاه، فراجا، ثبت احوال و قوه قضاییه ارسال کرده‌ایم. این دستگاه‌ها 10 روز مهلت دارند که به این استعلام پاسخ دهند و بعد از آن نیز پاسخ استعلام‌ها در اختیار هیئت اجرایی تبریز قرار خواهد گرفت.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور اضافه کرد: فرآیندهای انتخابات بر اساس جدول زمان‌بندی جلو می‌رود و هیئت نظارت مرکزی شورای نگهبان بر کلیه فرایندها نظارت دارد.

اسلامی درباره انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری عنوان کرد: هم‌چنین انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری را برای حوزه انتخابیه خراسان جنوبی و آذربایجان شرقی خواهیم داشت. طبق جدول زمان‌بندی، از 4 تا 8 اسفندماه تشکیل هیئت اجرایی در این دو استان صورت می‌گیرد، مکاتبات لازم با رؤسای ستاد انتخابات استان‌ها نیز صورت گرفته است و این فرآیندها بر اساس قانون جلو می‌رود.

وی ادامه داد: نام‌نویسی از داوطلبان انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان در این دو استان نیز از 10 اسفند تا 16 اسفندماه به‌مدت 7 روز صورت خواهد گرفت. این نام‌نویسی به‌صورت حضوری است و در فرمانداری‌های تبریز و بیرجند و هم‌چنین ستاد انتخابات وزارت کشور انجام می‌شود. در صورت نیاز می‌توانیم درخواست دهیم ثبت‌نام در فرمانداری قم نیز صورت بپذیرد.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور درباره مصوبه اخیر مجلس شورای اسلامی برای تمدید دوره شوراهای اسلامی شهر و روستایی ششم نیز گفت: درخصوص مصوبه مجلس که دوره فعالیت شورای ششم به‌مدت 6 ماه تمدید شد، بعضاً این سؤال پیش آمده است؛ آیا این مصوبه بر فرآیندهای انتخابات  تأثیرگذار است یا نه؟

اسلامی ابراز کرد: باید در پاسخ گفت قانون انتخابات شوراهای شهر و روستا هنوز به ما ابلاغ نشده است و فرآیندهای تصویب را طی می‌کند؛ هم‌اکنون کل قانون انتخابات شوراها در شورای نگهبان است و مجلس نیز منتظر نظر شورای نگهبان است و ما به‌عنوان مجری منتظریم ابلاغ قانون انتخابات شوراهای شهر و روستا انجام شود، بعد از ابلاغ، اعلام می‌کنیم که زمان مقررِ فعلی برای انتخابات یعنی 30 خرداد 1404 تغییر می‌کند یا نه، هم‌چنین بعد از ابلاغ قانون اعلام خواهیم کرد که آیا فرآیند ثبت‌نام انتخابات شوراها که از 22 اسفند امسال آغاز می‌شود، تغییری خواهد داشت یا نه.

به گزارش تسنیم، وی اظهار داشت: ما به‌عنوان مجری منتظریم که ابلاغ قانون صورت بگیرد ولی چون موظفیم به قانون موجود عمل کنیم، در وضعیت فعلی سعی کردیم کلیه اقدامات قانونی و فرآیندهای انتخابات در موعد معیّن انجام شود، بر این اساس، فرآیندها در حال انجام است و اگر قانون ابلاغ شود، اعلام می‌کنیم که زمان‌بندی جدید چگونه خواهد بود


