×
بین الملل
شناسه خبر : 212804
تاریخ انتشار : جمعه 1403/11/26 ساعت 20:32
دفتر نتانیاهو: اسامی اسرایی که حماس اعلام کرد را می‌پذیریم

دفتر نتانیاهو: اسامی اسرایی که حماس اعلام کرد را می‌پذیریم

دفتر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرد اسامی 3 اسیر صهیونیستی که حماس اعلام کرده قابل‌قبول است.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: در حالی که رئیس‌جمهور آمریکا و نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی تهدید کرده بودند که تا ظهر روز شنبه همه اسرای اسرائیلی در غزه باید آزاد شوند، دفتر بنیامین نتانیاهو اعلام کرد که این رژیم اسامی ۳ اسیر صهیونیستی که جنبش حماس اعلام کرده که آزاد می‌کند، می‌پذیرد.

هم‌زمان خبرنگار شبکه صهیونیستی «کان» گزارش داد که این بیانیه دفتر نتانیاهو نشان می‌دهد که اسرائیل از خواسته آزادی تمام اسرای صهیونیستی تا ظهر روز شنبه عقب‌نشینی کرده است.

دقایقی پیش «ابوعبیده» سخنگوی گردان‌های قسام شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین با انتشار پیامی در کانال تلگرامی خود اعلام کرد که در چارچوب توافق آتش‌بس «طوفان الاقصی» برای تبادل اسرا، گردان‌های قسام و قدس تصمیم گرفته فردا شنبه ۱۵ فوریه ۲۰۲۵، ۳ اسیر صهیونیست را آزاد کنند.

اسامی ۳ اسیر صهیونیستی که قرار است فردا شنبه در چارچوب دور ششم مرحله اول تبادل اسرا آزاد شوند به شرح ذیل است:

۱- ساشا الکساندر توربانوف
۲- ساگی دیکل هن
۳- یائیر هورن

پیش از این «ابوحمزه» سخنگوی گردان‌های قدس، شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین اعلام کرد که گردان‌های قدس تصمیم گرفته فردا شنبه در چارچوب دور ششم از مرحله نخست توافق آتش‌بس برای تبادل اسرا، «الکساندر توربانوف» اسیر اسرائیلی را آزاد کند.

علی‌رغم تهدیدهای دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا و بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی مبنی بر آزادی همه اسرای اسرائیلی در روز شنبه، شبکه الجزیره ساعاتی پیش اعلام کرد که مقامات اسرائیلی انتظار دارند که طبق توافق آتش‌بس گروه‌های مقاومت فلسطین امروز نام ۳ اسیر صهیونیستی که قرار است فردا شنبه آزاد شوند، به مصر و قطر بدهند.

دیروز شبکه المیادین گزارش داد که رژیم صهیونیستی با خلف وعده و زیر پا گذاشتن مفاد توافق آتش بس سبب شد جنبش حماس نیز از آزادی سایر اسرای صهیونیست اجتناب کرده و این مسئله نگرانی‌ها از تشدید دوباره منازعه در منطقه را به همراه داشت. با این حال، میانجی‌گران می‌کوشند بار دیگر این توافق اجرایی شود.

به نوشته المیادین برخی رسانه‌های صهیونیست گزارش دادند تل آویو و حماس بار دیگر بر روی اجرایی کردن توافق آتش بس در غزه توافق کرده و این مسئله به منزله آزاد شدن ۳ اسیر صهیونیست در ظهر روز شنبه است.

اکنون هیأت مذاکره کننده حماس در قاهره حضور دارد. مصر به همراه قطر از میانجی‌گران توافق آتش بس به شمار رفته و می‌کوشند مانع از شعله ور شدن دوباره جنگ در غزه شوند.

منابع مصری می‌گویند به نظر می‌رسد روز جمعه طرف صهیونیست اجازه ورود گسترده کمک‌های بشردوستانه به غزه را خواهد داد و بدین ترتیب دیگر مشکلی برای آزادی اسرای صهیونیست براساس توافق پیشین در روز شنبه وجود ندارد.

سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد: دفتر بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل تاکید دارد در حال حاضر هیچ توافقی با حماس در مورد تبادل اسرا وجود ندارد، اما آمادگی‌ها برای اعلام رسمی این موضوع وجود دارد. تصمیم در مورد ادامه آتش بس یا بازگشت به جنگ اکنون در دست نتانیاهو است.

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا روز سه‌شنبه تهدید کرد که اگر اسرای اسرائیلی آزاد نشوند، «درهای جهنم» باز خواهد شد و حماس به‌زودی متوجه خواهد شد که منظور او از این تهدید چیست.

