×
حوادث
شناسه خبر : 212857
تاریخ انتشار : شنبه 1403/11/27 ساعت 09:38
راز جنایت در در تفرجگاه برفی مشهد/پسر 17 ساله قربانی شد

راز جنایت در در تفرجگاه برفی مشهد/پسر 17 ساله قربانی شد

در پی مشاجره و درگیری میان چند نوجوان ناگهان تیغه چاقو درآسمان تاریک تفرجگاه برفی مشهد درخشید و از پشت سر بر پیکر نوجوان 17ساله ای به نام «مهدی-ب»فرود آمد.

نورنیوز-گروه حوادث: با اعترافات دلخراش نوجوان دهه هشتادی که جنایت هولناکی را در تفرجگاه برفی مشهد رقم زد، ابعاد تازه‌ای از این حادثه تکان‌دهنده و ارتباطات خیابانی اسکیت‌بازان آشکار شد.

 دوشنبه گذشته تعداد زیادی از شهروندان در پی بارش برف به تفرجگاه برفی اطراف بولوار نماز مشهد هجوم آوردند تا ساعاتی را به تفریح و خوشگذرانی بپردازند. دراین میان چند دختر وپسرنوجوان هم  درحالی برف بازی و پایکوبی را آغاز کردند که از مدتی قبل با یکدیگر آشنا شده بودند.

اما حرکات و رفتار و نوع پوشش دختران نوجوان، توجه چندپسر جوان و نوجوان پراید سوار را به خود جلب کرد و بدین ترتیب ماجرای رقص و شادی و برف بازی به متلک گویی و ایجاد مزاحمت انجامید . در همین حال ۳پسرنوجوان نیز به هواخواهی از دخترانی که همراهشان بودند به مشاجره و درگیری با پرایدسواران پرداختند و این گونه نزاع هولناکی بین آن ها آغاز شد. 

در این شرایط ناگهان تیغه چاقو درآسمان تاریک تفرجگاه برفی درخشید و از پشت سر بر پیکر نوجوان ۱۷ساله ای به نام «مهدی-ب»فرود آمد. این نوجوان در حالی با  ضربه چاقو نقش برزمین شد که یکی از دوستانش تلاش کرد تا از خونریزی بیشتر جلوگیری کند ولی اقدامات او و یک جوان دیگر که به یاری اش آمده بود بی نتیجه ماند.

همزمان بافرار چندجوان و نوجوان پراید سوار از محل وقوع حادثه، پیکر نیمه جان نوجوان مجروح هم به بیمارستان ولایت مشهد انتقال یافت اما او بر اثر عوارض ناشی از اصابت چاقو جان سپرد.

دقایقی بعد و در حالی که عقربه های ساعت به ۳ بامداد نزدیک می شدند ،قاضی ویژه قتل عمد عازم بیمارستان شد و به تحقیق از شاهدان عینی حادثه پرداخت که توسط نیروهای کلانتری نجفی مشهد شناسایی شده بودند. در همین حال و با دستور قاضی وحید خاکشور،گروه تخصصی کارآگاهان اداره جنایی پلیس آگاهی نیز با هدایت مستقیم سرهنگ ولی نجفی (رئیس دایره قتل عمدآگاهی)وارد مرکز درمانی شدند و تحقیقات ویژه ای را برای شناسایی عامل یا عاملان این جنایت وحشتناک آغاز کردند. همه افرادی که در صحنه درگیری حضور داشتند نوجوان موفرفری را به عنوان ضارب معرفی می کردند که به «خُردو»معروف بود.

بنابراین دامنه رصدهای اطلاعاتی کارآگاهان با راهنمایی های قاضی خاکشور به بازبینی دوربین های ترافیکی رسید و بدین ترتیب مالک پراید که یک جوان۱۸ ساله موفرفری بود شناسایی شد.

طولی نکشید که گروه عملیاتی کارآگاهان به سرپرستی سروان آرمین منفرد(افسرپرونده)عازم بولوار ابوطالب شدند و «علیرضا»را در منزل مسکونی پدرش دستگیرکردند اما بررسی ها نشان داد ضارب، کاپشن سفیدرنگ به تن داشته وجثه ای کوتاه تر از «علیرضا»دارد. در همین حال مالک پراید، نوجوان دیگری به نام «علی»را نیز لو داد که در صحنه درگیری آن ها حضور داشت.

هنوز ساعاتی از این ماجرای جنایی نگذشته بود که گروه کارآگاهان به طرف خیابان گلبرگ حرکت کردند و «علی-ق»را نیز به دام انداختند. چند دقیقه بعد با اعترافات متهمان دستگیر شده،سرنخ هایی از «محمد-ب»معروف به «محمدخُردو»به دست آمد که مشغول جمع آوری اطلاعاتی بود تا به غرب کشور فرارکند اما کارآگاهان بلافاصله محل اختفای او را شناسایی کردند و به اطلاعاتی دست یافتند که نشان می داد او با فردی در شهرک نوید قرارملاقات گذاشته است .

به همین دلیل گروهی از کارآگاهان عازم شهرک نوید شدند و «خُردو» را هنگامی که به یک دستگاه دنا پلاس سفید رنگ سوار شد تعقیب کردند تا عملیات دستگیری و احتمالا تیراندازی آنان به شهروندان آسیبی نرساند. 

تعقیب نامحسوس متهم تا زمانی ادامه یافت که خودروی دنا پشت چراغ قرمز یکی از تقاطع های خیابان کشاورز متوقف شد. در همین حال کارآگاهان از چند طرف خودرو را به محاصره درآوردند و متهم به قتل موفرفری را در حالی دستگیر کردند که به صورت نیمه برهنه در صندلی عقب نشسته بود.

