×
بین الملل
شناسه خبر : 212804
تاریخ انتشار :

دفتر نتانیاهو: اسامی اسرایی که حماس اعلام کرد را می‌پذیریم

دفتر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرد اسامی 3 اسیر صهیونیستی که حماس اعلام کرده قابل‌قبول است.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: در حالی که رئیس‌جمهور آمریکا و نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی تهدید کرده بودند که تا ظهر روز شنبه همه اسرای اسرائیلی در غزه باید آزاد شوند، دفتر بنیامین نتانیاهو اعلام کرد که این رژیم اسامی ۳ اسیر صهیونیستی که جنبش حماس اعلام کرده که آزاد می‌کند، می‌پذیرد.

هم‌زمان خبرنگار شبکه صهیونیستی «کان» گزارش داد که این بیانیه دفتر نتانیاهو نشان می‌دهد که اسرائیل از خواسته آزادی تمام اسرای صهیونیستی تا ظهر روز شنبه عقب‌نشینی کرده است.

دقایقی پیش «ابوعبیده» سخنگوی گردان‌های قسام شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین با انتشار پیامی در کانال تلگرامی خود اعلام کرد که در چارچوب توافق آتش‌بس «طوفان الاقصی» برای تبادل اسرا، گردان‌های قسام و قدس تصمیم گرفته فردا شنبه ۱۵ فوریه ۲۰۲۵، ۳ اسیر صهیونیست را آزاد کنند.

اسامی ۳ اسیر صهیونیستی که قرار است فردا شنبه در چارچوب دور ششم مرحله اول تبادل اسرا آزاد شوند به شرح ذیل است:

۱- ساشا الکساندر توربانوف
۲- ساگی دیکل هن
۳- یائیر هورن

پیش از این «ابوحمزه» سخنگوی گردان‌های قدس، شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین اعلام کرد که گردان‌های قدس تصمیم گرفته فردا شنبه در چارچوب دور ششم از مرحله نخست توافق آتش‌بس برای تبادل اسرا، «الکساندر توربانوف» اسیر اسرائیلی را آزاد کند.

علی‌رغم تهدیدهای دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا و بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی مبنی بر آزادی همه اسرای اسرائیلی در روز شنبه، شبکه الجزیره ساعاتی پیش اعلام کرد که مقامات اسرائیلی انتظار دارند که طبق توافق آتش‌بس گروه‌های مقاومت فلسطین امروز نام ۳ اسیر صهیونیستی که قرار است فردا شنبه آزاد شوند، به مصر و قطر بدهند.

دیروز شبکه المیادین گزارش داد که رژیم صهیونیستی با خلف وعده و زیر پا گذاشتن مفاد توافق آتش بس سبب شد جنبش حماس نیز از آزادی سایر اسرای صهیونیست اجتناب کرده و این مسئله نگرانی‌ها از تشدید دوباره منازعه در منطقه را به همراه داشت. با این حال، میانجی‌گران می‌کوشند بار دیگر این توافق اجرایی شود.

به نوشته المیادین برخی رسانه‌های صهیونیست گزارش دادند تل آویو و حماس بار دیگر بر روی اجرایی کردن توافق آتش بس در غزه توافق کرده و این مسئله به منزله آزاد شدن ۳ اسیر صهیونیست در ظهر روز شنبه است.

اکنون هیأت مذاکره کننده حماس در قاهره حضور دارد. مصر به همراه قطر از میانجی‌گران توافق آتش بس به شمار رفته و می‌کوشند مانع از شعله ور شدن دوباره جنگ در غزه شوند.

منابع مصری می‌گویند به نظر می‌رسد روز جمعه طرف صهیونیست اجازه ورود گسترده کمک‌های بشردوستانه به غزه را خواهد داد و بدین ترتیب دیگر مشکلی برای آزادی اسرای صهیونیست براساس توافق پیشین در روز شنبه وجود ندارد.

سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد: دفتر بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل تاکید دارد در حال حاضر هیچ توافقی با حماس در مورد تبادل اسرا وجود ندارد، اما آمادگی‌ها برای اعلام رسمی این موضوع وجود دارد. تصمیم در مورد ادامه آتش بس یا بازگشت به جنگ اکنون در دست نتانیاهو است.

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا روز سه‌شنبه تهدید کرد که اگر اسرای اسرائیلی آزاد نشوند، «درهای جهنم» باز خواهد شد و حماس به‌زودی متوجه خواهد شد که منظور او از این تهدید چیست.

وی در ادامه افزود که نمی‌توان هر هفته فقط منتظر آزادی دو یا سه اسیر ماند و اسرائیل باید در این خصوص تصمیم خود را بگیرد. به ادعای ترامپ، شرایط سلامتی اسرایی که شنبه گذشته آزاد شدند، بسیار نامناسب بوده و بیش از این نمی‌توان برای آزادی اسیران دیگر صبر کرد.

