×
بین الملل
شناسه خبر : 212804
تاریخ انتشار : جمعه 1403/11/26 ساعت 20:32
دفتر نتانیاهو: اسامی اسرایی که حماس اعلام کرد را می‌پذیریم

دفتر نتانیاهو: اسامی اسرایی که حماس اعلام کرد را می‌پذیریم

دفتر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرد اسامی 3 اسیر صهیونیستی که حماس اعلام کرده قابل‌قبول است.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: در حالی که رئیس‌جمهور آمریکا و نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی تهدید کرده بودند که تا ظهر روز شنبه همه اسرای اسرائیلی در غزه باید آزاد شوند، دفتر بنیامین نتانیاهو اعلام کرد که این رژیم اسامی ۳ اسیر صهیونیستی که جنبش حماس اعلام کرده که آزاد می‌کند، می‌پذیرد.

هم‌زمان خبرنگار شبکه صهیونیستی «کان» گزارش داد که این بیانیه دفتر نتانیاهو نشان می‌دهد که اسرائیل از خواسته آزادی تمام اسرای صهیونیستی تا ظهر روز شنبه عقب‌نشینی کرده است.

دقایقی پیش «ابوعبیده» سخنگوی گردان‌های قسام شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین با انتشار پیامی در کانال تلگرامی خود اعلام کرد که در چارچوب توافق آتش‌بس «طوفان الاقصی» برای تبادل اسرا، گردان‌های قسام و قدس تصمیم گرفته فردا شنبه ۱۵ فوریه ۲۰۲۵، ۳ اسیر صهیونیست را آزاد کنند.

اسامی ۳ اسیر صهیونیستی که قرار است فردا شنبه در چارچوب دور ششم مرحله اول تبادل اسرا آزاد شوند به شرح ذیل است:

۱- ساشا الکساندر توربانوف
۲- ساگی دیکل هن
۳- یائیر هورن

پیش از این «ابوحمزه» سخنگوی گردان‌های قدس، شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین اعلام کرد که گردان‌های قدس تصمیم گرفته فردا شنبه در چارچوب دور ششم از مرحله نخست توافق آتش‌بس برای تبادل اسرا، «الکساندر توربانوف» اسیر اسرائیلی را آزاد کند.

علی‌رغم تهدیدهای دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا و بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی مبنی بر آزادی همه اسرای اسرائیلی در روز شنبه، شبکه الجزیره ساعاتی پیش اعلام کرد که مقامات اسرائیلی انتظار دارند که طبق توافق آتش‌بس گروه‌های مقاومت فلسطین امروز نام ۳ اسیر صهیونیستی که قرار است فردا شنبه آزاد شوند، به مصر و قطر بدهند.

دیروز شبکه المیادین گزارش داد که رژیم صهیونیستی با خلف وعده و زیر پا گذاشتن مفاد توافق آتش بس سبب شد جنبش حماس نیز از آزادی سایر اسرای صهیونیست اجتناب کرده و این مسئله نگرانی‌ها از تشدید دوباره منازعه در منطقه را به همراه داشت. با این حال، میانجی‌گران می‌کوشند بار دیگر این توافق اجرایی شود.

به نوشته المیادین برخی رسانه‌های صهیونیست گزارش دادند تل آویو و حماس بار دیگر بر روی اجرایی کردن توافق آتش بس در غزه توافق کرده و این مسئله به منزله آزاد شدن ۳ اسیر صهیونیست در ظهر روز شنبه است.

اکنون هیأت مذاکره کننده حماس در قاهره حضور دارد. مصر به همراه قطر از میانجی‌گران توافق آتش بس به شمار رفته و می‌کوشند مانع از شعله ور شدن دوباره جنگ در غزه شوند.

منابع مصری می‌گویند به نظر می‌رسد روز جمعه طرف صهیونیست اجازه ورود گسترده کمک‌های بشردوستانه به غزه را خواهد داد و بدین ترتیب دیگر مشکلی برای آزادی اسرای صهیونیست براساس توافق پیشین در روز شنبه وجود ندارد.

سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد: دفتر بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل تاکید دارد در حال حاضر هیچ توافقی با حماس در مورد تبادل اسرا وجود ندارد، اما آمادگی‌ها برای اعلام رسمی این موضوع وجود دارد. تصمیم در مورد ادامه آتش بس یا بازگشت به جنگ اکنون در دست نتانیاهو است.

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا روز سه‌شنبه تهدید کرد که اگر اسرای اسرائیلی آزاد نشوند، «درهای جهنم» باز خواهد شد و حماس به‌زودی متوجه خواهد شد که منظور او از این تهدید چیست.

