×
بین الملل
شناسه خبر : 212859
تاریخ انتشار : شنبه 1403/11/27 ساعت 09:56
انتقاد از  عملکرد «ایلان ماسک» در کاخ سفید/نگرانی از اخراج هزاران کارمند در آمریکا

چند خبر از آمریکا؛

انتقاد از عملکرد «ایلان ماسک» در کاخ سفید/نگرانی از اخراج هزاران کارمند در آمریکا

همزمان با افزایش نفوذ ایلان ماسک به عنوان رئیس اداره کارآمدی دولت و میلیاردر حامی ترامپ بر بیش از 10 ها نهاد فدرال، برخی دستیاران ارشد رئیس جمهوری آمریکا که خواهان هماهنگی بیشتر تیم ماسک هستند از این وضعیت ناامید شده اند.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: به دنبال افزایش نفوذ «ایلان ماسک» حامی میلیاردر «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهوری آمریکا و دسترسی گسترده وی به اطلاعات حساس و محرمانه دولتی، منابع آگاه از ناامیدی برخی مقامات کاخ سفید از عملکرد این عضو جدید دولت واشنگتن خبر دادند.

به گزارش رویترز، چهار منبع آگاه به این خبرگزاری اعلام کردند که همزمان با افزایش نفوذ ایلان ماسک به عنوان رئیس اداره کارآمدی دولت و میلیاردر حامی ترامپ بر بیش از ۱۰ ها نهاد فدرال، برخی دستیاران ارشد رئیس جمهوری آمریکا که خواهان هماهنگی بیشتر تیم ماسک هستند از این وضعیت ناامید شده اند.

براساس اعلام این منابع، سوزی وایلز رئیس دفتر ترامپ و تیم او از جمله کسانی هستند که نسبت به هماهنگی ماسک ناامید شده و در برخی مواقع احساس می کنند همزمان با تلاش ماسک و تیمش برای اخراج هزاران کارمند فدرال و دسترسی به اطلاعات محرمانه و حساس، موارد زیادی حتی به اطلاع آنها نیز رسانده نمی‌شود. به گفته یکی از منابع، وایلز و برخی از دستیاران ارشد وی به تازگی با ماسک در این خصوص گفت‌وگو داشته‌اند.

تنش‌های اساسی برخی مقامات کاخ سفید با تیم ماسک نشانگر مشکلات احتمالی ترامپ در ایجاد تعادل میان دولت و کارکنان اداره تازه تاسیس کارآمدی دولت است.

این خبرگزاری یادآوری کرده است که ترامپ اخیرا با صدور فرمانی، قدرت ایلان ماسک را بر بوروکراسی نهادهای فدرال تقویت کرد و سازمان‌های فدرال را ملزم به همکاری با اداره کارآمدی دولت برای کاهش شدید نیروی کار و محدود کردن استخدام‌ها کرد. براساس این فرمان اجرایی، یک تیم از اداره کارآمدی دولت به عنوان ناظر بر تمامی تصمیم‌های استخدامی تشکیل می شود.

همزمان کارولین لیویت سخنگوی کاخ سفید در واکنش به انتشار اخباری مبنی بر نارضایتی برخی کارکنان کاخ سفید از عملکرد ماسک و تیمش، گفت: «این یک تیم واحد است. ایلان ماسک مانند هر شخص دیگر با رضایت دونالد ترامپ کار می کند و دستورات را به طور مستقیم از رئیس جمهوری ایالات متحده می گیرد».

وی در بیانیه بعدی که روز جمعه منتشر شد، گفت: «این داستان به نقل از منابع ناشناس مزخرف کامل است که نمی دانند در مورد چه چیزی صحبت می کنند».

ماسک نیز در یک نشست خبری در اتاق رئیس جمهور در حالیکه ترامپ در کنار او ایستاده بود، از نقش خود به عنوان یک مقام غیرمنتخب که اختیارات بی سابقه‌ای برای برچیدن بخش‌هایی از دولت آمریکا به او اعطا شده است، دفاع کرد.

ترامپ آمریکا را به سمت خودکامگی پیش می برد

یک سناتور آمریکایی در واکنش به اقدامات دولت دونالد ترامپ اعلام کرد که وی آمریکا به سمت خودکامگی پیش می برد.

به سی ان ان, برنی سندرز سناتور در پیامی تصویری گفت: «در زمان نابرابری عظیم درآمد و ثروت» در کشور، ترامپ و جمهوری خواهان می خواهند هزینه در آموزش، مراقبت های سلامتی و مسکن را کاهش دهند.

انتقاد از  عملکرد «ایلان ماسک» در کاخ سفید/نگرانی از اخراج هزاران کارمند در آمریکا
 

وی افزود: می دانید که آنها می خواهند با این کاهش هزینه چه کنند؟ ما در مورد تریلیون ها دلار در یک دوره ۱۰ ساله صحبت می کنیم. آن‌ها می‌خواهند معافیت‌های مالیاتی عظیمی را برای ایلان ماسک و طبقه میلیاردرها فراهم کنند.

پیش از این نیز «برنی سندرز» سناتور آمریکایی نسبت به فضای سیاسی کنونی آمریکا پس از بازگشت «دونالد ترامپ» به قدرت ابراز نگرانی کرده و با اشاره به میلیاردرها و غول‌های فناوری از جمله «ایلان ماسک»، «مارک زاکربرگ» و «جف بزوس»، گفت که اکنون میلیاردرها دولت ما را کنترل می‌کنند.

نگرانی از اخراج هزاران کارمند در آمریکا 

ادامه طرح دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا و ایلان ماسک مشاور ارشد وی برای کوچک سازی دولت فدرال، هزاران نفر از کارمندان را نگران اخراج و از دست دادن شغل خود کرده است.

