×
اجتماعی
شناسه خبر : 212732
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/11/25 ساعت 21:54
آماده‌باش نیروهای هلال احمر در پی هشدار نارنجی هواشناسی

آماده‌باش نیروهای هلال احمر در پی هشدار نارنجی هواشناسی

با توجه به هشدار سطح نارنجی سازمان هواشناسی کشور مبنی بر تشدید فعالیت سامانه بارشی با مخاطره برف، پدیده مه، در مناطق کوهستانی همراه با کولاک نیروهای عملیاتی هلال احمر متشکل از امدادگران و نجاتگران‌ در 2 استان کشور به حالت آماده‌باش کامل درآمدند.

نورنیوز-گروه اجتماعی:  رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با اشاره به تشدید سامانه بارشی از آمادگی کامل نیروهای عملیاتی هلال احمر در ۲ استان کشور خبر داد.

 بابک محمودی در تشریح این خبر گفت: با توجه به هشدار سطح نارنجی سازمان هواشناسی کشور مبنی بر تشدید فعالیت سامانه بارشی با مخاطره برف، پدیده مه، در مناطق کوهستانی همراه با کولاک نیروهای عملیاتی هلال احمر متشکل از امدادگران و نجاتگران‌ در ۲ استان کشور به حالت آماده‌باش کامل درآمدند.

محمودی افزود: برای فردا جمعه ۲۶ بهمن ماه ۱۴۰۳ در غرب استان کردستان و نوار غربی استان آذربایجان غربی این سامانه بارشی پیش‌بینی شده است که نیروهای عملیاتی هلال احمر در این استان‌ها در حالت آماده باش کامل قرار دارند.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر از هموطنان در این استان‌ها خواست تا از سفرهای غیر ضرور پرهیز کنند و در صورت بروز هرگونه حادثه با شماره ۱۱۲ ندای امداد و نجات جمعیت هلال احمر تماس بگیرند.

بازگشایی محورهای هراز و چالوس

بازگشایی جنوب به شمال محورهای هراز و چالوس از ساعت ۲۴ امشب انجام می شود.

 سرهنگ احمد کریمی‌اسد، رئیس پلیس راه راهور فراجا اعلام کرد: ساعت 24 امشب 25 بهمن ماه مسیر جنوب به شمال محورهای هراز و چالوس بازگشایی خواهد شد و تردد به صورت دو طرفه امکان‌پذیر است.

هواشناسی خراسان رضوی هشدار زرد صادر کرد

 هواشناسی خراسان رضوی در اطلاعیه ای با صدور هشدار زرد اعلام کرد استان تحت تأثیر سامانه‌ ناپایدار و بارش زا قرار می‌گیرد.

 هواشناسی خراسان رضوی در اطلاعیه ای هشدار سطح زرد صادر و اعلام کرد: افزایش ابر، افزایش شدت وزش باد (برخی از نقاط شدید) بارش باران و برف همراه با کولاک، تشکیل مه و کاهش میدان دید در غالب نقاط استان پیامد آن خواهد بود.

این اداره در ادامه اعلام کرده است تأثیر تناوبی و عبور سامانه‌های ناپایدار و بارش زا از روی استان، افزایش ابر، افزایش شدت وزش باد، کاهش موقتی دما، بارش‌های رگباری در نیمه جنوبی استان با احتمال رعدوبرق طی روز جاری، بارش باران و برف در غالب نقاط استان (بویژه نیمه شمالی) طی روز شنبه ۲۷ بهمن همچنین دوشنبه ۲۹ بهمن پیش بینی می‌شود.

همچنین در این اطلاعیه بیان شده که طی روزهای جمعه ۲۶ بهمن و یکشنبه ۲۸ بهمن به علت پایداری نسبی جو شاهد تشکیل مه و کاهش میدان دید در سطح استان به ویژه محورهای سردسیر و کوهستانی خواهیم بود.

عدم تردد و توقف در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها تمهیدات لازم برای جلوگیری از خسارات احتمالی به علت افزایش شدت وزش باد همچنین خودداری از صعود به ارتفاعات و کوهنوردی به همراه داشتن تجهیزات زمستانی در ترددهای جاده‌ای به ویژه محورهای سردسیر و کوهستانی خراسان رضوی از مهمترین توصیه‌های اداره کل مدیریت بحران استان در این اطلاعیه است.

بازگشایی تمامی راه‌های درگیر برف در مازندران

 وقوع بارش باران و برف شدید در چند روز گذشته، انسداد ۶۵۰ راه اصلی و روستایی مازندران را درپی داشت که با تلاش عوامل راهداری اکنون تمامی این محورها بازگشایی شد.

 بارش‌ شدید برف از بامداد جمعه هفته گذشته در مازندران به اوج رسید و مناطق مختلف را درگیر کرد؛ به غیر از انسداد ۶۵۰ راه روستایی و یک راه اصلی در غرب مازندران، قطعی برق در ۲۰ روستا و همچنین قطعی شبکه انتقال آب آشامیدنی در بخش هایی از میاندورود از دیگر مصیبت‌های این بلیه در ساعت‌های گذشته در استان بوده است.

اداره کل مدیریت بحران استانداری مازندران روز چهارشنبه هفته گذشته با انتشار اخطاریه ای نسبت به بارندگی سیل آسا و بارش شدید برف، وزش تندباد، آذرخش، کاهش دمای هوا و طوفانی شدن دریا از روزهای پایانی این هفته تا اوایل هفته آینده هشدار داده بود.