وی در ادامه افزود که نمی‌توان هر هفته فقط منتظر آزادی دو یا سه اسیر ماند و اسرائیل باید در این خصوص تصمیم خود را بگیرد. به ادعای ترامپ، شرایط سلامتی اسرایی که شنبه گذشته آزاد شدند، بسیار نامناسب بوده و بیش از این نمی‌توان برای آزادی اسیران دیگر صبر کرد.

ترامپ مدعی شد در صورتی که حماس همه اسرای صهیونیستی را آزاد نکند، از نظر او پس از ساعت ۱۲ ظهر روز شنبه، آتش‌بس باید پایان یابد.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
کدام بیماری ها خطر مرگ ناشی از کبد چرب را افزایش می دهند؟
پیراهنی که حرف‌هایتان را می‌شنود
حرکت دسته جمعی ربات‌های میکروسکوپی با امواج صوتی!
مدال نقره و برنز در کوراش بازی‌های آسیایی جوانان بحرین
عقب‌نشینی ترامپ در سیاست تعرفه‌ای خودرو با مشوق‌های مالی
حمایت السودانی از حل دیپلماتیک اختلافات میان ایران و آمریکا
معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه: تحریم‌ها واقعی‌اند اما قابل مدیریت
اسامی داوران استقلال و الوحدات اعلام شد
واکنش بقائی به شکنجه شهروند سوئدی
واکنش باشگاه استقلال به تغییر ساعت بازی با فجر سپاسی
انتقال گاز قزاقستان به روسیه متوقف شد
طارمی مقابل بارسلونا بازی خواهد کرد
ارتش رژیم صهیونیستی مدعی پایان حملات خود به غزه شد
سپاه برای تقویت پیوندهای راهبردی با نیروهای مسلح یمن آماده است
صابر کاظمی به هوش آمد!
حمله مرگبار آمریکا به یک قایق در کارائیب
ترامپ خطاب به زلنسکی: یا شروط پوتین را بپذیرید یا نابود شوید
خاندان سلطنتی انگلیس در باتلاق رسوایی
تکذیب وقوع انفجار در بندر دیر
پیام ویتکاف به اسرائیل: به حماس حمله کنید اما مانع از فروپاشی توافق نشوید
ورزشگاه اختصاصی استقلال در البرز ساخته می‌شود
امکان گشایش اقتصادی با پرتودهی محصولات کشاورزی
کابینه رژیم صهیونیستی ورود کمک‌ها به غزه را متوقف کرد
نورنما | یکی از پیچیده‌ترین میدان‌های دنیا
نتایج اولیه آزمون استخدامی بانک مرکزی اعلام شد + لینک
زلنسکی: برابر روسیه تسلیم نشوید
مشاور امنیت ملی عراق، فردا با علی لاریجانی دیدار می‌کند
سفر هیات حماس به قاهره برای پیگیری اجرای توافق آتش‌بس
گزینه ایتالیایی تیم ملی فوتبال ایران معرفی شد
آغاز مرحله دوم فروش خودروهای وارداتی +جزییات و لینک سایت
تصویر سند درخواست پناهندگی رئیس‌جمهور سابق اسرائیل به فلسطین
آمار جدید وزارت بهداشت غزه: شهادت 35 نفر از زمان آغاز آتش‌بس
السیسی: مصر میزبان کنفرانس بین‌المللی بازسازی غزه است
صدور دستورالعمل اجرایی جدید پاکستان برای توسعه تجارت تهاتری با ایران
جزییات پیشنهاد جدید وزارت رفاه برای ساماندهی طرح کالابرگ+فیلم
شرط اخراج هاشمیان مشخص شد
زمان واریز حقوق مهرماه بازنشستگان تأمین اجتماعی اعلام شد
زمین لزره 4.3 ریشتری کرمان را لرزاند
رژیم صهیونیستی: با قدرت به زیرساخت‌های حماس حمله می‌کنیم
حمایت ظریف از اقدام کشورهای جهان در اجرای بند 8 قطعنامه 2231
هماهنگی تل‌آویو با واشنگتن برای حمله به غزه
کمک مالی آمریکا به کلمبیا قطع می‌شود
پزشکیان: هر مقرره‌ای که بر مردم فشار اقتصادی وارد کند، باید سریع اصلاح شود
وزیر دفاع افغانستان: سیاست ما جنگیدن با همسایگانمان نیست
ترامپ: تاسیسات اتمی ایران را بمباران نمی‌کردیم، در غزه آتش‌بس نمی‌‎شد
لیورپول 0-2 منچستریونایتد؛ چهارمین شکست پیاپی قرمزها ثبت شد+ خلاصه بازی
حکم حبس و جریمه سنگین برای وکیل قلابی
غایبان نماینده اردن در بازی بعدی استقلال در لیگ قهرمانان آسیا
حماس: به آتش‌بس پایبندیم
زرکام و زرماکارون، واحدهای نمونه کنترل کیفیت استان البرز شناخته شدند
X
آگهی تبلیغاتی