×
بین الملل
شناسه خبر : 212805
تاریخ انتشار : جمعه 1403/11/26 ساعت 20:48
ادعای وزیر خزانه‌داری آمریکا درباره تاثیر سیاست ضدایرانی ترامپ

ادعای وزیر خزانه‌داری آمریکا درباره تاثیر سیاست ضدایرانی ترامپ

وزیر خزانه‌داری آمریکا ادعایی را درباره تاثیر سیاست «فشار حداکثری» دولت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا بر ایران مطرح کرد.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: «اسکات بسنت» وزیر خزانه‌داری آمریکا، امروز در حمایت از  سیاست ضدایرانی دونالد ترامپ در قبال ایران، موسوم به «کارزار فشار حداکثری»، مدعی شد که آمریکا قادر به اعمال «فشار حداکثری اقتصادی» بر ایران است.

شبکه چینی سی‌جی‌تی‌ان با انتشار این مطلب گزارش داد که بسنت همچنین با اشاره به فروش نفت ایران مدعی شد: اگر ما فروش ایران را به سطح قبلی در دور اول ریاست‌جمهوری ترامپ برسانیم، آن‌ها در تنگنای اقتصادی جدی خواهند بود.

دفاع وزیر خزانه‌داری آمریکا از سیاست‌های تحریم‌ها علیه ایران در حالی است که دولت ترامپ مدعی شده بود مایل است توافقی درباره برنامه هسته‌ای ایران دست پیدا که موجب شکوفایی ایران شود.

دولت ترامپ چند روز پس از ابراز تمایل به گفت‌وگو و توافق با ایران، تحریم‌هایی نفتی  علیه ایران اعمال کرد.

دستگاه دیپلماسی ایران در واکنش به اعمال این تحریم‌ها، ضمن محکومیت آن تاکید کرد: تصمیم دولت جدید آمریکا برای اعمال فشار بر ملت ایران از طریق ممانعت از تجارت قانونی ایران با شرکای اقتصادی خود، اقدامی نامشروع، غیرقانونی و متخلفانه است که متضمن مسؤولیت بین‌المللی دولت آمریکا می‌باشد و جمهوری اسلامی ایران، آمریکا را مسؤول عواقب و تبعات ناشی از چنین تحرکات یکجانبه و قلدرمآبانه می‌داند.

ادعای بسنت درباره تاثیر تحریم‌های نفتی بر ایران در حالی است که «محسن پاکنژاد» وزیر نفت ایران در گفت‌وگویی تلویزیونی در واکنش به صحبت‌های اخیر ترامپ درباره اعمال فشار بیشتر بر ایران، اظهار کرد: سیاست فشار حداکثری و استفاده از ادبیاتی که می‌خواهیم صادرات نفت ایران را به‌ صفر برسانیم سیاستی شکست خورده است.

به‌ گفته وی اگر بازهم بخواهند این سیاست را اجرایی کنند، باز هم شکست خواهند خورد چراکه متناسب با شرایطمان تدابیری را اتخاذ می‌کنیم و تمام کارکنان صنعت نفت که در بخش صادرات فعال هستند، با تمام قوا کار خواهند کرد.

بسنت در بخش دیگری از اظهارات امروزش درباره احتمال تحریم‌های واشنگتن علیه روسیه نیز گفت: بستگی به این دارد که پوتین(رئیس‌جمهور روسیه) چطور سر میز مذاکره بیاید.

او همچنین درباره طرح ترامپ برای صلح در اوکراین که تا کنون جز ادعای حل‌وفصل این جنگ در کوتاه‌مدت، جزئیاتی درباره آن اعلام نشده است، گفت: برنامه ترامپ اقتصاد اوکراین را بیشتر به آمریکا پیوند خواهد داد.

او درباره تصمیم اخیر دولت ترامپ برای افزایش تعرفه‌های واردات کالاهای کشورهایی از جمله کانادا، مکزیک و چین گفت: تاثیر افزایش تعرفه‌ها در صورتی که دیگر کشورها تعرفه‌های خود را پایین نیاورند، قابل توجه خواهد بود.

به گفته او، ترامپ خواستار «تجارت بدون مانع» است.

بسنت همچنین گفته دولت ترامپ در حال بررسی محدودیت‌هایی غیر از تعرفه‌ها و دستکاری ارزی در ارتباط با برخی کشورها است.