بررسی پیش بینی هواشناسی مازندران گویای آن است که از بامداد جمعه هفته گذشته، شدت گرفتن بارش برف در مازندران باعث انسداد ۶۵۰ راه روستایی شده بود.

مدیریت بحران مازندران در ادامه این اخطاریه آورده بود که بر اساس اخطاریه هواشناسی مبنی بر تقویت سامانه جریان شمالی و تشدید بارش ها و کاهش دما که در ارتفاعات نیز با برف همراهی می شود، تمامی دستگاه‌های امدادی در این استان به حالت آماده باش درآمدند.

همچنین تمام دستگاه‌های امدادی شامل جمعیت هلال احمر، اورژانس، آب، برق، گاز، مخابرات و شهرداری ها و سایر دستگاه‌های عضو شورای مدیریت بحران تا روز دوشنبه هفته جاری در حالت آماده باش قرار دارند.

در این پیوند حسینعلی محمدی شیرکلایی مدیرکل مدیریت بحران مازندران، با توجه به هشدار نارنجی صادر شده و بارش‌های برف و باران در چندروز گذشته در استان گفت: برخی از ارتفاعات استان از جمله بلده نور، بندپی شرقی بابل، ولوپی سوادکوه، دودانگه و چهاردانگه ساری مسیرهایی بودند که بازگشایی شدند.

وی با اشاره به اینکه در میاندورود و کیاسر رانش زمین و در شهرهای محمود آباد و بابلسر هم آبگرفتگی را شاهد بوده ایم، افزود: با تلاش‌های نیروهای راهداری، امدادی و مردمی این مسیرها به تعداد ۶۵۰ راه روستایی بازگشایی شد.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
دنیامالی: پاداش قهرمانان بازنگری می‌شود
کاخ سفید: بی‌بی‌سی ماشین تبلیغاتی است!
غزه تحویل گرفتن 15 پیکر شهید از رژیم صهیونیستی را تأیید کرد
کاهش 50 درصدی سقط جنین در کشور
امشب هر دو مسیر تونل رسالت مسدود است
پیروزی و صعود فوتسال ایران مقابل تاجیکستان + گل ها
خیبر - تراکتور / جدال برای صدر جدول لیگ برتر
محکومیت شرکت «بادران گستران» به دو سال ممنوعیت از فعالیت در حوزه رمزارز
آغاز تولید فصل سوم «کارآگاه علوی» با حضور وحید رهبانی
افزایش فشار ترامپ بر مخالفان سیاسی
دوگانگی غرب؛ از تطهیر جولانی تا تحریم غزه
دیدار تراکتور و پرسپولیس با تماشاگر برگزار می‌شود
مذاکرات کابل-اسلام‌آباد در نشست «استانبول» بی‌نتیجه ماند
300 پرونده قتل در 6 ماه اول سال منجر به سازش شد
احضار مدیرعامل و سرپرست رسانه‌ای استقلال به کمیته اخلاق
علوی: شایعه برگزاری شهرآورد بدون تماشاگر صحت ندارد
شش کشته در آتش‌سوزی کارخانه لوازم آرایشی در ترکیه+ فیلم
افشای دخمه‌های مرگ
رشد قیمت املاک نداریم
هشدار جدی درباره بحران آب در تهران؛ محدودیت‌ها آغاز شد
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 17 آبان 1404 + جدول
هیچ تصمیمی برای حذف ارز ترجیحی کالاهای اساسی و دارو اتخاذ نشده است
جنگ 12 روزه آزمایشگاه واقعی برای تست گزاره‌های معیوب علیه ایران بود
آمار تکان‌دهنده سازمان ملل از حملات ژیم صهیونیستی به کرانه باختری
نخستین قطار باری روسیه به بندر خشک آپرین رسید + فیلم
عارف: دولت حق ندارد خلاف منویات مردم کاری کند
زندی در صدر رنکینگ جهانی تکواندو
واردات خودرو امسال به 50 هزار دستگاه هم نمی‌رسد
نبیه بری: عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی مطرح نیست
حذف 4 صفر از پول ملی کلید خورد/رفع فیلتر تلگرام منوط به جزئیات توافق است
رشد بورس در نخستین روز هفته
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 17 آبان 1404
استراتژی بقا در عصر هوش مصنوعی
جزئیات تغییر در پرداخت کالابرگ الکترونیک
آزادی 14 زندانی جرائم غیر عمد در ایام فاطمیه با کمک خیران
4 شهر خوزستان در وضعیت بنفش
آخرین جزئیات از آزمون استخدامی قوه قضاییه
قاتل فراری کرمانشاه در تهران دستگیر شد
واکنش مشاور وزیر آموزش و پرورش به «کاهش سن ورود به مدرسه»
13 میلیون ایرانی در حوزه استخراج غیرمجاز رمز ارز فعال هستند
گالیاردی جانشین احتمالی قلعه نویی پس از 2026
کاشف ساختار مارپیچ دوگانه دی‌ان‌ای در گذشت
آغاز سکوت انتخاباتی در عراق
رودخانه تجارت، میان دو دل شرقی
دبیرکل ناتو: جنگ هسته‌ای هیچ برنده‌ای ندارد
قیمت خودروهای داخلی و مونتاژی امروز شنبه17 آبان 1404 + جدول
جزئیات تازه از پرونده قتل در اداره مخابرات فرودگاه امام(ره)
تجاوز دوباره رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
کارگردان سریال های تلویزیونی درگذشت + آثار
راز مرگ دو ایرانی در آتش‌سوزی ریچموندهیل فاش شد؛ دستگیری دو مظنون اهل تورنتو
X
آگهی تبلیغاتی