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ترامپ: ایران حق غنی‌سازی اورانیوم ندارد
وزیر نفت: امکان قاطی شدن آب و بنزین در جایگاه‌ها وجود ندارد
سخنگوی دولت: تعطیلی یک‌هفته‌ای تابستانه در دست بررسی است
پیاتزا 25 والیبالیست را به اردوی تیم ملی دعوت کرد
انتقاد بازیگر «بازی تاج‌وتخت» از سکوت هالیوود در برابر کشتار در غزه
167 کیلوگرم شمش طلا در مرکز مبادله معامله شد
استاندار تهران: تعویض کاهنده‌ها با هزینه بسیار محدود در اختیار شهروندان قرار می گیرد
کمک‌های هوایی به غزه یا مهندسی گرسنگی؟
آلودگی در مرز قرمز؛ هوای تهران برای همه ناسالم شد
بقایی حمله رژیم صهیونیستی به کشتی «حنظله» را محکوم کرد
پزشکیان:اگر مسئولی اشتباهی کرد کمک کنیم آن را رفع کند و پرونده‌سازی نکنیم
وزیر جهاد کشاورزی: قیمت برنج داخلی به‌زودی متعادل می‌شود
رئیس سازمان اطلاعات سپاه: امنیت کشور در شرایط خوبی قرار دارد
فاجعه در بزرگراه پاکستان؛ واژگونی مرگبار اتوبوس در پنجاب
فداکاری در دل شب؛ ناجی‌ای که برای نجات 6 نفر جان باخت
کمبود نیروی کار ماهر؛ مهم‌ترین چالش صنعت کشور از نگاه کارفرمایان
نتانیاهو: اجازه ورود کامل کمک به غزه را نمی‌دهیم
انتقال پایتخت به سواحل جنوبی مخاطرات امنیتی ندارد
خروج ایران از NPT در واکنش به فعال‌سازی مکانیسم ماشه
برنامه کامل هفته‌های اول تا پانزدهم نیم‌فصل اول اعلام شد
خلافِ واقع!
استقلال و پرسپولیس مهرماه به ورزشگاه آزادی بازمی‌گردند
جهش فناوری در ایران؛ ساخت بازوی رباتیک فایبرکربنی برای صنعت خودرو
سودجویان در کمین‌اند؛ ارز و سیم‌کارت را فقط از مراکز مجاز تهیه کنید
رسانه ژاپنی: «زاهدی» کلید تقویت خط حمله «توکیو وردی» است
بارسلونا با پیروزی 3-1 گام نخست خود را محکم برداشت
ثبت احوال بدون مراجعه حضوری گواهی انحصار وراثت صادر می‌کند
راه اندازی مسیر دریایی خرمشهر-بصره برای زائران اربعین
دیلی تلگراف خبر داد: آتش‌بس در غزه تعارض آشکار دیدار ترامپ و استارمر
4 دلار میزان تخفیف نفتی ایران به چین
قانون‌گذاری برای سکوت یا مقابله با اخبار جعلی؟
نورویدئو | چهل روز گذشت
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات: ارتباطات پایدار از ایران تا کربلا تامین می‌شود
حمله نظامیان صهیونیست به کشتی حنظله/حنظله چیست؟/جهاد اسلامی اقدام اسرائیل را محکوم کرد
محور هراز سه شب متوالی بسته می‌شود
قیمت خودرو امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از وعده پایان جنگ ها تا بمب‌های رادارگریز؛ تناقض بزرگ سیاست ترامپ
قیمت دلار و سایر ارزها امروز یکشنبه 5 مرداد 1404
ناگفته‌های جنگ 12 روزه از زبان وزیر امور خارجه ایران
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از عفو نظام تا بازگشت به ترور؛ بهروز احسانی اسلاملو که امروز اعدام شد کیست؟
آخرین وضعیت پرونده قتل الهه حسین‌نژاد؛ بررسی اتهامات و مراحل قانونی
خشونت در فروشگاه آمریکایی؛ 11 نفر قربانی چاقوکشی شدند
«ابرقویی‌نژاد» پرسپولیسی شد
بورسا در محاصره آتش
نورنما | الگوگیری دختر کوچولو از خانم سحر امامی
تاخیر در اعزام، به مرگ کودک عقرب گزیده منجر شد
ارتش: در خط مقدم دفاع از ملت ایستاده‌ایم
قول رئیس دادگستری سیستان و بلوچستان درباره قطع دست گروهک جیش‌الظلم از منطقه +عکس و فیلم
ابهام استراتژیک در دیپلماسی هسته‌‌‌ای ایران
X
آگهی تبلیغاتی