نظرات

آخرین اخبار
مبینا نعمت زاده: بازی‌های آسیایی را از دست دادم
کواراتسخلیا، بهترین بازیکن فصل لیگ قهرمانان اروپا 26-2025 شد
پسر زیدان مسافر آمریکا شد، گندوز خط خورد
شنیده شدن صدای انفجار در کنارک
زهرا کیانی و امیرحسین زارع، بانو و آقای ورزش ایران شدند
ثبت یک موفقیت درمانی جدید با جراحی پیشرفته «هایتوک»در مشهد
مکرون خواستار توافق فوری میان ایران و آمریکا شد
طباطبایی: رئیس‌جمهور ‎از خدمت به مردم عقب نخواهد نشست/حضرتی: شایعه استعفا کذب است
انتقاد رئیس اسبق سازمان تربیت بدنی از انتقال کمپ تیم ملی به مکزیک
عکس های منتخب ایران، یکشنبه 10 خرداد 1405
نبیه بری: مقاومت به مفاد آتش‌بس پایبند است
حمله پهپادی حزب‌الله به شمال اراضی اشغالی 6 زخمی برجای گذاشت
تمرینات سخت تیم ملی فوتبال برگزار شد
طلسم 15 ساله شکست؛ تالاب سولدوز دوباره لبریز شد
پاداش ویژه رئیس‌جمهور در انتظار صعود تیم ملی از گروه جام جهانی
دولت جنگ ، حکومت نظامیان نیست
هشدار معاون سابق ترامپ: آمریکا از اصول محافظه‌کاری فاصله گرفته است
گمانه‌زنی درباره سفر رئیس‌جمهور آمریکا به تل‌آویو
در نشست خبری جنبش خیابانی حفاظت از ایران
جلسه کابینه ترامپ چیزی جز یک نمایش آشفته نبود
انفجار در شمال شرقی میانمار 46 قربانی گرفت+فیلم
اعتراف مقام سابق آمریکایی به «شکست راهبردی» در برابر ایران
عبدالله‌خانی: رخدادهای 90 شب گذشته یک «جنبش اجتماعی و ملی» است
سپاهان از دریافت مجوز حرفه‌ای AFC بازماند
بازگشت سه سکوی پارس جنوبی به مدار تولید
گروسی: حمله به نیروگاه‌ هسته‌ای غیرقابل قبول است
بازگشت حجاج از فردا
عامل دود سیاه حوالی اتوبان ستاری تهران چه بود؟
وکلا و سردفتران در لیست قرمز مبارزه با پولشویی
نورنما | خجسته میلاد با سعادت امام هادی (ع) مبارک
نگرانی بازنشستگان از تأخیر سه‌ماهه در دریافت حقوق/ وعده‌ پایان مهلت تا 15 خرداد
تهدید عمان از سوی رئیس‌جمهور آمریکا ماهیت جنگی دارد
ترامپ «هنر معامله‌گر» در بن‌بست جنگی گرفتار شد
عضو کمیسیون امنیت ملی: هدف مذاکرات، توقف کامل درگیری‌هاست
سپاه از شناسایی محموله نظامی در منطقه مرزی ارومیه خبر داد
معاملات آنلاین مسکن مجوز قانونی گرفتند
تام باراک نماینده ویژه آمریکا در سوریه و عراق شد
پزشکیان: بدون همبستگی و تحمل سختی نمی‌توان از چالش‌های بزرگ عبور کرد
سازمان ملل ورشکست شد!
ویزا ندادند! سفر تیم ملی آفریقای جنوبی متوقف شد
مشکلات آزادراه تهران–شمال ظرف دو هفته تعیین‌تکلیف شود
رکورد بالاترین سرعت ثبت‌شده در تاریخ رقابت‌های موتو جی‌پی شکسته شد
حاجی دلیگانی : اعتبار کالابرگ باید متناسب با تورم افزایش یابد
لیست شوم پرسپولیس/ 5 ستاره محبوب در خطر اخراج
چه کسی پشت پرده زرادخانه مشترک واشنگتن- تل آویو ایستاده است؟
جنگ علیه ایران، موتور رشد صنایع چین را کند کرد
پیرصالحی: به دلیل افزایش هزینه‌های تأمین، ناچار به اصلاح قیمت‌ها هستیم
«غبار میمون» و «کروکودیل» در کمین جوانان
ثبت شرکت مستقل در روسیه بدون شریک بومی ممکن است
ترامپ قواعد سخت تری برای توافق روی میز ایران گذاشت