به گزارش خبرگزاری رویترز، تاکنون هزاران نفر از کارکنان سازمان های مختلف دولتی در آمریکا اخراج شده اند که بسیاری از آنها کارمندانی بوده اند که به تازگی در اداراتی مانند اداره امور کهنه سربازان، آموزش و اداره امور کسب و کارهای کوچک به صورت موقت و آزمایشی استخدام شده بودند.

این خبرگزاری به نقل از یک مقام آگاه از تصمیم دولت ترامپ افزود، مقام هایی از دفتر مدیریت نیروی انسانی که نظارت بر استخدام کارکنان فدرال را برعهده دارد، با سازمان های مربوطه دیدار و به آنها توصیه کردند که کارکنان موقت را اخراج کنند.

طبق داده‌های دولت آمریکا، حدود ۲۸۰ هزار کارمند از ۲.۳ میلیون نفر نیروی کار فدرال در بخش غیرنظامی، در دو سال گذشته استخدام شده‌اند که اکثر آنها هنوز در شرایط آزمایشی و موقت هستند و اخراج آنها آسان‌تر است.


نظرات

آخرین اخبار
ارتباط آلودگی هوا با یک بیماری شایع قرن
هشدار شیوع یک عفونت ویروسی از طریق پشه
عواقب جبران‌ناپذیر مصرف خودسرانه داروهای افسردگی
دوش آب سرد، برای کودکان مبتلا به تب ممنوع
زخم‌پوش فوق‌نازک هوشمند به بازار آمد
کلاه کاهش ریزش مو ابداع شد
تاکید مسعود بارزانی بر لزوم استقلال عراق در تصمیماتش
سپاهان ایران(1) - الاهلی قطر (3) / باخت سپاهان در دوحه+ فیلم
گفت‌وگوهای غیررسمی واشنگتن با نوه رائول کاسترو
زلنسکی رئیس جمهوری بلاروس را تحریم کرد
درخواست عضو کنست برای برکناری نتانیاهو
محکومیت اقدام اخیر اسرائیل در غصب اراضی کرانه باختری
تاکید وزیر راه بر تطابق قیمت بلیت با خدمات ایرلاین‌ها
حمله نماینده سابق کنگره آمریکا به ترامپ در قبال ایران
گزافه‌گویی جدید ترامپ علیه ایران
طرح صلح با «پ.ک.ک» روی میز پارلمان ترکیه!
مسکو: پیشرفت مذاکرات تهران- واشنگتن به‌‌معنای یک توافق قریب‌الوقوع نیست
حمله پهپادی ترکیه به خودرویی در اقلیم کردستان عراق
ادامه یورش به مسجد الاقصی حتی در ماه مبارک رمضان
نامه مشترک نمایندگان ایران، چین و روسیه به گروسی
رئیس‌جمهور: عدالت آموزشی یک سرمایه‌گذاری راهبردی است
در ادامه بازی‌های لیگ نخبگان آسیا؛ اولسان از صعود بازماند
رکورد حداکثر دما در آذربایجان‌شرقی شکسته شد
انتشار سومین بیانیه مرکز اطلاعات مالی در پاسخ به شایعات مرتبط با FATF
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: ترامپ خواهان دستیابی به توافق با ایران است
زیرساخت‌های راه‌آهن آلمان مورد حمله سایبری قرار گرفت
گزارش تصویری | آماده شدن کشورهای اسلامی برای ماه مبارک رمضان در سراسر جهان
پیش‌بینی افزایش بی‌سابقه دما در مازندران/ هشدار درباره وقوع آتش‌سوزی
هلال ماه رویت شد
پاداش میلیون یورویی در انتظار طارمی
آمریکا از اقدام نظامی علیه ایران خودداری می‌کند
پزشکیان: بحران‌های ریشه‌دار اجتماعی و تربیتی، با نسخه‌های یک‌شبه درمان نمی‌شوند
آیت‌الله سیستانی نخستین روز ماه رمضان را اعلام کرد
جریمه سنگین برای دلال فوتبال
رئیس سازمان اطلاعات سپاه: حداقل 10 سرویس خارجی در اغتشاشات دی‌ماه نقش داشتند
رهبر معظم انقلاب: به راویان پیشرفت، افتخار و آن‌ها را دعا می‌کنم
تنش‌ها بین مصر و اسرائیل بر سر «سومالی‌لند» بالا گرفت
سپاهان قهرمان لیگ وزنه‌برداری شد
سناتور ضدایرانی آمریکا: تداوم قدرت ایران توافق ابراهیم را به خطر می‌اندازد
انفجار در یک معدن نیجریه 38 کشته بر جای گذاشت
چند داوطلب در انتخابات شوراهای روستا ثبت‌نام کردند؟
ای‌بی‌سی‌نیوز گزارش داد: آمریکا در حال بررسی لغو تحریم‌های ایران است
هشدار حماس درپی اخراج تعدادی از ائمه و خطیبان مسجد الاقصی
آلن ایر: تهران با تمام قدرت به هر حمله‌ای پاسخ خواهد داد
جام قهرمانی فوتبال امیدهای کشور به آلومینیوم اراک رسید
خبر خوش میدری درخصوص محصولات جدید سبد دارویی کشور
پیام پزشکیان به جشنواره ملی کتاب رشد
وزیر انرژی آمریکا: اجازه دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای را نمی‌دهیم!
میمند فارس لرزید
آغاز ثبت‌نام نخبگان برای عضویت در هیئت علمی از جمعه + لینک سامانه