×
سیاسی
شناسه خبر : 212890
تاریخ انتشار : شنبه 1403/11/27 ساعت 14:14
10 اسفند؛ آغاز ثبت‌نام میان‌دوره‌ای خبرگان رهبری

10 اسفند؛ آغاز ثبت‌نام میان‌دوره‌ای خبرگان رهبری

نام‌نویسی از داوطلبان انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان در استان خراسان جنوبی و آذربایجان شرقی از 10 تا 16 اسفندماه به‌صورت حضوری در فرمانداری‌های تبریز و بیرجند و هم‌چنین ستاد انتخابات وزارت کشور انجام می‌شود.

نورنیوز-گروه سیاسی: محسن اسلامی سخنگوی ستاد انتخابات کشور درخصوص فرآیند‌های انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری و هم‌چنین انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا بیان کرد: ما هم‌اکنون مشغول فرآیند اجرایی انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس دوازدهم برای حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو هستیم. ثبت‌نام داوطلبان به‌صورت الکترونیک و از طریق سامانه پنجره واحد وزارت کشور بود و این مرحله به اتمام رسیده است.

وی افزود: 223 نفر ثبت‌نام‌کننده برای این انتخابات در این حوزه را داشتیم و هم‌اکنون طبق قانون اسامی داوطلبان را برای پنج دستگاه شامل وزارت اطلاعات، اطلاعات سپاه، فراجا، ثبت احوال و قوه قضاییه ارسال کرده‌ایم. این دستگاه‌ها 10 روز مهلت دارند که به این استعلام پاسخ دهند و بعد از آن نیز پاسخ استعلام‌ها در اختیار هیئت اجرایی تبریز قرار خواهد گرفت.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور اضافه کرد: فرآیندهای انتخابات بر اساس جدول زمان‌بندی جلو می‌رود و هیئت نظارت مرکزی شورای نگهبان بر کلیه فرایندها نظارت دارد.

اسلامی درباره انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری عنوان کرد: هم‌چنین انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری را برای حوزه انتخابیه خراسان جنوبی و آذربایجان شرقی خواهیم داشت. طبق جدول زمان‌بندی، از 4 تا 8 اسفندماه تشکیل هیئت اجرایی در این دو استان صورت می‌گیرد، مکاتبات لازم با رؤسای ستاد انتخابات استان‌ها نیز صورت گرفته است و این فرآیندها بر اساس قانون جلو می‌رود.

وی ادامه داد: نام‌نویسی از داوطلبان انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان در این دو استان نیز از 10 اسفند تا 16 اسفندماه به‌مدت 7 روز صورت خواهد گرفت. این نام‌نویسی به‌صورت حضوری است و در فرمانداری‌های تبریز و بیرجند و هم‌چنین ستاد انتخابات وزارت کشور انجام می‌شود. در صورت نیاز می‌توانیم درخواست دهیم ثبت‌نام در فرمانداری قم نیز صورت بپذیرد.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور درباره مصوبه اخیر مجلس شورای اسلامی برای تمدید دوره شوراهای اسلامی شهر و روستایی ششم نیز گفت: درخصوص مصوبه مجلس که دوره فعالیت شورای ششم به‌مدت 6 ماه تمدید شد، بعضاً این سؤال پیش آمده است؛ آیا این مصوبه بر فرآیندهای انتخابات  تأثیرگذار است یا نه؟

اسلامی ابراز کرد: باید در پاسخ گفت قانون انتخابات شوراهای شهر و روستا هنوز به ما ابلاغ نشده است و فرآیندهای تصویب را طی می‌کند؛ هم‌اکنون کل قانون انتخابات شوراها در شورای نگهبان است و مجلس نیز منتظر نظر شورای نگهبان است و ما به‌عنوان مجری منتظریم ابلاغ قانون انتخابات شوراهای شهر و روستا انجام شود، بعد از ابلاغ، اعلام می‌کنیم که زمان مقررِ فعلی برای انتخابات یعنی 30 خرداد 1404 تغییر می‌کند یا نه، هم‌چنین بعد از ابلاغ قانون اعلام خواهیم کرد که آیا فرآیند ثبت‌نام انتخابات شوراها که از 22 اسفند امسال آغاز می‌شود، تغییری خواهد داشت یا نه.