ترامپ مدعی شد در صورتی که حماس همه اسرای صهیونیستی را آزاد نکند، از نظر او پس از ساعت ۱۲ ظهر روز شنبه، آتش‌بس باید پایان یابد.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ابهام استراتژیک در دیپلماسی هسته‌‌‌ای ایران
جریان های جدید سیاسی و نظامی در غرب آسیا
اولین سفر دریایی زائران اربعین از بندر خرمشهر به بصره جمعه شروع می‌شود
زمان و مکان مسابقه سوپرجام 1403 مشخص شد
همدلی مردم انگلیس با فلسطینیان افزایش یافت
اعدام 2 عضو گروه منافقین در تهران +تصاویر
روبیو: ترامپ پلیس جهان است!
احتمال ادامه تعطیلی چهارشنبه‌ها تا پایان تابستان
تجربه تعامل ایران و تروئیکای اروپا در پرونده هسته‌ای
استفاده از موبایل برای نمایندگان در صحن مجلس ممنوع شد
مسئله آب در ایران و گسست قدرت
مجلس با دوفوریت لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع در فضای مجازی موافقت کرد
ماکرون: فلسطین باید اسرائیل را به رسمیت بشناسد!
موج محکومیت علمای اهل سنت در پی حادثه تروریستی دیروز زاهدان
پایان بازی دوستانه منچستریونایتد 2 - وستهم 1 + خلاصه بازی
ایران‌نما | معرفی جاذبه‌های گردشگری شهرهای ایران(58) «برزُک»
روایت پزشکیان از حمله اسرائیل به شورای عالی امنیت ملی +فیلم
ولایتی: دشمنان با طرح دالان زنگه‌زور در پی تهدید تمامیت ارضی هستند
اینترنت و تماس ارزان اربعینی فقط با ثبت‌نام در سماح!
نوراینفو | سالروز عملیات افتخارآفرین مرصاد
پرداخت مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی از فردا آغاز می‌شود +جدول زمان واریز برای دهک‌ها
وزیر علوم: مدت دوره‌ی کارشناسی سه ساله می‌شود
رئیس مجلس: تروریسم در زاهدان انتقام دشمن از مقاومت مردم ایران بود
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 5 مرداد 1404+ وضعیت استان‌ها
کسب 3 طلا و یک نقره توسط تیم ایران در المپیاد جهانی زیست‌شناسی
انتقاد درویش از زنوزی؛ اگر حق با شماست، چرا دنبال مصالحه‌اید؟
سرژ اوریه در آستانه پیوستن به پرسپولیس+ عکس
تکذیب شایعات پرآبی سدهای تهران:/وضعیت منابع آبی بحرانی است
رژیم صهیونیستی تهدید کرد؛ کشتی «حنظله» را توقیف می کنیم
کریستیانو رونالدو همچنان در رتبه اول پردرآمدترین فوتبالیست‌ های جهان
احداث سازه مجاور برج آزادی بدون تایید میراث فرهنگی!
تخت‌روانچی: غنی‌سازی باید جزء جدایی‌ناپذیر هر توافقی باشد/مذاکره باید برد-برد باشد
ورود 117 کامیون کمک بشردوستانه به نوار غزه
سردار ابن‌رضا جانشین وزیر دفاع شد
نورنما | کودکان چه نقشی در جنگ دارند؟
یک کفش کتانی، راز سرقت میلیاردی در تهران را فاش کرد
اربعین زنان؛ کنشگری خیر دینی زنان ایرانی عراقی در آیین پیاده‌روی اربعین
امیدی تازه در درمان تومورهای مقاوم
دستور وزیر کشور برای پیگیری حادثه زاهدان/عارف و اژه‌ای پیام دادند، مولوی عبدالحمید بیانیه
عکس های منتخب ایران، شنبه 4 مرداد 1404
چرخش خطرناک قدرت؛ از دوحزبی‌گری تا فاشیسم
دوربین‌ شهروندان راست می‌گوید یا آمار و تحلیل دولت؟
زلزله 4.7 ریشتری در عسلویه/ تاسیسات نفت و گاز آسیبی ندیدند
قدرت‌نمایی هواوی با رونمایی از سیستم پیشرفته‌تر از انویدیا
چگونه با پویش «کلیک امن» پلیس فتا گرفتار کلاهبرداران اینترنتی نشویم؟
جزئیات زمانبندی جدید دانشگاه آزاد برای جاماندگان امتحانات نیمسال دوم
مسیر اربعین برای مشمولان فاقد معافیت در اربعین 1404 بسته است!
ماکرون در مورد ایران با سران آلمان و انگلیس رایزنی کرد
600 جایگاه CNG در جنگ 12 روزه گاز رایگان عرضه کردند
نصب سیستم اعلان عمومی آژیر هشدار در تهران آغاز شد
X
آگهی تبلیغاتی