این متهم۱۷ ساله که به مقر انتظامی انتقال یافته بود در بازجویی های تخصصی به ارتکاب جنایت اعتراف کرد و گفت: چاقوی خون آلود را در مسیر فرار با همدستانم از داخل پراید به بیرون انداختم.

درادامه تحقیقات، یکی از همراهان مقتول نیز گفت: وقتی «مهدی»زخمی شد من پارچه ای را روی محل جراحت های او گذاشتم تا از خونریزی بیشتر جلوگیری کنم ولی او فریاد می زد بدنم می سوزد! مرا با چاقو زدند! این در حالی بود که یک نفر دیگر هم به کمکم آمد و تلاش می کرد تا خون ها را از دهانش بیرون بکشد اما ...

از سوی دیگر بررسی های پلیس که با دستور قاضی خاکشور برای واکاوی دقیق این ماجرا ادامه داشت بیانگر آن بود که ۳ پسرنوجوان با دختران مذکور در مکان اسکیت بازی بولوار هاشمیه آشنا شده اند و سپس برای برف بازی و تیوپ سواری به منطقه بولوار نماز آمده اند که این حادثه تلخ به خاطر ایجاد مزاحمت و رفتارهای نامتعارف دختران و پسران جوان رخ داده است.

بررسی های بیشتر درباره زوایای پنهان این جنایت تاسف بار همچنان ادامه دارد.


رکنا
نظرات

آخرین اخبار
باکو: حریم هوایی و خاک آذربایجان علیه ایران استفاده نخواهد شد
پرداخت بی‌سابقه پاداش به بازنشستگان فرهنگی
دیدار وزیر دفاع عربستان با مقامات ارشد آمریکا
سریعترین راه برای دریافت کارت سوخت
جزئیات کامل احراز صلاحیت داوطلبان انتخابات شورای شهر تهران اعلام شد
کیفیت هوای تهران قابل قبول است
جمعه 10 بهمن |جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون
ادعای ترامپ درباره مذاکره با ایران
گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و جمهوری آذربایجان
برنامه مسابقات ورزشی امروز جمعه 10 بهمن 1404
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 10 بهمن+ وضعیت استان ها
عوامل خطر و راهکارهای پیشگیری از سرطان روده بزرگ
شنیدن صدای دوپامین در مغز زنده
پیش‌بینی آینده شبکه‌های اجتماعی در 2026
تداخل وارفارین با آنتی‌بیوتیک‌ها؛ خطری جدی برای سالمندان
کشف کلید مولکولی آلزایمر؛ امید تازه برای محافظت از حافظه
مازندران رتبه برتر کاهش تصادفات جاده‌ای کشور را کسب کرد
وزارت دفاع ایران اقدام اتحادیه اروپا علیه سپاه را محکوم کرد
از جنگ استقبال نمی‌کنیم اما مذاکرات متوازن را می‌پذیریم
لغو وضعیت اقامت ونزوئلایی‌ها توسط دولت ترامپ غیرقانونی است
صعود اندونزی، عراق، ویتنام و تایلند به مرحله حذفی فوتسال آسیا
اقدام اروپا خللی در مأموریت‌های سپاه ایجاد نمی‌کند
بازسازی سرمایه اجتماعی و تقویت تاب‌آوری، اولویت فوری کشور است
گوترش: توافق بر سر پرونده هسته‌ای ایران مهم است
ترامپ با جانشین «مادورو» گفت و گو کرد
واکنش رئیس مجلس به اقدام سیاسی اروپا
بسته حمایتی مجلس از سپاه در برابر اقدام اتحادیه اروپا
بیانیه وزارت خارجه در محکومیت شدید مصوبه وزرای خارجه اتحادیه اروپا
غیبت احتمالی دانشجویان در امتحانات موجه می شود
سرانه مصرف آب در کشور 12.7 مترمکعب است
مقام حزب‌الله: هر تحرک نظامی آمریکا علیه ایران منطقه را به انفجار می‌کشاند
وزیر جنگ آمریکا: ایران نباید به‌سمت توانمندی هسته‌ای حرکت کند
همه به‌ویژه آمریکا باید اسرائیل را تحت فشار قرار دهند
سخنگوی ارتش: اگر دشمن حماقت کند «بلادرنگ» پاسخ خواهیم داد
رایزنی کشورهای اروپایی برای ایجاد چتر هسته‌ای مشترک
لاوروف : تضمین‌های واشنگتن-کی‌یف، صلح پایدار در اوکراین را تضمین نمی‌کند
تراکتور بدون مجوز رسمی در دیدار جام حذفی حاضر نشد
کولاک برف در آزاد راه تهران - شمال ؛ از سفر غیر ضرور پرهیز کنید
روابط بغداد و واشنگتن باید بر اصل عدم مداخله استوار باشد
منطقه به جنگ تازه نیاز ندارد
ترامپ: پوتین با توقف یک هفته‌ای بمباران اوکراین موافقت کرد
روسیه آماده میانجیگری میان ایران و آمریکا است
نجات کشتی باری ایرانی «کاسپین شیوا» در نزدیکی بندر داغستان روسیه
اکثریت آلمانی‌ها خواستار بازگرداندن ذخایر طلای کشور از آمریکا شدند
هتک حرمت حرم سبزقبا چهره واقعی دشمنان ایران را آشکار کرد
حمایت مقاومت اسلامی بحرین از رهبر انقلاب و هشدار به آمریکا
امید عالیشاه در آستانه بازگشت به میادین
ریاست جمهوری عراق: مداخلات خارجی در امور سیاسی کشور قابل قبول نیست
هزینه تسلیم از جنگ کمتر نیست؛ تهران آماده است
پزشکیان: ایران در دفاع از خود تردید نمی‌کند