به گزارش تسنیم، وی اظهار داشت: ما به‌عنوان مجری منتظریم که ابلاغ قانون صورت بگیرد ولی چون موظفیم به قانون موجود عمل کنیم، در وضعیت فعلی سعی کردیم کلیه اقدامات قانونی و فرآیندهای انتخابات در موعد معیّن انجام شود، بر این اساس، فرآیندها در حال انجام است و اگر قانون ابلاغ شود، اعلام می‌کنیم که زمان‌بندی جدید چگونه خواهد بود


نظرات

آخرین اخبار
هشدار مقام آمریکایی درباره پیامدهای ادامه درگیری با ایران
تاج: فیفا را مسئول صدور ویزا می‌دانیم
قلعه‌نویی ملی‌پوشان را آماده معرفی فهرست نهایی جام جهانی کرد
سهمیه آب زمزم به حجاج نرسید
قدردانی فرماندهی کل سپاه از افتخارآفرینی ورزشکاران کشور در میانه جنگ
مبینا نعمت زاده: بازی‌های آسیایی را از دست دادم
کواراتسخلیا، بهترین بازیکن فصل لیگ قهرمانان اروپا 26-2025 شد
پسر زیدان مسافر آمریکا شد، گندوز خط خورد
شنیده شدن صدای انفجار در کنارک
زهرا کیانی و امیرحسین زارع، بانو و آقای ورزش ایران شدند
ثبت یک موفقیت درمانی جدید با جراحی پیشرفته «هایتوک»در مشهد
مکرون خواستار توافق فوری میان ایران و آمریکا شد
طباطبایی: رئیس‌جمهور ‎از خدمت به مردم عقب نخواهد نشست/حضرتی: شایعه استعفا کذب است
انتقاد رئیس اسبق سازمان تربیت بدنی از انتقال کمپ تیم ملی به مکزیک
عکس های منتخب ایران، یکشنبه 10 خرداد 1405
نبیه بری: مقاومت به مفاد آتش‌بس پایبند است
حمله پهپادی حزب‌الله به شمال اراضی اشغالی 6 زخمی برجای گذاشت
تمرینات سخت تیم ملی فوتبال برگزار شد
طلسم 15 ساله شکست؛ تالاب سولدوز دوباره لبریز شد
پاداش ویژه رئیس‌جمهور در انتظار صعود تیم ملی از گروه جام جهانی
دولت جنگ ، حکومت نظامیان نیست
هشدار معاون سابق ترامپ: آمریکا از اصول محافظه‌کاری فاصله گرفته است
گمانه‌زنی درباره سفر رئیس‌جمهور آمریکا به تل‌آویو
رخدادهای 90 شب گذشته یک «جنبش اجتماعی و ملی» است
جلسه کابینه ترامپ چیزی جز یک نمایش آشفته نبود
انفجار در شمال شرقی میانمار 46 قربانی گرفت+فیلم
اعتراف مقام سابق آمریکایی به «شکست راهبردی» در برابر ایران
عبدالله‌خانی: رخدادهای 90 شب گذشته یک «جنبش اجتماعی و ملی» است
سپاهان از دریافت مجوز حرفه‌ای AFC بازماند
بازگشت سه سکوی پارس جنوبی به مدار تولید
گروسی: حمله به نیروگاه‌ هسته‌ای غیرقابل قبول است
بازگشت حجاج از فردا
عامل دود سیاه حوالی اتوبان ستاری تهران چه بود؟
وکلا و سردفتران در لیست قرمز مبارزه با پولشویی
نورنما | خجسته میلاد با سعادت امام هادی (ع) مبارک
نگرانی بازنشستگان از تأخیر سه‌ماهه در دریافت حقوق/ وعده‌ پایان مهلت تا 15 خرداد
تهدید عمان از سوی رئیس‌جمهور آمریکا ماهیت جنگی دارد
ترامپ «هنر معامله‌گر» در بن‌بست جنگی گرفتار شد
عضو کمیسیون امنیت ملی: هدف مذاکرات، توقف کامل درگیری‌هاست
سپاه از شناسایی محموله نظامی در منطقه مرزی ارومیه خبر داد
معاملات آنلاین مسکن مجوز قانونی گرفتند
تام باراک نماینده ویژه آمریکا در سوریه و عراق شد
پزشکیان: بدون همبستگی و تحمل سختی نمی‌توان از چالش‌های بزرگ عبور کرد
سازمان ملل ورشکست شد!
ویزا ندادند! سفر تیم ملی آفریقای جنوبی متوقف شد
مشکلات آزادراه تهران–شمال ظرف دو هفته تعیین‌تکلیف شود
رکورد بالاترین سرعت ثبت‌شده در تاریخ رقابت‌های موتو جی‌پی شکسته شد
حاجی دلیگانی : اعتبار کالابرگ باید متناسب با تورم افزایش یابد
لیست شوم پرسپولیس/ 5 ستاره محبوب در خطر اخراج
چه کسی پشت پرده زرادخانه مشترک واشنگتن- تل آویو ایستاده است؟