وی در ادامه افزود که نمی‌توان هر هفته فقط منتظر آزادی دو یا سه اسیر ماند و اسرائیل باید در این خصوص تصمیم خود را بگیرد. به ادعای ترامپ، شرایط سلامتی اسرایی که شنبه گذشته آزاد شدند، بسیار نامناسب بوده و بیش از این نمی‌توان برای آزادی اسیران دیگر صبر کرد.

ترامپ مدعی شد در صورتی که حماس همه اسرای صهیونیستی را آزاد نکند، از نظر او پس از ساعت ۱۲ ظهر روز شنبه، آتش‌بس باید پایان یابد.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
آلمانی‌ها در مخالفت با صادرات سلاح به رژیم صهیونیستی خود را زنجیر کردند
گذشت از قصاص یک ساعت قبل از اجرای حکم
اعتراض تند شورایی‌ها به غیبت زاکانی در صحن شورا
توانمندی موشکی کشور چند سال جلو افتاده است
اختلال اینترنت ایران مربوط به سرویس کلادفلر است
انتقاد فرانسه از استقرار نیروهای آمریکایی در کارائیب
سقوط عجیب بورس تهران با خروج نقدینگی
نتانیاهو به زوال عقل پیشرفته مبتلا است
نقشه تازه قدرت در نظم نوین معدنی
حمل بار غیرایمن و جابه‌جایی مسافر با خودرو شخصی ممنوع شد
پرداخت بیعانه نقطه آغاز اغلب کلاهبرداری‌های اینترنتی است
پایان رسمی صدرنشینی ایران در رنکینگ جهانی والیبال نشسته
قاضی پرونده اعدام صدام از سوءقصد جان سالم به در برد
قیمت خودرو داخلی و مونتاژی امروز 18 آبان 1404
هشت کشور آماده بازداشت نتانیاهو به اتهام جنایت جنگی در غزه
یک شهید در حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
اراک میزبان دربی پایتخت شد
چرا کالای ایرانی در بازار عراق 17 درصد گران‌تر تمام می شود؟
راز قتل مادر زن با اعتراف داماد فاش شد
پرواز تمام هواپیماهای «MD-11» در آمریکا ممنوع شد
هیچ کس حق لغو کنسرت‌ها را به‌خاطر سلیقه شخصی ندارد
اخراج کارمندان با 3 فرزند یا مادران باردار ممنوع شد
آغاز طرح ملی بازگرداندن جاماندگان از تحصیل از سیستان و بلوچستان
همسان‌سازی حقوق بازنشستگان در سال 1405 دوباره اجرا می‌شود
دلایل عدم بارش باران در پاییز اعلام شد
وزیر کشور عراق: انتخابات با امنیت کامل در حال برگزاری است
ایران در خشک‌ترین دوره 50 سال اخیر؛ تا 10 روز آینده باران نخواهد آمد
تغییر ساعت نظافت تهران پس از حادثه فوت کارگران
آتش‌سوزی در بخش نوزادان بیمارستان کودکان بندرعباس
شایعه ابردزدی از ایران تکذیب شد
مذاکره با بانک مرکزی برای کاهش زمان ترخیص کالا
تجهیزات هوش مصنوعی از پرداخت گمرکی معاف شدند
آزادراه تهران-کرج امشب مسدود می‌شود
بحران آب در مشهد؛ ذخیره آب سدها به کمتر از 3 درصد رسید
عراق در تب‌وتاب انتخابات پارلمانی
راه‌حل رئیس‌جمهور
بازگشت استراتژیک امریکا به قلب آسیا
اردوغان توقیف دارایی‌های الجولانی و وزیر کشورش را لغو کرد
لغو بیش از 2000 پرواز در آمریکا از زمان تعطیلی دولت
نیویورک، تله مرگ نتانیاهو
نخست‌وزیر و وزیر خزانه‌داری انگلیس در بحران اعتماد عمومی
ورود مهاجران با «چاقی و دیابت» به آمریکا ممنوع می شود
آزادی یا تخفیف مجازات 160 محکوم امنیتی در عفو معیاری اخیر
59 کشته بر اثر شکنجه در زندان‌های جولانی
عراقچی: فعلا امکان مذاکره با آمریکا وجود ندارد
قالیباف: آمریکا باید پیامدهای حقوقی و سیاسی تجاوز به ایران را بپذیرد
مداردیپلماسی | اعترافی که پرونده جنایتکار را کامل کرد
فراخوان پلیس برای شناسایی قاتل فراری
درخشان ایران در بازی‌های کشورهای اسلامی؛ والیبال صدرنشین و فوتسال در نیمه‌نهایی
ایهود باراک: کابینه نتانیاهو را باید ساقط کرد
X
آگهی تبلیغاتی